Sayfa 6 / 17 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 484 sonuç

Konu: 10.3.0 Yaması Çıktı

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

İyimiş Birmingham. Genie çıksında açarım birmingham ile.

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

Leverkusen ile ilk hazırlık maçında 5 sakat oyuncu. 3 hafta,1 ay,1 hafta,4 ay gibi ..

semih_usta Misafir

Maalesef ligteki yabancıların coguyla avrupa kulüpleri ilgileniyorr....

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Ligin ikinci maçı , ilk yarıda 3 sakat. La havle.

semih_usta Misafir

a.güclü barbarosa tam 13 teklif var avrupadann

Bende bu sorun artık çok olmuyor.Sezonun biraz ilermesine ve antremana bağlı bana göre ama kesinlikle eskiye göre sakatlıklar artmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Galatasaray'ın yaşadıkları, Fenerbahçe'nin sakatlık sorunları nedeniyle sağ beki sağ açık oynattığı hatta Deniz'den sağ açık olarak faydalanıldığını ne çabuk unutuyoruz.

Bu nedenle sakatlık konusunda o kadar kötü bir durum yok. Her takımın başına gelmiyor, oyunda her yönettiğimiz takımda böyle oluyor diyebilirsiniz, mesela hafta sonu İBB-Fenerbahçe maçında Fenerbahçe'nin 7-8 oyuncusu sakatlık nedeniyle forma giyemiyorken İBB'de de 5-6 oyuncu sakatlığı nedeniyle kadroda yoktu.

Sakatlık futbolda olan şeyler yani, tabi nasıl bakmak isterse, öyle görür kişi. Ben gerçekte de bunların olduğunu düşündüğüm için, oyunda da böyle düşünüyorum hatta kadro sıkıntısı yaşandığında, bunu gidermeye çalışmanın da ayrı bir keyfi var.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by semih_usta View Post
    Maalesef ligteki yabancıların coguyla avrupa kulüpleri ilgileniyorr....
    Allah aşkına kaç lig açtığını bana söyler misin? Ben söyliyim sadece Türkiye Liglerini açtın...Ayrıca Avrupa kulübü dediğin kimler? Brondby tarzı takımlar ilgileniyor genelde.

Ben 10.2'de Serdar Özbayraktar'ı Racing Santander'e satarken şimdi ancak Türkiye Ligine satabiliyorum.
    I'm back...

Yalnız 48 ay taksitle oyuncu alma olayı daha da kolaylaşmış.Artık hiç nakit ödeme yapmıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Olayın kaç lig açma ile ilgisi yok. Databaseyi nasıl ayarladığınız ile ilgisi var. Ben sadece TSL açtım ama , 44.000 oyuncu açık güney amerika ve avrupada neredeyse tüm oyuncular var. Ve ıkına ıkına satabiliyorum oyuncularımı.

semih_usta Misafir

Quote Originally Posted by MostapHa View Post

Allah aşkına kaç lig açtığını bana söyler misin? Ben söyliyim sadece Türkiye Liglerini açtın...Ayrıca Avrupa kulübü dediğin kimler? Brondby tarzı takımlar ilgileniyor genelde.

Ben 10.2'de Serdar Özbayraktar'ı Racing Santander'e satarken şimdi ancak Türkiye Ligine satabiliyorum.
    1.si kac yıldır cm fm oynarım hiç tek ligle oynamadım üstte de yazdım Toplam 8 lig actım database büyük gen sacma sacma transferler oluyor!!!!!

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by berksus View Post
    Yalnız 48 ay taksitle oyuncu alma olayı daha da kolaylaşmış.Artık hiç nakit ödeme yapmıyorum.
    Nasıl nakit ödemiyorsun ? Taksitle aldığında bir adamı peşinat olarak bi miktar para vermiyor musun ?

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Veritabanina zaten sadece profesyonel oyuncular ekleniyor. Turkiye'deki butun takimlarin (TFF 3. Ligi dahil) profesyonel sozlesme imzalamis oyunculari eklenmis durumda.

Hayir.

Ingiltere'de hemen hemen her takimin U18, Reserv ve de A takim maclarina giden arastirmacilari var. U18 takiminda sadece one cikan oyunculari eklemek icin yeterli analiz yapabiliyorlar. One cikmayan oyunculari ise eklemiyorlar.

Bizde A takimlari bile arastiracak kadar arastirmaci yok. Bir cok takimin 100'den fazla amator oyuncusu var ve bunlarin hepsini eklemek, ozellikle bu oyuncularin cogunun futbol'da kariyer yapmayacagini kabul edersek, hic mantikli degil. Bu nedenle de profesyonel sozlesme imzalamayi oyuna eklemek icin kriter olarak kabul ediyoruz.
    O zaman gelecek sezon çıkacak regen oyuncular , youth coach transfer etmezsek koçsuz çalışacaklar ?

Datada gözüme çarpan bir diğer konu ise ; sportif direktörler.

Diyarbakırspor'un sportif direktörü Mehmet Budakin oyuna "caretaker manager" girilmiş ve profili gözüküyor.Fenerbahçe'nin sportif direktörü Aykut Kocaman ise "director of football" olarak girilmiş ve profili gözükmüyor.Bunların farkı nedir ve yapay zekaya katkıları nelerdir ?

Oyunda başkan (chairman) haricinde ; "General Manager" , " Director of football " , " Managin Director " ve " Director " meslekleri mevcut.Bu mesleklerin işlevleri nelerdir ve sportif direktör tam olarak hangisine denk geliyor öğrenebilir miyim ?

Teşekkürler...

