Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Beşiktaşlı olduğum için ordan bir örnek olarak verdim.Caner'in maçlarda top ayağındayken gerçekten beğenerek izliyorumBir maçta spiker şöyle birşey söylemişti 'Stoch skoru değiştirir fakat Caner gibi oyunu değiştiremez ' gibi bir cümle kullanmıştı ben Stoch veya Caner birbirinden iyi demiyorum fakat Stoch'tan daha fazla Caner'in Beşiktaş'ta olmasını isterdim
![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
canerde yardımlaşma sıkıntısı var topla çok dikine gidiyor 2 3 kişinin arasına giriyor
Caner'e topu verince geri alamıyorsun, 1.de olmasa 2.de kesin kaptırıyor topu.
Caner iyidir iyi. Üst düzey değil ama Üst düzey olmayacak da değil. Daha 23 yolu var.
...
caner veteran wonderkid.
Kaynak: http://haber.gazetevatan.com/12-mily.../457961/5/SporF.Bahçe, Slovak yıldızla 2015-16 sezon sonuna kadar nikâh tazeledi. ‘12 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesine de 3 milyon Euro zam yapıldı
BU arada Slovak yıldızın sözleşmesinde yer alan “12 milyon Euro’ya serbest kalır” maddesi de 15 milyon Euro olarak değiştirildi.
Diğer Kaynaklar:
Sporx
Ntv Spor (VİDEO) - Aykut Yıldırım'ın haberi
Ntv Spor
forum.antu.com
Sabah
haberform
Fanatik
http://haber.gazetevatan.com/fbahced.../457792/5/SporF.Bahçe'den yılın çalımı
Fenerbahçe Ülker Galatasaray Medical Park'ın başarılı koçuna teklif götürmeye hazırlanıyor
Antrenör Oktay Mahmuti, Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal'ın bir ay önce yaptığı "2+2 sözleşme imzaladık" açıklamasına karşın, aradan geçen sürede konuyu sürüncemede bırakan ve sözleşmeyi imzalamayan yönetimin davranışından büyük rahatsızlık duydu.
Basketfaul.com internet sitesine konuşan Mahmuti, "İstenmediğim yerde kalmak istemem" mesajını menajeri vasıtasıyla kulübe iletti. Bunun üzerine hazırlanan fesih sözleşmesi akşam saatlerinde imzalandı.
Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe, deneyimli antrenörle görüşme kararı aldı. Fenerbahçeliliği'ni Galatasaray'da çalıştığı günlerde dahi saklamayan Mahmuti'nin, sarı-lacicertli kulüple anlaşabileceği belirtiliyor.
Galatasaray'la sözleşmenin feshedildiğini belirten Oktay Mahmuti, Fenerbahçe konusunda ise "Bana şu ana kadar ulaşan bir şey yok" yanıtını verdi.
Sportif direktörlüğü istemedi
Ünal Aysal, FLorya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştiriklen divan toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, "Kendisiyle 2+2 yıllık bir anlaşma var. Ama bu önümüzdeki 2 senelik dönem, anlaşmaya göre antrenörlük değil, sportif direktörlük. Şu anda konuştuğumuz, antrenör olarak da kalması yönünde. Bunu değiştirelim mi konusu. Şartların hocaya ve bize uyması lazım. Kimse kimseyi istemiyor diye bir şey yok. Oktay Mahmuti değerli bir hoca. Onun için yeni bir değerlendirme yapmamız doğru olmaz" şeklinde konuşmuştu.
Fenerbahçeli olduğu nerden çıktı bu adamın yahu ?
İbrahim Seten demişti birkaç gün önce.Mahmuti Fener'e Ataman GS'a diye (:
Hepsi birbirinden kopyalanmış.
Neden ısrarla masabaşı, "öğrenildi" kaynaklı haberleri gerçekmiş gibi yansıtmaya çalışıyorsunuz?
