Sayfa 6 / 19 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 552 sonuç

Konu: TBL 2010 - 11 Play-Off Sezonu

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Süperstar İverson varken neden haLa bu takımda son topLarı Chatman deniLen adam kuLLanır, anLamak mümkün değiL.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Süperstar İverson varken neden haLa bu takımda son topLarı Chatman deniLen adam kuLLanır, anLamak mümkün değiL.

Üstelik dün Iverson geldi geleli en iyi maçını çıkarıyordu. Hatta onu uzuuuun bir aradan sonra yeniden crosover'la adam geçerken görmek şahaneydi. Gerçi eskisi gibi rakibinin omurilik sistemini yamultacak, belini kıracak çabuklukta bir crosover değildi ama yine de küçük bir nostalji oldu, güzeldi. Bu gösteriyor ki, fiziken artık toparlanmaya başlamış... Ve iyi bir Iverson varken Chatman inadı dün olduğu gibi skandal hatalarla mağlubiyetlere neden olur. (Iverson'a perdelerde özellikle Kerem Gönlüm dün çok aşırı sertlikte fauller yaptı ama hakemler hiçbirini görmedi. Şu meşhur uyku dağıtan son günlerin moda ilacından hakemlere filan içirmek lazım ki, perdelerde uyumasınlar. Oyun kurallarının çok ötesinde kısalara dirsekler geliyor. Yazıktır, ayıptır.)

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Eh, napalım hiçbir takım sonsuza kadar kazanamaz her serinin bir sonu var.

Edirne'ye tebrikler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bugün takım olarak çok kötüydük.Basit atışları kaçırdık hep.Olin ise gerçekten bugün çok iyiydi.Sabuitis midir nedir ne attıysa girdi.Erdal Bibo'da iyiydi.Atmosfer açısındanda güzel maçtı.6 bine yakın bir topluluk vardı tribünde.Rakip taraftarda olunca maçlar daha bir farklı oluyor.Olin taraftarıda iyiydi baya.Habire Bursaspor'un tezahüratını söyleyip durdular.Onu anlamadım bir tek.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Galatasaray'ın liderlik sevinci kısa sürdü
    Ama lig uzun, haftaya ne olacağı belli değil.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Ama lig uzun, haftaya ne olacağı belli değil.
    Ligdeki liderlik de hiç önemli değil aslında
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aslında ligde önemli değil playoflar önemli

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'da bir tane pota altı adamı var Serkan'mı Sertan'mı her hafta görüyorum çocuğu sinemada gs cafecrown montuyla heralde altyapıda oynuyodur falan diyordum bir baktım bugün sahada .

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Galatasaray'da bir tane pota altı adamı var Serkan'mı Sertan'mı her hafta görüyorum çocuğu sinemada gs cafecrown montuyla heralde altyapıda oynuyodur falan diyordum bir baktım bugün sahada .
    Sertaç'dan bahsediyorsun yanılmıyorsam.

Alt yapı oynama imkanı yok çünkü 91'Li.

Geçen sene Genç Telekom'da kiralık oynadı.Bu sezon başı 4 veya 5 yıllık sözleşme imzalandı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ligde ilk 4 sıra bence önemli 1, 2, 3, 4 fazla değişmez.

Ama birinciliğin ayrı bir cakası olduğu su götürmez.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

2009 yılında Efes'in o "gürültülü" şampiyonluğunu saymazsak...

Son yıllarda normal sezonu lider bitiren takımlardan hiçbirisi şampiyon olmadı, olamadı. Önemli olan rakiplerine karşı iki maçın ikisini de kaybetmemek... Böyle durumda playofflara 1-0 geride başlıyorsun. Gerisini umursamaya değmez.

Playofflara kim daha az eksikle, kim daha zinde, kim daha fiziken ve psikolojik olarak daha fit durumda, kim daha vites yükselterek girerse vurur geçer; gerisi hikaye... 2008 yılında normal sezonu birinci bitiren Beşiktaş Cola Turka yarı finalde elendi, finali dahi göremedi.

Aslında NBA'de de aynı tabloyu görüyoruz. 2006 yılında normal sezonu lider bitiren Detroit konferans finalinde Miami'ye takıldı. 2007 yılında normal sezonu açık ara lider bitiren Dallas daha ilk turda 8. sıradan playofflara son maçta kapak atabilen Baron Davis liderliğindeki Golden State'e kaybetti. 2008 yılında normal sezonun lideri Celtics şampiyon oldu ama hem 2009 ve hem 2010'da normal sezonun birincisi Cavaliers finali dahi göremedi.

