Sözleşme yenileme söylentileri yeni çıktı. Bu haberin de etkisi olabilir.
Sözleşme yenileme söylentileri yeni çıktı. Bu haberin de etkisi olabilir.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bekir Fenerbahçe'de kalır.
...
Bekir takdiri hak eden bir gelişim gösterdi ama yetmez.Kişilik olarak da çok düzgün birisi.İnşallah kendisini daha çok geliştirir.
Bekir formanın hakkını vererek oynamaya çalışıyor. Yeteneğini sonuna kadar kullanmaya çalışıyor ki gördük Milli Takım'a kadar yükseldi. Bence bu sezon da kendini geliştirirse öbür 2-3 sene çok iş görür.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Adam gelmiş 28 yaşına daha nasıl gelişecek yahu
Başarı için takım olmak gerekir deriz ya hep, Bekir işte o takım olma olgusuna katkı sağlayacak oyunculardan birisi. Takım arkadaşlarına sahip çıkmasını çok takdir ediyorum. Saha dışındaki tavırları da benzer şekildeyse ve şu son dönemdeki performansı da göz önüne alındığında kadroda bulunması her açıdan fayda sağlayacak bir oyuncu.
Geçen sezona göre kendini geliştirdi bence ya da yeteneklerini ortaya koydu![]()
Bekir bana biraz yumusak bir stoper izlenimi veriyor. Luganodan sonra savasan stoper profilinden vazgecemiyorum sahsen kendi adima. Biraz liderlik de olmali, bunlar eksik oldugu icin Bekir soru isareti bence. Yerli stoper dusunuluyorsa Bekir ve Serdar varken luks olur, ama yabanci stoper transferi bekliyorum. Fransadan bir afrikali aliriz diye dusunuyorum :]
Daha çok şans bulduğu ve daha verimli olduğu mevkide oynatıldığı için daha başarılı oldu bence. Yani buna gelişimden ziyade form tuttu demek daha uygun olur kanısındayım. Sürekli oynamak çok önemli gerçekten, hatta lisanslı oynayanlar bilir ilk 11'de maça başlamakla oyuna sonradan girmek arasında bile çok fark var. Antrenmanlarda istediğin kadar çalış, birkaç maç arka arkaya oynamadan form tutman çok zor.
Gerçi burası transfer alanıymış daldıksohbet alanında konuşmak lazım bunları.
Mehmet Topal ve Hasan Ali Kaldırım transferleri milli takım dönüsü yapılacakmıs.
Sanırım öyleydi.
Ali Şen CihanHA ya Mehmet Topal bitti demiş
Bekir, zaman zaman stoperde oynadığında da zaten etkisini gösteriyordu ama sağ beke geçtiğinde verimsiz maçları sonucunda Bekir'in işe yaramayan oyuncuymuş gibi algılanması sağlandı.
Bekir zaten ayrılmayı düşünmüyordur, yedek kaldığında da sorun çıkarmayan, formayı giydiğinde de elinden geleni yapan birisi. Egemen de gelirse ikisi beraber oynar mı bilemem ama bir yabancı şart yine de, tecrübeli.
"YÜCE ATATÜRK"
Hasan Ali kesinleşmiş milli takım kampından sonra imzaya geliyormuş
KAYNAK:http://www.ntvspor.net/haber/spor-to...nusu-imzaliyor
2-3 güne Topal'da gelir o zaman.Soner ne oldu bu arada ?
Edit:Şimdi gördüm vazgecilmis.Çok yanlıs bir karar.
Haber de yazıyor zaten Soner'den vazgeçilmiş...
bence soner den vazgecilmemistir önümüzdeki sezona ertelenmistir transferi![]()
Salih alındığı için vazgeçilmiştir belki
Kaynak geldi:
http://haber.gazetevatan.com/milli-t...27/5/mansetyanMilli takım kampında sözleşme yeniledi
F.Bahçe'de bir imza daha
Sarı-lacivertli kulüp,, sözleşmesi sona eren savunma oyuncusu Bekir İrtegün ile milli takım kampında olmasına karşın anlaşma sağladı.
Tecrübeli futbolcu, Türkiye’ye dönüşünde yeni sözleşme imzalayacak. Daha önce Gökhan, Selçuk ve Cristian ile sözleşme uzatan Fenerbahçe, geride kalan sezonun ikinci yarısında iyi bir performans sergileyen ve milli takıma kadar yükselen Bekir’in mukavelesini aynı koşullarda üç yıl daha uzatttı. Bekir ile yürütülen görüşmelerde iki tarafından da parasal konularda el sıkıştıkları bildirildi.
lucio haberleri var , italyan medyasına göre anlaşmısız lucio ile
gelirse zıplıyarap koşarım o derece![]()
34 yaşında yahu neyine zıplayacaksın, 32 olaydı eyiydi : )
...
Evet bende okudum, çok çok büyük bir transfer olur. 17 Mayıs:
http://forum.turksportal.net/vb/show...47#post2254147
Bir tane Fenerbahçe kongre üyesi Twitter'dan Sow ve Dia Diarra'yı ikna etti yazmış.
NTVSpor basında yer alan transfer iddialarını derlemiş, Fenerbahçe için Boulahrouz, Lucio, Mensah, de Jong, Lass Diarra ve Gameiro gibi isimler yer alıyor. Artık hangileri doğru hangileri sallama bilemiyoruz tabi ama şunlardan hangisi alınsa çok iyi transfer olur. Bunlara Topal, Tino Costa, Hasan Ali, Egemen gibi isimleri de kattığımız zaman Fenerbahçe bu sezon kimi transfer etse taraftarlarını mutlu edecek görünüyor.
Divan kurulu üyesi Barış Oruç ; "Sow ve Dia, Lassana Diarra`yı ikna etti. Diarra her an imza için İstanbul`a gelebilir"
Barış ORUÇ @baris_oruc
Kocaman ve Çetinkaya Diarra transferi için İspanya'ya gidicek
Barış ORUÇ @baris_oruc
Erkek basketbol takımımızın yeni koçu İtalyan Ettore Messina olucak.
Barış ORUÇ @baris_oruc
Ziegler %100 kalıcak
Bunlar dikkatimi çeken tweetleri. Daha bugun atmış.
Böyle de bi tweet'i var.
"m.topal,egemen,costa ve lugano transfer edilmiycek.diğerleri için görüşmeler sürüyo"
Barış ORUÇ @baris_oruc
Arkadaslar M.Topal'ın ''ben Turkıye'de gs den baska hıcbır klupte oynamam''acıklamasından sonra bu transferden vazgecılmısdır.
Topal ve Egemen gelmiycek diyor , kaç yabancıyla oynayacağız acaba sahada merak ediyorum.