Sayfa 600 / 896 İlkİlk ... 100500550590598599600601602610650700 ... SonSon
17,971 ile 18,000 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Hey Allah'ım ya. Biri gelir burada Emre'ye kin kusar. Aynı şeyi ben Aykut Kocaman'a yapınca olay olur.

O okumadan hızlıca aşağıya geçiyorum lafına çok güldüm. Teşekkürler

Çok değil sadece 2-3 sene önce burada Aragones'e sadece küfür edilmediği kalmıştı. Çok net hatırlıyorum bunu. Keza Daum'un 2 sene önce gördüğü tepkiler aynı yöndeydi.

Değişen tek şey isim. Daum - Aragones yerine Aykut Kocaman o kadar. Ben sevmiyorum bu adamı ve kulüpte kalmasını istemiyorum. Kendisini sevdirmek istiyorsada çıkıp sene başında Başbakan ile ne konuştuğunu açıklasın. Böylece bir yerden başlamış olur.
    Aykut Kocaman bir değerdir.Sevmeyebilirsin dostum ama gelip ileri geri konuşamazsın.Değerlerimize sahip çıkmak diye birşey vardır...

Ayrıca sen kendi saçmalığına gülüyorsan bende sana gülüyorum.Neyse ki tüm site nasıl biri olduğunu biliyor bu yüzden ne dersen de sadece bir anlık sinir oluşturuyor

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tüm site Aykut Kocaman düşmanı olduğumu biliyor. Eee? Aslında düşmanlıkta denemez. Sevmiyorum. Bu benim doğal hakkım değil mi?

Sevmek zorunda değilim. Saygı duymak zorunda hiç değilim. Aykut Kocaman'ı sevmek ne zamandan beri Fenerbahçe'lilik ile doğru orantılı hale gelmiş çözemedim.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yalnız kimse kimsenin Fenerbahçe sevgisini sorgulayamaz millet.Sevmez mi sevmez cevabını verir anlatırsın ama Fenerbahçe sevgisi hakkında yorum yapamazsın kimsenin.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Tüm site Aykut Kocaman düşmanı olduğumu biliyor. Eee? Aslında düşmanlıkta denemez. Sevmiyorum. Bu benim doğal hakkım değil mi?

Sevmek zorunda değilim. Saygı duymak zorunda hiç değilim. Aykut Kocaman'ı sevmek ne zamandan beri Fenerbahçe'lilik ile doğru orantılı hale gelmiş çözemedim.
    Nefretini içinde yaşa derim ben hem komik durumlara düşüyorsun hem de sözü sayılır biri olmaktan çıkıyorsun.Sen burada adam gibi bişey yazsanda o bakmadan geçiyorum diyen adam yine aynısını yapacaktır

Sevmeyebilirsin ben seveceksin demiyorum zaten ancak anladık sevmiyosun 3 lafının 2'sinde laf sokarak bi yere varamazsın Aykut Kocaman bu siteye üye değil

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Dostum ben sana hak veriyorum, sadece Aykut Hoca konusunda.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Juventus'tan ayrılmayı kafasına koyan Sırp sağ açık Krasic için Liverpool ve Reading çekişiyor..

Biz neden istemiyoruz bu adamı herhangi bir haber yok

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşım anlamak istemiyorsun galiba?

Emre inşallah gider yazıyor adam. Gidince iyiki gitti diyor.

Ben Aykut Kocaman'a sezon sonu kurtulacağız dediğimde olay oluyor. Eğer ben bu yüzden suçluysam şu konuda daha bir şey demiyorum.

Ama kendi adına konuş istersen. Sözü sayılır biri olmaktan çıkıyorsun yorumunu yapamazsın o sebeple söylüyorum. Bu sen-ben kavramı değil.

Ben 2 senedir rahat maç izleyemiyorum. 2 senedir zevkle izlediğim maçlar 1 elin parmaklarını geçmez. Futbolumuz zevk vermiyor, ultra defansif ve çağ dışı bir futbol oynuyoruz. Bunu daha önce dile getirdim ve bana "O zaman izleme" dedi biri Böyle saçma bir şey var mı? Bilica'ya laf atmasın kimse o zaman. Benim zoruma gidiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bence biraz fazla dillendiriyorsun sevmediğini ondan tepki görüyorsundur. Çok seven insanlar da var burda kimse Aykut'u Mourinho ilan etmiyor , ona yapılan övgüler de daha çok transfer anlayışı ve takımın içinde bulunduğu konuma rağmen olan duruşuyla ilgili.Düşüncene saygı duyarım beğenmiyor sevmiyor olabilirsin , ama bu kadar atıp tutma derim ben hocamızla ilgili.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Arkadaşım anlamak istemiyorsun galiba?