Fenerbahçe olarak 90'lı yıllarda açık ara ligi lider bitirip playofflarda daha ilk turda Paşabahçe'lere, Çukurova'lara elendiğimiz günleri hatırlamak dahi istemiyorum zaten. Havası mavası masal... Normal sezon çocukların, playofflar ise erkeklerin oyunudur. Normal sezonda eğlenir, playofflarda savaşırsın. Normal sezonda yetenekler öne çıkar, playofflarda yürek, cesaret, tecrübe ve kadro zenginliği... Bu sebeple, normal sezonda liderlilk yarışına girmek ve bunun için maksimumunu ortaya koymak hiç akıl kârı değil... Rolantide oyna, liderlik gelirse öyle gelsin ve tabii böylesi daha şık olur. Ama kendini paralamaya değmez.

Şunu iyi biliyorum: Fenerbahçe Ülker olarak normal sezonu kaçıncı bitirirsek bitirelim... Her kim şampiyon olmak istiyorsa... Bizi yedi maçlık bir seride bir değil, iki değil, üç değil, ama tam dört defa yenmesi gerekecek. Ve şu an itibariyle bu konuda o kadar rahatım ki... Sporda olmaz diye birşey yok. Ama objektif olarak bakınca da, bu takımı dört defa yenmek o kadar düşük bir ihtimal ki... Bekleyip göreceğiz.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Ligde ilk 4 sıra bence önemli 1, 2, 3, 4 fazla değişmez.

Ama birinciliğin ayrı bir cakası olduğu su götürmez.
    Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    2009 yılında Efes'in o "gürültülü" şampiyonluğunu saymazsak...

Son yıllarda normal sezonu lider bitiren takımlardan hiçbirisi şampiyon olmadı, olamadı. Önemli olan rakiplerine karşı iki maçın ikisini de kaybetmemek... Böyle durumda playofflara 1-0 geride başlıyorsun. Gerisini umursamaya değmez.

Hakan abi en güzel yaklaşımı yapmış

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakan abi'nin dediklerine katılıyorum tamamiyle. Fenerbahçe'yi 4 maç yenmek "yürek" ister şu kadrosuyla.

Galatasaray'a gelecek olursam çok kaliteli uzun ve skorere ihtiyacımız var. Çok sıkıntılıyız bu konuda.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

IVERSON ŞOKU

11.Ocak.2011 17:12
    Beşiktaş C.T.'de üzücü haber.

Beşiktaş'ın Dünyaca ünlü starı Allen Iverson'dan üzücü haber geldi.

HABER1903'ün Basketbol Şubesinden edindiği bilgiye göre yıldız basketbolcunun sakatlığının ciddi olduğu öğrenildi.

Iverson'ın sakatlığı ile ilgili sağ ayak kaval kemiğinde çıkıntı olduğu ve bu çıkıntınında baldırına aşırı derecede ağrı şikayetinde bulunduğu öğrenildi.
    Yıldız basketbolcunun Beşiktaş'a geldiği günden beri iğne ile oynadığı ancak bu duruma daha fazla dayanamadığı bu nedenle Erdemir ile oynanacak karşılaşmanın kadrosundan çıkarıldığı bilgisine ulaşıldı.
    Bundan sonraki sürece yapılacak MR sonuçlarından sonra karar verilmesi bekleniyor.
    - HABER1903 -
    Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Iverson'da bir problem olduğu belliydi. Onu herkesten farklı kılan en büyük silahı zamanında Jordan'ı bile ters köşeye yatıran crosover'larıydı. Ben Türkiye'ye geldi geleli son Efes maçındaki birkaç hareketini saymazsak bire birde crosover'la adam geçtiğine rastlamadım. İşin gerçeği bunu yaşlanmasına, ayaklarının yavaşlamasına, uzun süre basketbol oynamamasına ve bütün bunların üstüne gençliğinden beri düzenli antreman yapmadığı için erken çöküşüne bağlamıştım. Oysa bizi kendisine hayran eden Iverson, zamanında dünya üzerinde bire birde geçemeyeceği hiç ama hiçbir kimse olmayan Iverson'dı. Büyük efsaneye geçmiş olsun. Dilerim ciddi birşeyi yoktur. Aman, Nisan ayının ilk haftası Antalya maçında mutlaka burada olsun. Ona -ulaşabilirsem- eski formalarından birisini imzalatacağım. (Dilerim sadece birkaç haftalık bir sorundur.)

