İyimiş Birmingham. Genie çıksında açarım birmingham ile.
İyimiş Birmingham. Genie çıksında açarım birmingham ile.
Leverkusen ile ilk hazırlık maçında 5 sakat oyuncu. 3 hafta,1 ay,1 hafta,4 ay gibi ..
Maalesef ligteki yabancıların coguyla avrupa kulüpleri ilgileniyorr....
Ligin ikinci maçı , ilk yarıda 3 sakat. La havle.
a.güclü barbarosa tam 13 teklif var avrupadann![]()
Bende bu sorun artık çok olmuyor.Sezonun biraz ilermesine ve antremana bağlı bana göre ama kesinlikle eskiye göre sakatlıklar artmış.
Galatasaray'ın yaşadıkları, Fenerbahçe'nin sakatlık sorunları nedeniyle sağ beki sağ açık oynattığı hatta Deniz'den sağ açık olarak faydalanıldığını ne çabuk unutuyoruz.
Bu nedenle sakatlık konusunda o kadar kötü bir durum yok. Her takımın başına gelmiyor, oyunda her yönettiğimiz takımda böyle oluyor diyebilirsiniz, mesela hafta sonu İBB-Fenerbahçe maçında Fenerbahçe'nin 7-8 oyuncusu sakatlık nedeniyle forma giyemiyorken İBB'de de 5-6 oyuncu sakatlığı nedeniyle kadroda yoktu.
Sakatlık futbolda olan şeyler yani, tabi nasıl bakmak isterse, öyle görür kişi. Ben gerçekte de bunların olduğunu düşündüğüm için, oyunda da böyle düşünüyorum hatta kadro sıkıntısı yaşandığında, bunu gidermeye çalışmanın da ayrı bir keyfi var.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Allah aşkına kaç lig açtığını bana söyler misin? Ben söyliyim sadece Türkiye Liglerini açtın...Ayrıca Avrupa kulübü dediğin kimler? Brondby tarzı takımlar ilgileniyor genelde.
Ben 10.2'de Serdar Özbayraktar'ı Racing Santander'e satarken şimdi ancak Türkiye Ligine satabiliyorum.
I'm back...
Yalnız 48 ay taksitle oyuncu alma olayı daha da kolaylaşmış.Artık hiç nakit ödeme yapmıyorum.
Olayın kaç lig açma ile ilgisi yok. Databaseyi nasıl ayarladığınız ile ilgisi var. Ben sadece TSL açtım ama , 44.000 oyuncu açık güney amerika ve avrupada neredeyse tüm oyuncular var. Ve ıkına ıkına satabiliyorum oyuncularımı.
O zaman gelecek sezon çıkacak regen oyuncular , youth coach transfer etmezsek koçsuz çalışacaklar ?
Datada gözüme çarpan bir diğer konu ise ; sportif direktörler.
Diyarbakırspor'un sportif direktörü Mehmet Budakin oyuna "caretaker manager" girilmiş ve profili gözüküyor.Fenerbahçe'nin sportif direktörü Aykut Kocaman ise "director of football" olarak girilmiş ve profili gözükmüyor.Bunların farkı nedir ve yapay zekaya katkıları nelerdir ?
Oyunda başkan (chairman) haricinde ; "General Manager" , " Director of football " , " Managin Director " ve " Director " meslekleri mevcut.Bu mesleklerin işlevleri nelerdir ve sportif direktör tam olarak hangisine denk geliyor öğrenebilir miyim ?
Teşekkürler...
Director of Football anlayabildiğim kadarıyla Futbol AŞ sorumlusu Adnan Sezgin gibi.. Yani onun olmadığını düşünüyorum, evet Ömer abi bizi bir aydınlatabilirsen sevinirim.
Bu steam geçen gün indiriyormuş patchi ben farkında değilim, patch çıktığında bi tarafımda pireler uçuşuyordu yani sonradan steam uyardı da farkettim aslansın steambütün bir cümlede üç kere steam kelimesini kullandım, helal bana.. dur bi deneyeyim şu patchi..
beyLer gerçek fikstürün linkini verebiLecek yok mu? perpetua'nın açtığı konudaki Link kırıLmışda.
Yenilenmis fiksturleri Sekopej'e atmistim ama saniyorum konu acmayi unuttu.
Simdilik buradan idare edebilirsiniz.
Hayir. Coach olarak ayarlanmis personeller hem full-time, hem de part-time antrenman programlarinda gorevlendirilebilir.
Mehmet Budakin Assistant Manager olarak eklenmis durumda. TFF'ye kulupler tarafindan belirtilmis gorevlere gore ayarlamaya calisiyoruz personel gorevlerini.Datada gözüme çarpan bir diğer konu ise ; sportif direktörler.
Diyarbakırspor'un sportif direktörü Mehmet Budakin oyuna "caretaker manager" girilmiş ve profili gözüküyor.Fenerbahçe'nin sportif direktörü Aykut Kocaman ise "director of football" olarak girilmiş ve profili gözükmüyor.Bunların farkı nedir ve yapay zekaya katkıları nelerdir ?
Oyunda başkan (chairman) haricinde ; "General Manager" , " Director of football " , " Managin Director " ve " Director " meslekleri mevcut.Bu mesleklerin işlevleri nelerdir ve sportif direktör tam olarak hangisine denk geliyor öğrenebilir miyim ?
Teşekkürler...
General Manager, Director of Foobtall, Managing Director ve Director gorevlerinin su anda hic bir islevi yok. Sadece isim olarak oyunda gorunuyorlar.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=84905
Bu konudaki link çalışıyor durumda, dün açtığım konu. Eğer indirilemiyorsa bazılarında, dosya sunucusunun henüz tam açılmamış olmasından kaynaklanıyor olabilir.
"YÜCE ATATÜRK"
Bende yamayı kurarken 2 kere takıldı ama sonunda yükledim.Yeni oyun açarken 10.3 yazıyor.Sanırım başardım![]()
arkadaşlar alex de souzanın profilini koyabilirmisiniz acaba size zahmet![]()
Bence en büyük sorun kornerler.. Karşı takım hiç atak yapmamasına rağmen 3 korner 3 gol nedeni ile kalecinin çıkması..![]()
Sanırım beğenen yok yeni yamayı.10.3 ü indrdim ama kuırmak konusunda kararsız kaldım.kurim mi yoksa 10.1 ile deam edim mi
10.3 e yeni yayin gelirleri eklendimi acaba