Sayfa 611 / 1204 İlkİlk ... 1115115616016096106116126136216617111111 ... SonSon
18,301 ile 18,330 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Yekta var diyelim.Hem sonuçta yabancı.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Kalitesinin yeni oluşturulan takıma yetmeyeceği anlaşıldı ve gönderildi. Anlaşılan Fatih hoca yabancı haklarını kaliteli ilk 11 oyuncularından oluşturmak istiyor. Yedek kalitesinde yabancı istemiyor. Güzel bir sistem.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Kalitesinin yeni oluşturulan takıma yetmeyeceği anlaşıldı ve gönderildi. Anlaşılan Fatih hoca yabancı haklarını kaliteli ilk 11 oyuncularından oluşturmak istiyor. Yedek kalitesinde yabancı istemiyor. Güzel bir sistem.
    Manıklı ama 10 yabancı (kadroda 8) hakkı var. Fatih Terim her ne kadar 6 yabancı hakkı kullanacağız dese de alternatiflik 2 yabancının kimseye zararı olmazdı. Culio'nun yerini neyle dolduracaklar? Culio gerçekten gitmemesi gereken bir oyuncuydu. Bulabileceğimiz en iyi yedekti bence. Revolution'un dediği basketboldaki tabiriyle tam bir 6. adam olabilecek adam bence Culio.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Redrum View Post

Manıklı ama 10 yabancı (kadroda 8) hakkı var. Fatih Terim her ne kadar 6 yabancı hakkı kullanacağız dese de alternatiflik 2 yabancının kimseye zararı olmazdı. Culio'nun yerini neyle dolduracaklar? Culio gerçekten gitmemesi gereken bir oyuncuydu. Bulabileceğimiz en iyi yedekti bence. Revolution'un dediği basketboldaki tabiriyle tam bir 6. adam olabilecek adam bence Culio.
    6 değil 8 yabancıyı kullanacağını söylemişti Fatih Terim Tribündeki +2'yi kullanmayacağım demişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Culio gibi mücadeleci ve yetenekli bir oyuncuyu gönderiyorsak hâlâ akıllanmamışız demektir. Bi düdük olmaz bizden.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Culio gibi mücadeleci ve yetenekli bir oyuncuyu gönderiyorsak hâlâ akıllanmamışız demektir. Bi düdük olmaz bizden.
    Ben bunu Lass'ı aldık şeklinde yormak istiyorum, buna inanmak istiyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

culio"yu gonderdiysek demekki ondan daha iyi birini alcaz yok alamazsak yaziklar olsun diyorum yonetime boyle adam yollanirmi yahu ya en sevdigim adamlardan biriydi hic bisey demiyorum yaziklar olsun ...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Kadrosunu yerli takviyesiyle güçlendirmek isteyen Galatasarayımız. Manisasporun orta saha oyuncusu Yiğit Gökoğlan konusunda son noktaya geldi. Daha önce Abdürrahim Albayrak tarafından yürütülen bu transferde ciddi para talebi üzerine vazgeçmiştik. Ancak Manisa'nın indirime gitmesi ve oyuncu takasını kabul etmesi üzerine transferde son noktaya gelindi.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

yiğit gökoğlan için culio'dan vazgeçmedik umarım.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

son olarak sunu soleyim culio"nun yasi biraz gecti gibi bisey 27 galiba umarim ordusporda kendini iyice gosterirde su gonderenlerini yuzunun utandirir diyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

culio zaten ordu'da döktürür giderse,opsiyonu da verirler bizimkiler.çok büyük iş yaptı ordu
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence Melo'nun gelmesi nedeniyle Culio gitti. Bence Culio iyi bir rotasyon oyuncusu olurdu, hele Melo çok belirsiz bir oyuncuyken. İşini ciddiye alan, oyun disiplini olan ve ortasahaya bu kadar dinamizm getiren bir oyuncu bulmak zor, helal olsun Ordu'ya.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Trabzonspor yerinde olsam Culio ve Pino'yu kacirmazdim. İkisi de Senol hocanin elinde parlarlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

@byariff

Naptın sen be arkadaş. Bir culio gitti diye utanmasan erken seçime gideceksin.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Vardır yönetimin bir bildiği...Yoksa boşuna yollamazlardı Culio'yu...Elbet almışızdır bir oyuncu...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yalniz ortasaha alacagimiz icin degil forvet alacagimiz icin de gonderiis olabilir Culio. Eger 4-4-2 oynayacaksak ortasahada cok topcumuz var. Selcuk-Melo-Yekta-Ceyhun-Emre-Ayhan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Yalniz ortasaha alacagimiz icin degil forvet alacagimiz icin de gonderiis olabilir Culio. Eger 4-4-2 oynayacaksak ortasahada cok topcumuz var. Selcuk-Melo-Yekta-Ceyhun-Emre-Ayhan
    Ayhan'ı saymıyorum ben. Emre yetersiz, yedeğin yedeği sayılabilir bence. Hele ki MC için. Ceyhun keza MC için yetenekleri kısıtlı, daha ziyade ön liberoda kesici oynar, duruma göre taktiksel değişikliklerde. Elimizde bence bir Melo, Selçuk ve Yekta var. Yekta yedek için yeterli bir isim. Ama 4-4-2 oynamak sıkıntılı bence, bunu kaldıracak MClerimiz var diyelim (selçuk ve melo), kanatlarımız yok. Arda 4-4-2 kanadı olamaz. Aynı şekilde Kazım da. Bence bu takım bir tek 4-3-3 oynar DMC Ceyhun, MCler Melo ve Selçuk, AML Arda AMR Elmander FC Baros. Kazım AMR ve FC için rotasyon oyuncusu olur. Bu durumda bize yine bir MC lazım, örneğin Lass olsa Melo'yu DMCye çekeriz. Ceyhun ve Yekta gibi de iki yedeğimiz olur. Ah ah bir de Ekici'yi almış olsaydık..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Vardır yönetimin bir bildiği...Yoksa boşuna yollamazlardı Culio'yu...Elbet almışızdır bir oyuncu...
    Keita giderken de öyle diyorduk
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    yok artık keita yla culio die yetenekleri kısıtlınında ötesi olan bi adamı bir mi tutuyosun ? ayrıetten o zaman Adnan's vardı . Adnan's a sözünü geçiremeyen bi Rijkaard vardı şimdi İse Ünal Aysal ve istediği oyuncuyu aldırtcak bi Fatih Terim var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen Culio'yla Keita farklı dünyalar resmen Cihan, abartmışsın

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Yahu Culio neymiş adam kalsa yedekte kalacaktı zaten...Belki yedek bile olamazdı o ayrı konu...Tamam güzel top oynuyor ama ben kendisini nedense Galatasaray'a yakıştıramıyorum...Keita ile bir tutman çok saçma onu...Emin ol yeni yönetim en iyisi için uğraşıyor...

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Daha sitede resmi açıklama yok.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kalitelerini kıyaslama amaçlı demiyorum. Zaten kıyaslanamaz Demek istediğim her gönderilen iyi adamın yerine yenisi gelir diye düşünüyorduk. Biri gönderildiyse yerine daha iyi alınmıştır heralde diye düşünüyoruz. Ama böyle olmadığını geçen senelerde çok defa gördük. Hele forvet bölgesindeki transferler hatalarını hatırlamak istemiyorum. Aynı hatayı bu yönetim yapmaz inşallah.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Culio sol kanadın yedeği olarak da kalabilirdi. Resmen kanatlarda yedek yok. Ha pardon Aydın var

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Birde her şeyi ilk 11 olarak düşünüyorsunz. Bu takımın sağlam yedeklere de ihtiyacı var. Sonra biri sakatladımı takım felçli halde kalıyor. Culio iyi bir yedek olurdu.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

katiliyorum culio iyi bir yedek olurdu sol tarafta ardanin yedegi kim yillardan beri patliyacak olan aydin"mi fizigi yetersiz emre"mi ? culio hem Mc hem Sol acik oynuyabilen bir adamdi iyi bir alternatif olurdu..

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Arda aşkı yeniden alevlendi!
    İspanya'nın köklü kulüplerinden Atletico Madrid, Galatasaray'ın yıldızı Arda Turan'ı transfer etmek için yeniden harekete geçti.

05 Ağustos 2011 Cuma - 16:59
    Sporx.com

Haber: Hilmi SEVER
    http://twitter.com/hilmisever

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Arda Turan ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıyor. İspanyol Kulübü Atletico Madrid'in Arda Turan aşkı bitmek bilmiyor. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in takımda kalacak açıklamasına karşın, Atletico'nun ısrarlı girişimleri Arda Turan'ın İspanya'ya transfer ihtimalini yeniden gündeme getirdi.

İspanyol kulübünün yöneticilerinin Arda Turan için son tekliflerini yaptıkları Arda Turan ve menajerinin bu akşam bir araya geleceği, ardından da Galatasaray yönetiminin bu teklifi değerlendireceği öğrenildi. Bu görüşmenin ardından Arda Turan'ın transferine izin çıkabileceği gelen haberler arasında.

Arjantinli yıldızı Kun Aguero'yu Manchester City'ye satan ve Atletico Madrid, parasal anlamda da önemli bir rahatlama yaşadı. Bu rahatlık, İspanyol Kulübü'nün, Arda Turan transferinde yeniden harekete geçmesini sağladı.

Arda Turan'ın Atletico Madrid'e olası transferi ise hiçbir şekilde 'takas' yoluyla gerçekleşmeyecek. Bilindiği gibi Galatasaray'ın Atletico Madrid'in Uruguaylı yıldızı Diego Forlan ile uzun bir süre yakından ilgilenmişti.

Arda Turan ile İngiltere Premier Lig'in güçlü ekiplerinden Chelsea de yakından ilgilenmişti. Türk spor basınında Arda Turan'ın adı Lyon ve Paris Saint Germain ile de geçiyordu ancak edindiğimiz bilgilere göre bu haberler gerçekliği yansıtmıyor. Arda Turan için şu an tek ve en güçlü aday Atletico Madrid.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

4 yilligina anlasmis. Yolun acik olsun Draculio !

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

sporxcom: Orduspor'un Culio için ödeyeceği bonservis bedeli 1 milyon 900 Bin Euro.

Mesaj Yetkileri