özer sevdiğim, "rakibi opebilecek"hırslı ve potansiyele sahip bir futbolcu. hayırlı olsun fenerbahçemize
özer sevdiğim, "rakibi opebilecek"hırslı ve potansiyele sahip bir futbolcu. hayırlı olsun fenerbahçemize
Mehmet Demirkol , Ahmet Bulut ve Arda Turan için igrenç bir iddiada bulunmus gerçekten yazık kendini yorumcu zannedip her programda Hakan Şükür'ün üstüne cıkmaya calısan bir admdan daha da fazla birşey beklenmezdi çok kötü bir haber bu.
Neymiş efendim Arda'nın menajeri Emre Belözogluymus herhalde hala o el hareketini unutamadı Demirkol![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
cavani gelirse güiza gitsin abicim. leblebi gibi atar o adam![]()
Güiza çift forvet oynasın zaten leblebi gibi gol atar... Bazen elimizdekilerin değerini bilmek gerek...
I'm back...
Bu transfer sezonunda bir forvet alır mıyız bilemiyorum ama alacaksak bile bu oyuncunun bonservisi 13 m € gibi uçuk bir rakam olmaz. Çünkü güçlendirilmesi gereken bir ortasaha hatta belki defans hattı var.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Golcüye hiç ihtiyacımız yok Ortasaha olabildiğine güçlendirmek gerek ...
Daum'un hele ki Türkiye'de geçtiğimiz 3 sezonda oynadığımız gibi oynatmayacağı kesin. Tek forvet olsa bile Güiza ileride yalnız kalmayacaktır. Şu aşamada bir yabancı forvete daha gerek var mı tartışılır? Önce sol kanada ve orta sahaya yabancı transferi yapılmalı, sonra kontenjan kalırsa forvet düşünülebilir.
"YÜCE ATATÜRK"
+1, bizim gol yollarında sorunumuz yok ki, forvetlerimiz yeterince iyi ancak orta saha iyi olmadığından golcülerimizden istediğimiz verimi alamıyoruz. Nobre bana göre çok üst düzey bir futbolcu değil, bizdeyken leblebi gibi gol atıyordu, çünkü çok iyi besleniyordu. İsmi geçen oyunculardan kurulacak bir takımla bence golcülerimiz çok rahatlayacaklardır. En iyi İspanyol ve Türk forvetlerden ikisi bizdeyken bence golcü almak saçmalık olur, alınacaksa Sercan gibi genç bir isim alınabilir.
Özer için Ahmet Gökçek'in açıklamarı çok umut verici. Zaten Gökçek Fenerbahçeli, Lemi Çelik Gökçek'in Özer'i Fenerbahçe'ye satmak istediğini söylemişti. Özer de kesin gibi artık, son dakika pürüzü çıkmazsa bizde.
Sola yerli veya yabancı bir takviye gerek. Özer daha çok sağ kanat oyuncusu. Solda düşünülmemeli. Sola yerli alternatif zaten yok, yabancı bir isim gerek. Tuncay tarzında, hem mücadeleci hem gol yollarında etkili bir isim şart. Uğur Tuncay'ın yaptıklarının 10'da 1'ini yapamıyor. Solu da güçlendirdik mi tam istediğimiz gibi bir Fenerbahçe izleriz.
Bursaspor bu sene Sercan'ı zor bırakır anca 1 sene onlara kiralama yöntemi ile ikna edebiliriz o da olursa artık . ..
Kapo için ezeli derbi!
İngiltere Premier Ligi takımlarından Wigan'da forma giyen Fransız futbolcu Olivier Kapo hem Fenerbahçe hem de Galatasaray'dan teklif aldığını açıkladı. Daha önce Auxerre, Juventus, Monaco, Levante, Birmingham City takımlarında oynayan 28 yaşındaki oyuncu, "Türkiye'den teklifler aldım. Fenerbahçe ve Galatasaray beni istiyor. Oradaki futbol sevgisinin ne kadar büyük olduğunu biliyorum. Bu yüzden gidebilirim" dedi.
Sol açık ve forvet pozisyonlarında görev yapan Kapo, "Türkiye'ye gidersem iyi bir tecrübe olur. Orada çok iyi takımlar var" ifadesini kullandı.
Kaynak : Sabah
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Mehmet de bilmiyor
Kayserispor'un bonservisini Fenerbahçe'ye verdiği öne sürülen Mehmet Topuz, tarafların vereceği kararı beklemeye başladığını ifade ederek, "Bana herkes beklememi söyledi. Ben de bekliyorum" dedi."HERKES İÇİN HAYIRLISI OLSUN"
Kayserispor, Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında kalan Mehmet Topuz, tarafların uyarısıyla bekleme kararı aldı. Psikolojisinin bozulduğunu ve sıkıntılı bir süreç yaşadığını belirten Mehmet Topuz, "Taraflar bana beklememi söyledi. Ben de bekliyorum. Bundan sonrasının ne olacağını bilmiyorum. Herkes için hayırlısı ne ise o olsun" diye konuştu.
