Sayfa 60 / 142 İlkİlk ... 1050585960616270110 ... SonSon
1,771 ile 1,800 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Türk Milli Takımının ve Fenerbahçe’nin vazgeçilmezlerinden Mehmet Aurelio, İspanya’nın Deportivo La Coruna takımında forma giymek istiyor.

30 yaşındaki başarılı futbolcuyla bir süredir Avrupa’nın büyük kulüpleri ciddi bir biçimde ilgileniyordu. Aurelio’nun menajeri Bayram Tutumlu da bunu doğrulayarak, “Deportivo’nun sportif direktörü Richard onu Şampiyonlar Ligi maçlarından biliyor ve çok beğeniyor. Mehmet Aurelio’nun da Brezilyalı olması, Deportivo’yu ve İspanya’yı çok seviyor olması sebebiyle bu transferin gerçekleşmemesi için bir pürüz göremiyorum. Ancak şu anda milli takıma konsantre oldu. Maçlar biter bitmez onunla konuşup teklifleri değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.

Aldığı tekliflere güvenip Fenerbahçe ile sözleşme yenilemeyeceğini söyleyen Aurelio’ya, Premier Lig ekiplerinden de teklifler geldiği bildirildi.

Goal.com

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Önder'de işlem tamam !..

Zico ile çalışmak istemediği için Fenerbahçe'den ayrılmaya karar veren, Rusya'nın FC Moskova takımı ile sözleşme imzalayan, ardından Galatasaray ile anlaşma aşamasına gelen Önder Turacı, adeta kürkçü dükkanına geri döndü !..

Son 2 ayda hayli maceralı bir transfer dönemi geçiren Önder Turacı, Fenerbahçe'den ayrılmasınıntek sebebi olarak gösterdiği Zico'nun sarı lacivertlilerle bağlarını koparması üzerine takımında kaldı.

İHA'nın haberine göre FC Moskova ile yapılan görüşmeler sonrası futbolcunun sözleşmesini feshettiren sarı lacivertli yönetim, mutlu sona ulaştığı belirtildi. Yıldız futbolcunun dün kulübü ile üç yıllık sözleşme imzaladığı da öne sürüldü.

Önder Turacı'nın takımda kalmasıyla ilgili Fenerbahçe'den resmi bir açıklama ise henüz yapılmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Yönetimi, İspanyol teknik direktör Luis Aragones ile ön kontrat yapıldığını açıkladı!..

Sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"Kulübümüz yeni sezonda Profesyonel Futbol Takımımızı çalıştırmak üzere, şu an İspanya Milli Takımı'nın teknik direktörlüğünü yapan Luis Aragones ve ekibi ile 2 yıllık ön kontrat yapmıştır.

Aragones ekibi ile birlikte gelecektir. Bu ekip, antrenör, kondisyoner, izleme ve istatistik antrenörü ile kaleci antrenörü olmak üzere 4 kişiden oluşmaktadır. Nihai sözleşme ve diğer bürokratik işlemler Avrupa Futbol Şampiyonası'nın sona ermesinin ardından yapılacaktır"
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Exclamation Fenerbahçe'de Aragones Dönemi

Aragones resmen Fener'de

Fenerbahçe'de yeni dönem. 70 yaşındaki tecrübeli hoca ile ön anlaşma sağlandı. Acıklama internet sitesinden duyruldu.
    Fenerbahçe İspanyol teknik direktör Luis Aragonez ile ön anlaşma imzaladı. Kulübün internet sitesinden yapılan yazılı açıklama şöyle:

"Kulübümüz yeni sezonda Profesyonel Futbol Takımımızı çalıştırmak üzere, şu an İspanya Milli takımının teknik direktörlüğünü yapan Luis Aragones ve ekibi ile 2 yıllık ön kontrat yapmıştır.

Aragones ekibi ile birlikte gelecektir. Bu ekip, antrenör, kondisyoner, izleme ve istatistik antrenörü ile kaleci antrenörü olmak üzere 4 kişiden oluşmaktadır. Nihai sözleşme ve diğer bürokratik işlemler Avrupa Futbol Şampiyonası'nın sona ermesinin ardından yapılacaktır."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kulübümüz yeni sezonda Profesyonel Futbol Takımımızı çalıştırmak üzere, şu an İspanya Milli takımının teknik direktörlüğünü yapan Luis Aragones ve ekibi ile 2 yıllık ön kontrat yapmıştır.

Aragones ekibi ile birlikte gelecektir. Bu ekip, antrenör, kondisyoner, izleme ve istatistik antrenörü ile kaleci antrenörü olmak üzere 4 kişiden oluşmaktadır. Nihai sözleşme ve diğer bürokratik işlemler Avrupa Futbol Şampiyonası'nın sona ermesinin ardından yapılacaktır.

Spor kamuoyuna duyurulur.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Hayırlısı olsun.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Aha yeni FeLdkamp vakası.

Fenerbahçe şu Aragonesi sırf disipLin için aLdı. BöyLeLikLe geLecek sezon Fenerbahçenin en büyük rakibi oLacak disipLinsizLikLeri bitirmeye çaLışacakLar. Ama bakaLım taktik anLamda neLer yapacakLar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Artık bir Dedemiz var
    İçimden bir ses, ne işi var 70 yaşındaki adamın takımımızın başında diyor ama içimden başka birşeyde belki daha başarılı oluruz diyor. Aragones'inde ismini kullanarak bi kaç sağlam oyuncu alsak aslında iyi olur

Abi ama bu adam A.Yıldırım ile çok kavga edebilir takıma müdahele etmesine izin vermez ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aragones hayırlı olsun, bende ntvspor da altyazı da gördüm.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Hayırlı olsun güizada gelecek snaırım o zaman

Thumbs up

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Abi ama bu adam A.Yıldırım ile çok kavga edebilir takıma müdahele etmesine izin vermez ...
    Aynen katılıyorum arkadaşım...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Aragones'i getiren Aziz Yıldırım'ın ta kendisi biz bunları biliyoruzda Aziz Yıldırım mı bilmiyor?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Akşamada Guiza transferi açıklanır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Fenerbahçe’nin yeni hocasını açıklamasından sonra yeni golcü transferi de büyük olasılıkla belli oldu gibi.

MARATON.COM.TR’nin edindiği bilgilere göre yeni sezonda Luis Aragones ile anlaşan Fenerbahçe, forvetine de Mallorca’nın gol kralı Güiza’yı transfer etti.

Bu transferin halen açıklanmamasının sebebi ise Appiah ile kulüp arasında süren pürüzler.

MARATON.COM.TR ÖZEL

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Aragones'i getiren Aziz Yıldırım'ın ta kendisi biz bunları biliyoruzda Aziz Yıldırım mı bilmiyor?
    Yani.. Hayırlı olsun Aragones.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Olur da şampiyonlar liginde başarısız olursak, Kadıköy'de Zico Zico sesleri yükseldiğinde Aziz başkanın surat ifadesi nasıl olur çok merak ediyorum. Bu mudur dünya kulübü olma yolunda ilerleyen Fenerbahçe'nin teknik direktörü ? Dünya kulübü olma yolunda ilerlerken fosilleri mi toplamak gerekiyor ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Hadi geçmiş olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Tüm Fenerbahceliler'e hayırlı olsun.. İlk başta pek benimsenmeyecek ama umarım daha sonra 70 yaşında kendini bize ispatlar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok disiplinli bir hoca. Çift forvet oynatmayı seviyor ve dün yaptığı röportajda Semih'e övgüler yağdırdı. Ayrıca koşan mücadele eden futbolcuları seviyor. Alex'i takımda istemeyebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by GfbSerKaN View Post
    Çok disiplinli bir hoca. Çift forvet oynatmayı seviyor ve dün yaptığı röportajda Semih'e övgüler yağdırdı. Ayrıca koşan mücadele eden futbolcuları seviyor. Alex'i takımda istemeyebilir.
    1 Yıl tahammül edebilir gibime geliyo.. Etmesi de lazım zaten..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Aragones İspanya milli takımında da olduğu gibi klasik 4-4-2 oynatacaktır büyük ihtimal.İleride Guiza-Semih'i oynatır.Orta sahada gitmezse Aurelio-Emre oynar gibime geliyor.Alex'in akıbetini gerçekten çok merak ediyorum.Zira Zico ona sahadaki liderliği vermiş,ona güvendiğini hissettirmişti.Bu sayede Alex daha fazla sorumluluk almış ve verimi bir hayli artmıştı.Bu takımdaki Brezilya'lılarada olumlu yönde yansımıştı.Şimdi Aragones'in Alex'e olumsuz bakacağını varsayarsak takım inanılmaz etkilenecektir.Gerçekten olacakları büyük merakla bekliyorum...

Aragones İspanya dışında takım çalıştırmamış bu ilk olacakmış...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006

Aragones'in Fenerbahçe'ye gelmesini istemiyorum. Ne yazık ki geldi. İki yıl sonra gidecek bir teknik adamı almak büyük bir hata olduğunu düşünüyorum. İstikrar için daha genç bir isme gerek vardı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

hayırlı olsun aragones i beyenirim güizada gelirse heralde fenerbahce bu sene tutulmaz tebrıkler

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Aragones'e ölüüüüüm ...
    şaka bi yana dozajı arttırmayın tartışmalarda.. germeyin ortalığıda..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

hayırlı ugurlu olsun fenerbaheçemiz için en hayırlısı buymuş demekki başkanımız bunu seçti ve getirdi nolursa olsun fenerbahce sevgisi bitmez

fenerbahceye hayırlı olsun

Yıllık 3 milyon euro alacakmış galiba İspanyol internet sitesi öle yazmış...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default "ben Scolarİ'yİ Getİrİn Dedİm"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Zico ile anlaşamadıklarını, yeni teknik direktörleri ve golcüleri ile önümüzdeki hafta sözleşme imzalayacaklarını açıklaması gündeme bomba gibi düşmüştü. Sarı lacivertli yönetim uzun süren araştırmadan sonra hocasını buldu ve bugün Aragones ile anlaştığını resmen duyurdu.

Sarı lacivertli takımın yeni teknik direktörünü ilk MARATON.COM.TR’den duyan efsane başkan Ali Şen’e Aragones’i sorduk ve efsane başkandan çar***ı yanıtlar aldık.

İşte Ali Şen'in açıklamaları...

“Yeni teknik direktörü herkes Zico ile kıyaslayacak. Taraftar Zico’yu seviyordu. Ben’de Zico’yu seviyordum ama iyi antrenör değildi. ‘Zico’yu gönderin Aragones’i getirin’ demedim. ‘Zico’yu gönderin Scolari’yi getirin’ demiştim. Aragones’i tanımıyorum.”

MARATON.COM.TR ÖZEL
    RÖPORTAJ: Burak ÖZKAYA

Mesaj Yetkileri