Sayfa 6 / 79 İlkİlk ... 456781656 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    Birara Del Piero fenere geliyordu

appiah'a İstanbul'u sormuş falan

BU KADARINADA PESS DOĞRUSU!!!
    Bir Galatasaray'lı olarak Del Piero'nun Fenerbahçe'ye gelmesine şaşırmam, özellikle Juventus'un akıbeti belli değilken ve İtalya çalkalanırken gelmesi olasılığı olabilir ve gelmesini de isterim. Del Piero'yu oyuncu olarak çok beğenirim ve ezeli rakibimizde dahi olsa ligimizde oynaması güzellik katar futbolumuza. Yalnız Adriano yahu, sallama haber yaparken bu kadar da uçmamak lazım.

Del Piero_10 Misafir

Del Piero'nun nerede oynayacağı belli 5.ligde bile JUVENTUS

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı, Murat Hacıoğlu’nun yeşil-beyazlı takımda kalıp kalmayacağı konusuna açıklık getiren Dağlı, Hacıoğlu’nun geçen sezon Konyaspor’da, Fenerbahçe’nin kiralık oyuncusu olarak bulunduğunu anımsattı.

Hacıoğlu’nun Konyaspor’da kalmasını istediklerini, bu konuda menajeriyle bir görüşme yaptıklarını vurgulayan Dağlı, “Murat Hacıoğlu’nun menajeri, Fenerbahçe’nin Hacıoğlu’nu kampa davet ettiğini söyledi. Onun için, bu oyuncuyla ilgili şu an bizim yapacağımız bir şey yok, ancak Fenerbahçe’nin kampına dahil olması durumunda, önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturmada sıkıntıya düşebileceğimizi, bu oyuncu Fenerbahçe ile devam etmek istiyorsa, bize kesin kararını hemen vermesini istedik” şeklinde konuştu.

alıntıdır:ntvmsnbc

Campell F.Bahçe'de iddiası!

Dünya'nın önde gelen spor kanallarından Eurosport'un resmi internet sitesinde yer alan habere göre Arsenal'ın ve İngiltere Milli Takımı'nın yıldız futbolcusu Sol Campbell'in Fenerbahçe'ye transfer olduğu ifade edildi.

Premier ligin yanı sıra dünyanın önde gelen liglerindeki takımların transferlerini güncelleyen "http://www.eurosport.com/football/premiership/2005-2006/teamtransfert.shtml" sitesi Campbell'in Fenerbahçe'ye transfer olduğunu yazdı. Dünya futbolundaki transferlerden bazı örnekler veren site, Arsenal'in Borussia Dortmund'dan Tomas Rosicky ile sözleşme yaptığını, Robert Pires'in Vıllarreal'e imza attığını da hatırlatıyor.
    Fenerbahçe'nin yaklaşık 1 aydır transfer listesinde olan ve daha sonra sarı - lacivertli kulüp tarafından "Sol Campbell ile ilgilenmiyoruz" diye yalanlanan transfer, böylece yeni bir boyut kazandı.
    Öte yandan, istifa ettikten sonra Avrupa'ya giden ve bir dizi transfer görüşmelerinde bulunan başkan Aziz Yıldırım'ın İngiliz futbolcunun menajeriyle görüştüğü ve ön protokol imzaladığı öğrenildi.
    İngiliz oyuncunun her an imza için Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.

Kaynak: DHA

Sİteyİ Bİ Zİyaret Edİn İstersenİz...

Siteye bi bakın EuRoSpoRtun Resmi Sitesi..

Lİnke bi bakın deRim sağLam kaynak..

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Gecen bi yazımda FB'ye adriano tipinde bi oyuncu lazım demistim. Sanırım fotomac bunu okudu sonra kaynak yapıp haber yaptı ehe

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by e_mali
    Gecen bi yazımda FB'ye adriano tipinde bi oyuncu lazım demistim. Sanırım fotomac bunu okudu sonra kaynak yapıp haber yaptı ehe
    valla olabilir ,birde yazsana beşiktaşa messi gibi oyuncu var diye,heyecan olur.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Yav sorma ne yazacaklarını sasırdılar. Ben bikac mesaj once bi senaryo yazmıstım. Hepsi cıkıyor ehe

Yav sorma ne yazacaklarını sasırdılar. Ben bikac mesaj once bi senaryo yazmıstım. Hepsi cıkıyor ehe
    bu senaryoyu yazmak artık her sezon daha kolay oluyor çünkü bu senaryolar geçen sezonun aynısı valla sıkıldım artık ... o değil bu haberlere inanıp güvenen bazı tarafatarlar bu tip oyuncu gelmediği zaman isyan ediyorlar .....

Arkadaşlar Bütün Gazeteler Klup yonetıcılerı Futbolcular böyle burası gibi güzel spor sitelerini Sık Sık takip ederler. Brudanda okumuş olabilirler çünkü Turksportal net günlğk tekil hit mukkemmel. Ziyaretcı çok yani

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

O zaman bombayı patlatıyorum.

Tuncay Cimbom'a mı gidiyor?
    FB de mutsuz oldugu ogrenilen Tuncay, adnan Polat'a beni alın çağrısı yaptı. Aziz Yıldırım'ın istifası sonrası "Burada kalmak icin sebep yok" diyen Tuncay'ın GS ile gorusmelere Milli takım kampından sonra baslayacağı ogrenildi. Milli takımda GS'li arkadasları tarafından da surekli markaj altında olan Tuncay'ın Cimbom'a imzası an meselesi

Kaynak: Cem Yılmaz'ın kaynağı ile çokkkk benzer bi kaynak

HAHAHA oldu gözlerim doldu bu adam gelmesin yaw kaynak özellikle züper

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Son zamanlarda gazetelerin kullandığı kaynak Ama herkes kendi kaynağını kullansın

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

gs taraftarı bügun bazı internet sitelerinde çıkan tuncay gs ye geliyor adlı habere tepki gösterdiler. gs li taraftarlar tuncay adlı genç yıldızın çok iyi bir oyuncu olduğunu fakat gs ye gelmek için daha zamanının olduğunu düşünmekteler. ayrıca tuncay için bonservis bedeli ödemek istemeyen galatasarayın tuncayın kontratının bitmesini beklediği ve tuncay ile kontratı bittiği zaman transfer olması için ön protokol imzaladığı sızan bilgiler arasında....

kaynak:administratorımızın kaynağı
    "YÜCE ATATÜRK"

ben kendi kaynağımı tüketmek istemem

güldürmeyin tuncaydan 10 tanese olsa dunyada futbolcu kalmazsa o adam gs forması gıyemez.

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Sol Campbell gitti mi, geldi mi, gelecek mi, gelebilir mi, geliyor mu, gelmiş mi, gelir mi, gidiyor mu,gidebilecek mi, gelmek üzere mi, gelsin mi, gelmeli mi,gelmeyecek mi, gelse mi?????????????????????? İyice karıştı. Medyamız sağolsun.

Yahu Fenerbahçe resmi sitesinden bu haberi yalanladı fakat hala ısrarla devam ediyorlar.İlginç

Ama gerçekten böyle güzide bir medyayı tebrik ve takdir etmek gerek. Baksanıza yabancıları bile bozmayı başardılar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Yani henüz daha söylenti.. Eurosports'da bunu belirtmiş ztn rumours yazarak
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Fotosporda Fener haberleri:
    1) Nilmar iddiası
    2) Cannavaro için Bilgiç takipte
    3)Scolari imzayı attı.. (TD)
    4)Sol Campell ptesi geliyor.
    5)İntere takas teklifi TUNCAY+ANELKA= Adriano+para
    6) Arsenele takas teklifi Tuncay= Gilberto+para
    7) Newcastle a takas teklifi Anelka= Emre

Fenerde herhalde 2 anelka ve tuncay var

bide fatih tekke iddiası varmış onu atlamışım etti 8

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

FATİH F.BAHÇE YOLUNDA

FATİH TEKKE: "FENERBAHÇE İLE ANLAŞTIM"Milli yıldız, "F.Bahçe'den gelen teklif, Wigan ve Everton'dan çok daha cazipti. Yerimde kim olsa bu öneriyi kabul ederdi. Kulübüm de izin verirse Fener'e gideceğim" dedi.. En iyi teklif Fenerbahçe'den
    Trabzonspor'un süper forveti Fatih Tekke, sonunda sessizliğini bozdu ve "F.Bahçe ile anlaştım" dedi. Fatih, ara transfer döneminde Wigan ve Everton'dan da transfer teklifleri aldığının altını çizerek, "Ancak F.Bahçe'den öylesine cazip bir öneri geldi ki, yerimde kim olsa bu teklifi kabul ederdi. Ben de F.Bahçe
    ile şartlarda anlaştım. Kulübümle bir yıllık daha sözleşmem var. Eğer yönetim kurulumuz da gitmeme izin verirse, yeni sezonda F.Bahçe formasını giyerim" dedi.
    Albayrak da sıcak bakıyor
    Fatih Tekke'nin, Milli Takım'la birlikte gittiği Almanya'da da yakın çevresindekilere Fenerbahçe ile ön protokol anlaşması yaptığını söylediği öğrenildi. Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ise dün yaptığı açıklamada "Fatih Tekke ile F.Bahçe'nin ilgilendiği doğrudur. Fatih konusunda kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Yönetim kurulumuz bu futbolcumuzun gitmesine izin verirse, Fatih de gitmek isterse, bu transfer gerçekleşir" ifadesini kullandı.
    FOTOMAÇ

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya abi tümer imzayı attı diyolar sizce dorumu bu gecen gün tümer söylentileri klub yalanlamıstı (fenerbahce)

O zaman bombayı patlatıyorum.

Tuncay Cimbom'a mı gidiyor?
    FB de mutsuz oldugu ogrenilen Tuncay, adnan Polat'a beni alın çağrısı yaptı. Aziz Yıldırım'ın istifası sonrası "Burada kalmak icin sebep yok" diyen Tuncay'ın GS ile gorusmelere Milli takım kampından sonra baslayacağı ogrenildi. Milli takımda GS'li arkadasları tarafından da surekli markaj altında olan Tuncay'ın Cimbom'a imzası an meselesi

Kaynak: Cem Yılmaz'ın kaynağı ile çokkkk benzer bi kaynak
    öylebisi olsa hasan hakan ümit ayhan tuncayı kapıda sopalarla karsılar

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Tümer Metin, Fenerbahçe’de
    Dış transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Tümer Metin’i renklerine bağladı.

İSTANBUL - Tümer Metin, sarı-lacivertli kulüple 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe Kulübü’nün resmi televizyonu FB TV de, transferi altyazı ile duyurdu.

Öte yandan Beşiktaş Kulübü’nün Ümraniye’deki BJK Nevzat Demir Tesisleri’ne giderek Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu ile görüşen Tümer, tesislerden ayrılırken yaptığı kısa açıklamada, “Şu dakikadan itibaren Beşiktaş ile bağlarım kopmuştur. Gerekli açıklamayı öğleden sonra yapacağım” dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

takımın dengesini bozar bu tümer ytada ne biliyim söhrete ayak uyduramaz
    takımda 1 tane alex yokmu 2.ni napalım..Zaten Fenerbahce taraftarının sevmedigi 1 futbolcu.inşallah fenerbahce ye hayırlı olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

hayırlı uğurlu olsun umarım başarılı olur bizde.

Del Piero_10 Misafir

Bu nasıl şey

fener daha bu sabah tümer haberlei yalan diyor,tümer Türkiye'de bjk'dan başka takımda oynamam diyor.

2 tarafıda güzel ahlakından dolayı tebrik etmek gerekir

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    Bu nasıl şey

fener daha bu sabah tümer haberlei yalan diyor,tümer Türkiye'de bjk'dan başka takımda oynamam diyor.

2 tarafıda güzel ahlakından dolayı tebrik etmek gerekir

katılıyorum. fenerbahçe değil mi zaten bu konuda ün yapmış olan. sırf biz istedik diye önderi de almamışlar mıydı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cureshot
    katılıyorum. fenerbahçe değil mi zaten bu konuda ün yapmış olan. sırf biz istedik diye önderi de almamışlar mıydı.
    yanılıyosun ersun yanal önermisti önderi daha önceden de gs ilgileniyomus iste.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by kavara
    yanılıyosun ersun yanal önermisti önderi daha önceden de gs ilgileniyomus iste.
    yemin etseniz başınız ağrımaz.

bugünkü fotosporda bile yalanlamış tümer haberi ilginç bi durum

Nesil
    2004
    Yer
    Ankara

Default !!!Tümer Fener'de!!!

Evet arkadaslar Tümer Metin fenerbahce ile 3 yillik anlaşmayi imzaladi.Yillar önce Samsun'a yaptigini simdi de Beşiktaşa yapti.Bunun adı profesyonellik degil ac gözlülük para avcligidir!...Sizin de görüslerinizi bekliyorum arkadaslar.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

vallahi samsundan ilhan da çıkmıştı.

Sayfa 6 / 79 İlkİlk ... 456781656 ... SonSon

Mesaj Yetkileri