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Director of Football anlayabildiğim kadarıyla Futbol AŞ sorumlusu Adnan Sezgin gibi.. Yani onun olmadığını düşünüyorum, evet Ömer abi bizi bir aydınlatabilirsen sevinirim.

Nesil
    2009
    Yer
    Avcilar, Istanbul

Bu steam geçen gün indiriyormuş patchi ben farkında değilim, patch çıktığında bi tarafımda pireler uçuşuyordu yani sonradan steam uyardı da farkettim aslansın steam bütün bir cümlede üç kere steam kelimesini kullandım, helal bana.. dur bi deneyeyim şu patchi..

Nesil
    2009
    Yer
    Avcilar, Istanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Galatasaray'ın yaşadıkları, Fenerbahçe'nin sakatlık sorunları nedeniyle sağ beki sağ açık oynattığı hatta Deniz'den sağ açık olarak faydalanıldığını ne çabuk unutuyoruz.

Bu nedenle sakatlık konusunda o kadar kötü bir durum yok. Her takımın başına gelmiyor, oyunda her yönettiğimiz takımda böyle oluyor diyebilirsiniz, mesela hafta sonu İBB-Fenerbahçe maçında Fenerbahçe'nin 7-8 oyuncusu sakatlık nedeniyle forma giyemiyorken İBB'de de 5-6 oyuncu sakatlığı nedeniyle kadroda yoktu.

Sakatlık futbolda olan şeyler yani, tabi nasıl bakmak isterse, öyle görür kişi. Ben gerçekte de bunların olduğunu düşündüğüm için, oyunda da böyle düşünüyorum hatta kadro sıkıntısı yaşandığında, bunu gidermeye çalışmanın da ayrı bir keyfi var.
    Fener'imin kötü gittiği şu günlerde FM bana ilaç olmuştu, kötü günleri unutturacak yegane güzellik bari o can sıkmasın

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

beyLer gerçek fikstürün linkini verebiLecek yok mu? perpetua'nın açtığı konudaki Link kırıLmışda.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Yalız İngiltere Liginde Birmigham'ın yeni Hong-Kong'lu sahiplerinin oyuna yansıması bayagı etkili olmuş..23 M€ Bütçeyle oyuna başlıyor takım eger Şampiyonluk sözü verirseniz 42M€'ya vuruyor transfer bütçesi..İlgilenenlere duyrulur.
    zaten eskidende transfer bütçeleri iyiydi..
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Nasıl nakit ödemiyorsun ? Taksitle aldığında bir adamı peşinat olarak bi miktar para vermiyor musun ?

veriyo ama kendi farkında değil
    Sentugo.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by nouma16 View Post
    beyLer gerçek fikstürün linkini verebiLecek yok mu? perpetua'nın açtığı konudaki Link kırıLmışda.
    Yenilenmis fiksturleri Sekopej'e atmistim ama saniyorum konu acmayi unuttu.

Simdilik buradan idare edebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Yenilenmis fiksturleri Sekopej'e atmistim ama saniyorum konu acmayi unuttu.

Simdilik buradan idare edebilirsiniz.
    teşekkürLer...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Gullo View Post
    O zaman gelecek sezon çıkacak regen oyuncular , youth coach transfer etmezsek koçsuz çalışacaklar ?
    Hayir. Coach olarak ayarlanmis personeller hem full-time, hem de part-time antrenman programlarinda gorevlendirilebilir.

Datada gözüme çarpan bir diğer konu ise ; sportif direktörler.

Diyarbakırspor'un sportif direktörü Mehmet Budakin oyuna "caretaker manager" girilmiş ve profili gözüküyor.Fenerbahçe'nin sportif direktörü Aykut Kocaman ise "director of football" olarak girilmiş ve profili gözükmüyor.Bunların farkı nedir ve yapay zekaya katkıları nelerdir ?

Oyunda başkan (chairman) haricinde ; "General Manager" , " Director of football " , " Managin Director " ve " Director " meslekleri mevcut.Bu mesleklerin işlevleri nelerdir ve sportif direktör tam olarak hangisine denk geliyor öğrenebilir miyim ?

Teşekkürler...
    Mehmet Budakin Assistant Manager olarak eklenmis durumda. TFF'ye kulupler tarafindan belirtilmis gorevlere gore ayarlamaya calisiyoruz personel gorevlerini.

General Manager, Director of Foobtall, Managing Director ve Director gorevlerinin su anda hic bir islevi yok. Sadece isim olarak oyunda gorunuyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=84905

Bu konudaki link çalışıyor durumda, dün açtığım konu. Eğer indirilemiyorsa bazılarında, dosya sunucusunun henüz tam açılmamış olmasından kaynaklanıyor olabilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by berksus View Post
    Ben 10.2'de de hiç bi oyuncumu peşin almamışımdır..Hep 48 ay vadeli aldım bütün oyuncularıda..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

oyun içi editör falan yoktur daha değil mi?
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Bende yamayı kurarken 2 kere takıldı ama sonunda yükledim.Yeni oyun açarken 10.3 yazıyor.Sanırım başardım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar alex de souzanın profilini koyabilirmisiniz acaba size zahmet

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

Bence en büyük sorun kornerler.. Karşı takım hiç atak yapmamasına rağmen 3 korner 3 gol nedeni ile kalecinin çıkması..

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Sanırım beğenen yok yeni yamayı.10.3 ü indrdim ama kuırmak konusunda kararsız kaldım.kurim mi yoksa 10.1 ile deam edim mi

10.3 e yeni yayin gelirleri eklendimi acaba

Sayfa 6 / 17 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri