Sayfa 60 / 166 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon
1,771 ile 1,800 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Geçen sezon QPR ile küme düşme şanssızlığı yaşayan Brezilya Milli Takımı kalecisi Julio Cesar, futbol hayatına İngiltere'de devam etmek istediğini açıkladı.
    Premier League ekiplerinden Tottenham'ı çalıştıran Andre Villas-Boas'ın, Barcelona forması giyen David Villa'yı telefonla aradığı ve transfer için ikna etmeye çalıştığı belirtildi.
    Arsenal menajeri Arsene Wenger, Chelsea'de gözden düşen Fernando Torres için 20 milyon euro ödemeye hazır. (ESPN)
    İngiltere Premier Lig takımlarından Sunderland, Basel'de forma giyen Tavares Varela (Cabral) ile anlaşmaya vardı.
    Premier League ekiplerinden Hull City, Burnley forması giyen golcü oyuncu Charlie Austin ile ilgileniyor. (Sky Sports)
    Kaynak | SPORX

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Anelka tekrar EPL'de

WBA'ye imza atti

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Shelvey'den sonra Bony'i de transfer ettiler. Adamlar nasıl akıllıca transferler yapıyor imreniyorum yahu. Hernandez, Michu, Dyer, Bony ileri dörtlüyü kes. Göbekte de Guzman'ın yanına Shelvey alındı. Bir sol bek transferi ile Swansea harika bir takım olur. Laudrup hoca gibi hoca.
    Last edited by Mamadou : 10.Temmuz.2013 at 19:45

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by mustangshelby View Post
    Bir de Beşiktaş alsın istiyorduk. Adamın sadece bonservisi, bizim toplam transfer bütçemizden çok daha fazla.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Swansea resmen gönül bağım olan bir klüp gerekse renkleri, logosu, oyuncuları her şeyi ile çok mütevazi bir takım.

Bony'i alarak çok büyük iş başardılar bence idol sahibi bir oyuncuyu kadrolarına kattılar ve Michu satılmaz ise bu sezon çok sağlam bir Swansea görebiliriz.

Michu'nun gitmemesi de bu transfer kadar önemli olacak.

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Shelvey'den sonra Bony'i de transfer ettiler. Adamlar nasıl akıllıca transferler yapıyor imreniyorum yahu. Hernandez, Michu, Dyer, Bony ileri dörtlüyü kes. Göbekte de Guzman'ın yanına Shelvey alındı. Bir sol bek transferi ile Swansea harika bir takım olur. Laudrup hoca gibi hoca.
    Taylor sol bek için çok yeterli bir oyuncu. Davies var ki genç yaşına rağmen sağlam bir oyuncu gibi bence orayı taşıyacak isimlere sahipler..
    Last edited by Kaka Leite : 14.Temmuz.2013 at 01:07

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Swensea resmen gönül bağım olan bir klüp gerekse renkleri, logosu, oyuncuları her şeyi ile çok mütevazi bir takım.

Bony'i alarak çok büyük iş başardılar bence idol sahibi bir oyuncuyu kadrolarına kattılar ve Michu satılmaz ise bu sezon çok sağlam bir Swensea görebiliriz.

Michu'nun gitmemesi de bu transfer kadar önemli olacak.

Taylor sol bek için çok yeterli bir oyuncu. Davies var ki genç yaşına rağmen sağlam bir oyuncu gibi bence orayı taşıyacak isimlere sahipler..
    Swansea olmasın o ?

ısrarla koyu olarak yazmışsın dayanamadım
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

SoL bekLerinde aslında Taylor var, oLdukça iyi bir sol bek oyuncusu ama geçen yıl sakatlık sorunu çok fazla yaşadı. Bu yıL Avrupa kupalarına katılmak için en güçlü adaylar arasında Swensea.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bir bony efsanesidir gidiyordu hollanda vitessede. ordan uzak oldugumuzdan nasil biri bilmiyoruz, bakalim bu sezon ingilterede de gollerini siralayacak mi? hic macini izlemedim adamin, ne yapacagini merak ediyorum.

bu arada bale ayrilmiyor mu spursten?yok mu bir dedikodu onun hakkinda? cok saglam bir bonservisle gider ayrilirsa...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    bir bony efsanesidir gidiyordu hollanda vitessede. ordan uzak oldugumuzdan nasil biri bilmiyoruz, bakalim bu sezon ingilterede de gollerini siralayacak mi? hic macini izlemedim adamin, ne yapacagini merak ediyorum.

bu arada bale ayrilmiyor mu spursten?yok mu bir dedikodu onun hakkinda? cok saglam bir bonservisle gider ayrilirsa...
    Bale için son istenen ücret 100 milyon euro idi. O rakamdan sonra da dedikodu çıkmadı
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post

Bence alacak Madrid ama bakalım.

Alırsa çok iyi olacak, Bale çok beğendiğim isimlerden hatta onun için yine Lig TV premium üyelik aldım belki gitmez diye

Alırsa Kaka ile aynı takımda izlemek güzel olacak.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Alvaro Negredo M.City de , Dzeko umarıma yrılır şu takımdan

bu arada Mourinho Rooney i istediğini açıklamış , Moyesta daha önceden R.V.P 1. forvetimiz Rooney ise onun alternatifi demiş geçen senelerdeki gibi forvet arkası kullanmıcak galiba Rooneyle aralarıda iyi değilmiş sanırım büyük ihtimal Rooney ayrılır

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

negredo dan sonra stevan jovetic te man city de jovetic solda oynar forvet arkası oynar forvet oynarda negredo çok gereksiz bence

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Negredo City'de ilk 11'de oynar. O adam kesinlikle formayı alır gözüyle bakıyorum. Dzeko gibi çoğu maçta yedek oturmaz. Pellegrini klasik 4-2-3-1 değilde daha çok 4-4-2 ve 4-4-2'nin türevlerini oynatmasını bekliyorum. Aguero'da var çünkü. Takımdaki orta saha oyuncuları da iyi. Pellegrini bu sezon kariyerindeki en iyi kadroya sahip olacak. Bu adam Reali'de çalıştırdı ama ne bileyim City'nin kadrosu gerçekten çok muazzam. Pellegrini sıkça rakibe göre kadro yapan bir hoca. Elinde çok geniş bir oyuncu kitlesi olacak. Ne tip oyuncu ararsan var kadroda.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Negredo City'de ilk 11'de oynar. O adam kesinlikle formayı alır gözüyle bakıyorum. Dzeko gibi çoğu maçta yedek oturmaz. Pellegrini klasik 4-2-3-1 değilde daha çok 4-4-2 ve 4-4-2'nin türevlerini oynatmasını bekliyorum. Aguero'da var çünkü. Takımdaki orta saha oyuncuları da iyi. Pellegrini bu sezon kariyerindeki en iyi kadroya sahip olacak. Bu adam Reali'de çalıştırdı ama ne bileyim City'nin kadrosu gerçekten çok muazzam. Pellegrini sıkça rakibe göre kadro yapan bir hoca. Elinde çok geniş bir oyuncu kitlesi olacak. Ne tip oyuncu ararsan var kadroda.
    4-4-2 oynadığını farz edelim david silva sol açık mı oynucak ? - ki kendisi bu takımın net en iyi hücum oyuncusudur - jovetic nerede oynucak negredo nun ilk 11 oynama ihtimali yok bence dzeko da kendisinden kat kat iyi jovetic te çok boş bi transfer hiç beğenmedim

bu arada nacer chadli tottenham da

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Facx View Post
    4-4-2 oynadığını farz edelim david silva sol açık mı oynucak ? - ki kendisi bu takımın net en iyi hücum oyuncusudur - jovetic nerede oynucak negredo nun ilk 11 oynama ihtimali yok bence dzeko da kendisinden kat kat iyi jovetic te çok boş bi transfer hiç beğenmedim

bu arada nacer chadli tottenham da
    Negredo'nun bu sezon kaç maçını izledin onu sorayım önce. Tamam bende Sevilla'nın bütün maçlarını izlemedim ama kritik maçlar olsun, özetlerde falan olsun izledim Ayrıca 4-4-2 ve türevleri diyorum. Yani 4-3-1-2'in 1'inde Silva oynar. Gerektiğinde kanatta da oynuyor.
    Last edited by Mamadou : 22.Temmuz.2013 at 00:30

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

City bu sezon şeytanın bacağını kırıp ŞL'de gruptan çıkar diye düşünüyorum.Çok sağlam kadro kurdular Pellegrini ile çok başarılı olacaklardır.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Navas, SiLva, Jovetic gibi adamLar varken 4312 oynamaz City. 4231 e devam eder. Aguero yu bu sezon daha çok kanatLarda görebiliriz. Barry-Yaya Toure-Aguero-SiLva-Navas-Negredo oLur orta saha ve hücum hattı büyük ihtimal.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Liverpool, Atletico Madrid'in Brezilyalı forveti Diego Costa için 25 M€ teklif etmiş. Oyuncuya da yıllık 4 M€ teklif edilmiş. Atletico Madrid'de 1.3 M€ kazanıyormuş. Bizim iki yıl önceydi sanırım burun kıvırdığımız adama Liverpool şimdi 25 M€ teklif ediyor. Hiç bir şekilde bu paraları hak edecek bir forvet değil. Liverpool transferde bir Newcastle, bir Tottenham kadar olamıyor. Tottenham orta sahasına seviye atlattıracak Paulinho'yu, kanata Chadli'yi, forvete Soldado gibi bir bitirici alırken Liverpool Aspas ve Costa gibi forvetlere dünya kadar para saydılar. Bu iki oyuncu iyi ama asla Liverpool'un forvetleri olacak kadar değil diye düşünüyorum. Net rakamlar ne kadardır bilemiyorum ama herhalde City'den sonra transfere son 2,3 sezonda en çok para harcayan takım Liverpool'dur. Yaptıkları çapsız transferlere 20'den aşağı fiyat ödediklerini hatırlamıyorum. Allen ve Henderson'a ödenen paralarda yüksekti baya. En ilginç bu adamların ilk dörtte olmaması hep paralı takımlar yüzünden olarak gösteriliyor. Ama o takımlar kadar olmasa da o takımların transfere harcadığı paranın biraz azını harcıyorlar. Bu kafayla zor ŞL görürler. Tek elle tutulur transfer kaleci Mignolet. Haz etmem ama Costa'nın 25 M€ ettiği piyasada Burak hayli hayli eder diye düşünüyorum. 25 etmese de 15,20 eder herhalde.

Liverpool hiç şampiyonluğu bırakalım,Şampiyonlar Ligi'ne bile oynamayacak gibi görünüyor.La Liga gibi çerez takımların bol olduğu ligde bile parlayamamış,Atletico Madrid'de oynadığında bile niye yedek değil diye sorduran Costa,kalkıp Premier League'de Liverpool'u mu sırtlayacak?

Kadrosu yavaştan oturan ve Mourinho'yu işin başına getiren Chelsea şampiyon olur diyorum.2.Manchester City,Ferguson sonrası bocalayacak,orta sahası bir felaket United 3.,Arsenal 4.,Everton veya Tottenham'da 5. olur bence.

Bu arada Madrid Bale'i yüzde 99 bitirdi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Guglielmo View Post
    Bu arada Madrid Bale'i yüzde 99 bitirdi.
    105 milyon pound diye okudum. Günahtır, yazıktır, ayıptır!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Real Madrid Bale'i o kadar paraya almaya çalışacağına 60 milyon euro verip forvete Falcao'yu alsaydı.

Aptallıkta sınır tanımıyorlar.Senin kanadın varken,forvet kısırlığı da yaşıyorken niye forvet almıyorsun hacı ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Real Madrid Bale'i o kadar paraya almaya çalışacağına 60 milyon euro verip forvete Falcao'yu alsaydı.

Aptallıkta sınır tanımıyorlar.Senin kanadın varken,forvet kısırlığı da yaşıyorken niye forvet almıyorsun hacı ?
    boas bale'i forvet oynatıyordu.
    (/s)

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    boas bale'i forvet oynatıyordu.
    Sol bek olarak kariyerine başlayan birini forvet olarak mı göreyim ben ? Boas Bale'i forvet oynatıyordu da ne diye Soldado'yu aldılar ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Sol bek olarak kariyerine başlayan birini forvet olarak mı göreyim ben ? Boas Bale'i forvet oynatıyordu da ne diye Soldado'yu aldılar ?
    soldado'yu aldıklarına göre bale'i satacaklar?
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mourinho'lu Chelsea bu sene şampiyon olur, geçen seneden daha güçlü City 2. olur, her zaman zirveye oynayan ancak bu sene bana görede bocalayacak olan ManU 3. olur. Tottenham ve Arsenal 4. sıra için kapışır, Liverpool yine arkalarda kalır. Transferi beceremedikleri sürece hep arkalarda kalmaya da devam ederler.

Madrid'de 50, en fazla 60 Milyon €'luk adama gidiyor 120 Milyon € veriyor. O kadar etmez Bale, abartmayın. Tottenham'da hala satmıyor, inat yapıyor. O parayla Tottenham kadrosunu 2'ye katlar, her mevkiye dünya çapında 2 adam alır.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Mourinho'lu Chelsea bu sene şampiyon olur, geçen seneden daha güçlü City 2. olur, her zaman zirveye oynayan ancak bu sene bana görede bocalayacak olan ManU 3. olur. Tottenham ve Arsenal 4. sıra için kapışır, Liverpool yine arkalarda kalır. Transferi beceremedikleri sürece hep arkalarda kalmaya da devam ederler.

Madrid'de 50, en fazla 60 Milyon €'luk adama gidiyor 120 Milyon € veriyor. O kadar etmez Bale, abartmayın. Tottenham'da hala satmıyor, inat yapıyor. O parayla Tottenham kadrosunu 2'ye katlar, her mevkiye dünya çapında 2 adam alır.
    bale ı 50 ye 60 a satıp yerini nasıl doldurcaklar bale i hiç izlemeyen arkadaşlar lütfen yorum yapmasın bale şuanda ronaldo yla aynı seveyide bence ronaldonun tek artısı şuan arka direğe daha çok koşu yapıyo

bu arada bale haberlerini sert bi dille yalanladı villas boas

sıralama
    1- chelsea
    2-city
    3-tottenham
    4-united
    5-arsenal

şeklinde olur liverpool en iyi ihtimalle 7. olur

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bale'i belki de herkesten çok izleyen ben bile bu kadar etmez diyorsam bence abartıdır

Kendisinin ve Kaka'nın büyük hayranıyım bu yüzden diyorum, bana göre bazıları hariç şuan hiç kimse o kadar para etmez..

İzlemek ve ya izlememek ile alakası yok, bir sene yılın oyuncusu seçilmekle bu paralara oynayamazsınız. Ben bir hayranı olarak bunu söylerim..

Bana göre Ronaldo'dan bile iyidir ama ne bileyim çok para.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    bale ı 50 ye 60 a satıp yerini nasıl doldurcaklar bale i hiç izlemeyen arkadaşlar lütfen yorum yapmasın bale şuanda ronaldo yla aynı seveyide bence ronaldonun tek artısı şuan arka direğe daha çok koşu yapıyo
    Bale'i bende en az senin kadar izlemişimdir ama abartıyorsun, bulunmaz hint kumaşı değil bu adam sonuçta. Ronaldo'da Madrid'e transfer olmadan önce açık ara dünyanın 1 numarasıydı ve 94 Milyon €'ya gitti. ManU kafasını duvarlara vursun o zaman, Tottenham yönetimi olsaymış Ronaldo'yu 200 Milyon €'ya satarmış.
    Canım FEDA olsun sana !

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri