Bu arada Melo 2 yillik kiralik diyenler var![]()
Bu arada Melo 2 yillik kiralik diyenler var![]()
Evet 2 yıllıkmış galiba. Daha iyi![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Aynen 2 yil olmasi guzel, insallah iyi bir performans ortaya koyar da satin aliriz.
2 yıllık kiraya niye vermişler kiMelo kalitesindeki bi oyuncuyu bir de.
Aslında Adebayor gelirse şöyle bir şey yapılabilir.
Adebayor - Elmander - Baros
Selçuk - Arda - Melo
Sol bek - Servet - Gökhan - Ujfalusi
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Baros kanatlara yakın oynarsa ezilir gider, adamın dengesi 0. Olsa olsa Elmander-Baros-Adebayor olur o ama Fatih Hoca'nın böyle oynatacağını sanmıyorum. Kazım bu kadar formdayken kesmez onu.
o zaman boşa adebayor falan gelmesin hiç gerek yok.sol bek,stoper yeterlidir bundan sonra.
ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes
Kısaca, Arsh çok zor, Eboue büyük ihtimal, Diarra'yı ilk kez duydum o da olabilirmiş, Ade kiralık olabilir,süpriz bir Türk oyuncu olabilir.
"Transferde doğru kararı vermeye çalışıyoruz"
3 Ağustos 2011 15:53 | NTV Spor ve Ajanslar
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini, bunun için doğru kararı vermeye çalıştıklarını belirtti.
![]()
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, transfer için kulüp yönetim kurulu üyeleriyle birlikte çalıştıklarını, ancak ligin başlangıç tarihinin 9 Eylül'e ertelenmesi nedeniyle olayları gözden geçirme ve acele etmeme durumunun ortaya çıktığını vurguladı.
''O yüzden dikkatli davranıyorum ama transferimiz var tabii ki'' diyen Terim, ''Dikkat ediyoruz. İlk önce bize teknik olarak iyi iş yapsın, ekonomik olarak en iyisini yapalım gibi durumları düşünerek doğru kararı vermeye çalışıyoruz'' ifadesini kullandı.
Forvet mevkisine transfer yapıp yapmayacaklarının sorulması üzerine Terim, ''Baros'u kazanmak için hareket edeceğimizi söylemiştim. Baros'un formu önemli bizim için, atacağı goller de önemli. Elmander çok iyi bir profesyonel. Çok da iyi bir insan, yeteneklerini sahaya yansıtmaya çalışan biri. Bu iki arkadaşımız her halükarda bizim güvendiğimiz isimler ama o mevkiye transfer yapmak için de uğraşıyoruz. Bu iki arkadaşımızın form durumu da bizim bu kararımızı etkileyecektir'' dedi.
Hazırlık çalışmalarıyla ilgili bilgi de veren Terim, yakında başlayacak milli takım kampları nedeniyle aşağı yukarı 10-12 futbolcularından ayrı kalacaklarını belirterek, ''14 Ağustos'ta Fiorentina ile hazırlık maçı yapacaktık. Ama aksaklık nedeniyle başka tarihe ertelendi. Şimdi o tarihe bir maç almaya çalışıyoruz. 17 Ağustos'ta Olympiakos ile Atina'da, 24 Ağustos'ta Real Madrid ile İspanya'da oynayacağız. 28 Ağustos'ta bir maç yapmayı düşünüyorduk ama bayrama denk geldiği için sıcak bakmıyoruz. 14 Ağustos'ta Napoli ile Türk Telekom Arena'da ya da dışarda oynayabiliriz, ona karar vereceğiz. Milli takım maçları nedeniyle ağırlık vereceğimiz dönem 11-26 Ağustos tarihleri arası olacak'' diye konuştu.
Adebayor Cim Bom'u araştırıyor
İspanya’da yaşayan FIFA Menajeri Marco Kırdemir, Galatasaray’ın gündeminde olan; ancak istediği ücret yüksek olduğu için transferi askıya alınan Lassana Diarra’nın sarı kırmızılılara transfer sürecinin kapanmadığını belirtirken çok daha önemli bir bilgi verdi. Kırdemir, Galatasaray’ın forvet transferinde listenin ilk sırasında yer alan Emmanuel Adebayor’un sarı kırmızılı takım hakkında bilgi topladığını söyledi.
03 Ağustos 2011 Çarşamba - 14:03
Radyospor
Diarra’nın Türkiye ve İtalya temsil haklarını elinde bulunduran FIFA menajeri Kırdemir, Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu oldu ve “Lassana Diarra, Londra’daydı. Henüz İspanya’ya döndü. Orada da Emmanuel Adebayor’la konuştu. Adebayor, Lassana’ya Galatasaray’ı sormuş. Lass, bu konuda Adebayor’a olumlu referanslar verdi. Adebayor, Türkiye’ye fazla tanımadığını; fakat kendisine yapılan transfer teklifini çok beğendiğini söyledi” dedi.
"PARASAL KONULARDA ESNEK DAVRANABİLİR"
Kırdemir, Adebayor’un Lassana Diarra’ya “Sen Galatasaray’a gidersen ben de giderim” dediğini ifade ederek, “Bu iki oyucunun birlikte Galatasaray’a gelmesi çok büyük bir olay olur. İkisi saha içi ve dışında çok iyi anlaşıyorlar. Parasal koşularda da esnek davranmaya hazırlar. İkisinin birden Galatasaray’a geleceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.
"ADEBAYOR’UN ÖNCELİĞİ VİZYON VE HEDEF, GALATASARAY’IN TEKLİFİNE BU AÇIDAN BAKIYOR"
Marco Kırdemir, “Aldığı haftalık ücreti ve bonservis maliyetlerini de göz önünde bulundurduğumuzda Adebayor’un Galatasaray’a transferinin gerçeğe dönebileceğine inanıyor musunuz?” şeklindeki soruya ise “Olabilir, neden olmasın, böyle olmasa futbolcum Lassana Diarra’ya Galatasaray’ı sormazdı. Adebayor’un istediği güçlü bir takım, iyi bir proje. Adebayor’un önceliği vizyon ve hedefler. İleriye dönük bir projenin olmasını istiyor. Ayrıca bana göre Lassana’nın Galatasaray’a transfer olması, Adebayor’un İstanbul ve Galatasaray hakkındaki pozitif düşüncesini daha da güçlendirecek bir etken olabilir.
"JOSE MOURİNHO REAL MADRİD’E GELMESİNİ İSTEMİYOR"
FIFA Menajeri Kırdemir, Jose Mourinho’nun Adebayor’u tekrar takıma alabileceği yönündeki iddianın ise gerçeği yansıtmadığını belirtirken, “Dün Real Madrid’in ikinci antrenörü Aitor Karanka ile konuştum. Mourinho’nun kesinlikle Adebayor’u istemediğini ve futbolcunun Madrid’e dönüşünün söz konusu olmadığını söyledi. Dolayısıyla Adebayor’un Real’e dönüşü mümkün değil. Galatasaray’ın teklifini beğeniyor; ama tereddütleri var. Güçlü bir takıma gelmek istiyor. Proje ve birlikte oynayacağı oyuncular da çok önemli. Ayrıca Galatasaray dediğimiz zaman dünyada herkes tanıyor. Avrupa’da kupa kazanmış bir takım olması da büyük bir avantaj; bunun ona iyi anlatılması gerekiyor. Lassana’nın bu konuda yardımı olduğunu söyleyebilirim” dedi.
"HAFTADA 220 BİN POUND KAZANIYOR. TOTTHENAM DA PEŞİNDE"
Jose Mourinho ile Manchester City menajeri Mancini’nin kapıları tamamen kapattığı Adebayor, M.City’den haftada 220 bin pound alıyordu. Galatasaray’ın transfer gündeminde yer alan Emmanuel Adebayor için Totthenam’ın da resmi görüşmelere başladığı öğrenildi.
Napoli,Fio'dan daha iyi olur umarım ayarlanır...
Loveforfootball Love Football
Orduspor başkanı : ''Culio'da indirime gidilirse transferi bitiricez ve 4 yıllık anlaşma imzalıcaz.''
Culio Orduspor'dan çok daha iyilerine layık bence.Umarım bizde kalır.
Aynen katılıyorum.
Culio Orduspor'a giderse zaten dar olan kadromuz iyice daralacak. Hala ofansif oyuncu eksiğimiz devam ediyor. Yönetimse ısrarla defansif oyuncu peşinden koşuyor .
umarim culio gitmez cok seviyorum bu adami cok hirsli mucadeleci iyi depar atiyor ve sol ayagini iyi kullaniyor yeni hagimiz olabilir belki oynatilirsa... =)
Elmander_9
Emmanuel Eboue artik Galatasarayli! Her an aciklama gelebilir. Bonservis bedeli 4 Mio.€ - 4.25 Mio.€ arasi!
Last edited by byariff : 04.Ağustos.2011 at 04:38
kim bu elmander_9 ?
Twitterden takip ettigim bir adam onunda kaynaklari saglam =)
eğer bonservisi 4.5 m ise iyi transfer olur eboue![]()
Ujfalusi sağda ne kadar iyi de olsa ortaya çekilebilir,Eboue solda oynayabilir bir bildikleri vardır kesinlikle![]()
Twitter'da her allahin gunu yeni adam turuyorİnsallah gelir Eboue. Eboue Ujfalusi'dendaha iyi koridor yapar orayi. Ujfalusi stoperde sagdan daha iyi oynayacaktir, asil mevkiisi orasi.
Yanılıyorsun Ujfalusi'nin asıl mevkisi sağ bektir, Fioretina zamanlarından hatırlarım hep sağ bek oynardı. Daha iyi oynamaz ama bizim stoperlerden daha iyi olduğu kesin. Sabri'yi ne yapacağız peki bu durumda? Sol bek? Yedek yapacaksak zaten diyecek bir şey bulamıyorum.
Bence Sabri kesinlikle yedek olmalı. Basketbol tabiriyle tam bir 6. adam Sabri.
Ujfalusi iyi oynuyordu sağ bek kalsa iyi olur. Stoper almalıyız.
Fatih Hoca'yı biraz tanıyorsam, Sabri oynar Eboue yedekte bekler.![]()
Arshavin işi zaten zor bir de Arshavin transferi için Anzhi devreye girmiş.
sporxcom: Orduspor, Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Emmanuel Culio'yu satın alma opsiyonuyla kiraladı.(LigTV)
Off, Culio gitmemeliydi![]()
Culio kadro rotasyonu açısından mutlaka kalmalıydı.