12 Milyon Euro release fee varsa 15 Milyon Euro kulübe teklif etmezler. Haberin saçmalığı, gerçek olmadığı apaçık.
Bunların hiçbiri yeterli değil.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
ABOOO ne kadar hocam 30-40-50m bari biliyorsan bizide bilgilendir bir rakam ver istersen ?
Gerçek olup olmaması senin demene göre mi belli oluyor? Ayrıca Stoch 12 milyon euroya serbest kalır maddesini yoksa ne diye yazsınlar, ne diye oralarından buralarından uydursunlar böyle bir haberi? Buna mantıklı bir cevap ver ben de diyeyim ki haklısın gerçek değil.
Senin inanmadığın kaynaklar seni bağlar, ben istediğim kaynaktan haber paylaşırım sende istediğine inanır istediğine inanmazsın. Benim neyi paylaşacağımla ilgili yorum yapma benim senin neye inandığınla ilgili yorum yapmadığım gibi. Kaldı ki kaynak gösterdiklerim Vatan, dha, trt spor, ntv spor gibi bilindik güvenilir kaynaklardır genelde, abuk subuk adı sanı duyulmamış siteleri veya kişileri kaynak göstersem neyse.
Ali Can Vatan gazetesinin Fenerbahçe muhabiridir, spor servisinin başında gene sıkı bir Fenerbahçe'li İbrahim Seten vardır ve eminim ki senden çok çok daha iyi biliyorlardır Stoch'un sözleşmesinde öyle bir madde bulunup bulunmadığını...
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
@firatgunayer: Fenerbahçe-Hamit Altıntop transferi ne olur bilmem ama Altıntop'un menajerinin Fenerbahçe'nin kapısını çaldığı doğru..
@chemedya: Hamit ile bildiklerimi gazeteye küçük bir biçimde yazdım. Altıntop FB'li futbolculara sarı lacivertlilere gelmek istediğini söylemiş
@chemedya: Transferin olma şansı var mı bilmiyorum ancak FB kulislerinde Hamit'in GS'ye gitmeyi istemediği ve Fenerbahçe'yi tercih ettiği konuşuluyor
@chemedya: Hamit'in yakın dostu olan Hürriyet Almanya bölgesi editörlerinden İsa Devediken'e göre Hamit, Fenerbahçeli Halil ise Galatasaraylı
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Mahmuti Türkiye'den herhangi bir takım desteklemediğini söylemişti bir röportajında. Partizanlı'ydı sanırım![]()
Mbiwa olayı ne oldu ?
Hamit Fenerbahçeye hayatta gidemez.Fenerbahçe Dirk Kuyt'a verdiği söz şu : Tavan maaş seninki olacak ve maaşın 2.8 M € olacak Hamit Altıntop'un menejeri yaklaşık 2 katını istiyor.
Dizinden sakatlandığı için F.Bahçe'ye transferinin yattığını belirten Karacan, formasını giydiği Reading'in sitesine yaptığı açıklamada, 'Dizimdeki sakatlık sonunda iyileşti. Geçen hafta yürümeye başladım. Bu hafta da topa vurmaya başladım' dedi.
Cem Karacan sözleşmesinin gelecek sezon biteceğini, Fenerbahçe'nin gelecek sezon teklif yapması durumunda bu teklifi de değerlendirebileceğini ama bu zor günlerde kendisine destek olan Reading'e de vefa borcu olduğunu belirtti.
selcugun yerine bu cocugu alsalar hicte fena olmaz..
Karacan'ı hiç izlemedim bence doğru düzgün izleyen de yoktur aramızda. O yüzden yorum yapamayacağım ama Selçuk zaten yedek,yedeğin yerine transfer yapılmazCristian'dan iyisini alalım Cristian yedek olsun Selçuk'da olası sakatlıklar için yama görevi üstlensin.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Cem Karacan değil Jem KaracanAyrıca kendisi 14 yaşında Galatasaray'a geldi ama ailesini özlediği içindi galiba geri İngiltere'ye döndü .Kendisi Galatasaray taraftarıdır
![]()