Beyler o kadroda 7 yabancı var zaten![]()
Beyler o kadroda 7 yabancı var zaten![]()
Her yönüyle fail bir kadro.![]()
Nigel De Jong haberleri çıkmaya başladı Aykut Kocaman ve Ali Yıldırım'ın sadece Kuyt için gitmemişler diye yazıyor ama De jong imkansız bence.
o kadroda ki Ziegler büyük ihtimal alınmayacak , yobo belirsiz![]()
Yarın da Nigel De Jong bombası patlasa ne güzel olur.![]()
De jong gelse efsane olur burada. Tam aranan kan bizim için.
Emre gitti,Lugano gitti pislik yapan oyuncu eksiğimiz de De Jong ile ortadan kalkmış olur hem![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bir tanıdığım sağlam bir duyum almış.Tino Costa bitmiş ancak dünyaca ünlü biri için uğraşıyorlarmış olmazsa Tino elde tutuluyormuş.![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
abi Kuyt beğenilmemişKuyt olm bu Kuyt
bu adam yıllarca liverpool'da 2. forvet ya da kanat olarak banko oynadı. hala inanamıyorum, böyle büyük bir ismi 1 milyon euroya almak. şuan ligi domine eden elmanderin 2 gömlek üstü olan adam. hayalini bile zor kuracağımız adam bu. hele böyle bir zamanda.. bu adam müthiş bir adam. hala heyecanlıyım, DİRK KUYT LAN BU
Kuyt hani şu zamanında Gerrard ve Torresle birlikte en iyi oyuncularından gördüğüm adam
Köyttttttttttttt
anlat anlat bitmez
![]()
Be Cool Sampiyon , Maç gunleri gelince sovmeyinde![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Adamın adı Köyt ya da Küyt diye telaffuz ediliyor zaten, daha doğrusu düzgün telaffuz buymuş.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
bu arada yıllık garanti ücret 2.850.000 avro, maç başı ücreti 17.500 avro 30 maç oynasa senede 3.4 mılyon filan alıcak sanki biraz fazla gibi
para mevzusunu yöneticiler düşünsün ben taraftarım oyununa bakarım iyioynasın neden takımın muhasebesini tutayım ki![]()
Iyi transfer hooijdonk etkisi yaratacagini dusunuyorum
Kuyt F.Bahçe için çok iyi bir transfer, hayırlısı olsun.
Burada bence; Kuyt ile ilgili en çok tartışılacak şey futbolu değil, isminin telaffuzu olacak. Kuyt mu, Kayt mı, Köyt mü?![]()
Doğru okunuşu 'Dörk Kayt'
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Diarra Fenerde mi bana mı öyle geliyor?
Allahım inşallah gerçektir.![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
hollandalılar köağıut gibi bi şekilde telaffuz ediyor. ya kuyt ya da kayt diyelim gitsin abi. türkçe'nin gözünü seveyim.