13 M € fazla olmuş biraz.İyi performans gösterirse sezon sonu fiyat indirilmeye çalışılacaktır.Hayırlı olsun.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
hadi hayirli olsun camiamiza
Melo'nun performansını merak ediyorum. Hayırlı olsun Galatasaray adına.
Opsiyona çok takılmayın. Almak istersek çok daha ucuza kesin alıırız. ŞL ligi bileti gelsin. Zaten daha iyileriin rahat alırız.
Avrupa kupalarına gitmiyorken bu oyuncuları almak yinede başarıdır. Bence iyi transfer yaptık..
Melo-Ujfalusi-Muslera dil sorunu kesin çekmezler. İtalyada yıllarca oynadılar.
Sıra geldi ; Eboue'ye Almanya kampına alınmamış.Bize gelecek diyorlar.
İyi oldu. Ben sevindim transfere![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
timblnt Melo transferinde Taffarel'in katkısı büyüktür. Taffarel, ''Atleti di Cristo" (İsa'nın Atletleri)nun kurucularından. Melo da bu grubun üyesi
timblnt İtalya'da borsaya kota kulüpler mevcut yıl hesaplarında artıda görünmesi için kiralıkların satın alma opsiyonlarını yüksek gösterirler.
Önceki sayfalarda bi haber bi haber vardı Cambiasso'yla ilgili. Daha iyisi gelicek diyolardı. Atleti di Cristo üyelerinden biri de hatta en meşhuru Kaka'ymış. O daha iyi denilen isim Kaka olmasın![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Melonun ucağı Almanyaya inmiş.. oyuncunun 1 saat içinde kampa gelmesi bekleniyor
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Felipe Melo de Carvalho'nun Juventus Football Club S.A.'dan satın alma opsiyonlu olarak kiralanması konusunda anlaşma imzalanmıştır. Oyuncuya 2011-12 sezonu için net 3.300.000 EUR ve maç başına 30.000 EUR ücret ödenecektir. Juventus Football Club S.A.'ya kiralama bedeli olarak 1.500.000 EUR ödenecek olup, Galatasaray'ın 31.5.2012'ye kadar bildirilmek kaydıyla 13.000.000 EUR bedelle oyuncuyu satın alma hakkı vardır.
Oyuncuya verilecek para çok... 5 milyon euro maliyeti var, bunun üzerine biraz daha koyulup daha iyisi alınabilirdi.
Aynen 3.300 euro gerçekten çok, toplam 4,800.000 Euro eder. Bu fiyata yeni bir oyuncu transfer ederdik....
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Ne yapmış bizimkiler yahu.
Oyuncunun 30 maça çıktığını varsayalım, 900.000 euro da ilave ücret ile yıllığı 4.2 milyon euro oluyor biz böyle bir parayı daha önce hiç bir oyuncuya vermedik diye biliyorum. 30 maça çıkarsa maliyeti 6 milyon euroyu buluyor. Bence yanlış bir transfer oldu, acelemiz var ama telaşımız yok diyorlardı. Bir de olsa kimleri hangi paralara alacaklardı acaba..
Muslera'ya 2 Milyon verilmişken bu adamın 3.300 alacak olması canımı sıktı. Zaten kiralık. Jo gibi salarsa kendini şaşmam.
Felipe Melo ligimizin en çok kazanan oyuncularından biri oldu, ayrıca transfermarkt'a göre en değerli oyuncu, 16.5 milyon euro.
Allahım şu Kallström'ü niye almadık ya.
FeLipe MeLo standartında bir oyuncu için çok fazLa bir rakam.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
ayrica galatasaray seneye bu adami almaya kalksa bundan daha az ücrette öneremez aksine adam daha fazlasini talep edecektir.. bence bu adamin türkiye macerasi 1 sene sürer..
Tekrarlıyorum beyler parayı sanki siz ödüyorsunuz bırakın versinler 3.300 euro izleyelim böyle adamları doya doya bir daha bulamazsınız...
Aynen paraya bu kadar takmayın başarısız olursa verilen parayı eleştiririz hep beraber
Geçen sene ucuz etin yahnisini yemekten başarısız olduk. Busene ise yönetim paradan kaçmıyor. Boşverin muhasebe işlerini, futbola bakalım. Avrupada düşüşdeyiz. Hersene Avrupa kupalarında show yapmıyoruz. İyi oyuncuları getirmek için bu paraları vermek zorundasın.Cambiasso falanda gelse 4,4.5 civarı alırdı.
Kaan abi yanılıyorsun. Yıllık ücret takım için de oyuncu için de çok önemli bir detay. Bonservise verilecek parayı kafaya takmam ama yıllığı takarım. Felipe Melo kiralık geliyor. Şimdi bu adam nasıl olsa kiralığım seneye de Brezilya'ya giderim yatayım, istediğimde de oynarım mantığıyla gelirse yazık günah. Bu adam yattığı zaman Arda, Baros, Selçuk, Kazım "Bu adam yattığı yerden 3.5 alıyor biz tüm primlerle bu paraya ulaşamıyoruz" dese ne cevap verebiliriz. Net 3.300 alsa maç başı almasa ona da eyvallah da maç başı 30.000 inanılmaz yüksek.
Emrah abi Cambiasso'nun karakteri, mentalitesi, oyunu belli. Melo tam bir kapalı kutu. Ya bu aşı tutar inanılmaz bir oyuncu kazanırız zaten o zaman kimse parayı konuşmaz ya da bu adam çok başımızı ağrıtır takım içinde de dengeleri bozar. Aynı Jo gibi.
O zaman da Melo değil Emana gelirdi![]()
Melo Juve'den 4.6 Milyon € alıyormuş. Yüzde %51'inin vergiye gittiğini düşünürsek yaklaşık 2.3 M € kalıyor eline. Maç başı 9.000 € veriyormuş Juve kendisine. Düşünün şimdi 2 yıl hiçbirşey yapmadan kontratını bu derece geliştiren adamın psikolojisini.
Kaancım Ünal başkan transferde para limitimiz yok demedi mi adam için sorun yok demek bu boşver sanki biz ödeyeceğiz yeni yönetime güvenim tam benim ayrıca Taffarel varken Melo'nun yatacağını sanmam bu transferde onunda payı büyük hele bi yatarsa ondan sonra konuşuruz bunları şimdi düşünmeyelim bunları...
Abi dediğim gibi kulüpten çıkan paranın bekçisi değilim ben, onu yönetimdekiler düşünür zaten. Ben takım içi dengelerden bahsettim sadece. Eğer Fio'daki performansını yansıtırsa 1 allahın kulu parasını konuşmaz.
Para konusuna takılmak iki farklı açıdan oluyor. İlki çok para verdik yaa tarzı. Bizimki ise bu adam bu kadar eder mi düşüncesi ya da bir başka deyişle madem bu paraları verecektik daha iyisini alamaz mıydık serzenişi.
3.3M€ çok olmuş inşallah adam gibi top oynarda parası konuşulmaz yoksa takıma büyük zarar verir. Yönetim bir de Kallström'ü alsa muhteşem olur![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Bence kanat alacağız, yerli.
cok para cok yillik 3.300m"a o paraya kallstrom emana cambiasso lucho gonzales gibi oyunculari getirirsin nese umarim iyi oynar aldigi parayi hak eder hayirli olsun galatasaray camiasina ve taraftarina