Emenike Fenerbahçe'de!
Fenerbahçe'nin transfer atağı sürpriz bir isimle devam ediyor!
Fenerbahçe'nin Rus Kulübü Spartak Moskova ile yaptığı anlaşmaya göre Fenerbahçe, Emenike'yi 1 yıl sonunda isterse aynı paraya geri alma hakkına sahip.
Şike soruşturmasında suçlanan ve hapse girmekten korkan Emenike'nin Türkiye'den ayrılmak istemesi üzerine böyle bir yol izlenmişti. Son günlerde Fenerbahçeli yöneticiler ve Emenike arasında yapılan görüşmeler dönüş yolunu yakınlaştırdı.
Emenike'yi geri alma hakkına sahip olan Fenerbahçe'nin Emenike'yi geri almak konusunda tereddütü yok. Ancak Emenike yargı sürecinin bitmesini istiyor ve bekliyor.
İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi, Emenike'nin ifadesinin alınması için Rus adli makamlarına geçtiğimiz ay yazıyla soruları ulaştırıp ifadenin ivedilikle alınmasını istemişti. Rus adli makamlarının da geçtiğimiz hafta aldığı Emenike'nin ifadesinin önümüzdeki günlerde Türkiye'ye ulaşması bekleniyor.
Aykut Kocaman'ın ısrarcı olduğu bu operasyona kesin gözüyle bakılıyor.
Kaynak: maraton
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Aman Emenike akilli olsun uzak dursun Türkiye'den yoksa futbol hayatini bitirirler adamin..
ihtimal vermiyorum geleceğine ama haberi okumak bile heyecanlandırıyor insanı![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Emenike gerçekten fenerbahçe için gereksiz olacaktır.Daha önceki mesajlarımda da dedim. Semih , Bienvenu ve Sow Fenerbahçe için zaten fazla Kuyt'ta Forvet oynayabiliyormuş eder sana 4 Forvet.Emenike gereksiz kaçar.
Emenike:Arjantin maçında taktığım Fenerbahçe bilekliğini hala saklıyorum..
Gelmek istediği yönünde haberler var.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
...
Bienvenu büyük ihtimal gidecek zaten talipleri varmış.![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
forvetten bozma kanat oyuncuları ile 4-3-3 oynamak istiyor benim anladığım aykut hoca. Yani emenike solda kuyt sağda sow ortada bir hücum hattı hayal ediyor olabilir.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Arkadaş heyecanlandırıyorsunuz adamı , bugün takip etme fırsatım olmadı transfer haberlerini , girdim bi baktım koca puntoyla kırmızı bir Emenike Fenerbahçe'de yazısı . Havalara uçacaktım sevinçten , ta ki içeriği okuyana dek![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Bu takımda 6 forvette olsa Emenike gelecekse 7.si olmalı. Olağanüstü bir futbolcu. Gelmesini dört gözle bekliyorum fakat geleceğine inancımda 0 denebilir.
emenike gelmesin![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Benim açımdan iyi oldu Mehmet Topal'ın Fener'e gitmemesi.
(Valencia genel direktörü) Braulio Vazquez: Mehmet Topal satılık değil. Onun bir fiyatı yok. Burada olmaktan mutluluk duyduğunu bize bildirdi. Bizde ondan memnunuz.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Konuşmuşlar, anlaşmışlar ve plan içine girmiş demekki![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
bence biz aldık Topal'ı![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
bak Süleyman Hurma'ya , hep böyle yapıyor.. fiyat arttırmak istiyordur. ne bileyim vardır bir isteği. bizim kulüp basında çıkan yalan haberleri yalanlıyor. yalan olsa bunu da yalanlardı![]()
Adamın menajeri açıklama yaptı "Ne bize ne de klübe herhangi bir teklif gelmedi" diye. Daha nasıl beklentiniz var![]()
Şu Uefa ne zaman açıklama yapacak ? Beklemekten sıkıldım. Ceza verecekse versin vermeyecekse işimize bakalım. Her geçen gün zararımıza, sonra milletin ekmeğine yağ sürüyoruz.
...
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Mehmet'in Fenerbahçe'ye gelmesini istemem.Sadece Galatasaraylı Mehmet olarak kalsın isterim.Gelirse de bir şey demem,Fenerbahçe camiası adam gibi bir adam kazanmış olur.
Bu arada Mert Günok ile 3 yıllık sözleşme imzalanmış.Büyük kaleci olacak Mert,Volkan'dan bile iyi olacağına inanıyorum ben.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Mert Günok ile 3 yıllık sözleşme imzalanmış.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!