Bu muslerayı nedense jesicca alba ya benzetiyorum![]()
Bu muslerayı nedense jesicca alba ya benzetiyorum![]()
Ben de Sabri'yi Kim Kardashian'aSaka bir yana hocam etme, eyleme
![]()
Yok yahu bu sezonu kastetmemişki ayrıca oda biliyor Galatasaray'ın Avrupa Kupalarında olmadığını...1-2 hafta önce röportajını okumuştum...
Ben şakasına takılıyorum zaten.Ve genelde son sezonlarda kalecilerimiz hep tek sezonluk olduğu için de dem vuruyorum aslında.
Leo Franco, Morgan de Sanctis bunlar kötü kaleci değildi. Muslera kadar da iyi kalecilerdi bence. Her iyi oyuncu her gittiği takımda iyi oynayamıyor maalesef. Bu iki kaleci gelirken de güven duyuluyordu genel anlamda, şimdi facia deniyor. Umarım olmaz ama Muslera'nın akıbeti de aynı olabilir. Ama Fatih Terim'in takımın başında olması onun için bir avantaj olur. Galatasaray'da kaleci konusundaki sıkıntının nedeni bence kötü kaleciler olduğundan değil, kalecilere duyulan güvensizlik ve acelecilikten. Zapata'nın kaleciliğini bilmiyorum, Galatasaray'da izlediğimiz kadarı da yorum yapmak için pek yeterli değil bence. Ben dışarıdan bir göz olarak Ufuk Ceylan'da ısrar edilmesi taraftarıydım. Bence daha fazla şans verilmeliydi. Ufuk'un üzerine Zapata'nın alınması yanlıştı. Bu sezon Avrupa'da mücadele etmiyorken, Türkiye Ligi için Ufuk yeterli olurdu. Tabi böyle bir durumda belki seneye Muslera alınamazdı. Muslera gibi bir kaleci, şartlar oluşmuşken alınmalı.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Abi Leo Franco'nun Muslera'nin bas parmagi kadar oldugunu dusunmuyorum ama De Sanctis iyi kaleciydi hakikatten. Muslera'yi aldik abi bu arada.
Leo Franco affedersiniz ama odun gibi bir adam bence hiç esnek değil sevmiyorum öyle kalecileri ben.De sanctis fena kaleci değildi.Muslera bence uyum sağlarsa çok iyi bir kaleci umarım bir sorun çıkmazda uzun süre bizim takıma hizmet eder.
Bu arada bencede sorun kalecilerde değildi kaleci antrenöründeydi![]()
Simdi anladim abiUfuk bize geldiginden beri nasil odunlasti anlatamam. Bir insan kaleci olup da bu kadar mi duz olur. Ceviklik denen sey yok resmen. Cinnet getirtiyor adama.
Taffarel takıma çok ayrı bir hava kattı hazırlık maçlarındada gördük bunu Ufuk ve Aykut,Liverpool ve İnter'den gol yemedi...
Büyük takımlarda oynamak kolay değil. Hele de kaleci olarak. Sabır gösterilmedi bence Ufuk'a. Kaleci oynadıkça açılır. Şimdiki kadar yorumlayamasam da Rüştü'nün Fenerbahçe'deki ilk zamanlarını hatırlıyorum. O da faciaydı. Volkan'ın da Fenerbahçe'deki ilk zamanlarını hatırlıyorsunuzdur. Potansiyel varsa sabrettikçe gösterir kendisini. Gösteremezse de yol verilir. Ufuk'ta da ben o potansiyeli görüyordum Manisaspor'dayken. Keşke şans verilseydi.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Leo Franco kaleci falan değil yahu bildiğin inşaat amelesi. Geçen sezon Zaragoza maçlarını izleyenler bana hak verecektir
Leo Franco Galatasaray tarihinin gördüğü en kötü kalecidir. Muslera'nın nasıl bir performans göstereceğiyse soru işareti .
Last edited by RaSenGan : 08.Ağustos.2011 at 19:09
Bu sabahki yapılan görüşmelerde Eboue'nin menajerine de istediği para verilmiştir.Artık her konuda kesin anlaşıldı.Gözler resmi sitede.
ftw1905 ; Eboue bitmiş diyen arkadaşlar için yazıyorum...Şeref Aydın yazmışsa bitmiştir, Misitv söylemişsede bitmiş olduğu gibi diyeyim...Sıradaki ?
Hayırlı olsun Eboue o zamanEboue sağ veya sol bekte oynatırız umarım
![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
4-4-2 de ki, sağ açık da oynayabilir Eboue daha iyi bile olabilir hem, iyi orta açar, savunur da o kanadı. Sağ bek Ujfalusi, önünde Eboue, daha ne olsun![]()
aslında çok iyi olur,melo,selçuk orta sahası,ama sağda kazım'ı kullanacak gibi fatih terim![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Sağ tarafda yığınla oyuncumuz oldu, sol tarafda ise ilk 11 oyuncusu bile zar zor çıkartıyoruz.
Emmanuel Eboue yeni oyuncumuzdur.
hayirli ugurlu olsundur.
Srfydn - #735249
Hayırlı olsun. Şeref bitti dedi.
Muslera
Ujfalusi--Gökhan-Servet-Baltazar
Eboue--Sabri--Melo--Selçuk--Arda
Baros
Şöyle bir 4-5-1 oynayabiliriz.
Bence sol beke sağlam bir oyuncu alınması lazımdı. Sağ taraf öncelikli olmamalıydı ama Eboue geldiyse hayırlı olsun.
Eboue sol bek oynarsa muazzam bir ilk 11 olur...
Muslera
Sabri--Ujfalusi-Servet-Eboue
Kazım--Ceyhun(transfer)i--Melo--Selçuk--Arda
Baros
böyle daha iyi gibi
4-5-1 oynamayiz bence 4-2-3-1 yada 4-4-1-1 olabilir eger yonetim forvet almaz ise umarim almazlar diego tarzi ofansif ortasaha alsa iyi olur emana gelse keske dicem ama galiba katar ligine gidiyor
Muslera
Eboue--Ujfalusi-Servet-Balta
Kazım--Sabri--Melo--Selçuk--Arda
Baros
Böyle oynarız (: Fatih Terim Sabri'yi hep göbekte denedi.
Last edited by RaSenGan : 08.Ağustos.2011 at 23:25
Arda Turan Büyük ihtimal ayrılıyor
https://twitter.com/#!/_ertemsener/s...73852015476736