Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu, Sao Paulo ile anlaştığını ancak Galatasaray'a geldiğini söyleyerek transfer konusunda da müjde verdi.
Galatasaray'ın Juventus'tan yeni transferi Felipe Melo, Brezilya'nın en ünlü gazetelerinden Globo'nun internet sitesine telefonla özel bir röportaj verdi.
Felipe Melo'nun röportajında en dikkat çeken nokta Galatasaray'ın Manchester City'in Togolu yıldızı Emmanuel Adebayor'u transfer etmek için çalışmalarda bulunduğunu söylemesi oldu.
Galatasaray ile ilk temasının Almanya'da olduğunu belirten Melo, "Galatasaray taraftarı gerçekten muhteşem. Onlar ile tanışmamız ilk kez Almanya'da oldu ve orada 3 bin taraftar vardı. Türkler de Brezilyalı futbolseverler gibi. Havaalanından maça kadar her zaman size destek oluyorlar. Liverpool ile oynanan maçta da büyük bir coşku vardı ve taraftarların bana olan ilgisinden memnun kaldım" dedi.
Kendisinin aldığı maaş hakkında konuşan Melo, "Medyada benim en yüksek maaşı aldığım söyleniyor ancak bu doğru değil. Para tabii ki önemli ancak asıl önemli olan burada insanların bana güvenmesiydi. Bana olan güven, beni fazlasıyla mutlu etti." ifadelerini kullandı.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."