Uğur Boral ne hocam öldürcek misin bizi![]()
Chelsea kazanır bu ligi![]()
Arsenal | LaigLeNoiR
Manchester United | CeNTeR_TR
Manchester City | Trabzonspor
Uğur Boral ne hocam öldürcek misin bizi![]()
Chelsea kazanır bu ligi![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Hulk ile her konuda anlaştık ancak daha sonra devreye City'li karanlık insanlar girdi ve oyuncunun aklını çeldiler.
Bizde misilleme açısından Edin Dzeko'yu kadromuza kattık.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
City zamanında bizim de transferimize el attı ama Lukaku doğru yolu buldu![]()
Hulk konusunda ise en başta bize alacakdık ama vazgeçtik Forever Lukaku ..
Forvetlerden yeterli verimi alamadık orta saha oyuncularım daha fazla gol attılar bu sebeple hücum hattında değişikliğe gittik ve Dzeko ve Chicharito'yu transfer ettik.
Orta sahayı güçlendirmek adına Fellaini takıma katıldı ancak transferini gerçekleştirdikten sonra kendisi 5 aylık bir sakatlık geçirdi malesef bir süre takımında yerini alamayacak.
Son transfer...
Bu sezon devre arası için son bir transfer yapacağız ancak ARDA TURAN mı ? ADAM JOHNSON mı ? Olacak bakalım hangisi...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Fellaini çok süper bir oyuncu,tipinede hayranım zaten böyle oyuncular farklılık yaratıyor. Saçından tut,mimiklerine kadar .. Cuma günü Türkiye maçında (Real) oynamayacakmış galiba rahatladık biraz![]()
Hulk konusunda kimsenin elinden kimseyi almadık.Oyuncuyla görüştük ve bizi seçti.
Dzeko'da planlarımıza uymayan bir isim olduğu için yolları ayırdık.
Premier Lig 24. Hafta
Manu ve Chelsea'nin kaybettiği haftada ilaç gibi oldu.
Yukleresim.com
25. Hafta
Yukleresim.com
Zorda olsa kazanmasını bildik.
26. Hafta
Yukleresim.com
Hem Manu hemde Tottenham berabere kalınca zor da olsa kazandık.
Fulham![]()
SS ler bittiğine göre puan durumu.