Şu golde Onur kalesinden çıkmasa o top yine goldü içeri alırdı o topu. Golde Onur'un zerre hatası yok.
Şu golde Onur kalesinden çıkmasa o top yine goldü içeri alırdı o topu. Golde Onur'un zerre hatası yok.
Kazım oynamalı, Nuri oynamalı derken boşuna söylemiyoruz. Selçuk muş, Aurelio imiş bunlarla maç kazanılmaz.
Fellaini adlı şahsı hiç sevmiyorum bana çok havalı bir tip geliyor şimdide adamı korkutmak için arkadan daldı
Semih oyuna alınıp Tuncay sağa çekilmeli, Emre kırmızı kart tehlikesinden dolayı oyundan alınmalı, Hamit orta sahaya çekilmeli. Şu anki sistemde Hamit ve Tuncay ölü gözüküyor.
Kötü oynamıyoruz, berbat oynuyoruz yahu. Sanki grupta 10 gaLibiyet eLde etmiş takım gibi başLarsan maça adamLarda böyLe geLdiğini atıverir.
Döneceğini sanmıyorum bu maçın buradan.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Şanlı Beşiktaşım oley sesleri
Kaleci nerde görüyosun 1-0 öndeler şu an. Bunu söyleyen Rıdvan Dilmen yani cidden Ömer Üründülleşiyo artık.Amatör olarak futbol oynayanlar bile bilir takım korner atarken kaleciler genelde ceza sahası dışına cıkarlar bunda abatılcak bişey yok. kötü oynuyo takım demenin farklı yollarını aramalı Rıdvan hoca
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Emre Van Buyten'e iyi sövdü![]()
ismail'in yerine ibrahim üzülmez, tuncay'ın yerine de herhangi bir forvetimiz olsa daha iyi olurdu.
Duran top harici zor gol atarız. . .
turk takimlarinin kronik rahatsizligi yan toplar yine sahnede !
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
İsmail Aurelio Tuncay şuanda bu takımın 18'ine girmemesi lazım .
İbrahim Üzülmez bıraktı mı Milli Takımı ? Şu formuyla bu adam çağırılmıyorsa ayıp .
fatih terim yönetiminde de böyle bir futbol izliyorduk. hiddink gelince zannettik ki bol organizasyonlu ataklar izleyeceğiz. hiddink şu ana kadar bende hayalkırıklığı yarattı. tabi elindeki oyuncularla da alakası var.
Halil Kazım Nuri tribünde oturuyor.
Üzülmez milli takımı bırakmış 2008'de sanırım.
Yedekler
Sinan Bolat
Gökhan Gönül
Nihat Kahveci
Semih Şentürk
Özer Hurmacı
Selçuk Şahin
İbrahim Toraman
ayrıca gördüğüm kadarı ile 433 oynuyoruz. 433 oynarken AML, AMR, ST oyuncularınız çok iyi olmalı. arda hariç, hamit'in yeri yanlış, tuncay'ın da acayip formsuzluğu söz konusu. yanlış oyuncu seçimleri var.
İkinci yarıda Tuncay ve Aurelio nun yerine Semih ve Nuri değişikliklerini bekliyorum....Tuncay gibilerinin bu takımda yeri yok...
O zaman eldekilerden Gökhan kesin girmeli oynayabilcek durumdaysa,Nihat Semih Özer üçlüsündende 2si alınmalı hemde acilen
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Gökhan gönül ü artık hamit yerine koysak daha cok iş yapar sabri ile yer değişir bari hucuma cıkarız daha iyi calım atarlar vallaha
Ayrıca Nuri varken nasıl Selçuk kulübede oturur ayıp yahu gerçekten