Ertem Şener'e göre Kaka Beşiktaştaydı diye bir hatırlatma yapayım...
Ertem Şener'e göre Kaka Beşiktaştaydı diye bir hatırlatma yapayım...
Arda gitmek istiyorsa gitsin gerçekten kabak tadı verdi bu haberler. Son 2.5 yılda Galatasaray'ın en göz önünde oyuncusu olması onun kaprislerini arttırdı iyice, Fatih Terim bile zaptedemiyorsa gitsin de dünya kaç bucak görsün. Bu habere inanmak istemiyorum ama Ertem Şener boş adam değildir. Ertem Şener Kaka Beşiktaş'ta dedi ama Kaka'ya bir girişim olduğu doğruydu.
unal aysalda dogruladi arda gitmek istiyor diye bence tutmak yanlis olur gitmek istiyorsa gitsin artik simdi sol aciga kimi alcaz merak ediyorum keske culio"m kalsaydi...
----
"Arda gitmek istiyor!"
Galatasaray'ın 1 numaralı gündem maddesi Arda Turan hakkında Başkan Ünal Aysal Lig TV'ye çok çarpıcı açıklamalar yaptı! Arda'nın ücretinde %50'ye varan artışa gittiklerini belirten Aysal, buna rağmen yıldız futbolcunun gitmeyi istediğini söyledi. Arda'nın mutsuzluk ya da para nedeniyle değil, Avrupa'da oynamak için gitmek istediğini belirten Ünal Aysal, "Bir karar almışsa bunun önünde duramayız. Bu iş bugün bitecek" dedi.
Lig TV Haber Müdürü Bahri Havadır'a konuşan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Arda'nın Galatasaray'dan ayrılmak üzere olduğunun sinyallerini net biçimde verdi. Sözlerine Arda'nın takımda kalmasını istediğini belirterek giren Aysal, "Kalması için çok konuştuk, hala konuşuyoruz. Terim de Arda'nın kalmasını istiyor" dedi.
Medyada "Arda para yüzünden gitmek istiyor" ve "Arda mutsuz olduğu için gitmek istiyor" şeklinde haberlerin yer aldığını hatırlatan Aysal, bu iddiaları reddetti. Arda'nın yıllık ücretinde %50'ye varan bir artışa gittiklerini belirten Galatasaray Başkanı ardından şu çarpıcı açıklamayı yaptı:
"Ama tüm bunlara rağmen Arda gitmek istiyor. Sebebi mutsuzluk, para veya başka şey değil. Sadece yurtdışı tecrübesi yaşamak istediğini söylüyor. Eğer bir futbolcu bunu çok çok istiyorsa yapacak birşey yok. Bu isteğine saygı duymak lazım. Birgün Arda da tıpkı Hakan Şükür gibi Avrupa'ya gidip sonra Galatasaray'a dönebilir"
Ünal Aysal, "Peki Arda gidişini 1 yıl erteleyemez mi?" şeklindeki soruya da açık yüreklilikle yanıt vererek, yıldız futbolcunun bu konudaki sabırsızlığını vurguladı. Arda'nın Avrupa'ya gitmeyi çok istediğini tekrarlayan Aysal, "Bir karar almışsa bunun önünde duramayız. Bu iş bugün bitecek" dedi.
----
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=96477
Atletico Madrid 13 Milyon bonservis önermiş diyorlar.
Arda giderse Sergen'den " Galatasaray'da sıkıntı var " sözlerini çok çok duyarız diye düşünüyorum.
Football is simple,but Football Manager is not
https://twitter.com/#!/_ertemsener/s...12336465952770
Ertem Şener : Arda Atletico Madrid'de .. Galatasaray yönetimi açıklama yapmaya hazırlanıyor ..
arda gidip yerine onun kalitesinde bir yabancı alınmazsa çok tepki olur.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Gönderin artık şu Arda'yı bu adam Türkiye'de yapamıyor . Yeteneğini köreltecek biraz daha kalırsa . Uygun bonservis bedeliyle takımdan ayrılması doğru karar olacaktır .
13 M € bitmiş transfer galiba
Arda açıklama yaptı; medyada çıkan haberlerin hepsi asılsız.
Arda nerede yaptı böyle bir açıklama?Senden duydum bir tek.
Arda kendi ağzımdan yaptığım tüm açıklamalar asılsız demiş galiba .Ünal Aysal yada bir başkası yalanlamadı transferi .Yoksa anında yayınlardı bildiri Ünal Aysal kendi ağzından .
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=150274
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Profesyonel Futbol Oyuncumuz Arda Turan'ın transferi için Atletico Madrid Football Club ile görüşmeler başlamış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir.
(/s)
iyi bir paraya gider inşallah
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Yahu gidiyosa gitsin hakkaten, fenerli olarak beni bile sıktı bu muhabbet![]()
şimdi ayıktım eskiymiş o açıklama, kusura bakmayın![]()
(/s)
Ligtv Son Dakika
Anlaşma sağlandı!
Ve Arda Turan Atletico Madrid'e gidiyor!
Galatasaray yönetimi genç futbolcunun transferi konusunda Atletico Madrid'le prensip anlaşmasına vardı.
Arda'nın milli maç sonrasında İspanyol kulubine imza atması bekleniyor.
fcnblog
Atletico Madrid'in teklifinin 15 milyon euro civarında olduğu ve Arda'nın yönetimden gitmek için izin istediği söyleniyor.
LigTv diyorsa Arda kalıyor![]()
Arda giderse Atletico'ya iyi bir tercih yapmış olur. Bu sene çok güç kaybettiler ve Arda bu takımda yıldız olabilir.
eski bir atletico taraftarı olarak arda'yı izlemekten memnun olurum orada ama fatih hoca izin vermez buna.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Twitterde bu galatasaray kulubunden haber alan arkadaslarin hepsi yolun acik olsun arda yazdi galiba gitti gidiyor..
NtvSpor son dakika veriyor.5 yıllık 2,5 Milyon Euro'luk imza atacağı söyleniyor.12 milyon euro bonservis.
Adam açıklama yaptı bunlar napıyor, kendilerini rezil etmekten başka birşey değil
12 milyon euro diyorlar bonservisi için.
12m az bence 15 falan isteselerdi keske yolun acik olsun arda turan
Arda12 milyon euro karşılığında A.Madrid'e transfer oldu..Eğer önümüzdeki sezon Madrid Şamp Ligi'ne katılırsa Gs 1 milyon euro daha alacak
Sen de şu açıklamanın kaynağını versen nerede yapmış ben göremiyorum hiç bir haber sitesinde falan.
El mundo Deportivo'ya göre 10 M € bonservis
http://www.mundodeportivo.com/201108...ml?cid=twitter
Eksiğimiz kaliteli yerliyken kaliteli yerli kaybediyoruz.