http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=164160
Kap'a da bildirildi.
http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=164160
Kap'a da bildirildi.
12m için yönetime kızmaya gerek yok. Lincoln'ü biz nasıl ucuza almıştık. Arda'nın yaptığı baskı malesef Madrid'e yaradı. Yönetim fiyatı artıramadı. Elide mahkumdu. Sürekli bırakın beni gitmek istiyorum demiş. Arda'dan sonra yönetiminde planları alt üst oldu. Terim'in falanda kesin morali bozulmuştur. Yapılacak hamleleri merak ediyorum.
Şeref malesef yine bildi :\
Off ya, yabancı kontejanı olmasa çok rahat açığını kapatırdık. Piyasada sağlam yerli oyuncu almakta zor
Fatih terimin planlari hep alt ust oldu 12m iyi paraya sattik bence yerli olarak o kanada ozan ipek,olcan adin bunlardan biri alinmali diyorum forvete gerek yok su sol aciga adam gibi birini alsak ebou gelse bide yeterlidir bana gore
Ozan İpek'le Olcan Adın'ı üst üste koysanız da Arda Turan etmez. Oraya yabancı birileri alınmalı. Yerlilerle o açık kapatılamaz.
yigidin hakkini yeme arda gecen sezon ne oynadi bana solermisin ozan ipek"i pek izlemedim gecen sene ama olcan adin gercektende yeniden dogmus gibiydi cok guzel oynuyordu bence olcan adin alinmaliydi culio"yuda bosuna gonderdik bence olcan ile culio o kanatta is yapardi turkiye liginde.
Muslera-Ujfalusi-Melo-Baros-Elmander desek 5 yabancı var ilk 11'de.Arda yerine yabancı gelebilir.Elmander ilk 11 olmayabilir.Böyle olursa Eboue falan da gelebilir.Ama şu var ki yabancı oyuncu kadar kaliteli yerli de lazım.
Olcan yedek olur o bölgeye çok sağlam bir yabancı şart
Martin Zeman falan gibi birileri alınırsa olabilir aslında. Olcan'da orada kaliteli bir yedek olabilir.
Keita,Mersin ile görüşüyormuş sanırım keşke bizimkiler bi el atsa...
Kusura bakmayın ama oyuncular bir sezonla değerlendiremez. Arda Turan geçen sezon şanssız bir sakatlık geçirdi.
Olcan Adın dediğimiz kişi Gaziantepspor'da parlamış birisidir. Kontra futbolunun meyvelerini topladı. Büyük takım topçusu olduğunu düşünmüyorum. Ozan İpek'i konşmanın anlamı bile yok.
Yiğidi öldürüyorum, yerden yere vuruyorum, duvarlara sürtüyorum ve diyorum, ikisini üst üste koy ikiyle çarp Arda Turan etmezler.![]()
Arda'nın yokluğunu hem performans hem sevgi olarak kapatabilecek tek adam Keita şu an![]()
Keita gelse iyi olur ama sol kanatta o kadar verimli olmaz sag kanat"a gore Martin Zeman"i tanimiyorum ama hizli bir oyuncu oldugunu duydum
Madrid ŞL ligine katılırsa 1M verecekmiş. Uefa'ya giderse 500bin tl verecekmiş.
Juan Manuel Vargas iddiasi var galatasaray icin
http://www.tuttosport.com/calcio/ser...e+societ%C3%A0
Eden Hazard'ı almanın tam zamanı ..
Vargas iyi olabilir. Elimize sıcak para geçmişken iyi bir ödeme planıyla Hazard'a teklif götürürüz ama bizi tercih etmez.
Bu senede gitmeseydi dahada gidemezdi. Turk futbolunun yuzudur Arda, artik dahada cok gorecez Turklerin avrupanin buyuk takimlarinda InsAllah.
Kaç yılda bir iyi oyuncu yetiştiriyoruz. Onuda ucuz fiyatlara satıyoruz. Bize gelen yabancı da bizden yetişeni de takımı satıp gidiyor. Arda'dan daha kötü oyuncular 20 M'lara transfer oluyor. Yöneticisi,oyuncusu bu işi bilmiyor.
yaptıığımız bütün transferlere bedeldir ardanın gitmesi çok kötü oldu gerçekten
Lincoln'ü biz nasıl ucuza almıştık. Arda'nın yaptığı baskı malesef Madrid'e yaradı. Yönetim fiyatı artıramadı. Elide mahkumdu. Sürekli bırakın beni gitmek istiyorum demiş. Arda'dan sonra yönetiminde planları alt üst oldu. Terim'in falanda kesin morali bozulmuştur. Yapılacak hamleleri merak ediyorum.
Arda ilk parladıgı zamanlarda kuzenimle baya bi tartışmıştık,o 20-25 mn € gibi fiyatlara satarız Arda'yı demişti.Türk futbolcusuna o kadar para hayatta vermezler demiştim en fazla verecekleri 10-12 mn € civarı olur demiştim.Bakalım eğer giderse ne kadara gidecek.
Biraz klişe olacak ama Arda eğer Belçikalı,Hırvat,Sırp falan olsaydı yukarıda ki yüksek fiyatlara çok rahat gidebilirdi.
Arda satılabilecek maksimum fiyata satıldı bence.. Maalesef Türk futbolcuların pazarı bu kadar avrupada..
Yolun açık olsun Arda.Umarım Madrid'de çok başarılı olur ve göğsümüzü kabartır.Dikkat ettiyseniz Atletico Arda'yı Agüero'nun yerine aldıYani ben öyle düşünüyorum.Galatasaray'a çok şey kazandırdı.Umarım altyapıdan tekrar bir Arda yetişir ama öncelikle yıldız bir orta saha alınmalı Arda gitti diye şimdi napcaz dememeliyiz.Olmuşla ölmüş'e çare yoktur.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Arda Turan'ın Transferi Konusunda Anlaşma Sağlandı
Profesyonel Futbolcumuz Arda Turan'ın Atletico Madrid'e transferi konusunda mutabakata varılmıştır. Taraflar, Atletico Madrid'in bu transfer karşılığında Galatasaray A.Ş.'ye 12.000.000 Euro transfer bedeli ve 1.000.000 Euro bonus ödemesi yapması ve Arda Turan'ın bir Türk Kulübüne transferi halinde Galatasaray A.Ş.'ye öncelikli alım hakkı tanınması konusunda anlaşmışlardır.
Galatasaray Sportif AŞ
İçimde bir burukluk oldu .![]()
Atletico forması Arda'ya yakışacak. Arda'yı izleyerek gururlanacağız bu sene.
Yolu açık olsun. Galatasaray güç kaybetti, özellikle bu sene Arda önemli bir rol oynayacaktı ancak aklı burada olmayan oyuncudan verim alınmaz, hayır gelmez. Kendi tercihidir, saygı duymak gerekir. Onun Galatasaraylılığından şüphe etmedim, etmiyorum ancak bu sene gitmek istemesi, en başta değilde şimdi moraller yerine gelmişken gitmesi, benim açımdan hayalkırıklığıdır. Bu transferle Galatasaraylıları üzmüş, samimi olmayan ve Arda kendini geliştirmek için gitmeli diyenleri ise sevindirmiştir Arda. (Objektif olanlar, olduğunu düşünenler alınmasın lütfen, onları tenzih ediyorum.)
Hayırlı olsun, şahsen sevindim bu habere. Türk futbolcularının sayısı Avrupa'da ne kadar çok artarsa o kadar iyi bizim için. G.Saray için de kârlı bir anlaşma olmuş. Barahir'in dediği gibi, Türk pazarı ancak bu kadar ediyor. Öncelikli satın alma hakkı da anlaşmanın iyi taraflarından birisi. Şimdi yerine yapılacak transferleri merak eder oldum.