Sayfa 61 / 142 İlkİlk ... 1151596061626371111 ... SonSon
1,801 ile 1,830 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Uzun süredir ismi basında sürekli Fenerbahçe ile anılan Aragones'in transferi resmi ağızdan onaylandı.Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun.Başarılı olur yada olmaz bunu zamanla göreceğiz.Bunu kimse bilemez önceden.Baklım neler yapacak..

Buraya gelip Kalli gibi olur diyip Kalli ile karşılaştırmaya kalkmayın.Ortamı bulandırmayın lütfen!
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bilmiyorum ama benim içimde karamsar bir hava yok. Yürüyerek oynayan takıma bir canlılık geleceği kesin. Zico ile tam ters disiplin anlayışına sahipler.

Güiza transferi de büyük oranda gerçekleşecek. Benim şimdi asıl merak ettiğim, kiler kalacak, kimler gidecek, kimler gelecek? Eğer Appiah'ı kadroda görmek istiyorum derse Aziz Yıldırm karşı çıkmayacaktır. Bakalım neler olacak? Alex bile gönderilirse kimse şaşırmasın...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Aragones eLinde ki kadroya göre sistem kuran bir hoca. Ve eLinde ALex gibi bir koz varken ona uygun bir sistem buLacaktır. ALex i bir çırpıda siLip atmasına kimse izin vermez diyeceğim ama adam koskoca RauL u siLdi koşmuyor diye kimsede sesini çıkaramadı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Aragones eLinde ki kadroya göre sistem kuran bir hoca. Ve eLinde ALex gibi bir koz varken ona uygun bir sistem buLacaktır. ALex i bir çırpıda siLip atmasına kimse izin vermez diyeceğim ama adam koskoca RauL u siLdi koşmuyor diye kimsede sesini çıkaramadı.
    İşte yorum budur.

Valla ben yararlı olur düşüncesindeyim. Hayırlı olsun Fenere.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi bir antrenör bence hayırlı olsun..Ama sadece şunu söyleyeceğim 70likten antrenör olmaz diyen Fenerbahçelilerin şimdi 70lik antrenörleri oldu.Bakalım şimdi ne diyecekler merak ediyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Resmi siteyi actım o adamı gördüm yüreğim cız etti hiç de hayırlı olsun falan demicem

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Alex deivid gidici gibi elindeki kadroya göre kötü bir seçim olmuş..Kezmanın performansını merak ediyorum bence çift forvete geçerse artılş olabilir..Ama yinede ne olursa olsun eski kezman değil boş kalaye gol kaçırmanın tek çift forvetle ilgisi yok :S Guiza yerine daha iyi birisi alınabilirdi bence 25 yaşından sonra açılmış bi oyuncu bakalım tr deki performansı nasıl olacak.. Ayrıca aragones hiç yabancı ülkede td lik yapmadı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aragones'in 11 tane torunu mu varmış? Vay be...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Alex'e göre sistem oluşturulduğu zaman, Fenerbahçe tek forvet oynaması gerekiyor. Çünkü Alex'i ortasahada göbeğe veya kanatlara koyamassınız. Tek mevkisi Forvet arkasıdır. Çift forvet oyarsak ortasaha boş kalır. Alex'i bana göre silecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Hayırlı Olur İnşAllah..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Alexi silmek o kadar da kolay değil tanıdığım Fenerbahcelilerin coğu Alexin gitmesine,silinmesine sert tepki gösterir sahsen ben Aragoyu taslarım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Aragones isyanı !..

Aragones'in takımın başına getirildiğinin resmen açıklanması Fenerbahçe taraftarlarını da ikiye böldü !.. Sarı lacivertli taraftarların bir bölümü Aragons tercihine oldukça sert tepki gösterirken, bir bölümü de "Hep destek tam destek" mantığıyla ne olursa olsun destek verilmesi gerektiğini savundu.

Fenerbahçeli taraftarların sitesinde Aragones'in takımın başına getirilmesini değerlendiren Fenerbahçeliler arasında ciddi görüş ayrılıkları oluştu. Kısa süre içinde onlarca sayfa mesaj yollayan taraftarlar, Aragones'e tepki gösterenler ve onları sakinleştirmeye çalışanlar olarak iki ayrı gruba ayrıldı. Birçok taraftar "Rezillik.. Skaldal... Allah kahretsin..." şeklinde oldukça sert tepkiler ortaya koyarken, taraftarların önemli bir kısmı da ne olursa olsun Aragones'e destek verilmesi gerektiğini hatırlattı.

ÇOK SERT TEPKİLER GELİYOR
    Aragones'in takımın başına getirildiğinin resmen açıklanması, bu isme karşı çıkan Fenerbahçelileri kızdırdı. Hatta öyle ki Fenerbahçeliler belki de uzun süredir ilk kez yönetime böylesine sert tepki gösterdi. İşte Aragones'in takımın başına getirilmesine öfkelenen bazı taraftarların forumda yazdıkları:

Haberin Tamamı: http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=40415

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Taraftar bölünmüş durumda , Aragonnes yüzünden takım bıraktığını söyleyenler bile var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kerem nerde var yoksa ortalığı karıştırmak için mi dedin?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

şu adamıda getirdin ya aziz başkan pes diyorum başka birşey demiyorum.ama ndense işler yolunda gidecek ve takımda köklü değişiklikler olacak gibi duruyor.Alexi severim ama eğer iyi bir takım oyunu oynayabilceksek gitmesinde bir sakınca yok.

Bence tek iyi tarafı eğer çift forvet oynatırsa benim hep görmek istediğim vurup kırıp parçalayıp maçı kazanan bir Fenerbahçe olacak sahada.Avrupada ise hüsran yaşarız gibi geliyor.Neyse umarım faydalı olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Kerem nerde var yoksa ortalığı karıştırmak için mi dedin?
    Saçma sapan konuşma Memo.Niye ortalığı karıştırayım?!Fenerbahçe taraftar forumunda var...

Hayırlısı olsun, sonunda yönetimden bir açıklama gelmesi sevindirici, belirsizliğin bitmesi çok iyi oldu.

Aragones'i yönetimin seçmesindeki ana etken, bence disiplin, tecrübe, lobi ve ekip. Yönetim belli ki disiplin sorunu yaşamak istemiyor, geçen yıl oyuncuların inanılmaz şekilde maç ayırt etmesine izin verilmeyecek. Tecrübesinden faydalanıp birçok konuda takıma katkı sağlanacak. Lobisi kullanılarak Avrupa pazarından, özellikle İspanya'dan transfer kolaylaşacak. Ekibi sayesinde de yine geçen yıl yaşanan kondisyon, sağlık sorunları yaşanmayacak.

Bence yönetim kötü bir seçim yapmadı. Aragones hakkında çoğu kişi şu an umutsuz görünüyor ama bardağın dolu tarafından bakmamız gerektiğini düşünüyorum. Zico geldiğinde neydi ki? Stajyer diyorduk, kötü hoca diyorduk, istifa sesleri bile duyulmuştu ama sonradan kahraman oldu. Aragones ondan kötü olamaz, hem daha kariyerli, hem daha tecrübeli, hem de ekibi daha iyi.

Aragones geldiğine göre Güiza da büyük ihtimalle gelecektir. Hatta duruma göre belki başka bir transfer de yapılacak. Kampta takımı bir görecek, belki de birkaç Brezilyalı oyuncuyu gönderecek. Deivid bunlardan biri olabilir. Maldonado kesin gidecek sanırım, artık ona destek çıkacak hiç kimse yok. Deivid'e de sürekli Zico sahip çıkıyordu, o da gönderilebilir. Artık Brezilya ekolünden İspanya ekolüne dönüş gerçekleşecek, daha çok koşan, mücadele eden bir takım olacak. Bence iyi de olacak.