Emre inşallah gider yazıyor adam. Gidince iyiki gitti diyor.

Ben Aykut Kocaman'a sezon sonu kurtulacağız dediğimde olay oluyor. Eğer ben bu yüzden suçluysam şu konuda daha bir şey demiyorum.

Ama kendi adına konuş istersen. Sözü sayılır biri olmaktan çıkıyorsun yorumunu yapamazsın o sebeple söylüyorum. Bu sen-ben kavramı değil.

Ben 2 senedir rahat maç izleyemiyorum. 2 senedir zevkle izlediğim maçlar 1 elin parmaklarını geçmez. Futbolumuz zevk vermiyor, ultra defansif ve çağ dışı bir futbol oynuyoruz. Bunu daha önce dile getirdim ve bana "O zaman izleme" dedi biri Böyle saçma bir şey var mı? Bilica'ya laf atmasın kimse o zaman. Benim zoruma gidiyor.
    Sende şunu anlamıyorsun ipin şeyine tutulur gibi kimsenin 2 lafından biri Aykut Kocaman'a laf atmak değil.

Sen bunu sürekli yaptığından kendi adıma baydı artık.Her neyse kendin bilirsin bende sevmiyorum oynattığı oyunu ama bu kadar laf sokma çabam yok.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Bence biraz fazla dillendiriyorsun sevmediğini ondan tepki görüyorsundur. Çok seven insanlar da var burda kimse Aykut'u Mourinho ilan etmiyor , ona yapılan övgüler de daha çok transfer anlayışı ve takımın içinde bulunduğu konuma rağmen olan duruşuyla ilgili.Düşüncene saygı duyarım beğenmiyor sevmiyor olabilirsin , ama bu kadar atıp tutma derim ben hocamızla ilgili.
    Sana pm atarım mesajımı sen ona göre bana yazıp/yazmayacağımı söylersin olur mu?

Şu konuya stres atmak için giriyorum o kadar. Tekrar stres yaratıp kişisel tartışmaya girmeye gerek yok. Sokakta kimi çevirsen sana 11 yapar, taktik verir. Biz burada kendi fikirlerimizi yazıyoruz ve üstünde tartışıyoruz. O kadar. Üstü yok.

Neyse daha fazla uzatmayacağım. Diğer arkadaşlar özellikle belirtti zaten adam Aykut Kocaman'ı eleştirebilir diye. Bu benim hakkım. Yok sorun oluyorsa Fenerbahçe'li modlar toplansın ofiste karar alsınlar. Aykut Kocaman'ı eleştirmek yasaklansın forumda.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Sana pm atarım mesajımı sen ona göre bana yazıp/yazmayacağımı söylersin olur mu?

Şu konuya stres atmak için giriyorum o kadar. Tekrar stres yaratıp kişisel tartışmaya girmeye gerek yok. Sokakta kimi çevirsen sana 11 yapar, taktik verir. Biz burada kendi fikirlerimizi yazıyoruz ve üstünde tartışıyoruz. O kadar. Üstü yok.

Neyse daha fazla uzatmayacağım. Diğer arkadaşlar özellikle belirtti zaten adam Aykut Kocaman'ı eleştirebilir diye. Bu benim hakkım. Yok sorun oluyorsa Fenerbahçe'li modlar toplansın ofiste karar alsınlar. Aykut Kocaman'ı eleştirmek yasaklansın forumda.
    Ben senin yüzünden strese giriyorum işte

Dediğim gibi kendin bilirsin dostum.

