Dirk Kuyt'un gelmesini isterim fakat Cardozo 2 sene önce olsa çok güzel olabilirdi. Fakat artık geçti. Gelse iş yapabilir diye düşünüyorum.
Dirk Kuyt'un gelmesini isterim fakat Cardozo 2 sene önce olsa çok güzel olabilirdi. Fakat artık geçti. Gelse iş yapabilir diye düşünüyorum.
cardozo , almeida gibi olur , kuyt ise tam bizim lig için bir oyuncu
Uefa kararı açıklanana kadar büyük bir transferin açıklanması zor, Geçen bir gazeteci paylaşmıştı Uefa basın bürosuna her gün Fenerbahçe aleyhine yüzlerce e-mail atılıyormuş özellikle dünkü gelişmelerden sonra bunların sayısı katlanmış. Sonra Avrupa kupaları maçlarında milli birlikmiş beraberlikmiş : ) Senin alacağın cezayı dört gözle bekleyip senin içine gireceğin kötü durum sayesinde prim yapmaya çalışan yöneticiler var.
Sadece dört gözle bekleseler neyse bir de sürekli haberler yaptırıyolar, Milli takımlarda tehlike de ölecez bitecez vs. Emsali olmayan olası cezaları pişirip pişirip kamuoyuna sundurma hevesleri alevlenmiş.
Ne yazık ki durum budur Uefa karar verme noktasında kendi hareket etse neyse ama bu aşırı pompalamanın geri dönüşü yine olumsuz olacak ve bazı kesimlere bayram havası yaşatacaktır. Malum rakibi ancak bu şekil durdurur onu geçmeyi başarabiliriz, hedef bu. Böyle bir ortamda büyük transfer beklemeyin.
...
Kuyt sözleşmesi bitiyor sanırım,Dia satılır Kuyt oynar yerine yada Dia oynar Kuyt yedek bekler şampiyonlar ligi var kadro derinliği olması lazım,tabi Dianında kalıp kalmayacağı mechul şu kararlar bir çıksada transfer dönemini yaşayabilsek
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Kanat ve forvet oynuyabiliyor.
ya bu çocuk gelirse çok kelime oyunu yaparlar malum k yi g yaparlar ya da gol atınca falannese
![]()
Kuyt harika olur. Aykut Kocaman onu Mehmet Topuz'un oynadığı yerde oynatacaktır alırsak.Bu da sağ kanatımız sınıf atladı demektir. Üstelik gol atma yeteneği de olan bir oyuncu. Krasic'ten çok Kuyt'ı isterim ben.
Yaşı 32 ama muhtemelen ya bonservissiz ya da çok düşük bonservis ile alacağız. Kendisinin disiplinli bir insan olduğu da paçasından aktığına göre 35-36 yaşına kadar performansında düşme olmadan oynayabilecektir.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
kuyt güçlü ve basan bir oyuncu olduğu için Alex'li sistemde Aykut Hoca'nın tercih ettiği sağ kanat modeline cuk diye oturur
Şuan da oraya kimi alırsan al Topuzdan daha iyi oynayacaktır diye düşünüyorum.![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Kuyt bizim aradığımız stilde bir adam. Hocamız kanatlardan en az birisini disiplinli hücumu düşündüğü kadar savunmayı da düşünen bir oyuncu ile doldurmak istiyor. Stoch çok önemli bir isim olduğuna göre bu takviye sağ kanada yapılmalı. Üstelik Kuyt forvetten bozma bir oyuncu olduğu için gol atma yeteneği de var. Senede toplamda 10-15 gol atan bir sağ açığa sahip olabiliriz kendisini aldığımızda. Bu inanılmaz bir rakam Tuncay Şanlı'dan sonra.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Aynen takımda 2.Hooijdonk etkisi oluşturabilir oda yaşlı gelmişti skor yükümüzü çekmişti Kuytta gol ve asist olarak oyuna ve skora çok fayda sağlar gibime geliyor,oynadığı ligde 3.sınıf bir lig olacak kalitesini rahatça gösterir
Kalite olarak 3. sınıf ama sertlik konusunda ülkemizin maşallahı var. O yüzden de Kuyt bizim şansımız adam taş gibi resmen.
Kuyt tam olarak bir forvet. Yani Liverpool onu forvet olarak aldı.
Niang nasıl gerektiği zaman Sol Kanat'a geçiyorsa Kuyt'ta aynen o şekilde. Ama son birkaç senedir sürekli Sağ Kanat oynayınca haliyle o bölgeye daha hakimdir diye düşünüyorum.
4'lü Defans
Transfer - Baroni - Transfer
Kuyt - Sow - Stoch
Şeklinde olur. Fakat Kuyt'ı 4-4-1-1'in sağ tarafında oynatmak intihar olurAncak GG hiçbir şekilde ileri çıkmaz ve çakılı oynarsa BELKİ fayda sağlar bu sistemde.
West Bromwich Albion takımının Nijeryalı kanat oyuncusu Peter Odemwingie için de nabız yoklayan sarı lacivertlilerin, 31 yaşındaki yıldız isim için yaptığı ön görüşmelerde oyuncudan "gelirim" yanıtını aldığı belirtildi.
Ligtv
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Avrupa'da aylardır Kuyt'ın transfer haberleri çıkarken neden bizden hiçbir takım bu adamla ilgilenmiyor demiştim kendi kendime. Bence hırsı sayesinde Türkiye'de hangi takıma gelirse gelsin maksimum 2 ayda taraftarların gözünde efsane olur.
Kuyt'ı ben şahsen kendi tuttuğum takımda görmek isterdim. Lakabı ''Duracell'' malum. 2. Elmander vakası olur Türkiye^de.
Eğer Cardozo Türkiye'ye gelirse, Fm'deki bir çok özelliğine elveda diyelim.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Cardozo'ya 15 milyon euro teklifte bulunulduğu konuşuluyor ama ben yalan olduğunu düşünüyorum. Sow varken Fenerbahçe Cardozo'ya 15 milyon euro verir mi?
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
ne kuytı ne cardozosu aykut hocanın bunlarla işi olmaz yaşları olmuş 35
aykut hoca kulübün parasını bunlara harcamaz,daha genç ve dinamik oyuncular alacağından eminim
Forvete ihtiyaci yokki ama fenerbahcenin ? sow bienvenu semih bence yeterli , fenerbahceye 1 sag kanat , 1 sol bek , 1 tanede dmc ozellikli kesici adam lazim.
Cardozo Almedia'nın aynısı olur gelirse. Ağır kanlı oyuncular bu ligde oynayamazlar.
Kuyt içinse bize gelirse hemen alınmalı. FM oynamıyoruz illa 19-22 yaş aralığında oyuncu almak zorunda değiliz. En az 2-3 sezon sağ kanadımızı maksimum çalıştırır bu adam.
uefadan karar çıkmadan topçuları açıklamazlar bana kızmayın ama beyler yine men edilcez
Sana neden kızalım olabilecek ihtimallerden biri de bu sonuçta. Bakalım artık yine men ederlerse bu çok kötü olur umarım edilmeyiz.
ŞL'den men olayı bu sene zor bence. Olmaz öyle bir şey. 1 sene yaptılar 2.'yi yapmazlar.
Ama ŞL'den men edilsek bile oyuncu transfer edilmeli. Şu durumda bile devre arasında 10 Milyon Euro'ya Sow'u getiriyorsak daha kralını bu sene de getiririz.
İnşallah men olmaz. Bu iki takım bence bu sene Şampiyonlar Ligin'de baya ilerleyecek.
Şenez Erzikten garanti almış bizimkiler alınama söz konusu olmaz Nihat Özdemir Trtdeki konuşmasını bunu çaktrmadan belli etti,men edilirsen tek sorumlu Şenez Erzik ve TFF dir dedi.Bize garanti verilmese Cas'tan dava çekilmezdi.
Şimdi paşalar gibi TFF paramızı verecek UEFA da buyrun diyecek.