Liverpoolun defansi dagliyor.. Robbie Keane savunmayi öyle bi yiprattiki
Liverpoolun defansi dagliyor.. Robbie Keane savunmayi öyle bi yiprattiki
Emre Belözoğlu'nun takımı Newcastle United, Everton'ı 3-2 mağlup etti. Son 15 dakikada oyuna giren milli oyuncu, 25 metreden attığı golle galibiyette önemli rol oynadı
Newcastle United İngiltere Premier Lig'in 9. haftasında sahasında Everton'ı 3-2 mağlup etti.
İlk yarısını Butt'ın golüyle önde kapayan Newcastle, 53. dakikada Johnson'ın golüne engel olamadı ve skora denge geldi.
Bu sezon sadece Manchester City maçında 3 dakika görev alan Emre Belözoğlu, maçın 74. dakikasında oyuna dahil oldu. Milli oyuncu 86. dakikada 25 metreden attığı golle takımını öne geçirdi.
Oyuna sonradan giren bir diğer oyuncu Micheal Owen da 90. dakikada attığı golle Newcastle'ı rahatlattı. Ev sahibi ekibin file bekçisi Given'ın son saniyelerde kendi kalesine attığı gol maçın skorunu belirledi.
Premier Lg'de mücadele eden bir diğer Türk oyuncu Tuncay Şanlı'nın formasını giydiği Middlesbrough ise kötü gidişini Manchester City karşısında sürdürdü.
Sahadan 3-1 yenik ayrılan Middlesbrough'da Tuncay Şanlı, ikinci 45 dakikada görev yaptı. City galibiyete, Riggott (kendi kalesine) ve Elano'nungolleriyle ulaştı. Middlesbrough'nun tek sayısı ise Hutchinson'dan geldi.
8 puanda kalan Middlesbrough, oynadığı son 4 maçtaki 3. yenilgisini attı.
LİVERPOOL BİR PUANI ZOR KURTARDI
Yaptığı transferlerle Premier Lig'e şampiyonluk parolsıyla giren Liverpool, sahasında karşılaştığı Tottenham'dan bir puanı 90. dakikada kurtardı.
Voronin ile öne geçen Liverpool, Robbie Keane'nin 45. ve 47. dakikalarda attığı gollerle yenik duruma düştü. Son dakikada sahneye çıkan Fernando Torres, Liverpool'a bir puan kazandırdı.
Arsenal ise, ligin yeni ekibi Sunderland'i sahasında 3-2 yendi. Van Persie'nin 80. dakikada attığı golle galibiyete ulaşan Londra ekibi, Premier Lig'de liderliğini sürdürdü.
Chelsea de deplasmanda Bolton'ı, Kalou'nun sayısıyla 1-0 mağlup etti.
Tebrikler emreye gene kral cikti![]()
Emrenin gol atması cok iyi oldu..Milli takımda daha iyi oynar..
Desene fm 2008 de arsenali almak lazim yildizlar transfer etmek icinvaybe bizde cgelse den baska zengiin olamaz diyoduk yuuh olsun sana abramovic birak yat almayai falanda kral trasferler yap
![]()
önümüzdeki yıllarda MANU ağırlığını koyar![]()
emre gol özelliği fazla olmayan bir adam ama kendini gösterebilmek için bayağı çabalıyor herhalde. umarım bu oyununu milli takıma da yansıtır.
haftaya kesin 11'de![]()
I'm back...
çok sevindim ya tebrikler Emre. Milli Takıma morali yüksek olur...
İngiliz Anahtarı![]()
Golünü gördüm bir füze çıkarmış adeta.3.golde tam Owen'ın kafasına pas atmış Owen'da golü bulmuş 3.golde önemli çünkü maç 3-2 bitti.