Ayrıca bencede birine sor yazıp yazmadan önce çünkü konuşmayı bilmiyorsun sen adam sana düzgünce açıklamış ama halen altında bişey ara.
    Last edited by Kaka Leite : 29.Mayıs.2012 at 22:26

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ömer toprak ve Sercan saraer i alsak müthiş olur
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bunu da nereden çıkardın ki şimdi ? İnsan gibi yazdım saygı duyuyorum diyorum fikrine evet sevmeyebilirsin diyorum . Anlamadığın için tekrar etmek zorunda kaldım yalnız bu kadar tepki almanı çok fazla dile getirmene bağladım şahsi fikrimce.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bekq senin sorunun Aykut Kocaman'ı eleştirmek değil. Eleştirirken dozunu kaçırmak bu yüzden çok tepki yiyorsun. Emre gönderilmiş suçlu Aykut Kocaman , Orta sahada iyi oynayan adam olmaz suçlu Aykut Kocaman , Forvet gol kaçırır suçlu Aykut Kocaman , Kaleci hatalı gol yer suçlu Aykut Kocaman. Şu piskolojiden bi çıksan sorun olmıcak. Bizde eleştiriyoruz , eleştirmiyor değiliz ama her şeye de suçlu olarak Aykut Kocaman'ı seçemezsin. Orada olup bitene o ortamda neler döndüğünü bilmiyoruz. Gelip sadece burda atıp tutuyosun.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Ömer toprak ve Sercan saraer i alsak müthiş olur
    Kesinlikle.Özellikle Ömer hemde yerli.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Sercan gelirse harika olur hayran kaldım.Hızı olsun teknik olsun çok iyi oyuncu

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006

Bütün transferler için UEFA'dan karar bekleniyor, bu kararlar doğrultusunda hareket edeceklerdir.

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

şuanda şampiynolar ligine gideceğimiz yazıyor uefa'nın sitesinde

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Emre'yi sevmesemde oynadığı futbol ile orayı hak ediyordu.Kendisini pek düşünmüyoruz ama o da Arda gibi yıpranmıştı.İyi oldu gittiği.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şöyle bakıyorum da Emre için çok sağlam bir kariyer. Türkiye'nin en büyük 2 takımında oynamak, İngiltere ve İtalya'dan sonra İspanya'da da üst düzey kariyer yapacak olması, Bu takımlarda kazanılan lig ve kupa şampiyonluklarının yanında Avrupa kupaları zaferi, Milli takım kaptanlığı, Dünya ve Avrupa şampiyonası başarıları...Böyle bir kariyer her futbolcunun hayali olsa gerek. Bu bakımdan takdire değer.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

topal gelicek ya kasmayın bu kadar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Eğer yönetimin özellikle Aykut Kocaman'în hedefi takımda problem yaratan oyuncuları göndermekse veya gençleşme politikası güdülüyorsa bence devamı da gelmeli. Mesela Volkan Demirel'e Avrupadan iyi bir teklif varsa bence değerlendirmeli. Hem onun hem de bizim için yararlı olacaktır. Emre gittiğine göre basının yeni oyuncağı artık resmi olarak kendisidir. Volkan'ın ayrılması taraftarıyım. Mert'in de önü açılır. Engin varken Rüştü'ye, Rüştü varken Volkan'a, Volkan varken de Mert'e güvendim eminim o da bu potansiyeliyle beraber Fenerbahçe ve Milli Takımın bi 6-8 sene 1 numaralı kalecisi olacaktır.
    ...

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

ne merti ya ertuğrul var

volkan jubile yapar bizde

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    ne merti ya ertuğrul var

volkan jubile yapar bizde
    Bizde kaleci çok ama bana göre Mert. Şu fiziğinin yanına biraz da kaleci artistliğini ekledi mi tadından yenmez : ) Şimdilik biraz ürkek çekingen duruyor ama zamanla hızlı bir şekilde pişecektir. Hele bir kaleyi devralsın.
    ...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bende Mert ve Ertuğrul'dan çok şey bekleyenlerdenim
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Milli takımın kaleci açısından bu kadar bolluk yaşadığı bir dönem yoktur heralde.Volkan,Sinan,Cenk,Tolga,Mert,Onur kalemiz emin ellerde.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Ertuğrul Taşkıran'da var onların yanında. Samsunspor'da çok iyi bir performans sergiledi çok sevdim kendisini
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

beyler tino costa haberleri var ne diyorsunuz nasıl topçudur ben pek tanımam kendisini

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Tino Costa'nın yem olduğunu düşünüyorum.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Mehmet Topal transferi yalan çıktı de mi ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri