Burak kafayı yemiş.Şuanda yıllık 725 bin € kazanıyor kontratı sona ermek üzere ve istediği ücret 4.1 milyon €.Bu durumda kendisini yollarım abi acımam.
Burak kafayı yemiş.Şuanda yıllık 725 bin € kazanıyor kontratı sona ermek üzere ve istediği ücret 4.1 milyon €.Bu durumda kendisini yollarım abi acımam.
Bütçen çok iyi hocam Burak'ı da sat gitsin![]()
Bu oyuncular neden coşuyor anlamıyorum. Gerçi takımda 1-2 oyuncu takım geneline göre yüksek maaş alıyorsa ondan da oluyor.
TariboWest
Takımda en fazla maaş alan adam Selçuk 2.1 ile.
Burakla son kez masaya oturacam bakalım ne olacak istediğimi kabul etmesse direk yolcu.
Tebrikler.
Trabzonspor'da yaprak dökümü!
Takımda ki birçok isimle yolları ayırdık birhayli de para kazandık bu transferlerden.Selçuk ve Colman gitmeyi istemişti.Burak sözleşme yenilemedi 5 milyon € kazandık.Hubocan'dan yarım sezonda kar ettik.Alan 3 milyona ülkesine Döndü.Yerli isimlerde yenileme yaptık.Transferler daha sonra yer alacak.
Uploaded with ImageShack.us
20m € üzeri bir kazanç sağlamışsın hocam iyi transferler bekliyorum![]()
Gelen para güzel. Takıma kaliteli yabancı dışında Türk kalitesini arttırman iyi olur Mustafa. Özellikle gençler. Ben çok sıkıntısını çekiyorum şu anda.
TariboWest
Orayıda mı kesmişim pardon bu sezon transferden 31 milyon € gibi bir mebla aldık çok sağlam para geldi ama hemen harcamayacağım çünkü takım rep'i fazla olmadığı için çok sağlam adamlar alamıyoruz.Ama yine de aldığım adamalr beni tatmin eder.
Ver parayı hocaa![]()
Transferi tamamladık.
İyi gelir etmişsin Mustafa abi. Bekliyoruz transferleri.
transferleri merak ediyorum![]()
Pek iyi bütçe verilmemiş ama iyi gelir kazanmışız. Merakla bekliyoruz transferleri![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Öncelikle şampiyonluk ve kupa için tebrikler.Çok kaliteli bir sezon geçirmişsin..
Colman'ı bırakmana üzüldüm.Orta sahada 2-3 tane direk oyuncu gitmiş.İnşallah yerlerini doldurabilirsin.Bakalım bekliyoruz transferleri.
Andres Guardado
Deportivo 2.lige düşünce 24 yaşındaki yıldız ile anlaştık.yuncunun bonservisine 3.7 milyon € ödedik.Guardado yıllık 1.5 m € alacak.
Ömer toprak
Birdiğer 2.lige düşen Frieburg takımın Türk oyuncusu ile anlaştık.Bonservis bedeli olarak 1.9 milyon € ödedik.Ömer yıllık 1.1 m € kazanacak.
Deniz Naki
Mehmet Çakır ile yolları ayırıp Denizi sağ kanadın alternatif ismi olarak takıma kattık.Bonservisine 2.2 milyon € ödedik.Deniz yıllık 1.2 m € kazanacak.
Ersan Gülüm
Savunmada alternatif oluşturmak için anlaştık.Adanaspor'a 1.5 milyon € ödedik.Ersan yıllık 425 bin € kazanacak.
Henrique
Cruzeiro kolübüne 7.750 milyon € bonservis bedeli ödeyerek takımımıza kattık.Selçuk İnan'ın yerine düşünüyoruz.Yıllık 650 bin € gibi bir bedel kazanacak
Stephane Sessegnon
Sunderland kulübüne 3.4 milyon € bonservis ödedik.Oyuncu yıllık 1.9 m E kazanacak.
Gökhan Süzen
Hasan Ali için çok uğraştım ama olmadı.Bende Gökhan'ı aldım.Belediye'ye 1.2 milyon € ödedik.Gökhan da yıllık 650 bin € alacak.
Mehmet Topal
Valencia ile 2.3 m €'ya anlaştık.Mehmet yıllık 2.1 milyon € alacak.
Atila Turan
Atila için kulüne 2.2 milyon € ödedik.Atila'ya yıllık 170 bin € ödeyeceğiz.
Ryad Boudebouz
Bu sezon en çok para harcadığımız oyuncu oldu.Sochaux kulübüne 12.5 milyon € ödeyeceğiz.Bu transferin pahalı olması biraz da burak'ın beni kızdırması oldu.Yoksa böyle bir transfer yapmayacaktım.Oyuncuya yıllık 1.5 m € maaş ödeyeceğiz.
Sezer Öztürk
Ofansif anlamda bolca alternatif sunan bir isim olarak kulübe kattık.Bonservisine 3.9 milyon € ödedik.Sezer yıllık 900 bin € alacak.
Yaklaşık 35 milyon Euro transfer bütçesiyle Trabzonspor'u uçurursun. Önceliği yerlilere vermelisin bence.
Herkese teşekkür ederim,geliyor birazdan transferler.
Engin Baytar 3 Milyon € bedel ile transferin son günü Dortmund ile anlaştı.
Transferler süper, Atila Turan'a bayıldığımı her konuda belirttiğim gibi burada da belirteyim, çok başarılı olacaktır![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Süper ligde 2011-2012 sezonu sona erdi.
Ligde son 4 haftamız.Son maçta mağlup olmasak ligi namağlup tamamlayacaktık.Ligde en az gol yiyen ve en çok gol atan takım olduk.
Puan durumu
Sezonun ardından
Yılın oyuncusu: Sezer Öztürk
Yılın T.Direktörü: M.Bilek
Yılın yabancısı: Niang
Yılın kalecisi: Onur
Yılın defansı: Ömer Toprak
Yılın orta sahası: Jaja
Yılın forveti: Traore
Alper Potuk
Sezon sonunda sözleşmesi sona eren genç oyuncu ile sözleşme imzaladık.
Sergio Aurier
Kendisinden uzun süre yararlanmayı düşündüğüm genç yıldızımız işte burada.Lens kulübüne 10.5 milyon e ödedik.Oyuncuda yıllık 1.5 milyon € kazanacak.
Henrique
İleride çok sağlam bir oyuncu olacağına inandığım bir isim daha.Gençken takım kattık ve Jaja'dan öğreneceği çok şey var.Oyuncu için 1.2 milyon € ödedik.
Transferlerine bayıldım. Çok iyi fiyatlara almışsın oyuncuları. Ömer Toprak 6 milyon Euro'dan aşağı gelmiyor mesela. Umarım Şampiyonlar Ligi'nde istediğin başarıları elde edersin.