Hayırlısı olsun, umarım Aragones başarılı olur. Ben başarılı olacağına inanıyorum, olumlu düşünüyorum ama ona zaman tanınması gerektiğini düşünüyorum, en azından Zico kadar.

NTV Spor için de ayrı bir parantez açmak istiyorum. NTVSpor.net'i sürekli takip eden birisiyim ve bir gün girdiğimde siteye Aragones ile ilgili haber yapmışlardı ve ortada hiç Aragones iddiası yoktu. 17.00'de yöneticilerin Aragones için Madrid'e gittiklerini yazmışlardı, ancak bir gün sonra yönetim açıklamasında Nihat için gidildiğini yazdı. Tabii bu haber de çürümüştü ama gördük ki yönetim Aragones için de gitmiş. NTVSpor.net'i kalitesinden ötürü kutluyorum, gerçekten en doğru haber yapan site. Güvenilir tek kaynak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

yahu bizim milletimiz ne kadar çok şey biliyo.. Heleyse konu futbol olunca ahkam kesmekte üstümüze yok.. Bir teknik direktör yüzünden takımı bıraktım ben diyen varsa ben zaten onun Fenerbahçeliliğinden şüphe ederim..

Nedense Zico geldiğinde de bunları söyleyenler şimdi Zico hayranı oldular..

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

bir feldkamp vakası daha şimdi herkes yaşına takar adamın ama bence alabileceği en iyi adamı aldı arogones fenerbahçede başarılı olacaktır.biraz sabır gösterilsin yeter

Nesil
    2006

Bu kadar tepkiden sonra hep destek tam destekin öldüğünü düşüyorum. Verilen paraya yazık. Keşke Zico'nun istediği para verilseydi ve kalsaydı. Üç kuruş fazla verilmek ile Fenerbahçe batmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Bu kadar tepkiden sonra hep destek tam destekin öldüğünü düşüyorum. Verilen paraya yazık. Keşke Zico'nun istediği para verilseydi ve kalsaydı. Üç kuruş fazla verilmek ile Fenerbahçe batmaz.
    Zico ile sorun para değildi. Bunu Zico bile açıkladı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Zico ile sorun para değildi. Bunu Zico bile açıkladı.
    Ben en sonra para olarak duyduğum için yazdım. Keşke tek sorun para olsaydı. Alex Ferguson bile gelse aynı tepkiyi gösterirdim. İstikrar istiyorum. 5-6 yıl aynı teknik adamın takımı yönetmesini istiyorum ama; ne yazıkki bu iş için Aragones uygun değil. Sadece iki sezon kalacaktır. Şampiyonlar Ligini kazansak bile Aragones'in takımda kalmaması bize zarar verecektir.

İspanyol basınında 3 milyon Euro ödeneceği yazılıyor Aragones için. Burada bir şeye dikkat çekmek istiyorum, sadece Aragones'e değil, ekibiyle beraber komple 3 milyon Euro ödenecek.

Antrenör, kondisyoner, izleme ve istatistik antrenörü, kaleci antrenörü ve Aragones için 3 milyon Euro ödenecek bildiğim kadarıyla. Bir de bu ekibin gelmesi iyi oldu, muhteşem bir ekip olduğu söyleniyor. Ben bu ekip ile oyuncuların performanslarının artacağına inanıyorum, Volkan'ın mesela, yeni kaleci antrenörü ile en üst noktaya çıkabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Batuhan Abi Türkiye'de T.d'lere kim sabır gösterir ki istikrar istiyorsun ..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

En büyük yararı iyi oyuncular gelecek ve teknik ekibi gerçekten müthiş.
    Acaba Barçanın satış listesine koyduklarıyla arası nasıl
    Deivid ya gönderilir ya da Aragones'in sahada en çok güvendiği adam olur.
    Aragones'i hiç istemiyrdum ama artık Fenerbahçe için çalışıyor ve ona destek çıkmalıyız.Hem hiç kimse ne olursa olsun benim Fenerbaçeliliğimden bir gram eksiltemez.

Edu'da yollanabilir.(bu cümleyi niye yazdım bilmiyorum.Heralde Allah yazdırdı)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    İspanyol basınında 3 milyon Euro ödeneceği yazılıyor Aragones için. Burada bir şeye dikkat çekmek istiyorum, sadece Aragones'e değil, ekibiyle beraber komple 3 milyon Euro ödenecek.

Antrenör, kondisyoner, izleme ve istatistik antrenörü, kaleci antrenörü ve Aragones için 3 milyon Euro ödenecek bildiğim kadarıyla. Bir de bu ekibin gelmesi iyi oldu, muhteşem bir ekip olduğu söyleniyor. Ben bu ekip ile oyuncuların performanslarının artacağına inanıyorum, Volkan'ın mesela, yeni kaleci antrenörü ile en üst noktaya çıkabilir.
    Bence Volkan'a en büyük katkı sahada Koller veya Lincolnle değil de sadece topla oynanacağını öğretmesi olur..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Sorunun kardeşi Edu olduğunu okumuştum ben.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    Batuhan Abi Türkiye'de T.d'lere kim sabır gösterir ki istikrar istiyorsun ..
    Gösterilsin. Kuşku ile yaklaşıyorum. Şampiyonlar Ligini kazansak bile Aragones'in istifa etmesini isteyeceğim. Avrupa Kupasını alıpda gelse takımızda gene istikrar göremiyeceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bir de çok istenilen bir teknik direktör getirmiş gibi sitenin girişine koymuşlar haberi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Aragones disiplini sağlayacak takımda, bir de başkan kolay kolay Aragones'e karışamaz, yaş olarak da başkandan büyük, saygı duyar

Belki de başkan artık bu işlerden yoruldu ve Aragones'e tam yetki verip arkasına yaslanıp maçları seyretmek istiyor. Basın ile de Aragones uğraşır, oyuncularla da, başkanın yükü hafifleyecek sanırsam.

Bu haberin kesinleşmesiyle F.Terim iddiaları da tamamen ortadan kalktı böylece, çok iyi oldu bu Bir yandan da Terim'in gelmeyecek olmasının kesinleşmesi sevindiriyor beni

@Batuhan, istikrar demişsin de istikrarı yakalamak kolay değil, buna sabredilmez. Zico ilk geldiğinde istifaya davet ediliyordu, Daum sık sık eleştirildi, yani kim gelirse gelsin istikrar sağlanamaz. Mourinho'yu getirsen, 5 yıllık kontrat yapsan, yine bir şekilde bizim basınımız eleştirecektir ve istikrar sağlanamayacaktır. Barcelona, Man Utd, Liverpool, Arsenal gibi istikrar sağlamamız çok zor.

Laudrup, Hiddink veya Löw gelse çok daha iyi olurdu ama Aragones tercihi en azından Luxemburgo ve Terim'den iyidir, ayrıca ekibini de gözardı etmemek gerekir.

Alex Ferguson dünyanın en iyi hocalarından biri ama bu başarıların sağlanması yanındaki antrenörler sayesinde, yani ekibi sayesinde. Ona sürekli yeni antrenman sistemlerini, yeni taktikleri anlatan yardımcıları var, dünyanın en iyi ekiplerinden biriyle çalıştığından zorlanmıyor. Carlos Queiroz gibi bir yardımcıya sahip, yani ekibinin etkisi oldukça fazla, yine Barcelona, Chelsea gibi takımlarda da bu böyle. Avram Grant kim ki Chelsea'yi başarılı yaptı? Ekibinin yardımı oldu ona da, inşallah biz de bu ekibin nimetlerinden faydalanacağız.

Mesaj Yetkileri