Beki de tam olarak sağlama aldık. Eboue - Sabri - gerektiğinde Ujfalusi var. Hepsi kaliteli isimler. Kanatlara alternatif + forvetle taş gibi takımız.
Beki de tam olarak sağlama aldık. Eboue - Sabri - gerektiğinde Ujfalusi var. Hepsi kaliteli isimler. Kanatlara alternatif + forvetle taş gibi takımız.
Acaba hala yeni yönetime laf söyleyen varmı ?
Olmaz mı, kesin vardır![]()
Eboue sol bek olarak kullanılacaksa camiamıza hayırlı olsun . Değilse pek hayrını göremeyecek gibiyiz...
Huylu huyundan vazgeçmez. Onlar iyi gün dostu olduğu için şimdi susuyorlar. Görün bakın transferlerin verdiği heyecan geçince yine başa saracaklar.
Bu tip insanlardan olmadığım için çok şanslıyım. 106 Yıllık takımın en kötü döneminde bile formamı giyip dışarıda başım dik yürüyebildiğim için çok şanslıyım. Onlar televizyonları başından maçı "Amaan yine yeniliriz zaten" niyetiyle izlerken, ben kulübün en kötü döneminde, maddi durumumun iyi olmamasına rağmen biletimi alıp tribünde yerime geçerek "Herkes gider, biz kalırız, biz Galatasaray'lıyız" diye bağırabildiğim için çok şanslıyım.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Fatih Terim Eboue'yi orta sahada kullanıcak bana kalırsa. Wenger'de yapıyordu bunu.
Aynen Cihan, millet mac kazaninca filan giyer forma da ben mac kaybedince daha bir baglaniyorum![]()
Sabri-Eboue-Ujfalusi-Hakan
Anti Servetçiler için de böyle olabilir![]()
Eboue-Ujfalusi-Servet-Balta
Sabri
Melo - Selçuk
tarzı bir diziliş izlerizBu ligin ertelenmesi olayıda en çok bize yaradı. Geç kaldık, geç kaldık derken oyuncular iyice kaynaşır lig başlayana kadar
sabri-ujfalausi-servet-hakan
melo
eboue-selçuk
ortasahayada bi dinamizm getireceği kesin.
The Times "Galatasaray Arshavin'i istiyor. Oyuncunun menajeri İstanbul'da pazarlık yapıyor."
Şeref Aydın bu resmi paylaşmış. http://d.flash-screen.com/free-wallp...yor-salute.jpg
1 hafta önce de Eboue geldi demişti, yine formunda![]()
eboue ile arshavini alsak yeterli arshavin hem forvet hem kanatlarda oynuyabiliyor demekki fatih terim ebou"yi sag bek"e yerlestircek sabriyide ileride gizli forvet olarak oynaticak :F
Eboue transferi gerçekleşirse takıma katkı sağlarda, tek yabancı alınacaksa defans hattına ben tercihimi sol bekten yana yapardım. Bu takımın en yumuşak karnı sol beki ve orta sahanın göbeğidi geçen sene, ne Hakan Balta ne de Çağlar yeterli değil. Orta sahayı hallettik, Selçuk-Melo-Yekta-Culio-Ceyhun geçen seneki kadroya göre oldukça iyi. Ancak sol bek hala aynı ve değişecek gibi görünmüyor. Eboue transferi gereklilikten ziyade lüks olur, hali hazırda elimizde Sabri var. Evet mükemmel değil ancak eskiye nazaran daha derli toplu. Ek olarak Inter maçının özet görüntülerinde her önemli pozisyonda olan bir Ujfalusi gerçeği var ki özete göre bence maçın yıldızı. Bütün ataklarımız sağ kanattan gelmiş maçta, e durum böyleyken hala sağa takviye bence gereksiz. Eboue sol için alınacaksa da kesinlikle macera olur. Umarım Fatih Hoca ne yaptığını biliyordur, devre arası olduğunda ligten kopmuş durumdayken istersen dünyanın en iyi sol bekini al fayda etmez. Bizim çok iyi başlamamız lazım lige.
Belki Eboue stoperde oynayacak Ujfalusi sağ bekte![]()
Fantezi futbol mu oynuyoruz ?Fatih Terim rakamlar önemli değil dedi ama ortaya acayip bir diziliş çıkıyor şu andaki kadro yapısı ile, yeni transferlerle iyice karışacak gibi. Yani ismi geçen Eboue, Lass, Adebayor ve Arshavin için söylüyorum gerçi bunlardan Eboue dışındakiler pek gerçekçi hedefler değiller. Tek bildiğim şey, yine sol kanadımız otoban olacak, rakipler maden bulmuş gibi hep oradan saldıracak.
Evet L'Equipe yazmis.
L'Equipe haberi.Galatasaray serait sur le point de formuler une offre de 16 millions d’euros pour Andreï Archavine, d’après le Times. Les milieux de terrain d’Arsenal sonttrès demandés cet été puisqu’il s’agit du troisième Gunner à être pisté après Fabregas par Barcelone et Nasri par Mancester City. Sous contrat avec Arsenal jusqu’en juin 2012, l’international russe pourrait partir si Arsène Wenger lui trouvait un remplaçant.
Olursa tarihimizin en pahalı 2.transferi olacak yani.
Olsun çok iyi bir Transfer olur gerçekten Arshavin...
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
10 milyon euro'dan fazla para vermeyelim bence.![]()
Adebayor'dan iyidir.
Avrupa'da oyuncu mu kalmadıda Arshavin'in bonservisi için 16 milyon veriyoruz
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Jardel'e verdik.![]()
Tabii bir de o zamanki duruma bakmak lazım. Euro yoktu, Dolar çok daha fazla değerliydi filan.![]()