Tuncay ikinci 45'de oynadı.Birkaç pozisyon sağladı takımına ama atamadılar.
bu boro düşmezse mucize olur. ben böyle kötü bir takım görmedim. southgate zaten tam bir facia. downing dışında adam olmayan bir takıma tuncayı transfer ediyor, mido ve aliadiere yok, tuncay kenarda. inanılır gibi değil. 2 sene boyunca oynamamış bir adam ilk 11 başlıyor. tuncay girdi bişiler yapmaya çalıştı ama takım hakikaten çok kötü.
Not: Bu arada Emre çok güzel bir gol atmış. İzlemeyenlerin izlemesini tavsiye ediyorum.
Emre hem gol attı hem asist. İşte bu be.
Çok sevindim.Emre artık kendine gelmiştir inşallah.Milli takımda kendisini gösterir umarım...
Bravo Arsenal.Sporda en sevmediğim olaylardan birisine çok güzel bir cevap verilmiş...
YEni StadLarıyLa beraber mükkemeL bi çıkış Şahane bi kadro kuruLu oynadıkLarı futboLda güzeL maddi yönden de sıkıntıLarı yine bir zamanki yeniLmez armada dönüyor
Yildizi yeniden parlayacaktir![]()
Tebrikler Emre Belözoğlu !
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Bende seyrettim harika bir gol gerçektende. Ayrıca asistide çok şık. Bide oyuna sonradan girmesi ayrı bir güzel![]()
Given nasıl kendi kalesine atmış acabaTebrikler Emre.
Tebrikler Emre.
Helal olsun..
Emre'nin değerini farkettiler, umarım ilkonbir oyuncusu olur. Artık bu tek maçlarda attığı gollerle değil sezon sonu elde ettiği istatistikler ile konuşmalıyız.
15 dk da 1 gol 1 asist hadi bakalım Emre görelim seni.![]()
Emre'nin Newcastle'a değil, Newcastle'ın Emre'ye ahayt vermesi gerektiğini düşnüyorum![]()
Ten Cate Chelsea'de
Ajax'ta görev alan Henk ten Cate'in Chelsea ile anlaştığı açıklandı.
Ajax tarafından yapılan resmi açıklamada, Ajax ve Chelsea'nin ten Cate'in transferi konusunda anlaştığı ifade edilirken, kısa bir süre sonra Chelsea'de yardımcı teknik direktör olarak göreve başlayacağı belirtildi.
Jose Mourinho'nun menajerliğine son verilmesinin ardından teknik kadroda da bazı isimlerin işine son verilmiş ve İsrailli çalıştırıcısı Avram Grant, menajer olarak göreve getirilmişti.
Henk ten Cate Kimdir?
9 Aralık 1954 Amsterdam / Hollanda doğumlu, eski futbolcu - menajer Henk ten Cate, 7 senelik futbolculuk kariyerinde, 202 karşılaşmada forma giyip rakip fileleri 34 kez havalandırmıştı.
Menajerlik kariyeri boyunca Avrupa'da söz sahibi olmayan kulüplerde görev alırken, 2003-2006 sezonunda Frank Rijkaard'ın yardımcısı olarak FC Barcelona'da görev almış, 2005-06 sezonunda Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşamasının ardından da Ajax'ta göreve başlamıştı.
Çalıştırdığı takımlar:
1988-1990 Go Ahead Eagles (Yar. Tek. Dir.)
1990-1990 Go Ahead Eagles
1990-1990 SC Heracles (Yar. Tek. Dir.)
1990-1992 SC Heracles
1992-1993 FC Rheden
1993-1995 Go Ahead Eagles
1995-1997 Sparta Rotterdam
1997-1998 Vitesse
1998-1999 KFC Uerdingen 05
1999-2000 MTK Hungária FC
2000-2003 NAC Breda
2003-2006 FC Barcelona (Yar. Tek. Dir.)
2006-2007 Ajax
Haberi bir sitede ilk gördüğümde şaşırdım.Chelsea manager olarak nasıl böyle bir adamı takımın başına getirebilir diye ama asistan manager olarak gelmiş.Bence yinede yanlış.Yeni gelecek manager ya istemezse bu adamla çalışmayı?
So what?
Saike