Beyfendilere yetişmek amacıyla hızlı geçtim.O yüzden son 6 maçı toplu olarak veriyorum
Puan Durumu
Play - Off
Bizi Süper Lige çıkartan oyuncu
KİEZA!!!
Helal....
Hedef Ortasıralarda Yer Edinmek.
hadi yat uyu bak bende bıraktım oynamayı![]()
Az bütçeye bak Hakkı bey coşmuş vesselam![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
açmış hileyi oynamış hocam birde size laf atıyor![]()
Hileli oyunu buraya taşıyarak kendimi rezil etmem. Dürüst bir şekilde oynuyoruz. Lütfen çamur atarak ileride ki başarılarımıza gölge düşürmeye çalışmayınız..![]()
Cenk Gönen Samsunspor da!!!
Denizlispor dan nakit 275 000 dolar karşılığında transfer edilen Cenk 3 yıllık sözleşmeye imza attı.
Çok İyi Bi Kaleci Kesinlikle Başarılı Olacaktır
malatyAdana!
Hürriyet Güçer Samsunspor da!!!
Hürriyet Ankaraspor dan serbest olarak transfer edildi. Kendisi 1 yıllık sözleşme karşılığında 275 000 dolar kazanacak.
Çağlar Birinci Samsunspor da!!!
Çağlar Denizlispor dan nakit 1.000.000 karşılığında transfer edilmiştir. Kulübümüzle yaptığı 4 yıllık sözleşme karşılığında yıllık 525 000 $ kazanacaktır..
Cumali Bisiyide Al Çok İyi Gelişiyor
malatyAdana!
Kontratı Bitmiyormuydu Yahu
malatyAdana!
Yalçın Ayhan Samsunspor da!!!
Antalyaspor dan serbet olarak transfer edilen Defans Yalçın 2 yıllık 400 000 dolar karşılığında anlaşılmıştır.
Sedat Agçay Samsunspor da!!!
Antalyaspor da kontratı biten Sedat kendisini 2 yıllığına Samsunspor lu yapan imzayı attı. Oyuncu yıllık 375 000 $ kazanacak.
şikeyle mikeylede olsa iyi transferler
araştırmacı olmanın farkı torpilli![]()
Ferdi Başoda'ya bak bide oda iyi iş yapar
malatyAdana!
Profile Bakma Sen Aga Bende Çok İş Yaptı
malatyAdana!
Jonathan Blondel Samsunspor da!!!
Club Brugge forması giyen Blondel'i serbest transfer olarak kadromuza katmış bulunmaktayız.. Kendisi kulübümüzden attığı 4 yıllık imzaya karşılık yıllık 525 000 $ kazanacaktır.
Mecburiyetten yapılmış bir transfer muhtemelen devre arasında yedeğe çekilecek ve gelecek sezon takımdan gönderilecek...
Bence Bu Adam Takımı Taşır Demedi Deme Göndermezsin Sen Bunu![]()
malatyAdana!
Kahê Samsunspor da!!!
Gençlerbirliğinde sözleşmesini tamamlayan Kahê 350 000 $ karşılığında 4 yıllık sözleşmeye imza attı.