Sayfa 617 / 1204 İlkİlk ... 1175175676076156166176186196276677171117 ... SonSon
18,481 ile 18,510 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

12m için yönetime kızmaya gerek yok. Lincoln'ü biz nasıl ucuza almıştık. Arda'nın yaptığı baskı malesef Madrid'e yaradı. Yönetim fiyatı artıramadı. Elide mahkumdu. Sürekli bırakın beni gitmek istiyorum demiş. Arda'dan sonra yönetiminde planları alt üst oldu. Terim'in falanda kesin morali bozulmuştur. Yapılacak hamleleri merak ediyorum.

Şeref malesef yine bildi :\

Off ya, yabancı kontejanı olmasa çok rahat açığını kapatırdık. Piyasada sağlam yerli oyuncu almakta zor

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fatih terimin planlari hep alt ust oldu 12m iyi paraya sattik bence yerli olarak o kanada ozan ipek,olcan adin bunlardan biri alinmali diyorum forvete gerek yok su sol aciga adam gibi birini alsak ebou gelse bide yeterlidir bana gore

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by leventb12 View Post
    Kaan Sinem Kobal ne alaka ?
    Kaan Kobal-Sinem Kobal Kuzen

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ozan İpek'le Olcan Adın'ı üst üste koysanız da Arda Turan etmez. Oraya yabancı birileri alınmalı. Yerlilerle o açık kapatılamaz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Ozan İpek'le Olcan Adın'ı üst üste koysanız da Arda Turan etmez. Oraya yabancı birileri alınmalı. Yerlilerle o açık kapatılamaz.
    yigidin hakkini yeme arda gecen sezon ne oynadi bana solermisin ozan ipek"i pek izlemedim gecen sene ama olcan adin gercektende yeniden dogmus gibiydi cok guzel oynuyordu bence olcan adin alinmaliydi culio"yuda bosuna gonderdik bence olcan ile culio o kanatta is yapardi turkiye liginde.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Muslera-Ujfalusi-Melo-Baros-Elmander desek 5 yabancı var ilk 11'de.Arda yerine yabancı gelebilir.Elmander ilk 11 olmayabilir.Böyle olursa Eboue falan da gelebilir.Ama şu var ki yabancı oyuncu kadar kaliteli yerli de lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Olcan yedek olur o bölgeye çok sağlam bir yabancı şart

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Martin Zeman falan gibi birileri alınırsa olabilir aslında. Olcan'da orada kaliteli bir yedek olabilir.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Keita,Mersin ile görüşüyormuş sanırım keşke bizimkiler bi el atsa...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by byariff View Post
    yigidin hakkini yeme arda gecen sezon ne oynadi bana solermisin ozan ipek"i pek izlemedim gecen sene ama olcan adin gercektende yeniden dogmus gibiydi cok guzel oynuyordu bence olcan adin alinmaliydi culio"yuda bosuna gonderdik bence olcan ile culio o kanatta is yapardi turkiye liginde.
    Kusura bakmayın ama oyuncular bir sezonla değerlendiremez. Arda Turan geçen sezon şanssız bir sakatlık geçirdi.

Olcan Adın dediğimiz kişi Gaziantepspor'da parlamış birisidir. Kontra futbolunun meyvelerini topladı. Büyük takım topçusu olduğunu düşünmüyorum. Ozan İpek'i konşmanın anlamı bile yok.

Yiğidi öldürüyorum, yerden yere vuruyorum, duvarlara sürtüyorum ve diyorum, ikisini üst üste koy ikiyle çarp Arda Turan etmezler.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Arda'nın yokluğunu hem performans hem sevgi olarak kapatabilecek tek adam Keita şu an

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Keita gelse iyi olur ama sol kanatta o kadar verimli olmaz sag kanat"a gore Martin Zeman"i tanimiyorum ama hizli bir oyuncu oldugunu duydum

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Madrid ŞL ligine katılırsa 1M verecekmiş. Uefa'ya giderse 500bin tl verecekmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Keita gelse iyi olur ama sol kanatta o kadar verimli olmaz sag kanat"a gore Martin Zeman"i tanimiyorum ama hizli bir oyuncu oldugunu duydum
    keita solda da sağda oynadığı kadar iyi oynuyo mesela hatırladığım 4-2 yendiğimiz kasımpaşa maçında solda oynayıp 2 gol(3 te olabilir tam hatırlamıyorum) atmıştı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Juan Manuel Vargas iddiasi var galatasaray icin

http://www.tuttosport.com/calcio/ser...e+societ%C3%A0

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Eden Hazard'ı almanın tam zamanı ..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Vargas iyi olabilir. Elimize sıcak para geçmişken iyi bir ödeme planıyla Hazard'a teklif götürürüz ama bizi tercih etmez.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu senede gitmeseydi dahada gidemezdi. Turk futbolunun yuzudur Arda, artik dahada cok gorecez Turklerin avrupanin buyuk takimlarinda InsAllah.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kaç yılda bir iyi oyuncu yetiştiriyoruz. Onuda ucuz fiyatlara satıyoruz. Bize gelen yabancı da bizden yetişeni de takımı satıp gidiyor. Arda'dan daha kötü oyuncular 20 M'lara transfer oluyor. Yöneticisi,oyuncusu bu işi bilmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

yaptıığımız bütün transferlere bedeldir ardanın gitmesi çok kötü oldu gerçekten

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Lincoln'ü biz nasıl ucuza almıştık. Arda'nın yaptığı baskı malesef Madrid'e yaradı. Yönetim fiyatı artıramadı. Elide mahkumdu. Sürekli bırakın beni gitmek istiyorum demiş. Arda'dan sonra yönetiminde planları alt üst oldu. Terim'in falanda kesin morali bozulmuştur. Yapılacak hamleleri merak ediyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Arda ilk parladıgı zamanlarda kuzenimle baya bi tartışmıştık,o 20-25 mn € gibi fiyatlara satarız Arda'yı demişti.Türk futbolcusuna o kadar para hayatta vermezler demiştim en fazla verecekleri 10-12 mn € civarı olur demiştim.Bakalım eğer giderse ne kadara gidecek.

Biraz klişe olacak ama Arda eğer Belçikalı,Hırvat,Sırp falan olsaydı yukarıda ki yüksek fiyatlara çok rahat gidebilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Arda satılabilecek maksimum fiyata satıldı bence.. Maalesef Türk futbolcuların pazarı bu kadar avrupada..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yolun açık olsun Arda.Umarım Madrid'de çok başarılı olur ve göğsümüzü kabartır.Dikkat ettiyseniz Atletico Arda'yı Agüero'nun yerine aldı Yani ben öyle düşünüyorum.Galatasaray'a çok şey kazandırdı.Umarım altyapıdan tekrar bir Arda yetişir ama öncelikle yıldız bir orta saha alınmalı Arda gitti diye şimdi napcaz dememeliyiz.Olmuşla ölmüş'e çare yoktur.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Arda Turan'ın Transferi Konusunda Anlaşma Sağlandı

Profesyonel Futbolcumuz Arda Turan'ın Atletico Madrid'e transferi konusunda mutabakata varılmıştır. Taraflar, Atletico Madrid'in bu transfer karşılığında Galatasaray A.Ş.'ye 12.000.000 Euro transfer bedeli ve 1.000.000 Euro bonus ödemesi yapması ve Arda Turan'ın bir Türk Kulübüne transferi halinde Galatasaray A.Ş.'ye öncelikli alım hakkı tanınması konusunda anlaşmışlardır.

Galatasaray Sportif AŞ

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İçimde bir burukluk oldu .

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Atletico forması Arda'ya yakışacak. Arda'yı izleyerek gururlanacağız bu sene.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yolu açık olsun. Galatasaray güç kaybetti, özellikle bu sene Arda önemli bir rol oynayacaktı ancak aklı burada olmayan oyuncudan verim alınmaz, hayır gelmez. Kendi tercihidir, saygı duymak gerekir. Onun Galatasaraylılığından şüphe etmedim, etmiyorum ancak bu sene gitmek istemesi, en başta değilde şimdi moraller yerine gelmişken gitmesi, benim açımdan hayalkırıklığıdır. Bu transferle Galatasaraylıları üzmüş, samimi olmayan ve Arda kendini geliştirmek için gitmeli diyenleri ise sevindirmiştir Arda. (Objektif olanlar, olduğunu düşünenler alınmasın lütfen, onları tenzih ediyorum.)

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Hayırlı olsun, şahsen sevindim bu habere. Türk futbolcularının sayısı Avrupa'da ne kadar çok artarsa o kadar iyi bizim için. G.Saray için de kârlı bir anlaşma olmuş. Barahir'in dediği gibi, Türk pazarı ancak bu kadar ediyor. Öncelikli satın alma hakkı da anlaşmanın iyi taraflarından birisi. Şimdi yerine yapılacak transferleri merak eder oldum.

Mesaj Yetkileri