Iverson ameliyat olmus ve 2 ay oynamayacakmis sanirim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu çok kötü oldu işte .. :/

Beşiktaş Cola Turka'ya gelişi büyük ses getiren Allen Iverson, henüz tam olarak hazırlanamdan sakatlık sorunlarıyla boğuşmaya başladı. Bugün internette çıkan, Iverson'ın ABD'de ameliyat olup ardından basketbolu bırakabileceğine dair iddialar üzerine siyah beyazlı ekibin teknik patronu Ergin Ataman, editörümüz Sedat Balcı'ya konuştu.

Ataman, "Çıkan haberler spekülasyondan ibaret. Iverson, geçmişte Hemofarm ve Göttingen ile arka arkaya oynanan dönemdeki sakatlığının, Efes Pilsen maçında nüksetmesi sonrası bir sorun yaşıyor. Önümüzde iki seçenek var. Ameliyatsız, uzun süreli bir tedavi ile uygulayıp buna yanıt vermesini beklemek ya da ameliyat seçeneği. Bu durumda da 6-8 haftalık bir ayrılık süreci olacak." şeklinde konuştu.

Ataman, süper yıldızın ülkesinde tedavi olup olmayacağı yönündeki sorumuza ise "Böyle bir bilgi bana gelmedi. Kulübümüzün Sağlık Kurulu buna karar verecek." dedi.

Iverson'ın kanser olduğu yönündeki iddiaları da yalanlayan tecrübeli antrenör, guard pozisyonu için transfer arayışlarına girdiklerini ifade etti.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Allen Iverson : Bırakmayacağım !
    Beşiktaş Cola Turka’nın dünyaca ünlü yıldızı Allen Iverson, sakatlığı hakkında ilk kez konuştu.
    Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da kendisine ait profilden bir açıklama yapan Iverson, “Sağ bacağımda kemiğime baskı yapan bir parça bulundu. Bununla ilgili daha fazla inceleme ve olası bir ameliyat için eve geliyorum. Emekli olma konusunda hiç bir şey söylemedim. Basketbolu çok seviyorum. Bu yüzden oynamaya devam etmek için Türkiye’ye gittim. Bu sakatlığı atlatınca planım en yüksek seviyede basketbol oynamayı sürdürmek. Bu yüzden beni sallanan sandalyeme henüz koymayın. Bekleyin. Geri döneceğim” dedi.

basketdergisi

F.Bahçe’de Mirsad Şoku
    Sarı – Lacivertlilerin yıldız oyuncusu Mirsad Türkcan, Türk Telekom karşısında forma giymedi.
    Tecrübeli oyuncu, dün yapılan idmanda adelesinden yaşadığı sakatlık nedeniyle başkent ekibi karşısında takımını yalnız bıraktı. Mirsad’ın yapılacak kontrollerinden sonra son durumu belli olacak.

basketdergisi

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Kulüp Amerika ya ufak bir operasyon için gönderildiğini, yakın zamanda geri döneceğini yazdı... Uzun sezon sonunu kaçırmayacak sanırım, tam olarak sağlıklı olmasa bile...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

İstatistikler:

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Akıcılıktan oldukça uzak, çok durağan, verimsiz bir ilk yarıyı sıkılarak izledim. (Zaten hastayım ve ateşler içinde kıvranıyorum, birde bu oynanan basketbol iyice hafakanlara boğdu.) Rolantide oynadığımız belliydi; bir yerde kıpırdanacağız, üç-beş dakikalık bir tempoyla vurup geçeceğiz. Biliyorum da... O dakika geciktikçe, bunaldım da bunaldım. Telekom yorumcunun iddia ettiği gibi iyi oynamadı. Bizim bu kadar yumuşak ve durağan oynadığımız bir ilk devrede fark yapmalıydı. Hem çok boş şut kaçırdılar, hemde savunmada en az biz kadar kötüydüler. Yine de ilk devre Ömer Onan'ın 16 sayısı bizi maçta tutan başlıca unsur oldu.

Lavrinoviç dış atışlardaki felaket yüzdesi devam etmekle birlikte hayat belirtisi verdi. 10 sayı, 12 ribaunt, 1 asistin yanında 2 top çalma ve 1 blok iyi rakamlar... Ayrıca rakibe yaptırdığı iki hücum faul var ki, hoşuma gitti. Bu gayret iyi niyetini gösteriyor. Özellikle hücum faul aldığı pozisyonlarda tırın önüne atlar gibi kendisini rakibin önüne attı. Bu iyi niyet göstergesidir.

Emir verimliydi. Özellikle 2. devre yaptıklarıyla farkın açılmasında pay sahibiydi.

Kinsey gittikçe Eddie Basden'a dönüşmekte... Skorda daha üretken olmalı...

Sarunas ve Roko ikilisi her an maçın akışını değiştirme potansiyeline sahipler. Roko biraz durgundu ama Sarunas hemen direksiyonu teslim aldı ve arabayı düze çıkardı.

Ve Oğuz... Telekom gibi yumuşak bir boyalı bölgeye sahip takımlar karşısında Oğuz iyi beslendikten sonra neler yapabileceğini gösterdi. Haftanın oyuncusu olmaya şimdiden aday...

Mirsad'ın yokluğunda ve daha maçın başında Kaya'nın kafasını çarpıp çıkmasıyla koca maç boyunca sadece iki uzunla oynadığımız, ve zorunluluk nedeniyle belli bölümlerde dört kısaya döndüğümüz bir maçı böyle kazanmak, hücumda boyalı bölgeyi bu kadar verimli kullanmak çok güzeldi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Sarunas için ilk geldiğinde 15-20 dk oynasa yeter demiştim, görüyoruzki 15 dakika süre almasına rağmen takımın vitesini yükselten oyuncu konumunda Sarunas. Türk Telekomun bu kadar kötü olmasıda beni şaşırttı doğrusu. O kadar oyuncu aldılar ama takım olamadılar birtürlü.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Jasikeviçyus'un ayakkabılarına bayıldım

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Lig lideri Fenerbahçe ile aynı puanla lig ikincisi olan Banvit bugün Sinan Erdem Spor Salonunda karşılaştı. Banvit'i baştan sona üstün oynadığımız karşılaşmada 83-70'lik net bir skorla yendik ve araya bir galibiyetlik bir fark koymuş olduk. Ayrıca muhtelif bir playoff eşleşmesinde 1-0 önde başlayacağız.

Güzel oynadık. Top paylaşımı mükemmeldi. Yanlış aklımda kalmadıysa sadece dört oyuncumuz çift haneli sayı rakamına ulaştı. Ömer Onan bulduğu 14 sayıyla takımın en skoreriydi. Fast-break organizasyonları dudak uçuklatacak kadar görsel açıdan da nefisti. Sete set kaldığımızda boş adamı bulana kadar sabırla top çevirdik. Ama savunma hepsinden mükemmeldi.

Sarunas süre aldığı kısa bölümde yine showunu yaptı, hem takımı, hem trübünleri havaya soktu.

Eleştirilen Lavrinoviç -bence- çok iyi bir maç çıkardı. 8 sayı, 9 ribaunt, 3 asist ve 3 blok... Üstelik aldığı 9 ribauntun dört tanesi hücum ribauntu... 3 blok ise onun oyun konsantrasyonunun görülmesi açısından da mühim...

Emir'in çıkışı sürüyor. Kinsey'in smacı görülmeye değerdi. Ukiç hakikaten büyük oyuncu... Tomas rakamlara yansımasa da bence iyi bir maç çıkardı. 6 sayı, 3 ribaunt, 4 asist, 2 top çalma işin rakamlara yansıyan kısmı ve sadece 16 dakika oyunda kalarak...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Pınar Karşıyaka'yı üçüncü çeyreğin sonunda ve dördüncü çeyreğin başında oynadığımız muhteşem oyunla geçtik. Tutku geri dönüp, Caner eski ritmine kavuştuğunda yeniden bir galibiyet serisine başlarız.

Ayrı bir parantez de Göksenin'e lazım. İstatistiksel açıdan zayıf kalmış gibi gözükebilir ancak parkede çok iyi işlere imza attı, hayırlısı. İnceden heyecanlandırmadı değil.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Iverson kulüpten ayrıldığını açıklamış.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Iverson kulüpten ayrıldığını açıklamış.
    şaka de
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Iverson haberleri asılsız. Haber1903'te yalanlandı bu tür haberler..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın dünyaca yıldızı Allen Iverson, siyah-Beyazlı takımdan ayrıldığını açıkladı.

İsmail Burak Topal'la görüşen Allen Iverson siyah-beyazlı takımdan ayrıldığını açıkladı. Beşiktaş'ın kendisine gösterdiği ilgiden dolayı minnettar olduğunu belirten Iverson, "Gerekli açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacağım. Bu bir zorunlu ayrılık. Detayları önümüzdeki günlerde açıklayacağım. Kalbim her zaman Beşiktaş'ın başarısı için atacak. Beşiktaş taraftarını çok özleyeceğim" dedi.

Kartalhaber.com

Sayfa 6 / 19 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri