Sayfa 60 / 464 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon
1,771 ile 1,800 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yürüyüş ve gösteri yapmak için izin almaya gerek yok, sadece bilgilendirme yapıp, şu gün şurada şu saatte yürüyeceğiz demek yeterli, güvenlik önlemlerini vs. emniyetin alması gerekiyor, bunun dışında bir izin alma vs. durumu gerekmiyor.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Adliye önüne gelen bir grup Beşiktaşlı "Bank Asya 1.Lig" tezahüratı yapınca Fenerbahçeliler ile arbede çıktı.Kavga Beşiktaş sahile kadar taştı.."tribündergi ''

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin küme düşmesi hiç bir takım için iyi olmaz. Futbolumuzu 4 büyüklerin taşıdığı ortada zaten.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Aziz Yıldırım Felç riski taşıyormuş (DHA)

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ya adam hastaysa zorlamaya gerek yok yahu. Hiç birşey sağlıktan önemli değildir heralde.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Geceyi hastanede geçirecekmiş, durumu iyiymiş.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Anjiyo'nun yan etkisine bağlı sağ bacağında yürümeyi zorlaştırıcı kasılmalar olmuş.Aynı zamanda ifade verirken de şekeri 220'ye çıkmış.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Trt'deki goruntulerde guluyordu. Eski goruntumu bilmiyorum ama adliye onunde. Fazla oyaladi bence herkesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Trt'deki goruntulerde guluyordu. Eski goruntumu bilmiyorum ama adliye onunde. Fazla oyaladi bence herkesi
    şu sözlerden utanırsınız umarım bir gün.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Adam şeker hastası fenalaşıyor ama milleti oyalıyor,o da güzel Sanki oyalayınca eline bir koz geçecekmiş de

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aziz Yildirim yarin salinsa dahi, emniyette yasadigi saglik problemleri adami 10 yil yaslandirir gercekten. Seker cok zor bir hastalik bu isin sakasi filan olmaz. Seker bir cikti mi vucudun heryerini tetikler. Benim anladigim Aziz Yildirim bir takim saglik problemleriyle cebellesiyor, bir allahin kulu "Gecmis olsun." demiyor da "Yalandan hasta diyorlar" vs diyorlar. Yakismiyor gercekten. Gecmis olsun Aziz baskan.

Bu arada ben Fenerbahce'nin suclu bulunsa dahi dusmesini istemeyenlerdenim. Tamamen duygusal olarak. Fenerbahce bu ligde olmayinca ne tadi kalacak ki ligin. Fenerbahce'yle cekismek, mac sonralari geyikler vs. bunlarin tadi cok ayri.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Vay be. En başta hiç birşey olmaz diyordum ama günler geçtikçe durum ciddileşti ve en son 1. adam tutuklu yargılanıyor. Federasyonun vereceği kararı çok merak ediyorum.

Bu arada Aziz Yıldırım eğer gerçekten hastaysa Allah acil şifalar versin.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Federasyon kararını 2 günde verse ne olacak mahkemeler yıllarca sürse ne olacak. Benim bu konuyla ilgili olarak hiçbir çıkarım yok ki kararı hemen bekleyeyim.

Ben işin futbol tarafına bakıyorum. Futbolun içinde herzaman para vardı. Ancak paranın miktarı arttıkça ben futboldan zevk almamaya başladım. Galatasaray'ın kötü performansı bu yaşanan olaylar futboldan oldukça soğuttu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Son dakika : Mehmet Ali Aydınlar, hastanede Aziz Yıldırım'ı ziyaret ediyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Arkadaşlar ne o kadar belgesi sadece konuşmaları yorumlayıp soruşturma açılmış.Belge var diye konuşmaları düşenler akşama serbest kaldı Mehmet Yıldız gibi. Ayrıca o kadar görüntü , konuşma olsa düşmez miydi internet haber sitelerine düşerdi. Hikaye bunlar. O kadar maç şike olmuş 1 futbolcu içerde. Ne yani şikeyi yapan yöneticiler mi oynamış maçları. Enteresan bir soruşturma bekleyip görcez.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by The.Crow View Post
    Arkadaşlar ne o kadar belgesi sadece konuşmaları yorumlayıp soruşturma açılmış.Belge var diye konuşmaları düşenler akşama serbest kaldı Mehmet Yıldız gibi. Ayrıca o kadar görüntü , konuşma olsa düşmez miydi internet haber sitelerine düşerdi. Hikaye bunlar. O kadar maç şike olmuş 1 futbolcu içerde. Ne yani şikeyi yapan yöneticiler mi oynamış maçları. Enteresan bir soruşturma bekleyip görcez.
    Ben de onu anlamıyorum ya. Emniyet 19 maçta şike var diyor ancak 1 futbolcu var şimdilik içerde ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by The.Crow View Post
    Şike soruşturması deyip duruluyor ya adli tatil bitsin göreceğiz bu şike ile ilgili değil çıkar amaçlı örgüt kurmak tarzı bir davaya dönecek olay.Korcan'da göstermelik bana kalırsa.Savcılar davaları iç içe geçirip ortaya karmakarışık şeyler çıkartmayı seviyorlar son yıllarda nedense! Tutuklanan 1 tane futbolcu varken 19 maçta nasıl şike yapılabilsin? biri çıksın ve söylesin futbolcusuz şike mi olur?

Not:Polise ifade vermemeyi seçmek insanların yasal hakkıdır.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Utanilcak bisey demedim evlerinde 1 haftadan beri onu bunu dinleyip fenalasan cok insan var. Emniyette cevap vermiyor, savcilikta cevap veriyor sorulara. Devlete ne zaman cevap verecegini secen bi adam kendi kendine yapar eziyeti.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

O yasal hakki dunyadaki cogu ulke uyguluyor

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Sağlığı konusunda numara yapması bitti şimdi de yasal hakkını kullandığı için mi eleştiriliyor?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Federasyon herhangi bir karar veremez.
    Dava sonuçlanmadan karar vermesi hukuksuz bir durum olur. Dolayısı ile en doğru şey yeni sezonun tatil edilmesidir.

Fenerbahçe'yi ŞL için listede mahkeme kararı çıkmadığı sürece göstermek zorundalar.

Elimizde kanıt yok dedi Mehmet Ali Aydınlar.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post

Dava sonuçlanmadan karar vermesi hukuksuz bir durum olur. Dolayısı ile en doğru şey yeni sezonun tatil edilmesidir.

Fenerbahçe'yi ŞL için listede mahkeme kararı çıkmadığı sürece göstermek zorundalar.

Delilleri göstermediler Mehmet Ali Aydınlar'a. Ligin tatil edilmeside saçma olur. İtalya'da dava bitmeden karar verildi.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Delilleri göstermediler Mehmet Ali Aydınlar'a. Ligin tatil edilmeside saçma olur. İtalya'da dava bitmeden karar verildi.
    Ben tam tersini hatırlıyorum. Dava bitmeden karar verilmemişti.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ben tam tersini hatırlıyorum. Dava bitmeden karar verilmemişti.
    Dava hala sürüyor diye biliyorum bende.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Dava hala sürüyor diye biliyorum bende.
    Sonuçlananı çok uzun zaman oldu hatırladığım.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

TFF ozerk bir kurum abi, eger iddialar hakkinda kesin bir sonuca ulasirlarsa kararlari vermekte ozgurler. Uefa da bizden haber bekliyormus. Bakalim neler cikacak isin sonunda.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

oncelikle selamlar uzun zamandir ayri kaldim forumdan , bu konuyada hic bir yorum yazmamayi dusunuyorum ama sunu soylemedende edemiycem , ortada bir sike varsa ki ben oldugunu dusunuyorum birakinda bunlari yapanlarda cezalarini ceksinler , olaya fanatik yaklasmak cok abes kaciyor

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

http://www.goal.com/tr/news/2556/edi...%9F%C3%BCnelim

Sokaklara dökülmeye hazırlanan Fenerbahçe taraftarına yazılmış bir yazı.Güzel yazmış.

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    http://www.goal.com/tr/news/2556/edi...%9F%C3%BCnelim

Sokaklara dökülmeye hazırlanan Fenerbahçe taraftarına yazılmış bir yazı.Güzel yazmış.
    Şu ayrımı yapalım.Şikeli bir geçmişi hiçbir Fenerbahçe taraftarı istemez.Buna adım gibi eminim.Yalnız burada büyük Fenerbahçe taraftarının üzerine düşen bazı sorumluluklar vardır.Ben de dahil bütün Fenerbahçe taraftarı şike yapıldığına inanmadıkları için takımlarına destek olmak istiyor.Bundan doğal birşey yok sanırım.Çünkü bizim görüşümüz Aykut Kocaman,teknik ekip ve futbolcuların alın terlerine saygısızlık ediliyor.

He ne olur şike en sağlam delillerle ispatlanır,benim burada söylediklerimin hepsi patlar.O zaman büyük Fenerbahçe taraftarı yine kendine yakışacak şekilde 104 yıllık çınarın adını kirletenlere gereken tepkisini verecektir.Şahsi olarak ben de burada kendi fikirlerimi o zaman beyan ederim.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Şu ayrımı yapalım.Şikeli bir geçmişi hiçbir Fenerbahçe taraftarı istemez.Buna adım gibi eminim.Yalnız burada büyük Fenerbahçe taraftarının üzerine düşen bazı sorumluluklar vardır.Ben de dahil bütün Fenerbahçe taraftarı şike yapıldığına inanmadıkları için takımlarına destek olmak istiyor.Bundan doğal birşey yok sanırım.Çünkü bizim görüşümüz Aykut Kocaman,teknik ekip ve futbolcuların alın terlerine saygısızlık ediliyor.

He ne olur şike en sağlam delillerle ispatlanır,benim burada söylediklerimin hepsi patlar.O zaman büyük Fenerbahçe taraftarı yine kendine yakışacak şekilde 104 yıllık çınarın adını kirletenlere gereken tepkisini verecektir.Şahsi olarak ben de burada kendi fikirlerimi o zaman beyan ederim.
    Zaten ortada resim,ses kaydı vs varmış sanırım.Bundan daha fazla delili ancak onların içinde olursa bulursun yada itiraf olursa olur.Çok sağlam delil nedir?Suç üstü yapmak.Böyle bir imkan var mı?Yok.Bu durumda eldekiler ve mevcut ifadelerle sonuca varmak zorundasınız demektir.

Peki ya Şike+Teşvik pirimi varsa(Ben olduğuna inanıyorum).Ama bu deliller yeterli bulunmayıp olay kapanırsa.Şenol Güneş,Teknik ekip ve futbolcuların alın teri ne olacak?

Mesaj Yetkileri