Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

18 54.55%
  • Berabere biter

8 24.24%
  • Bursaspor kazanır

7 21.21%
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 164 arası toplam 164 sonuç

Konu: Galatasaray - Bursaspor [ 31. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Maçtaydık , tribünlerimiz cok saglamdı , Bursa'da Galatasaray'da cok pozisyona girdi olmadı herşey bitti saglık olsun bu arada Eski Açık hiçbir futbolcuyu tribüne cagırmayarak tepkisini belli etti Arda felan hikaye tek askımız armaya

Maçtan giderken Texas da körfezden gitti bizde , körfez dede Karsıyakanın macı vardı , gelen rivayetlere göre Karşıyaka bir Bursa otobüsünü felç etmis yaralılar felan varmıs. Tribündede büyük olaylar oldu .

Bünyamin Gezer hakikaten nasıl bir hakem cözemedim olmayan faulleri verip abuk sabuk kartlar artı tabanlara hiçbişey dememesi cok komikti , Bünyamin'in bu maca atanmasına ben anlam veremedim.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Böylesine zevkli macın hakemi Bünyamin Gezer gibi heer yönüyle bilindik bi hakem olmasaydı keşke.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu sonuc ne Cimboma ne Bursaya nede bana yaradi Cimbomda tutsaydi indirecektik cebe bisiler ama olmadi

Galiba bu sampionu biz belirlicez Tabi son maca kalirsa hersey ( Ve bursa kalan maclarin hepsini alirsa )

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

şampiyonlar ligi'ne yine gidemememiz çok üzüntü verici. ayrıca bursa'nın da 2. olursa -ki öyle olacak gibi- şampiyonlar ligi'ne katılabileceğini düşünmüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Futbol olarak izleyenleri hop oturtup hop kaldıran, seyir zevki üst düzeyde bir futboldu... Her iki takımda maçı birkaç farkla kazanabilirdi... Çok gollü bir maç olabilirdi...

Premier lig maçı gibi diyorlar ya... katılıyorum... Ancak bu tür "ya Herrü ya Merrü" futbolunun (Ada'yı saymazsak) modern futbolda ne kadar yeri var; tartışılması gereken bir ayrıntı... Yani keyif veren futbol doğru futbol mudur? Fenerbahçe'nin durağan, temposuz, kontrol futbolu ne kadar bayıyorsa; bence aynı şekilde bu tarz futbolda sorgulanmalı... Yani bu düzeydeki takımların, işi Rus ruletine çevirmeye hakları yok diye düşünüyorum...

Şampiyonluğa oynayan takımların kalecileri bir maçın yıldızı oluyorsa, yani bu kadar net pozisyonlar veriyorlarsa; biz seyirciler keyif alsak ta, o futbol anlayışı sorgulanmalı?

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Hakem hakem olaydı bu maç daha güzel olurdu. Yinede zevkliydi.. =) Keita kaçırdıklarının yanına birde kendi kalesine atsaydı milletin dilinden kurtulamazdı vallahi iyi oldu o topun girmemesi.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Konu iLe aLakasız, tartışma yaratan mesajLar siLinmiştir.

Tartıştınız, birbirinize laf attınız, vs vs. Artık uzatmayın.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Futbol olarak izleyenleri hop oturtup hop kaldıran, seyir zevki üst düzeyde bir futboldu... Her iki takımda maçı birkaç farkla kazanabilirdi... Çok gollü bir maç olabilirdi...

Premier lig maçı gibi diyorlar ya... katılıyorum... Ancak bu tür "ya Herrü ya Merrü" futbolunun (Ada'yı saymazsak) modern futbolda ne kadar yeri var; tartışılması gereken bir ayrıntı... Yani keyif veren futbol doğru futbol mudur? Fenerbahçe'nin durağan, temposuz, kontrol futbolu ne kadar bayıyorsa; bence aynı şekilde bu tarz futbolda sorgulanmalı... Yani bu düzeydeki takımların, işi Rus ruletine çevirmeye hakları yok diye düşünüyorum...

Şampiyonluğa oynayan takımların kalecileri bir maçın yıldızı oluyorsa, yani bu kadar net pozisyonlar veriyorlarsa; biz seyirciler keyif alsak ta, o futbol anlayışı sorgulanmalı?
    Tamamen katılıyorum... Bir Galatasaray'lı olarak kalemizde o kadar çok pozisyon görmek beni rahatsız etti. Tamam maç hızlıydı ama halı saha maçı gibi orta alan mücadelesinden yoksun 90 dk da 20 pozisyon olmazki... Çok hücuma gidip çok gol atan başarılı olsa Kasımpaşa ilk 3'te olurdu. Futbolda savunma gerçeğini de iyi yapmak lazım. Barcelona oyunun iki yönünü de iyi oynadıgı için şu anda zirvede... Ne çok atak oynayanlar zirvedeKasımpaşa) , Ne de çok savunmacı oynayarak avrupada derece yapanlar Beşiktaş) zirvede... birkaç gün önce okdugum habere göre bjk en az gol yiyen ekiplerden biriymiş avrupada ama işte gol yememek yetmiyor... kasımpaşa da her hafta atıp duruyor ama savunma yapmıyor denge lazım...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hayatımda izlediğim en zevkli Süper Lig maçıydı.Her iki takıma da tebrikler.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bu kadar muhteşem bir futbol izlettiren her iki takım oyuncularını da tebrik ediyorum...Fakat bu kadar iyi oyunun üstüne golde olmaması ayrı bi enstantane

Tek kelime ile kusursuz bir maç oldu,tek eksik goldü.Galatasaray için Şampiyonlar Ligi de çok zor artık.

Ama daha 3 hafta var belli mi olur,Fenerbahçe kalan 3 maçını da kaybedip ligi 3.cü bitirebilir.Tahmin bu tutar mı tutar.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

KompLe futboL her aLanda iyi adamLar gerektirir. Bu gün Avrupada, CheLsea, BarceLona, ReaL Madrid, vs vs gibi takımLara baktığınızda kaLeciLerinden savunmasından orta sahasından hücumuna kadar herkes kompLe oynuyor. CheLsea ve ReaL Madrid in ben bu sezon Cech ve CasiLLas sayesinden kazandığı en az 4-5 maç sayarım size. Hücum oynuyorsanız, kaLeciniz coşacak tabi. Zaten kaLeciniz coşmassa bu hücum futboLunu oynayamazsınız
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Güzel futbol oynandığı için eleştiriyi ilk kez görüyorum. Bence bütün takımlar bu mantıkla oynamalı, eskiden olduğu gibi. Kasımpaşa şu an iyi durumda değil ama Yılmaz Vural'dan önce doğru dürüst puan alamıyordu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sevindiğim nokta milli takıma Onur'dan sonra Aykut'uda kazanmaya başlamak üzere olmamız..

Milli takımın kalesinde sadece Volkan banko olmamalı.. Ayrıca Bekir'de stoper olarak geliyor..

Maç hakkında söyleyecek söz yok.. K.Paşa-Fb ve Gs-Bursa maçlarında 4 takımda açık oynayınca nasıl zevkli geçtiğini gördük..

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri