Sayfa 6 / 15 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 443 sonuç

Konu: Avrupa'nın en büyüğü Trabzonspor/Son oyun

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Burak kafayı yemiş.Şuanda yıllık 725 bin € kazanıyor kontratı sona ermek üzere ve istediği ücret 4.1 milyon €.Bu durumda kendisini yollarım abi acımam.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Bütçen çok iyi hocam Burak'ı da sat gitsin

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bu oyuncular neden coşuyor anlamıyorum. Gerçi takımda 1-2 oyuncu takım geneline göre yüksek maaş alıyorsa ondan da oluyor.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Takımda en fazla maaş alan adam Selçuk 2.1 ile.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Burakla son kez masaya oturacam bakalım ne olacak istediğimi kabul etmesse direk yolcu.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Tebrikler.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Trabzonspor'da yaprak dökümü!

Takımda ki birçok isimle yolları ayırdık birhayli de para kazandık bu transferlerden.Selçuk ve Colman gitmeyi istemişti.Burak sözleşme yenilemedi 5 milyon € kazandık.Hubocan'dan yarım sezonda kar ettik.Alan 3 milyona ülkesine Döndü.Yerli isimlerde yenileme yaptık.Transferler daha sonra yer alacak.

Uploaded with ImageShack.us

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

20m € üzeri bir kazanç sağlamışsın hocam iyi transferler bekliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Gelen para güzel. Takıma kaliteli yabancı dışında Türk kalitesini arttırman iyi olur Mustafa. Özellikle gençler. Ben çok sıkıntısını çekiyorum şu anda.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Gelen para güzel. Takıma kaliteli yabancı dışında Türk kalitesini arttırman iyi olur Mustafa. Özellikle gençler. Ben çok sıkıntısını çekiyorum şu anda.
    Yahu çok para istiyorlar Türk oyunculara Sezer'i almaya çalışıyorum şuan hala pazarlık masasındayız 3.2verdim yine yok.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Yahu çok para istiyorlar Türk oyunculara Sezer'i almaya çalışıyorum şuan hala pazarlık masasındayız 3.2verdim yine yok.
    Çok para istiyorlar ama onlarsız da olmuyor. Sezer'i ben oyun kurucu olarak oynatıyorum. Çok da verim alıyorum. 3.5 - 4 e biter otransfer.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Çok para istiyorlar ama onlarsız da olmuyor. Sezer'i ben oyun kurucu olarak oynatıyorum. Çok da verim alıyorum. 3.5 - 4 e biter otransfer.
    Seer'in ileride heryerde oynaması büyük avantaj zaten o yüzden veririm ona o parayı verirsem.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Orayıda mı kesmişim pardon bu sezon transferden 31 milyon € gibi bir mebla aldık çok sağlam para geldi ama hemen harcamayacağım çünkü takım rep'i fazla olmadığı için çok sağlam adamlar alamıyoruz.Ama yine de aldığım adamalr beni tatmin eder.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Ver parayı hocaa

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Transferi tamamladık.

İyi gelir etmişsin Mustafa abi. Bekliyoruz transferleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

transferleri merak ediyorum

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Pek iyi bütçe verilmemiş ama iyi gelir kazanmışız. Merakla bekliyoruz transferleri
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

sakary Ali Misafir

Öncelikle şampiyonluk ve kupa için tebrikler.Çok kaliteli bir sezon geçirmişsin..

Colman'ı bırakmana üzüldüm.Orta sahada 2-3 tane direk oyuncu gitmiş.İnşallah yerlerini doldurabilirsin.Bakalım bekliyoruz transferleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Colman'ı bırakmana üzüldüm.
    Ali adam ısrarla gitmek istedi mecburduk.Bende bırakmak istemezdim çok iyi oynadı Selçuk'da oda.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Andres Guardado

Deportivo 2.lige düşünce 24 yaşındaki yıldız ile anlaştık.yuncunun bonservisine 3.7 milyon € ödedik.Guardado yıllık 1.5 m € alacak.

Ömer toprak

Birdiğer 2.lige düşen Frieburg takımın Türk oyuncusu ile anlaştık.Bonservis bedeli olarak 1.9 milyon € ödedik.Ömer yıllık 1.1 m € kazanacak.

Deniz Naki

Mehmet Çakır ile yolları ayırıp Denizi sağ kanadın alternatif ismi olarak takıma kattık.Bonservisine 2.2 milyon € ödedik.Deniz yıllık 1.2 m € kazanacak.

Ersan Gülüm

Savunmada alternatif oluşturmak için anlaştık.Adanaspor'a 1.5 milyon € ödedik.Ersan yıllık 425 bin € kazanacak.

Henrique

Cruzeiro kolübüne 7.750 milyon € bonservis bedeli ödeyerek takımımıza kattık.Selçuk İnan'ın yerine düşünüyoruz.Yıllık 650 bin € gibi bir bedel kazanacak

Stephane Sessegnon

Sunderland kulübüne 3.4 milyon € bonservis ödedik.Oyuncu yıllık 1.9 m E kazanacak.

Gökhan Süzen

Hasan Ali için çok uğraştım ama olmadı.Bende Gökhan'ı aldım.Belediye'ye 1.2 milyon € ödedik.Gökhan da yıllık 650 bin € alacak.

Mehmet Topal

Valencia ile 2.3 m €'ya anlaştık.Mehmet yıllık 2.1 milyon € alacak.

Atila Turan

Atila için kulüne 2.2 milyon € ödedik.Atila'ya yıllık 170 bin € ödeyeceğiz.

Ryad Boudebouz

Bu sezon en çok para harcadığımız oyuncu oldu.Sochaux kulübüne 12.5 milyon € ödeyeceğiz.Bu transferin pahalı olması biraz da burak'ın beni kızdırması oldu.Yoksa böyle bir transfer yapmayacaktım.Oyuncuya yıllık 1.5 m € maaş ödeyeceğiz.

Sezer Öztürk

Ofansif anlamda bolca alternatif sunan bir isim olarak kulübe kattık.Bonservisine 3.9 milyon € ödedik.Sezer yıllık 900 bin € alacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Andres Guardado

Deportivo 2.lige düşünce 24 yaşındaki yıldız ile anlaştık.yuncunun bonservisine 3.7 milyon € ödedik.Guardado yıllık 1.5 m € alacak.

Ömer toprak

Birdiğer 2.lige düşen Frieburg takımın Türk oyuncusu ile anlaştık.Bonservis bedeli olarak 1.9 milyon € ödedik.Ömer yıllık 1.1 m € kazanacak.

Deniz Naki

Mehmet Çakır ile yolları ayırıp Denizi sağ kanadın alternatif ismi olarak takıma kattık.Bonservisine 2.2 milyon € ödedik.Deniz yıllık 1.2 m € kazanacak.

Ersan Gülüm

Savunmada alternatif oluşturmak için anlaştık.Adanaspor'a 1.5 milyon € ödedik.Ersan yıllık 425 bin € kazanacak.

Henrique

Cruzeiro kolübüne 7.750 milyon € bonservis bedeli ödeyerek takımımıza kattık.Selçuk İnan'ın yerine düşünüyoruz.Yıllık 650 bin € gibi bir bedel kazanacak

Stephane Sessegnon

Sunderland kulübüne 3.4 milyon € bonservis ödedik.Oyuncu yıllık 1.9 m E kazanacak.

Gökhan Süzen

Hasan Ali için çok uğraştım ama olmadı.Bende Gökhan'ı aldım.Belediye'ye 1.2 milyon € ödedik.Gökhan da yıllık 650 bin € alacak.

Mehmet Topal

Valencia ile 2.3 m €'ya anlaştık.Mehmet yıllık 2.1 milyon € alacak.

Atila Turan

Atila için kulüne 2.2 milyon € ödedik.Atila'ya yıllık 170 bin € ödeyeceğiz.

Ryad Boudebouz

Bu sezon en çok para harcadığımız oyuncu oldu.Sochaux kulübüne 12.5 milyon € ödeyeceğiz.Bu transferin pahalı olması biraz da burak'ın beni kızdırması oldu.Yoksa böyle bir transfer yapmayacaktım.Oyuncuya yıllık 1.5 m € maaş ödeyeceğiz.

Sezer Öztürk

Ofansif anlamda bolca alternatif sunan bir isim olarak kulübe kattık.Bonservisine 3.9 milyon € ödedik.Sezer yıllık 900 bin € alacak.
    Arkada kaldı yahu.

Yaklaşık 35 milyon Euro transfer bütçesiyle Trabzonspor'u uçurursun. Önceliği yerlilere vermelisin bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Herkese teşekkür ederim,geliyor birazdan transferler.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Engin Baytar 3 Milyon € bedel ile transferin son günü Dortmund ile anlaştı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Transferler süper, Atila Turan'a bayıldığımı her konuda belirttiğim gibi burada da belirteyim, çok başarılı olacaktır
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Süper ligde 2011-2012 sezonu sona erdi.

Ligde son 4 haftamız.Son maçta mağlup olmasak ligi namağlup tamamlayacaktık.Ligde en az gol yiyen ve en çok gol atan takım olduk.

Puan durumu

Sezonun ardından

Yılın oyuncusu: Sezer Öztürk
    Yılın T.Direktörü: M.Bilek
    Yılın yabancısı: Niang
    Yılın kalecisi: Onur
    Yılın defansı: Ömer Toprak
    Yılın orta sahası: Jaja
    Yılın forveti: Traore

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Alper Potuk

Sezon sonunda sözleşmesi sona eren genç oyuncu ile sözleşme imzaladık.

Sergio Aurier

Kendisinden uzun süre yararlanmayı düşündüğüm genç yıldızımız işte burada.Lens kulübüne 10.5 milyon e ödedik.Oyuncuda yıllık 1.5 milyon € kazanacak.

Henrique

İleride çok sağlam bir oyuncu olacağına inandığım bir isim daha.Gençken takım kattık ve Jaja'dan öğreneceği çok şey var.Oyuncu için 1.2 milyon € ödedik.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Türkiya kupası

Kupa finalinde rahat bir maç çıkardık.Sessegnon en hızlı gole imza attı bu maçta.

6.kupamız hayırlı olsun.

Takımın başına geçtiğimizden bu yana 6. kupamız oldu.2 lig,2süper kupa,2 de Türkiye kupas.Amacımız bu başarıları nihai kılıp daha büyük başarılar elde etmek.

Transferlerine bayıldım. Çok iyi fiyatlara almışsın oyuncuları. Ömer Toprak 6 milyon Euro'dan aşağı gelmiyor mesela. Umarım Şampiyonlar Ligi'nde istediğin başarıları elde edersin.

Sayfa 6 / 15 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri