Tamam arkadaşım lütfen devam et kariyerine
Tamam arkadaşım lütfen devam et kariyerine
abi ben sana baştan dedim şu maçları kaydet ve forumda yayınla izlesinler maçı rahatlasınlar valla.Yoksa olmayacak.Sende kariyerine devam et.
Arkadaşlar dün birçok pm aldım.Gerçekden beni seven kariyerimi takip eden çok kişi olduğunu gördüm ve bunu beni sevindirdi.Nick vermek istemiyorum mesajı kopyalıyorum..
Bu mesaj sadece bir tanesi.Dün pm atan herkesi tek tek teşekkür ederim.Onları kırmıyacağım ve artık maçları kaydedip yüklüyeceğim.ayarları minimize ettiğimden geçen sezonun kayıtları açılmıyor ancak önemli maçları bundan sonra kaydedip yüklüyeceğim takılan olursa açıp izler.Tekrar teşekkürler.çok iyi gitmişsiniz hakkınızla almışsınız ilk dönem fenerbahçe gibi bir takımla kıskananlara aldırmayın lütfen devam edin kariyerinize
FENERBAHÇE 2010/2011 HERŞEYE RAĞMEN!
devam etmen iyi olmuş.En iyisini yapıyorsun hll olsun![]()
aynı aziz yıldırım gibisin şey yap istifa ediyom de bi kaç ss koy hani fenerbahçe seyircileri yürüyüş yapmışlardı ya aziz yıldırım için sonra dönüş yap transfer bombalarını patlat tam bi aziz yıldırım taktiği olur![]()
bu arada bende ilk sezonda uefa'yı aldım. Senle süper kupa finalini oynamamız gerekir...![]()
![]()
![]()
Çook iyi bir sezon geçirmişsin. Ben Sampdoria ile ŞL yi aldığımda hiç bu kadar tepki yoktu.Bence gayet normal yaa. Hep Real Madrid far mı atacak. C.Ronaldo Kaka falan hiç koşmuyor moralleri bozuksa çok normal çünkü benim elediğimde öyleydi. Çok iyi iş başarmışsın. Tebrikler.
ya zaten reali yenmesine bişi demediler real kötü oynasa bile 20 şut çeken ama isabet oranı düşük olan bir takım.Ama şut çekemeyince millet merak etmiş.Ama dediğin gibi yenilebilir.
Yeni sezon hayırlı olsun![]()
yeni sezon hayırlı olsun kariyere devam etmen doğru karar en zengin takım olana kadar da devam et![]()
TRANSFERLERİMİZ
İsim-Geldiği Takım-Mevkii-Uyruk-Bonservis Bedeli-Aylık-Sözleşme
Sergio Agüero-Atletico Madrid-AMC/ST-Arjantin-
95 M/48 Ay+29 M-900.000 YTL-2014
Ömer Toprak-Freiburg-DC-Türkiye-20 M-350.000 YTL-2014
Nigel De Jong-Man City-DMC/MC-Hollanda-
48 M/48 Ay-775.000 YTL-2014
Gervinho-Lille-AMR/L-Fildişi-
50 M/48 Ay-475.000 YTL-2014
TRANSFERLERİMİZ [Gidenler]
İsim-Gittiği Takım-Mevkii-Uyruk-Bonservis Bedeli-Aylık-Sözleşme
Gago-Schalke-DMC/MC-Arjantin-
18 M-375.000 YTL-2015
Diego Lugano-Hamburg-DC-Uruguay-
18.25 M-350.000 YTL-2013
KÖTÜ BAŞLADIK !
Hazırlık Kampımız-Maçlarımız
Güvensizler İçin Maç Dosyaları..
transferler güzel de çok para harcamışız![]()
bu adamların sadece yıllık maaşları finansı çökertirama bir iki adam daha satıp toparlarsın.
başka bir yıldız gelme ihtimali var mı?![]()
HEYECAN BAŞLIYOR !
İlginç ilginç acayip acayip diyip kariyerden soğutanlar nerde neden incelemiyor maçları hani sitede her saat takılıyolardı ?
T.S.L 1-5 Hafta Toplu Sonuçlar
Gençlerbirliği-Konya arası süper cup maçı olduğu için süper cup maçını sildim şimdi hile yapdı denilmesin
Maçları incelemek isteyenler için maç dosyaları:
Code:http://hotfile.com/dl/59731973/ff27015/yuksel824_FB_Kariyer_1-5_Hafta.rar.html
KAYBETTİK !
Maçı incelemek isteyenler için maç dosyaları:
Code:http://hotfile.com/dl/59733787/74c361c/Fenerbahe_v_Chelsea.pkm.html