abi yengemler falan geldi ee haliyle onların cocukları kendi cocugum olcak hali yokya![]()
abi yengemler falan geldi ee haliyle onların cocukları kendi cocugum olcak hali yokya![]()
unutmustum ben santrayı canım sıkkındı zaten eğlenirim birazOriginally Posted by dick
![]()
herzamanki gibiOriginally Posted by sherryy
![]()
İzleyemeyenler üzülmesin.Dick kardeşiniz kayıtta olacak.Güzel malzeme çıkarsa youtube'a atacak.
Endişelenme Türksportal![]()
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
malzeme kesin cıkar ahmet cakar var orda adam manyak kırıo ortalığı
slmlar
________
oleeeeeeeeyyyyOriginally Posted by dick
![]()
![]()
![]()
Veron,Crespo,Nesta,Stam,Vieri,Lopez,Fiore,Inzaghi, Peruzzi,Mihajlovic,Nedved,Almeyda...Lazio EFSANEDİR
gUŞLUKne zaman oyle sessiz oldu siz gidin cafenize bakın biz olmazsak kimse uğramayacak kafenizeOriginally Posted by nekop
![]()
ne oynuyolar serhat fmye alıştırma çocukları başlarını yakma![]()
bırakın cafe'yi ya forza gusluk
yok abi alıştırırmıyım hepten başıma kalırlar pes 5 oynatıyorumOriginally Posted by gorkemyilmazkarasu
![]()
guşluk in cafe outOriginally Posted by fenerbahce_1907
Forza guşluk![]()
ya cafe gibisi varmı yaa özelden sohbet ediyo gibiyiz valla çok güzel dimi kaptan serhat![]()
selamın aleyküm ey guşluk
Neyi güzel be maximum 3 kişiyle sohbet ediyonuzOriginally Posted by gorkemyilmazkarasu
Biz guşlukta sabaha kadar 20 tip adam gelip geçiyo be![]()
Beyler santra falan yok onun yerine BEYAZ GELİNCİK isimli bir dizi var.Şu an atv'ye öyle bir sövüyorum ki onda birini yazsam anında siteden atılırım o derece![]()
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Atvnin o huyu zaten adamı uyuz eder
Bi aralar geceleri "Ayrılskda Beraberizi" verirlerdi.Olan teletextte iki yazardı beklerdim bi bakıyon 5 de veriyolar bi bakıyon hiç vermiyolar
Atv bu![]()
S.a Guşluk,2 hafta yoktum,nasıl gidio bakam![]()
of ya bu bize yapılırmı ne güzel eğlenecektik şimdiOriginally Posted by dick
hosgeldin kuvvet amiralim özlettin kendini yaOriginally Posted by Kuvvetmira
Beyaz Gelincik nedir ya bu saatte kim izler?Ahmet çakar gecelerin adamı
Çocukluğumdan beri nefret ettim atv'den özellikleri haberlerinden.Hep reha muhtarı izlemek isterdim ama annem atv'yi açardı.Ali kırca'nın da ne mal olduğunu gördük zaten
Santra olmasa bir saniye bile bakmam zaten atv'ye milli maçlardan bile soğutacak adamlar bu gidişle
selam guşluk cenneti..
bomba adamsınOriginally Posted by dick
Veron,Crespo,Nesta,Stam,Vieri,Lopez,Fiore,Inzaghi, Peruzzi,Mihajlovic,Nedved,Almeyda...Lazio EFSANEDİR
selam nassınOriginally Posted by baron
Hoşbulduk dostum,ben kaçiim malum yoldan geldim dinleniim birazOriginally Posted by fenerbahce_1907
![]()
iyiyyen abey....Originally Posted by fenerbahce_1907
![]()
sen nassan iyi misen????![]()
orda havalar nasıl????
ya 20 kişiyle uğraşmakta zor kardeşimher biri ayrı bi düşünce ayrı bir dert
burası en azından bildiğimiz insanların yeri
![]()
![]()
eh işte nasl olsun eğlenmeye calısıozOriginally Posted by baron
Sherryy gel çamlığa çıkalım pekeri -virüs şovdaki adam- görürüz belki![]()
biz öyle bilmedigimiz kişilerle sohbet falan etmeyiz hırlımıdır hırsızmıdır![]()
Pekeride görmeyeli uzun zaman oldu artık çamlığa takılmıyoOriginally Posted by dick
![]()
slm gusluk nasılsınız ?