Sayfa 60 / 439 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon
1,771 ile 1,800 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

abi yapma appiah gönderilir mi hiç? takımın savaşçısı,taraftarın sevgilisi juventus,west ham,schalke sıraya dizildi onu alabilmek için... kıymetini bilelim hadi deivid neysede appiah gitmemeli bence...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

5 Gözde

Fenerbahçe'nin öncelikli hedefi Adriano veya Ronaldo'yu renklerine katmak. B planında ise Zigiç, Nihat ve Carew var. Bu futbolcuların hepsi de Fenerbahçe'de oynamak istiyor. Ancak ünlü forvetlerin bonservis ücretleri el yakıyor.

Hedef Adriano ya da Ronaldo

Süper bir golcüyü renklerine katarak Avrupa'yı sarsmayı planlayan Fenerbahçe, İtalya, İspanya ve İngiltere'ye çıkarma yaptı. Fenerbahçe Asbaşkanı Murat Özaydınlı, Adriano ve Ronaldo'nun transferleri için İnter ve Milan ile temas halinde. Özaydınlı'nın iki futbolcuyu da ikna ettiği ancak kulüpleri ile fiyat konusunda henüz anlaşamadığı kaydedildi. Fenerbahçe'nin
    öncelikli hedefi, Adriano veya Ronaldo'yu kadrosuna katmak. Ancak B planını da devreye sokan sarı-lacivertliler, İspanya ve İngiltere'de de transfer için adeta bir üs kurdu.

B Planı

Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu da Nikola Zigiç ve Nihat Kahveci transferleri için İspanya'da temaslarını sürdürüyor. Fenerbahçe'nin bonservisi çok yüksek olan Zigiç için Racing Santander'e Appiah artı para önerdiği, Nihat Kahveci için de Villarreal'in Fenerbahçe'den Lugano'yu istediği öğrenildi. Asbaşkan ve Dış İlişkiler Sorumlusu Neşet Yalçın'ın da John Carew için Aston Villa kulübü ile görüşme halinde olduğu belirtildi. Fenerbahçe, forvet transferini Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda oynayacağı karşılaşmaya kadar gerçekleştirmek istiyor.

AS: Fenerbahçe Zigiç için yarışıyor

İSPANYA'nın AS gazetesinin haberine göre Fenerbahçe, Zigiç için Werder Bremen ve Manchester City takımları ile yarışıyor. Racing Santander ise Nikola Zigiç için bonservis bedelini 20 milyon euro olarak belirlerken, Fiorentina'nın 12 milyon euro'luk teklifini geri çevirmişti. İspanyol kulübünün, Zigiç için Fenerbahçe'nin önerdiği Appiah artı para teklifini kabul edebileceği belirtiliyor. Zigiç transferini özellikle Kezman çok istiyor.

Nihat Teklifi

İSPANYA'nın Provence gazetesi ise Lugano'yu transfer etmek isteyen Villarreal'in, bu futbolcuya karşılık Fenerbahçe'ye Nihat Kahveci'yi teklif ettiğini yazdı. Gazete, Villarreal'in hocası Pellegrini'nin Lugano'yu Sao Paulo'dan beri takip ettiğini ve Uruguaylı yıldız için Nihat'tan bile vazgeçmeye hazır olduğunu vurguladı.

trabzonspor türkiyenin 4. büyük kulübüdür bu tartısılmaz her zaman 3 büyüklere kafa tutmuştur

bence otelulu yensinlarde necati'yi alsınlar

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bu oyuncunun alınması Beşiktaş'a Serdar'ı ya kazandırak ya kaybettirecek.

Şimdi Gökhan Zan'la Diatta stoper oynarsa Toraman sağ bek oynar. Ertuğrul hoca tek ön libero ile oynamayı düşünüyorsa ki bu Cisse olur sanırım Serdar'a yazık olacak.

Benim fikrim çift ön libero ile oynayıp Serdar Cisse iklisini oynatmasından yana ve umarım böyle yapar.

5. Default

Kayserispor’da son dakika
    Kayserispor, Real Betis'in yıldız oyuncusu Vogel transferini askıya aldı...
    31.07.2007

Kayserispor, Vogel transferini askıya aldı... Sarı-Kırmızılılar, İsviçre Milli Takımı’nın ve Real Betis’in yıldız oyuncusu için İspanyol kulübüyle yaptığı görüşmelerden sonuç çıkaramadı. Bonservisini alamadıkları 30 yaşındaki futbolcuyu kiralamak isteyen Kayserispor, Real Betis’in istediği 750 bin Euro’yu da aşağı çekemeyince, bu transferi askıya almak zorunda kaldı. Vogel’le ilgilendiklerini doğrulayan Sarı-Kırmızılılar’ın teknik direktörü Tolunay Kafkas, “İspanyollar’ın çok para istemesinden dolayı şimdilik bu oyuncudan vazgeçmek zorunda kaldık. Takımımın ise şu anki performansından oldukça memnunum. Hazırlık maçlarında aldığımız sonuçları lig öncesi baz almıyorum” diye konuştu.
    fanatik

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Kayserispor, Real Betis'in yıldız oyuncusu Vogel transferini askıya aldı...
    Zaten kim inanmıştı ki bu transferin olabileceğine.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Diatta nın bende tek düşündürücü yanı sürekLi sakatLığının yükseLmesi ve bu sakatLığınıda uzun bir süredir yenemiyor oLması.Çok tecrübeLi bir isim Lyonda forma giymiş kupaLar kaLdırmış bir oyuncu ama sakatLığı soru işareti.Uyum sağLarsa tecrübesinden yararLanabiLiriz ama kesinLikLe bizi Avrupa da iLeriLere taşıyacak ne de Zan ve Toramandan daha fazLa katkı sağLayacak bir isim.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Default Yorumsuz!!!

Fatih 'Tekke'ye dönüyor
    Trabzonspor’un Intertoto Kupası’nda Rumen temsilcisi Galati’ye elenmesinin ardından istifaya çağrılan yönetim kurulu, önceki akşam yaptığı toplantıda, eski yıldızı Fatih Tekke’nin transferini gündeme aldı. Başkan Nuri Albayrak’ın talimatıyla harekete geçen Bordo-Mavili kulüp, menajer Özcan Yamak’a bu transfer için tam yetki verdi. Dün Rusya’ya giden Yamak hem Zenith Kulübü’ne hem de Fatih Tekke’ye Trabzonspor’un resmi teklifini iletti. Karadeniz ekibi’nin, 7.5 milyon euroya Rus temsilcisine verdiği Fatih’i tekrar kadrosuna kazandırmak için kesenin ağzını açtığı, kiralama ya da bonservisini alma yoluyla bu işi bitirmeyi planladığı öğrenildi.

ALTERNATİFİ RADE PRİCA

BaŞkan Albayrak’ın da Fatih’i telefonla aradığı “Yuvaya geri döner misin?” diye sorduğu ve “Seve seve” karşılığını aldığı ileri sürüldü. Rusya’da mutsuz olan ve geçen hafta takım arkadaşıyla kavga ettiği için maç kadrosundan çıkartılan milli futbolcunun, Türkiye’ye dönüş hazırlığına şimdiden başladığı belirtildi. Bordo-Mavili yönetim, Fatih’le alternatif olarak ise İsveçli Rade Prica’yı gündemine aldı. Bu arada Sauthampton Ömer Rıza için Trabzon’a 750 bin paund önerdi. Ziya Doğan ikna edilirse Ömer Ada yolunu tutacak..

------------------------------

TOMASSON HAREKATI!

Trabzonsporun forvet için yıldız golcüyü gündemine aldı

Bonservisi elinde olan Danimarkalı golcü için girişimlere başlayan Bordo-Mavililer, sol kanat için Orhan Aka yöneldi...

DOĞAN İSTEDİ

Trabzonspor, transfer defterini tekrar açarken, bomba bir golcüyü gündemine aldı: Jon Dahl Tomasson. Teknik Patron Ziya Doğan?ın daha önce yönetime sunduğu listede yer alan ancak transferi kapatma kararı ile askıya alınan Tomasson için girişimlerin yeniden başladığı belirtildi. Geçen sezon Villarealda görev yapan ve bonservisi elinde olan Danimarkalı golcünün transferinin bitmesi an meselesi.

--------------------------------

Ömer, Southampton'da

TRABZONSPOR'un golcülerinden Ömer Rıza, İngiltere Championship takımlarından Southampton'la anlaştı. Yıllık 1 milyon pounda İngiliz kulübüyle el sıkıştığı öğrenilen golcü futbolcu, 1.5 sezon geçirdiği Bordo-Mavili takımda istikrarsız bir görüntü çizmişti. Arsenal altıyapısı bulunan Ömer Rıza, İngiltere'de bir çok takımda oynamıştı.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Biz celal kolot la ilgilnemiyoruz bi arkadaşımızın da dediği gibi parasıyla Şanlı Beşiktaş yönetimine getirilmiş bir isimden ne bekliyebilirsinizki Fenerbahçe ve Galatasaray kaç tane yabancı oyuncu aldıda bizim için durgunluk oluyormuş ? Sadece futbolcu seçemedik ve seçtiğimiz futbolcunun kalitesi hakkında temkinli davrandık vede hocamızı hiç suçlamıyorum takımı kurucak o , o ne derse o olması gerekir sonunda ortak fikire bağlandılar celal kolot ile ertuğrul sağlam ın anlaşmazlığı yüzünde kısa süreli bi kriz yaşandı ama çözüldü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

İnşAllah hüsrana uğramayız...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

750 bin euro Vogel için çok değil..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Artık bu haberlerin yalan olduğuna inanıyorum.Çünkü yönetim transfer yapmayacağız dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Carrusca Boca yolunda

Galatasarayın büyük umutlarla transfer ettiği ancak performansından memnun olmadığı Carrusca ülkesine dönüyor.

Geretsden sonra Feldkampın da yüzüne bakmadığı Arjantinli oyuncu uzun süredir kendisine kulüp ararken, bu sezon da Galatasarayda düşünülmediğini kesinleşince River Plate ve Boca Juniorsun transfer listesine girmişti.
    Görüşmelerini hızlandıran Carruscanın menajeri Boca Juniors ile prensipte anlaşmaya vardı.

Carruscanın hangi şartlarda Boca Juniorsa geçeceği belirtilmezken, 23 yaşındaki oyuncu DHAya yaptığı açıklamada; "Galatasarayda beklediğim ve hedeflediklerimi gerçekleştiremedim. Şanssızlıklar yaşadığımım gibi, hiç şans da bulamadım. Daha doğrusu gerektiği kadar şans verilmedi. Bana güvenilmedi. 23 yaşındayım ve futbol oynamak istiyorum. Arjantinin en önde gelen iki kulübü beni istiyor. River Plate ve Boca Juniors gibi kulüplerle uzun süredir görüşmeler oldu ve Boca Juniors ile anlaşmak üzereyim. Bir aksilik olmazsa Arjantin Liginde forma giyeceğim" dedi.

31.07.2007

Kaynak : DHA

Crespo harekatı başladı

G.Saray, Arjantinli golcü Crespo'yu renklerine bağlayabilmek için harekete geçti...

Yöneticilerin sözünü verdiği, 'Lincoln’ü bile gölgede bırakacak' yıldızın kim olduğu taraftarlar arasında merak konusu olurken, Galatasaray'ın, Chelsea’nin Arjantinli golcüsü Hernan Crepso’yla görüşmelere başladığı iddia edildi. 32 yaşındaki süperstarın Galatasaray’a gelme fikrine sıcak baktığı, İngiliz kulübüyle temasların da olumlu geçtiği ileri sürüldü.
    Chelsea’de işi zor

Transferdeki olumsuz etken olarak, Crespo’nun İtalyan eşinin İstanbul’da yaşamak istememesi gösteriliyor. Hatta Galatasaraylı idarecilerin, Crespo’nun eşini ikna etmek için seferber olduğu da gelen haberler arasında. Jose Mourinho, geçen sezon Inter’e kiralanan Tangocu’yu kadrosunda düşünmediğini dile getirmişti. Bu arada, kariyerine İngiltere ya da İspanya’da devam edeceğini açıklayan Baptista için Real Madrid’in kapısının bir kez daha çalınacağı ifade edildi.

Kaynak: Fanatik

arkadaslar canaydında ipucu vermişti bazı futbolcuların eşi sorun cıkartıyor diye???? oda crespo galiba iyi hatırlayın o sözü.........Keske gelse ama zor gibi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Crespo gelse müthiş olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

tomasson dediğimiz adam yılda çift haneli gol sayısı atamamış bir forvettir ama umuttanda ersenden de kat kat iyidir...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    sana katılıyorum 1950'den öncede vardı gs-bjk-fb ve trabzonun eski adlıyla idmanocagı-idmanyurdu.. ama yinede 40 yılda kazandıgımız bu kupalar bazıları kabullenmesede bizi türkiye sınırları içinde büyük takım yapıyor
    Tabi ki de Trabzon büyük bir kulüptür.Benim ona bir itirazım yok zatenHerkesin tuttuğu takıma saygımız var.Sen o kabullenmeyenleri kaale alma
    Bu arada Tomasson alınırsa süper bir transfer olur ama İsveçli oyuncuda kararsızım Tomas Jun gibi fos çıkabilir

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Crespo gelmezCarrusca'dan kurtuluyor Galatasaray sonunda

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Tabi ki de Trabzon büyük bir kulüptür.Benim ona bir itirazım yok zatenHerkesin tuttuğu takıma saygımız var.Sen o kabullenmeyenleri kaale alma
    Bu arada Tomasson alınırsa süper bir transfer olur ama İsveçli oyuncuda kararsızım Tomas Jun gibi fos çıkabilir
    isveçli oyuncu konusunda hemfikiriz..hem tomasson gelirse elden çıkarma derdi olmaz diğerleri gibi

Orhan Ak Trabzon'da...

Bordo-Mavili takım sol kenar için G.Saray’ın bıraktığı oyuncuya yapıştı
    Transferde özellikle sol kenar üzerinde duran Trabzonspor, G.Saray’da kadro harici bırakılan oyunculardan Orhan Ak’ın transfer edilmesine karar verdi. Bu oyuncu için sarı-kırmızılı kulüple temasa geçen yönetim kurulu adına Abdullah Başer anlaşma sağladıklarını ve Orhan’ın da tekliflerini kabul ettiğini açıkladı. Tecrübeli futbolcunun bugün Trabzon’a gelmesi bekleniyor.

Kaynak: Taka Gazetesi(Trabzon Yerel Basın)

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Orhan Ak mı?Saçmalık.Zamanında bizi satan oyuncu şimdi yalakalık yapıyor gelmek için 'Ben öz Trabzonluyum' diye..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bencede gelmez zor gibi...........Carusca giderse anında forvet oyuncusu gelir....

Bu arada levent tüzemen santraforun persembe günü gelecegini söyledi.......Ne kadar güvenilir tüzemene oda bilinmez....

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

valla abi uefa listesinde olsunda gelen adam ne zaman gelirse gelsin
    I'm back...

juventus appiah ı neden istesin ya abartmaya gerek yok

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bizim bu yöneticiLer şimdi böyLe davranıyorLar burunLarı biraz fazLa iLeride ama eğer bir başarısızLık haLinde de Beşiktaş taraftarı nasıL davranması gerektiğini biLir.Ben şimdi artık başka bişey demeyeceğim bu adamLara.Lig başLasın görücez o zaman siyahı da beyazı da...
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Crespo 45 Yasında Olsun Yıne Isterım

Katır Gıbı Adam LıncoLn'e Beraber Cok İi İşLer Yapar

Ama GeLmez Tabi Orasıda Ayrı

Carrusca'da KaLsın Ya Bı Zararı Yok Ztn Adamın Kontejyanda KapLamıo

Nası Olsa 1 Tane Daa Hakkımız Var Bızede 1 Tane Yabancı Yter

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by the_imam912 View Post
    Artık bu haberlerin yalan olduğuna inanıyorum.Çünkü yönetim transfer yapmayacağız dedi.
    Aziz başkan 5 gün önce ''Bir transfer daha yapacağız'' dedi...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by neondh View Post
    juventus appiah ı neden istesin ya abartmaya gerek yok
    abartma falan değil... bir ara forvet için gündeme trezeguet gelmişti,teklif yaptığımızda bizden appiah + para istediler sonucunda transfer yattı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Uefa maçımız ne zaman bizim?

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Orhan Ak Super Transfer Olur

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Juventus'a teklifi sen yaptın herhalde, her fotomaç haberini ciddiye almayın yav..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

isteyen inanır isteyen inanmaz,öyleyse öyledir. neyse konumuzu dağıtmayalım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

HAZIR MISIN FENERLİ!

BAŞKAN Aziz Yıldırım, Carlos’tan sonra bir bomba daha patlatıp taraftarını ikinci kez coşturmanın planlarını yapıyor. İlk hedef Nikola Zigic... Ancak bu futbolcunun bonservisinin yüksek olması nedeniyle Adriano ile de yakın temas sürüyor. Tüm maliyeti 10 milyon euroyu geçmemek kaydıyla Brezilyalı golcüyü İnter’den 1 yıllığına kiralamak istiyorlar. Yıldırım’ın, bir hafta içinde golcü transferini bitirmeyi arzuladığı, bu nedenle Avrupa’ya 3 ayrı ekip yolladığı da öğrenildi. Öncelikle İtalya’da kamp kuran yöneticiler, İnter ile masaya otururken, Adriano’yu ikna için de Carlos’u aracı etti. Kulislerdeki iddialara göre Adriano, Beşiktaş maçını izlemek üzere Almanya’ya getirilebilir ve bu oyuncu Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına yetiştirilebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ben inanmıyordum forvet haberlerine ancak bu sabah Ntv spor haberlerinde gördüm aklım karıştı Ntv güvendiğim bir kaynak.Deivid'i göndermeye hazırlanılıyor deniliyordu.Hadi hayırlsı

Mesaj Yetkileri