Sayfa 6 / 22 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 632 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

beşiktaş her sene bir sürü oyuncu transfer ediyoır ve her sene ondan da fazla oyuncu gönderiyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben olsan elindeki kadroyla idare et derim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

bence bu besiktas avrupada can yakar.

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

Quote Originally Posted by kavara
    fenerbahce de arkasında alex vardı gol sovmu yaptı nobre..
    Bide anlayamıyorum nasıl bir mantıktır sizinkisi 28 yasındaki adama yaslı diyosunuz.
    yıllar önce roberts i besiktas almak istedi ama alamadı bunu biliyorum simdi ise sanmıyorum gelecegine ingilterede cok rahat :}
    adam 17 gol attı daha ne bekliyosunki?

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bu takımda tecrübeli takıma abilik yapıcak kimse kalmadı umarım bunun acısını çekmezler...

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

abi olarak cafu veya wiltord alınacaktı ama ses soluk yok..

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Bence abi olacaksa Sergen dönsün takımda abi olsun,maç başına para alsın,adam gibi çalışsın...
    Ama çok zor bu tabi.
    Bence böyle olmayacaksa abiye falan gerek yok.Zaten Sinan Engin söylentisi var,yeter o adam.
    Bir oyunkurucuya ihtiyaç var.O da M.Delgado ya da O.Kapo olabilir diye söylentiler dolaşıyor.Bence ikiside gayet iyi olur(Hangisi olursa artık).

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

kapo olursa daha iyi olur appiah stilinde bir adam bence olacaksa kapo olsun

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by nurisahin
    abi olarak cafu veya wiltord alınacaktı ama ses soluk yok..

ama benim kastetmek istediğim öyle bi oyuncu değil.bi kere takımı toparlayacak zor ve stresli günlerde ve maçlarda takımı rahatlatacak bir oyuncu olmalı ve bence türk olmalı.bu tanıma en uygunu sergen gibi geliyor bana ama o da ne kadar yararlı olur bu dakikadan sonra çünkü tigana için yaptığı açıklamalar var çok para alıyor falan diye...

ama yinede takıma tecrübeli bir türk şart...

görkemyılmazkarasu'nun demek istediğine en iyi örnek Galatasaray'dan Hakan Şükür'dür.Bizde Sergen bence geri dönmez.Bizde abi yokta abi olmaya aday kişi var . İbrahim Toraman.
    Bu arada nekop ağzından bal damlıyor.

Thumbs up Bekle Benİ Besİktas

Bekle beni beşiktaş!

Kartal'ın transfer etmeye çalıştığı Wigan'ın golcüsü Jason Roberts, "Beşiktaş'tan çok iyi bir teklif aldım, değerlendiriyorum. Her an Wigan'dan ayrılıp, Beşiktaş'a gidebilirim" dedi.

Roberts bitti

28 yaşındaki Jason Roberts, "Wigan'dan teklif aldım ancak uygun değildi. En iyi şartları sunan Beşiktaş'ı düşünüyorum" dedi.

Etkileyici bir teklif getirdiler
    Beşiktaş,aylardır peşinde olduğu santrfor Jason Roberts'ı ikna etmeyi başardı. İngiliz golcüyle büyük ölçüde anlaşmaya varan siyah-beyazlılar, önümüzdeki hafta başında tecrübeli oyuncuyu Türkiye'ye getirerek imza attırmayı planlıyor. Kara Kartal'a iyi haber dün akşam saatlerinde ulaştı. Jason Roberts, Beşiktaş'tan teklif aldığını doğrulayarak Wigan'dan ayrılmak istediğini ifade etti. 28 yaşındaki yıldız futbolcu, "Wigan'dan teklif aldım ama şartlar uygun değildi. En etkileyici öneri Beşiktaş'tan geldi ve bu teklifle yakından ilgileniyorum" ifadesini kullandı.

Şansımı denemek istiyorum
    Roberts,Wigan'ın kendisini göndermek istediğini öğrendiğinden bu yana gelen teklifleri değerlendirirken; Beşiktaş'ın UEFA Kupası'nda mücadele edecek olmasının ve başında Jean Tigana'nın bulunmasının kendisi açısından önemli olduğunu vurguladı. Bu etkenler nedeniyle siyah-beyazlı takıma sıcak baktığını ifade eden ingiliz golcü, "Her şeye rağmen Wigan'dan ayrılırken üzgün olacağım. Önemli olan sürekli forma giymek. Beşiktaş'ta bu şansı bulacağımdan eminim. En azından şansımı denemek istiyorum. Türkiye, farklı ve heyecan verici" yorumunu yaptı.

Thumbs up Roberts (bekle Benİ Besİktas)

Bekle beni beşiktaş!

Kartal'ın transfer etmeye çalıştığı Wigan'ın golcüsü Jason Roberts, "Beşiktaş'tan çok iyi bir teklif aldım, değerlendiriyorum. Her an Wigan'dan ayrılıp, Beşiktaş'a gidebilirim" dedi.

Roberts bitti

28 yaşındaki Jason Roberts, "Wigan'dan teklif aldım ancak uygun değildi. En iyi şartları sunan Beşiktaş'ı düşünüyorum" dedi.

Etkileyici bir teklif getirdiler
    Beşiktaş,aylardır peşinde olduğu santrfor Jason Roberts'ı ikna etmeyi başardı. İngiliz golcüyle büyük ölçüde anlaşmaya varan siyah-beyazlılar, önümüzdeki hafta başında tecrübeli oyuncuyu Türkiye'ye getirerek imza attırmayı planlıyor. Kara Kartal'a iyi haber dün akşam saatlerinde ulaştı. Jason Roberts, Beşiktaş'tan teklif aldığını doğrulayarak Wigan'dan ayrılmak istediğini ifade etti. 28 yaşındaki yıldız futbolcu, "Wigan'dan teklif aldım ama şartlar uygun değildi. En etkileyici öneri Beşiktaş'tan geldi ve bu teklifle yakından ilgileniyorum" ifadesini kullandı.

Şansımı denemek istiyorum
    Roberts,Wigan'ın kendisini göndermek istediğini öğrendiğinden bu yana gelen teklifleri değerlendirirken; Beşiktaş'ın UEFA Kupası'nda mücadele edecek olmasının ve başında Jean Tigana'nın bulunmasının kendisi açısından önemli olduğunu vurguladı. Bu etkenler nedeniyle siyah-beyazlı takıma sıcak baktığını ifade eden ingiliz golcü, "Her şeye rağmen Wigan'dan ayrılırken üzgün olacağım. Önemli olan sürekli forma giymek. Beşiktaş'ta bu şansı bulacağımdan eminim. En azından şansımı denemek istiyorum. Türkiye, farklı ve heyecan verici" yorumunu yaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

inşallah olur çokta yerinde bir transfer olur nobre ile iyi anlaşırlar

yabancılardan abi olmaz arkadaşlar hele bi de o popülerse hiç olmaz...

------------------------------------------------------------

"Sırada 2 süper yabancı var"
    Beşiktaş transfere doymuyor... Fenerbahçe’den Marcio Nobre, Antalyaspor’dan Burak Yılmaz, Ç.Rizespor’dan Fahri Tatan, G.Birliği’nden Baki Mercimek ve son olarak Bursaspor’dan Serdar Kurtuluş’u renklerine bağlayan siyah beyazlılar gözünü yurtdışına çevirdi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, yerli oyuncu transferini bitirdiklerini belirtirken, "Sırada 2 süper yabancı var" diyerek siyah beyazlı taraftarlara müjdeyi verdi.

Bir hafta içinde biter
    Maddi açıdan hiçbir sıkıntılarının olmadığını vurgulayan Demirören, "Teknik direktörümüz Jean Tigana’nın isteği doğrultusunda genç yetenekleri kadromuza kattık. Biz, günlük değil, geleceğe yönelik çalışmalar yapıyoruz. Bir hafta içerisinde iki süper yıldız daha getireceğiz. Şu anda Sportif Direktörümüz Erdil Arpacı, Delgado ve Pires’le temas halinde" dedi.

Şampiyon olacağız
    Siyah beyazlı taraftarların bir hafta sabretmeleri gerektiğini söyleyen Yıldırım Demirören, şunları söyledi: "Yeni sezonda şampiyon olacak bir kadro oluşturacağız. 100. yıl ruhunu yeniden canlandıracağız. Genç ve koşan bir kadronun oluşumunu hazırlıyoruz." Öte yandan Beşiktaş’ın teklif götürdüğü oyunculardan Jason Roberts, kulübü Wigan ile olan bağlarını kopardı. Golcü futbolcu, "Kulübümün bana önerdiği sözleşme ve şartlar kabul edilemez düzeyde. Wigan defterini kapattım. Beşiktaş’ın ciddi bir teklifi var ve bana çok cazip görünüyor" dedi.

03.06.2006

Kaynak : Hürriyet

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

roberts ingiltere liginde 8 gol attı bu iyi bir rakam olabilir çünkü ingiltere ligi dünyanın en zorlu ligi bu rakam türkiyede artar

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

atar atmasına da forvete daha ne kadar transfer yapacaklar ki

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

bobo ne oldu bilen varmı?

Bobo kalmak istiyor

Beşiktaş, Bursasporlu Serdar’ı renklerine kattıktan sonra gözünü yabancı transferine çevirdi. Yönetim, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Türkiye’ye gelen Bobo’nun bir yıl daha kalması konusunda önemli adımlar attı. Genç yıldızın, kulübü Corinthians ile görüşüp, “İstanbul’da çok mutluyum. Kesinlikle ayrılmak istemiyorum. Bana anlayış gösterin” dediği öğrenildi.
    03.06.2006

Kaynak : Fanatik

boboyu corinthians satmak istiyormuş onun için bjkye kiralanmıcak 5mn euro mu ne istiyolarmış tam emin değilim geçen posta da okudum

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

yaw birde şu orta sahaya oyuncu almaya çalışsalar
    bu ne ya takım forvet yurduna döndü

roberts alındığına göre bobo yolcu yazık şu bobonun robertsten hiç bir eksiği yok o kadar para verilmesine deymez en azından bobo kiralik olduğu için daha hırslı ve istekle oynardı kendini göstermek için

Murat Aksu: "3 yabancı alacağız"

Beşiktaş Kulübü Olağan Divan Kurulu toplantısında konuşan ikinci başkan murat Aksu, transfer politikaları ile ilgili açıklamalar yaptı. Basın mensupları ile yaptığı sohbette Yıldırıay ile kesinlikle ilgilenmediklerini söyleyen Aksu, "Zaten Yıldıray Türkiye'ye gelmez. Bunu daha önce defalarca söyledi" dedi.

İbrahim Akın konusunda ise sert açıklama yapan Aksu, bu oyuncunun kesinlikle takımda kalacağını ifade ederek "Takımda kalacak ve adam olacak. bunun garantisini veriyorum" diye konuştu.

Roberts olayına da değinen Aksu, "Tercih yapmak gerekirse Bobo'yu tercih ederiz. Çünkü 21 yaşında. Diğeri 29 yaşında. Fiyatı ucuz olsaydı Rosert'ı alabilirdik" açıklamasını yaptı.

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Murat Aksu, toplantıda mikrofonlara yaptığı konuşmada ise önce Tümer'in Fenerbahçe'ye transferine değinerek, şunları söyledi:

''Tümer ile hem başkan, hem de ben oturduk prensipte anlaştık. -Beşiktaş'tan başka takımda oynamam- dedi. 'Askerlik nedeniyle Avrupa'ya gidebilirim' dedi. 'Tamam' dedik ve prensipte anlaştık. 1 hafta 10 gün süre istedi. Sonra bize geleceği günün gecesinde duyum aldık ki Fenerbahçe ile görüşüyor. Ben yönetici arkadaşlarımla konuştum. Bunu ben içime sindiremediğimi söyledim. Benim 100 yıllık rakibimle görüşüyorsa, 'arayalım bu arkadaşla yollarımız ayıralım' dedim. Arkadaşlar ise son bir kez görüşülmesini istediler. Görüştük ve etik olarak yanlış yaptığını belirtip, 'Seninle görüşecek bir şeyimiz kalmadı' dedik ve gönderdik. Bunun dışında bir konuşmamız olmadı.''

Murat Aksu, bugüne kadar yaptıkları transferlerin kaleci hariç yaş ortalamalarının 22-23 olduğunu belirterek, ''Yıldız oyunculardan ziyade, genç ve yıldız adayı oyuncuları alalım dedik. Bu transferlerin temelini ocak ayında hoca ile birlikte attık. Genç, dinamik ve Beşiktaş ruhunu sahaya yansıtabilecek bir takım kurmak için harekete geçtik'' dedi.

Standard Liege takımının kalecisi Runje'yi aldıklarını belirten Aksu, herkesin misilleme yapıldığını zannettiği Nobre ile şubat ayından beri konuştuklarını hatırlatarak, ''Türkiye'yi tanıyan iyi bir golcü. Sezon sonunda Nobre ile 3 yıllık bir anlaşma yaptık. Hocamızın çok istediği Burak ile anlaştık. İnanılmaz derecede Beşiktaşlı. Zaten yöneticilerine 'Beni Beşiktaş'tan başka kulübe satmayın' demiş. Türkiye'nin en önemli yıldızlarından biri olacak. Çaykur Rizespor'dan 24 yaşındaki Fahri'yi aldık. Ayrıca Bursaspor'dan 19 yaşındaki Serdar'ı transfer ettik'' şeklinde konuştu.

Teknik direktör Jean Tigana'nın Mehmet Topuz'u çok istediğini dile getiren Aksu, ''Ben defalarca Kayserispor yönetimiyle görüştüm. Ertuğrul Sağlam'dan yardım istedim. Ama Kayserispor camiası Mehmet'in takımda kalmasını istiyor. Bana söz verdiler, eğer Mehmet Topuz'u satmaya karar verirlerse Beşiktaş'a verecekler'' dedi.

Aksu, 3 yabancı transferi yapacaklarını da belirterek, ''Orta saha, forvet ve sol kanada yabancı futbolcu alacağız. Gazetede Delgado gibi bazı isimler çıkıyor. Ama bunlar olacak diye bir şey yok. Henüz gazeteci arkadaşların bilmediği 3-4 yabancı isim daha var. Çalışmalarımız sürüyor'' diye konuştu.

Youla'yı 1 milyon 600 bin Avro'ya sattıklarını ifade eden Aksu, Çağdaş'ı da 675 bin dolara Trabzonspor'a verdiklerini, Ailton, Juanfran ve Pancu'nun başka takımlara transfer olması için de çalışmalara devam ettiklerini kaydetti. Aksu, transferi yeni sezon hazırlıklarının başlayacağı 20 Haziran'a kadar tamamlamayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

DİVAN TOPLANTISI

Öte yandan Ceylan İntercontinental Oteli'nde yapılan Divan Kurulu toplantısına Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Murat Aksu, yöneticiler Kemal Gençer, Sinan Vardar, Süleyman Eren, Hüseyin Yücel ve İlhan Durusoy ile divan kuruluyönetimi ve üyeleri katıldı. Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören, İstanbul'da olmadığı için toplantıda yer almadı.
    03.06.2006

Kaynak : DHA

Thumbs up Bobo Kaliyor Roberts Hazir

Bobo kalıyor Roberts hazır Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen Bobo, bonservisini elinde bulunduran Corinthians’a Siyah-Beyazlı kulüpten ayrılmak istemediğini bildirdi. Roberts ise BBC’ye konuştu: Beşiktaş’a giderim...

‘İstanbul’da mutluyum’
    Beşiktaş, Bursasporlu Serdar’ı renklerine kattıktan sonra gözünü yabancı transferine çevirdi. Yönetim, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Türkiye’ye gelen Bobo’nun bir yıl daha kalması konusunda önemli adımlar attı. Genç yıldızın, kulübü Corinthians ile görüşüp, “İstanbul’da çok mutluyum. Kesinlikle ayrılmak istemiyorum. Bana anlayış gösterin” dediği öğrenildi.

Roberts’tan mesaj var
    Kartal’ın gündeminde yer alan Roberts dün İngiliz haber kanalı BBC’ye konuştu. Roberts, “Wigan komik bir teklif yaptı. Daha ciddi yaklaşan Beşiktaş’a gitmek istiyorum” dedi. Yönetimin, Roberts’ı Bobo’nun alternatifi olarak beklettiği öğrenildi. Bu arada Beşiktaş ile Trabzon’un listesinde yer alan Samsunlu Adnan, ilk tercihinin Kartal olduğunu açıkladı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

bu konu için beşiktaş transfer haberleri diye konu var
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

kendisini izlemedim ama çok iyi bir oyuncu olduğu söyleniyor...

ya arkadaşlar ltf bu konyu kullanın transferler için

İşte Jason Roberts gerçeği
    Beşiktaş Teknik direktörü Jean Tigana'nın yeni sezonda kadrosunda görmek istediği Granada'lı Jason Roberts'ın 6 yıl önce Beşiktaş'a teklif edildiği ortaya çıktı.

Şu anki fiyatı 2 milyon pound olan Jason Roberts, İngiltere 2.liginde Bristol Rovers takımında forma giyerken 200.000 pound karşılığında siyah-beyazlı formayı giyecekti. Dönemin antrenörlerinden Cezmi Turan'ın kendi kişisel gayretleriyle izlediği Roberts'a dönemin teknik direktörü Briegel engel koydu.

Şu anda A milli takımda görevli olan Cezmi Turan "6 yıl önce Beşiktaş'a antrenörü iken kendi gözlerimle 4 kez izlediğim ve çok beğendiğim Roberts'ı o zamanki teknik direktörümüz Briegel'e teklif ettim. Birlikte izlemeye gittiğimiz Roberts'ı beğenmediğini söyledi. Bu açıklamasınını üzerine Roberts'ın transferinden vazgeçtik" dedi.

İngiltere 2.liginde gösterdiği başarılı performansının ardından 4-4-2 dergisine kapak olan Roberts'ın önü açılmıştı. 2.ligden premier lige çıkan golcü oyuncu o dönemde Manchester United'ın forvetlerine rakip olarak gösteriliyor ve gelecek vaadeden genç futbolcu olaral lanse ediliyordu. O dönemdeki 200 bin poundluk Roberts, şimdiki fiyatıyla 2.000.000 poundluk fiyatıyla tekrar Beşiktaş'ın gündeminde.
    03.06.2006

Kaynak : DHA

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

türk futbolunun herzamanki hali

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

sadece roberts deil ki