Sayfa 6 / 43 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 1288 sonuç

Konu: Trabzonspor Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...ND=8500#Icerik

Bunun adı gaf değil başka birşey ama ben şimdi burda söylemeyeyim.
    bir anlik dalginlikla unutmus olabilir ne var ki bunda bu kadar büyütülecek? trabzon camiasida her olayi büyütüyor sanki bütün türkiye trabzona karsiymis gibi...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...ND=8500#Icerik

Bunun adı gaf değil başka birşey ama ben şimdi burda söylemeyeyim.
    yok artık.. iyi güldüm bunu da haber yapmışlar.. kendilerine hakaret demişler ama haber de Rıdvan Dilmen yazamamışlar Rıdvan yazmışlar. böyle bir duyuru yapmadan önce keşke sorup soruştursalarmış işin aslını..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bir anlık dalgınlıkla olsa kimse bu kadar abartmazdı merak etmeyin daha önce de Trabzonspor haketmediği yere gidiyor vs tarzı açıklamalar yaptığı için ne amaçla söylediğini biliyor o abartanlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Celustka baya karizma çıkmış bu resimlerde.Takımın Behlül'ü

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

nerede söylesem bilemedim buradan yazayım dedim, Hüseyin Çimşir şu anda boşta sanırım, bildiğin boş boş geziyor

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Oğuz'un formaları gönderildi
    Bu habere 37 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !

Van Erciş'te yaşayan depremzede taraftarımız 5 yaşındaki Oğuz'un istediği Trabzonspor forması kendisine gönderildi.

Oğuz ve ağabeyi Yasin için hazırlanan özel kıyafetler yola çıkartıldı. Ayrıca minik taraftarımızın Inter'le Trabzon'da oynayacağımız UEFA Şampiyonlar Ligi maçına getirilmesi planlandı.

Diğer Fotoğraflar

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Boyle islere ragmen Trabzonda yonetime halen salliyan cok.

Nuri Albayraklari yonetimleri unuttu hepsi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Hiç hatırlatma ibo şu adamı bana.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Baskan secildikten sonra ilk mac seyirci gazina gelip yumruk sovmu yapmisti

"Her alanda zirvede olmanın mutluluğunu yaşıyoruz"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Trabzonspor Dergisi'nin Kasım sayısındaki yazısında, her alanda zirvede oldukları için mutlu olduklarını söyledi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, kulüp olarak her alanda zirvede olmanın mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.
    Şener, Trabzonspor Dergisi'nin Kasım sayısındaki yazısında, öncelikle geçen ay yaşanan terör ve deprem acılarının tekrarlanmamasının en büyük temennileri olduğunu belirterek, bu vesileyle terör olaylarında şehit olanlara ve Van'daki depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlara bir kez daha Yüce Allah'tan rahmet dilediklerini ifade etti.

"BU MEDENİ ORTAM YENİ BAŞARILAR GETİRECEKTİR"

Ekim ayı içerisinde kulübün büyüklüğüne ve camianın sağduyusuna bir kez daha şahit oldukları önemli bir divan genel kurulu yaşadıklarını kaydeden Şener, "Bu kurula katılan ve görüşlerini dile getiren tüm üyelerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yönetim kurulumuzun bugüne kadar olduğu gibi, bundan böyle de yapılan eleştirileri de dikkate alarak kulübümüz adına hizmete devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Bu medeni ortam bize yeni başarılar getirecektir" ifadelerini kullandı.

"EKONOMİK BAZDA DA ÖNEMLİ GELİŞMELER YAŞADIK"

Sadri Şener, bordo-mavili kulübün sadece sportif anlamda değil, ekonomik bazda da önemli gelişmeler yaşadığını vurgulayarak, "Öncelikle borsa operasyonuyla elde ettiğimiz fayda, Trabzonspor'un geleceği açısından büyük önem taşımaktadır. Şampiyonlar Ligi girdilerimiz 30 milyon dolar seviyelerindedir. Turu geçersek bu rakam daha da yükselecektir. Bunların dışında sponsorluk ve TS Clup gelirlerimizde de önemli artışlar söz konusu. Bütün bu olumlu gelişmeler kulübümüzün marka değerinin her geçen süreçte devamlı yükseldiğinin en önemli göstergesidir" diye konuştu.

"MUTLU YARINLAR İNŞA EDECEĞİMİZDEN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN"

Şener, "Artık her alanda zirvede olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şu anda iyi bir konumda olduğumuz doğrudur, ama daha iyi olmak için yoğun mesaiyi sürdürüyoruz. Sportif başarıyı daha üst seviyelere taşımak adına teknik heyetimizle koordineli bir çabanın içerisindeyiz. Camiamızın desteğiyle daha mutlu yarınlar inşa edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Güneş ve oyuncularımız hamsi şölenine katıldı
    Bu habere 78 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, Yardımcı Antrenörlerimiz Ünal Karaman, Mehmet Kulaksızoğlu ve oyuncularımız Tolga, Zokora, Halil, Alanzinho, Mustafa, Henrique ve Ferhat Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ) bu yıl 6.'sı düzenlenen geleneksel hamsi şölenine katıldılar.

Şölende Teknik Direktörümüz Şenol Güneş'e ve oyuncularımıza öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Diğer Fotoğraflar

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Şu Zokora,Yattara'dan sonra iyi geldi ya.Her takıma böyle adamlar şart.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Trabzon boyle giderse ceza almiyan adam kalmicak
    Last edited by LaigLeNoiR : 17.Aralık.2011 at 04:20 Reason: Belgelerle ispat edilemeyecek ithamlarda bulunmayalım

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Zokoranın aynısından bir stoper bir de forvet bulsak sırtımız yere gelmez

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bygün 4-5 ilde yürüyüşler vardı renkli görüntüler,etkileyici mesajlar vardı.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Haykırış !

Gözlerinde yanan bir ateş vardı. Gördüm, yandım…

Be çocuk haykırılır mı öyle ? Adalet, o kadar da güçlü dile gelmez ki bu memlekette. Böyle de vücut bulmaz ki !

Çenesinin müsaade ettiği kadar açmış ağzını. Koca, “hür” bir nefes çekmiş minicik ciğerlerine. Gırtlağını yırtarcasına bağırmış çocuk. Haykırmış çocuk… E be “çocuk”…

Gölge düşmüş gözlerine, o aydınlığa bakmış. Hakkını yemiş “renkli boyun bağları” takan canavarlar (!) o yılmamış. Sesim çıkar demiş, ses çıkartmış… Bayrak şanlı demiş, dalgalandırmış. Gururuymuş bütün kuvveti. O gururla öyle bir sallamış ki bayrağı… Feyz almış kimisi…

Göğün mavisi kadar engin cümleleri kurmuş belki de bilmeden. Toprağın bordo tonu kadar sıcak kalbiyle söylemiş ama… “Buradayım!” demiş, “Buradayız!” demiş. “Hep buradaydık…” demiş. Var gücünüzle de itseniz, hepiniz bir de olsanız, iki cihanı bir araya da getirseniz; ”biz” buradayız ! demiş…

“Elinizdeki milyon milyon falanca paralar, elimdeki bayrağı satın almaya yeter mi ?” diye sormuş. Cevap yok… “Aranızda adaletli var mı ?” diye sormuş. Yine cevap yok… “Kupamızı almaya geldik. Verecek delikanlı var mı ?” diye sormuş. Yine cevap yok, yine cevap yok… Olağanca hesap sormuş çocuk !

Haykırmış çocuk ! Avazı çıktığı kadar bağırmış işte… Sesi yarmış kalabalığı. Baktı ki verilmiyor; gitmiş, almış hakkını çocuk !

Öyle de betimlenir mi Trabzonspor ? Öyle de dik durulur mu ? Yahu öyle haykırılır mı ?

E be çocuk… Ah be çocuk !

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Default Trabzonspor aşkını bedenine kazıyacak

Didier Zokora, Trabzonspor Dergisi'nin ocak ayı sayısında yayımlanan röportajında çarpıcı ifadeler kullandı.

Trabzonspor'un Fildişi Sahilli oyuncusu Didier Zokora, küçük bir kentin yarattığı büyük bir efsanenin parçası olduğunu ve bundan onur duyduğunu söyledi.

Zokora, Trabzonspor Dergisi'nin ocak ayı sayısında yayımlanan röportajında, Trabzon'a, takım arkadaşları ve kulüp çalışanlarının yardımıyla kısa sürede uyum sağladığını belirterek, ''Buraya geldiğim ilk gün söylediğim gibi, Trabzon şehri ve Trabzon insanlarının kalbimde büyük bir yeri var ve buranın kariyerimdeki son durak olmasını tüm kalbimle istiyorum'' dedi.

Trabzon'un, futbola dair duyguların çok yoğun olarak yaşandığı bir futbol kenti olduğunu savunan Zokora, ''Bir futbolcu için ideal bir yer ve Trabzonspor Kulübü tarihiyle ve geleneğiyle ülke futbolunun en önemli temsilcilerinden biri. Tüm bunları birlikte düşününce, buraya gelerek çok doğru bir tercih yaptığımı bir kez daha görüyorum. Küçük bir kentin yarattığı büyük bir efsanenin parçasıyım ve bundan onur duyuyorum'' diye konuştu.

Bordo-mavili takımın Avrupa'da dahi taraftar kitlesinin olduğunu vurgulayan Didier Zokora, şöyle devam etti:

''Taraftarlarımızın 'bize her yer Trabzon' şeklindeki en büyük sloganı, bu durumu yeterince iyi anlatıyor. Onlar her yerdeler ve her zaman yanımızdalar. Bizim de onlara karşı sorumluluklarımız var. Takım arkadaşlarımla büyük zaferler ve kupalar kazanarak, kulüp ve Türk futbol tarihinde adımı unutulmazlar listesine yazdırmak istiyorum. Trabzon'un benim için son durak olacağını umuyorum.''

Kendisi için ''61'' numaralı formanın çok büyük bir anlamı olduğunu belirten Zokora, ''O bizim sembolümüz, imzamız'' ifadesini kullandı.

-Kalbime kazıdığım Trabzon'u, bedenime de kazıyacağım''-

Didier Zokora, koluna 'bize her yer Trabzon' yazan bir dövme yaptıracağını da kaydederek, ''Söz verdim, bunu mutlaka yapacağım ve kalbime kazıdığım Trabzon'u bedenime de kazımış olacağım'' şeklinde konuştu.

Zokora, Athletic Bilbao maçı öncesinde UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne gidiş kararı açıklandığında, İstanbul'da kaldıkları otelin önünde binlerce taraftar toplanmasına ilişkin olarak ise ''UEFA Avrupa Ligi yolunda çok önemli bir maçın hazırlığını yaparken, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımızı öğrenmek tarif edilmesi imkansız bir sürprizdi ve bu sürpriz gerek bizde, gerekse taraftarlarımızda adeta bir çılgınlık dalgası yarattı ve bu çılgınlığı birlikte doyasıya yaşadık'' dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Oda Yattara kadar sevildi böyle sempatik oyuncuları sever bizim halk.Ama umarım Yattara gibi ayrılmaz kulüpten.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yattara yillarca takimin parasini yedi hic birsey vermedi. Iyi bir oyuncu olabilir ama istikrari yoktu hicbirzaman.

Istikrar profesyonel ftbolcuda olur mesela Alex. Zokora'ya bizim tarafimizdan negatif bisey gelmedigi surece kotuluk olmaz.

Twitterinida takip edin daha gecen gunu KALOU "Trabzonspor is the best team " diyormus

bizim avrupa ligi maçları ne zaman ?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Ben bu tarz açıklamaları seviyorum. Burak'ı daha çok sevdim bu açıklamalarından sonra. Takımımdayken elinden geldiğini yapsın varsın Beşiktaş'ı tutsun.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Psv deplasman maci biletlerini 20 dakikada satmisiz

Nesil
    2006

"Büyük trabzonspor taraftarına: konusmam yasaktı ama dayanamadım cezada alsam sorun degil benim için siz benim ailemsiniz burdan yazmıstım anlastık dıye evet anlasmıstık sonra sorunlar cıktı benden kaynaklanmayan sorunlar ben aılem ve onurum ıcın yasarım bunu herkez bılsın lutfen medyada yazan paralar kadar ucuk paralar ıstemedım hak ettıgım rakamı ıstedım bır anda bazı kısıler tarafından para goz sahtekar ,yalancı,adi bile oldum.yok gitcek satcak bızı bır anda carmaga gerildım bazı kisiler tarafından.bana bu lafları soyleyen trabzonlulardan daha has trabzonluyum buda biline.neden o konusanlar bunları bılmıyo 3 yıldr kadroya gıremeyenlerden daha az kazandım halende ole ama bu sorun degıl benım ıcın ben bu SEREFLI formaya 6 ayımı verdım en verımlı anımda buda sorun degıl CANIMI VERIRIM benı o kısıler tanıyamamıs ben TRABZONSPORDA onur kıvrak oldum ve tekrar soyluyorum futbolu burda bırakma ıstıyorum takı trabzonspor benı ıstemeyene kadar burdayımmm gıtcem dıye kımse sevınmesın BURADAYIM en gec 10 ıcınde ımzamı atıcam TÜRKİYEDE TRABZONSPORDAN baska bır kulupte oynamıcam bu mubarek gunde yemın olsun kı....... aileme duyrulur ONUR RECEP KIVRAK"

Şöyle bir şey var facebook'tan yazılmış fakat ne kadar gerçek bilemiyorum.

https://www.facebook.com/onurrecepfa...50643509783653

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Evet bu yazılan Onur'un kendi gurubundan yazılmış bşir yazı.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Güneş Dünya Sıralamasında 51. Oldu

Bu habere 5 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !
    Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu, 21. Yüzyılın En İyi Teknik Direktörlerini belirledi. Buna göre Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, Dünya sıralamasında 51. oldu.

IFFHS’den yapılan açıklamada geçmiş dönemlerde bu değerlendirmenin yıllık olarak yapıldığını, milli ve kulüp takımlarını çalıştıran teknik adamların farklı olarak değerlendirildiği belirtildi. Ancak zaman zaman bazı teknik direktörlerin hem milli takım hem de kulüp takımlarını çalıştırma durumu olduğu için daha farklı bir yöntem düşünüldüğü vurgulandı. Bu nedenle son 10 yıllık periyot bazı alındı. Yapılan oylamada teknik adamların 2001 – 2011 yılları arasındaki performansları değerlendirildi. Bu değerlendirmeye de “21. Yüzyılın En İyi Teknik Direktörleri” adı verildi.

IFFHS’den oylamanın detaylarıyla ilgili yapılan açıklamada ise farklı pek çok ülkeden jüri üyelerinin yer aldığına dikkat çekildi. Buna göre değerlendirmede ilk sırayı 166 puanla Manchester United’dan Alex Ferguson, ikinci sırayı 165 puanla Arsenal’den Arsene Wenger ve üçüncü sırayı da 154 puanla Real Madrid’den Jose Mourinho elde etti. Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ise 51. sırayı şuanda Arjantin’in Banfield takımını çalıştıran Ricardo Antonio La Volpe’yle paylaştı. Güneş, Blokhin, Luxemburgo, Blanc, Ranieri, Schaf, Santini, Zaccheroni, Benhacker, Toppmöller, Koeman, Osieck gibi tanınmış isimleri de geride bıraktı.

Dünya sıralamasında Türkiye’den Fatih Terim ise 70. sırada yer aldı.

-------------------------------------------

Şu adam birde şampiyonluk yaşasa bizde süper olacak ya.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bu sezon hiçbirşey yolunda gitmedi.Takımın kadro değişikliği yaşaması bütün bir yılın heba olmasına neden oldu.

Açıkçası elde birtek Türkiye kupası kaldı artık Şenol hoca 2 yıl önceki gibi Kupaya yoğunlaşıp kupayı almalıyız.

Biryandan da önümüzdeki yıl için hazılrıklar yapılmalı.Artık değişmez bir kadro olmalı nasıl geçen sezon göz kapalı kadro sayabiliyorsak yine öyle olmalı.Macera aramayada gerek yok Serkan orta saha falan oynayamaz artık bu işi bırakmalı Şenol hoca.

Onur ve Alanzinho2nun sözleşmeleri yenilenmedi diye biliyorum.Artık Onur'u elden kaçırmamaiçin biran önce sözleşme imzalanmalı.Alan ise artık takımdan ayrılmalı hiç sözleşme uzatmaya luzum yok.11'imiz belli olmalı eksik yerelre şimdiden isimler düşünülmeli ve çalışmalara başlanmalı.

Onur-Cech-Giray-???-Celustka-Zokora-Colman-???-Olcan-Burak-???

Seneye Şenol hoca nasıl bir strateji kurar bilmiyorum ama tek bir hucum organizasyonu ile işler yürümüyor.Kanatları kullanamıyoruz.Duran toplar neredeyse yok.Modern futbolda gol için her yolu denemek lazım ama bizde maşallah bir Burak Yılmazdır gidiyor.Bu değişmeli artık.Alex'li Fener gibi olduk.Buraklı Trabzonspor.Bu arada Takım savunması felaket durumda.Buna bir çare bulunmalı artık.Sistem mi değişir oyuncu mu alınır yapılsın birşeyler..

Ve yedek kulubemizde sağlam olmalı artık,oyuna girince bir oyuncu katkı vermelii.Yerli oyuncularımız diğer takımların standartlarının altında kaldı diyebiliriz bir iki isim ile anlaşıp o açığı kapamalıyız.Yabancı transferlerinde de artık ince elenip sık dokunmalı her adam yapamıyor bu takımda.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

trabzonun hucum hattinda SIKINTI YOK. Tek sorun DC adamlari iyi degil. giray ve glowacki 1 egemen etmez. giray iyi yedek olur glowacki yerine saglam bir def alinmali yabanci..

Sayfa 6 / 43 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri