Rekor olur![]()
Rekor olur![]()
İmkansız bu fiyat , taş çatlasa 70 mn.
Dünya üzerinde hicbir futbolcunun degeri bu kadar olamaz.Hatta Dünyanin en iyi 2 futbolcusunun degerlerini toplasak bu kadar etmez.
Valencia baskani da zaten bunu biliyor,aklinca Villa satilik degil,onu alacak kulüp yoktur dünyada diyor.
R.Madrid 216 Milyon Dolar'la 10 tane David Villa alır.
İlgili Haber;
Valencia sahadan silindi
La Liga'nın 10. Haftası Çarşamba günü yapılan 8 karşılaşma ile başlarken, Real Madrid, Mestalla'da konuk olduğu Valencia'yı 5-1 mağlup etti.
Karşılaşmaya golle başlayan Real Madrid, Raul'le 1-0 öne geçerken, Ruud van Nistelrooy'un 24. Sergio Ramos'un da 29. dakikadaki golleriyle 3 farklı skoru yakaladı.
Nistelrooy, 37. dakikada Bernd Schuster'ın Real'ine 4-0'lık üstünlüğü getirirken, ilk yarının da skorunu tayin etti.
Valencia'da Miguel Angulo 58. dakikada farkı 3'e indirse de bu golün 5 dakika ardından Robinho maçın skorunu belirleyen golü kaydetti.
Real Madrid, deplasmanda Valencia'yı 5-1 mağlup ederken, rakibine en ağır yenilgilerinden birini tatırmış oldu. Rakibine daha önce 4-1'lik üstünlük kurabilen Real, aldığı 5-1'lik galibiyetle bunu geliştirirken, FC Barcelona'nın 5-1'lik üstünlüğüne de ortak olmuş oldu.
Valencia'nın kendi sahasında aldığı ağır yenilgiler:
Fark / Karşılaşma / Tarih / Skor / Sezon
4 Valencia - Real Madrid (31 Eki. 2007) 1-5 2007/2008
4 Valencia - FC Barcelona (11 Ara. 1993) 0-4 1993/1994
3 Valencia - FC Barcelona (03 Mar. 1985) 2-5 1984/1985
3 Valencia - Real Madrid (03 Kas. 1963) 1-4 1963/1964
3 Valencia - Deportivo La Coruña (29 Eki. 1950) 0-3 1950/1951
3 Valencia - CF Barcelona (10 Mar. 1963) 0-3 1962/1963
3 Valencia - Sporting Gijón (08 Oca. 1984) 0-3 1983/1984
3 Valencia - Real Madrid (05 Oca. 1986) 0-3 1985/1986
3 Valencia - Real Madrid (11 Eki. 1993) 0-3 1993/1994
3 Valencia - FC Barcelona (08 Eyl. 1997) 0-3 1997/1998
3 Valencia - Villarreal CF (26 Ağu. 2007) 0-3 2007/2008
Tek istekli oynayan Joa quin'di.Onun dışında sonradan oyuna giren Vicente biraz etkili oldu ama sakatlığı nedeniyle tam olarak performans gösteremedi.Hildebrand'a da çok üzüldüm moralmen çökmüştür şimdi ama ne olursa olsun iyi bir kaleci.Artık tek diyebileceğim Koeman gelirde takıma çeki düzen verir inşallah...
Adam açıkca oyuncuyu satmıyorum demiş.Bunu bende yapıyorum.Yıldız oyuncum için astronomik fiyatlar istiyorum hep.
So what?
Saike
Çok gol atıyoruz.Maçlar zevkli oluyor![]()
Real Madrid Valencia'ya bu parayı verirse sadece Villa için olmalı.Jo**uin+Silva+Vicente de gelebilir bonus olarak![]()
Dün Real Madrid şov vardı sahadaValencia çaresiz kaldı.Keoman'a ve Hildebranda yazık oldu
![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1FnopxmAZdE[/youtube]
Kolay gelsin Valencia..
Sezonun en iyisi geliyor ; Los Galacticos !
Bu takım ilk 4'e girsin bişey bilmiyorum.Zirvedeki takımlara karşı mücadele edebilecek kapasitede bir ekip değil.Orta sıra takımlarından puan çıkararak iş yapabilir ancak..
[SIGPIC][/SIGPIC]
İşi yine Galatasaray Beşiktaş Fenerbahçeye mi getirdiniz pes doğrusu....
Buralardayız görüyoruz dikkatinize...
Vereceğiz dememiş zaten.Bu parayı hiçbir kulüp bir oyuncuya vermez.
Real Betis'te alınan kötü sonuçların ardından görevden alınacağı öne sürülen teknik direktör Hector Cuper'e, Betis başkanı Pepe Leon sahip çıktı.
Çarşamba akşamı oynanan maçta Osasuna'ya 3-0 yenilen Betis'in hocası Hector Cuper'in görevine devam edeceği açıklandı.
Başkan Pepe León, "Hocamızla herhangi bir sorunumuz yok. Geçen gece yönetim toplantısı falan yapılmadı," dedi.
Real Betis sezon başından beri oynanan 10 karşılaşmadan yalnızca birini kazandı ve düşme hattının hemen üzerinde bulunuyor.
Harika bir sonuç Atletico'muz iyi yolda Allah bozmasın Agüero müthiş gidiyor ...
Atletico'da Forlan sıkıntısı!
İspanya Birinci futbol Ligi La Liga takımlarından Atletico Madrid'de forma giyen Uruguaylı golcü futbolcu Diego Forlan'ın sakatlığı nedeniyle iki yada üç hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Uruguay Milli Takımı'nın da formasını giyen Atletico Madrid'in yıldız golcüsü Diego Forlan, takımının Çarşamba akşamı Sevilla'yla oynadığı karşılaşmada yaşadığı sakatlık nedeniyle iki yada üç hafta sahalardan uzak kalacak. Forlan, Uruguay Milli Takımı'nın 17 Kasım'da Şili, 21 Kasım'da ise Brezilya'yla oynayacağı 2010 Dünya Kupası Elemeleri grup maçlarında da forma giyemeyecek.
Bu arada Atletico Madrid Kulübü'nden yapılan açıklamada, takımın forvet hattındaki diğer oyuncusu Sergio Aguero'nun da sakatlığı nedeniyle Villarreal'le oynanacak olan lig maçında forma giyemeyebileceği ifade edildi.
Burda bile Gs-Bjk tartışması neyse..Villa bu kadar para etmez...
"Ancak bu iş için banka soyamayız"
yapar valla benimkiler
biraz daha kassınlarda ronaldinho yu alsınlar ya![]()
Evet.... Sonunda dedigim oldu.
Koeman Rafael VanDer Vaart'in ilk hedefi oldugunu acikladi. Hamburg'a yaklasik 30M euro önerilecek.
Koemanin oynatacigi 11(bence)
-------------------Hildebrand---------------------
----Miguel------Albiol----Helguera----Moretti-----
---Jo a q uin-----Silva-----Albelda------Vicente-----
------------------Villa-------Zigic---------------------
Bakalim ne olacak?
Cidden aşırı yüksek bir miktar.Ayrıca forvetleri zaten var.Hala niye forvet istiyor Real onu anlamadım.İnterleşmeye başladılar.