İMZA ATTIN MI SORUSU
"Fenerbahçe'ye imza attın mı?" sorusunu yanıtsız bırakan Mehmet Topuz, "Menajerlerin atmış olabilir mi?" sorusuna ise, "Bilemiyorum" yanıtını verdi. Tatilinin cuma günü biteceğini ve Kayseri'ye dönüşte basın toplantısı düzenlemeyi düşündüğünü belirten Mehmet Topuz, daha sonra şunları söyledi:
"Ancak bana herkes beklememi söyledi. Ben de gelişmeleri bekliyorum. Bu nedenle tatilimi ne zaman bitireceğimi, Kayseri'ye ne zaman döneceğimi, basın toplantısı yapıp yapmayacağımı bile bilmiyorum, şimdilik bekliyorum."
10.06.2009Kaynak : DHA
Menejer olmadan konuşunca illede bjk demiyor
Can Arat İstanbul B.B. ile anlaşmış.
Muhaha bilemiyorum..Bu kargaşada bize gelse bare..
Transferi yılan hikayesine dönen Mehmet Topuz'la, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören Antalya'da bir araya geldi.
İlk olarak Mehmet'le görüşen Demirören'in, milli futbolcuya "Seni kadromuz katabilmek için görüşmelerimiz devam ediyor. Sen de bizden habersiz bir şey yapma. En kısa sürede transferini tamamlayacağız" dediği öğrenildi.
Mehmet'in ise başkana dert yanarak, pskolojisinin bozulduğunu ve en kısa süre içerisinde durumun netleşmesini söylediği dile getirildi.
Bu görüşmenin ardından Mehmet'in menajeriyle bir araya gelen Siyah-beyazlı kulübün başkanına, Metin Korkmaz'ın "Dün Aziz başkanla görüştükten sonra, Mehmet'in tavırlarında değişiklil meydana geldi" dediği ifade edildi.
Demirören'de bu durum üzerinde, yakınındaki isimlere, "Bu saatten sonra her şeye hazırlıklı olmalıyız. Bu transfer yatacak olursa gelecek tepkileri şimdiden düşünün" dediği belirtildi.
Fener'e imza atıp atmadığını "bilemiyor"
Ayrıca, gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mehmet, Fenerbahçe'ye kendisinin ya da menajerinin imza attığının sorulması üzerine "Bilemiyorum" yanıtını verdi.
Orta saha oyuncusunun cuma günü Kayseri'ye dönünce bir basın açıklaması yapması bekleniyor.
goal.com
dediği öğrenildi.
Nasıl öğreniyorlar, hakikaten çok merak ediyorum.Hele bir de başbaşa görüşmelerde denilenleri öğreniyorlar ya ona da helal olsun, ne telepatiymiş arkadaş..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Forumlardan kopyalıyorlar ya haberleri, biri foruma yazıyor bunlarda ordan öğreniyor![]()
Haberlerin alayı yalan benim dediğim gerçek
Yarın açıklanır inşallahda bu haberler biter![]()
Toni Milan'a gidecek %90 . Heyecan yapmayalım. . .
İ.Akın transfer edilirse ne diyim artık Uğur Boral'dan ne fazlası var ki alınıyor.Gerçi yalanlamıştı İBB ama İ.Akın'a hiç mi hiç gerek yok
Uğur'dan daha faydalı olur İ.Akın, en azından dikine gidip tehlike yaratıyor, Uğur gibi kendisini çalımlamaz veya 3-5 kişinin arasına girip saçma şeyler yapmaz.
Ya İ.Akın'ın bana göre en iyi özelliği son vuruşları ama Uğur'un da son vuruşları iyi , çalım atmaya gelince ikiside birbirinden kötü , ikiside gününde olduklarında iyi oynuyorlar ama Fenerbahçe'de oynayan adamların gününde olmasını bekleyemeyiz o yüzden hiç gerek yok İ.Akın transferine..
Uğur taraftarlarla 1-2 kere tartıştı ondan sonra da özür diledi , gösterdiği tepki için.Daha sonra Deivid ile tartıştı deivid'in son zamanlarda herkesle bir problemi vardı zaten onda da suçu Uğur'da aramak yanlış.
En azından aLınacaksa Capel türü bi oyuncu alınıp ya 1 sene kiralık verilip yada direk oynatmak iyi olur bence sol açık en iyi yontem
Bir de yanlış anlaşılmasın ben Uğur'un iyi olduğunu söylemiyorum.Ama İ.Akın'dan sa Uğur'u tercih ederim..