Ferrari yedi kırmızıyı.Fenerbahçe penaltı kullanacak.
Ferrari yedi kırmızıyı.Fenerbahçe penaltı kullanacak.
Ne gerek var Ferrari.Sonra kızıyorsunuz Ferrari oynatılmaz mı diye Schuster'e.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
2-2, Alex.
Alex 2-2....
Alex'in penalti vurusunu tahmin etsen bile kurtaramazsin acayip bir yere vuruyor topu![]()
Pozisyonu bilmiyorum ama bu kadar baskılı oynarken herşey lehinize ikne topsuz alanda neden penaltı yapılır bilemem.
Necip savunmaya geçti kesin hata yaparDerken Mehmet Aurelio oyuna girdi.Necip çıktı.
2-3 Alex de Souza
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Alex atti 3 oldu cok güzel kafa vurdu
Alex attı.Anlaşıldı iş başa düştü TT Arena'da biter bu iş![]()
2-4 Alex de Souza
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Alex 4. golü atti adam müthis![]()
Alex büyük adamsın.4-2.
Alex ben efsaneyim arkadaş diyo adeta.
I'm back...
Gene Yeter Yıldırım Demirören Yeter başladı.
İzlemediğime pişman oldum.Ne maç oluyor arkadaş.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Hani bu spor yasasında bi madde vardı küfürlü tezahürata hapis cezası gibi maddeler vardı.Bu duyduğum tezahürattan sonra bütün tribüne hapis cezası verilir herhalde.
Beşiktaş 2-1'den nasıl verdi o maçı hayretAlex efsane olduğunu bir daha gösterdi.
Kral çeteyi dağıttı resmen tabi ferrari'de sağolsun
Ferrari'nin sözleşmesi bu maçtan sonra hemen bu gece feshedilmeli.Resmen sabote etti maçı.
So what?
Saike
ALmeida çıktı Nobre girdi.
Neyse iyi oldu FB'nin yenmesi Tahmin yarışmasında 6 Doğru 2 Yanlış gidiyorumTS'de yendimi iyi olacak.
Gökhan gönüle kart gelmedi.Hakem es geçti sonrada oyundan çıktı gökhan..Sarısı vardı.
Allah belani versin Ferrari bu takimi bu sekile sen getirdin. Bu gece sozlesmesini feshedin.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tebrikler Fb gercekten güzel mac oldu. Schuster cikip yine böyle demese bari Fb 1960larin futbolunu oynadiEn iyi Türk hakemi de bugün rezaletti iki takim icin de hatalari oldu.
Şampiyonluk yolunda DEV bir adım attık. Şu an çok mutluyum daha sonra uzun uzun yazıcam![]()
Şu maçı böyle kazanacağımızı hiç tahmin etmezdim. Fark attık, çok mutluyum çok. Ama şuna açıklık getirmeliyiz, bu maçı Fenerbahçe kazanmadı, Beşiktaş kaybetti.
Nedeni;
Hugo Almedia'nın karşı karşıya kaçırdığı o gol ve kırmızı kart.
Ferrarinin bu hareketinin sebebi ne peki?Takımda disiplin yok.Huzur yok.Takım bilinci yok.Arkadaşlık yok.En önemlisi takımda Beşiktaşlı yok.
Sözlerimi sonlardırırken en önemli adama değinmek istiyorum.Yolunda ölürüm Hugo Almeida.İdülümsün baba.Senden özel ders almak istiyorum.