Roma kabul etmiş..Nonda dünden razımış..AZ kaldı
Bu bence baslagıc![]()
Roma kabul etmiş..Nonda dünden razımış..AZ kaldı
Bu bence baslagıc![]()
Galatasaray alacaksa yedek forvet almalı
Ümit Karanın performansı düzelirse Nonda bile yedek kalır
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
nonda oldu diyelim..bir boşluk kalıyor kontenjanda ..??
nilmar konusunda bir bilgisi olan yani gerçekten yönetimin bir girişimi varmı bu konuda
??
NiLmar
Postiqa
PanteLiç___Nonda BunLar Kdr Guwen Vermıor Bana Bı TurLu.Ama İnşaLLah YanıLtır Bizide PatLama Yapar(GeLırse Tabi)
Ben Daa Genc Bı Forvet Alınmasını İsterim.NıLamr veya Postiqa İlk TercihLerim Olur
arkadaslar bu gelecek 2. oyuncu kesinlikle forvet olcak dimi baska bir mevki olabilir mi acaba mesela sag bek ugur cok iyi oyuncu ama alternatif yok sabri de baris da oranin oyuncusu değil
Nilmar bostaysa ve sicak bakiyorsa Turkiyeye gelmye ve kulubun imkanlari transfere olanak veriyorsa Nonda filan direk ikinci plana atilmali...Oncelik Nilmar a verilmeli bence...
Nonda bütün büyük liglerde oynamıs üstelik hiç sıkıntı cekmemiş..
Postiga portekiz dısına 2 defa cıkmıs ikisinde hiç bir varlık gösterememiş
Postigadan fazla para isteniyor hem dünkü macta positga oynadı topu direkten döndü..ilkonbirde oynadı.
Anlamıyorsunuz sanırım piyango vurdu!!! bize cok ucuza iyi bir golcü alıyoz toplam maliyeti 2,5 anca olur
nonda postigadan ve pantelicden daha ıyı oyuncu kesılıkle
yıllık 1.5 milyon euro verecegimz söyleniyor..
ya arkadaşlar süper transfer olur bu adam ayak,kafa heryeriyle gol atıyor.çok ta hızlı.30 yaşında yaşlı sayılmaz sheringham ın 41-42 yaşında futbol oynadığı dönemde hiç yaşlı sayılmaz.hem de ucuz sakat falan değil.tam bizim aradığımız oyuncu.![]()
Sudan ucuz oyuncu hala elestiriyoruz...Dikkat edin Türkiyede afrika asıllı oyuncular genelde hep iş yapmısdır..Türkiyede forvet için güc önemli..teknik cok işe yaramıyor..
bence 1 forvet daha gelecekNonda ile baslangıc olur:9
Sedece biraz mantıklı düsünün suanki sartlarda resmen piyango..uA bile bu trnasfere karsı degil hepsi övgü ile bahsediyorÇünkü orda herkez neyin ne oldugunu biliyor..
Postiga defteri kapandı hemen acıklık getirim:2 lig macında oynadı braga karsısında sonradan girdi,Son lig macında ilk onbirde oynadı,forması 23![]()
Nonda 30 yaşında 3 yıl tam kapasite oynasın bize yeter..çünkü gerilerden özgürcanlar cem sultanlar geliyor..![]()
heleki nilmarda gelirse tam olur diye düşünüyorum
Nilmar la ilgilendiklerini bilsem buna olur dicem de![]()
nonda nin yanina forvet sart,nonda eski gunlerini az olsun yakalarsa super olur...adam kalcasiyla bile gol atiyodu yaf![]()
Nonda'yı alırsak ağlarım...
Nilmarı alabiler veya alamazlar onu bilemem ama kesinlikle ilgilenmeleri gerekiyor. Henüz 23 yaşında ve 2005, 2006, 2007 sezonlarında Brezilya lig kadrosuna seçilmiş bir oyuncu hele ki aradığınız meki de oynuyorsa bütün şartları zorlamak lazım. Bu şartlarda Nilmar'ı alacak takımın ileride kar edeceğini tahmin etmek için futbol uzmanı olmaya gerek yok.
dediklerine katılıyorum lakin şöyle bir durum var :
nilmarın geçirdigi sakatlık bir futbolcunun yaşayabilecegi en şanssız sakatlıklardan biriydi...
bu yüzden nilmarın bu sakatlıktan sonraki durumunu kestirmek biraz zor olabilir..![]()
şuan boşta olması çok büyük bir avantaj olsa da belirttgim sakatlık problemi biraz can sıkıyor..
ama tabikide bende isterim nilmar gibi bir oyuncuyu orası ayrı![]()
Necati-Burak takası hiç de fena olmaz
Ayrıca Burak sağ kanat değildir forvettir.Bir de Burak koşmuyor diyenleri gördüm.Burak'ın en iyi yaptığı şey koşmak.Yalnız çok top kaybeder,çok gol kaçırır...
3 gün içinde transfer yapamazsak avrupada başarı hayal olur.Hakan'la olucak iş değil bu.Nilmar,nonda,ALİ,Veli... alınıcaksa alınsın artık forvet.O kadar süre bekledik 3 gün daha bekleriz.Yeter ki adam gibi bi forvet alalım.Lincoln'ün attığı ara paslar boşa gitmesin. o pasları değerlendircek son vuruşları iyi olan bi forvet almalıyız.
adnan sezgin 1 oyuncu daha alacagiz demis oyleyse bu transfere ok derim ben...
Nonda gelirse iyi olur cünkü ucuz. yaninada Nilmar. bu is olur. ben Cesar Delgadonun gelmesini isterim, 2 M euro civari fiyati.
Vittek ismide geciyor 2. forvet için
sen haberleri takip etmedinmi 2 sayfa geriden gelerek okuyunca sudan ucuz oldugunu anlarsın..
1-Nonda 2 ye Listeye konulmus kaynak:CNN
2- Araplardan nondaya 2.4 teklif gelmiş ama nonda ben Galatasaraya gitmek istiyorum demiş kaynak:Fazıl abi
3-Romada 2 listeye koymus onlar 1.5 istemiş biz 1 vermisiz roma tamam demiş Kaynak:Cnn
Arka sayfada bir cok haber var![]()
vittek iyi oyuncudur o da isteıdgım bır oyuncu.nerde gecıyor?
Vittek cok süper
Kolpa turkspor da![]()
o zaman ınanmamak lazm