Sayfa 619 / 896 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629669719 ... SonSon
18,541 ile 18,570 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bu söylediğinizin hiçbir mantıklı açıklaması yok. Ancak sizin niyetiniz olabilir. Caner üstdüzey bir oyuncu da değil.
    Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Caner, üst düzey

Bence elinde Stoch varken satmayacaksın sonra bulmak zor olabilir. Caner üst düzey değil bence ama iyi yedek olur.
    Stoch'un o golleri olmasa Caner'in yedek bırakabileceğini düşünüyorum.Caner koşuyor , dribling atıyor hatta onunda sert şutları olabilir açıkcası ben Caner'i çok beğeniyorum.Beşiktaş'a gelse Simao'dan iyi oynar bence

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Stoch'un o golleri olmasa Caner'in yedek bırakabileceğini düşünüyorum.Caner koşuyor , dribling atıyor hatta onunda sert şutları olabilir açıkcası ben Caner'i çok beğeniyorum.Beşiktaş'a gelse Simao'dan iyi oynar bence
    Şu aşamada herkes ondan iyi oynar

Seninki biraz kedi ulaşamadığı ciğere mundar der hesabı olmuş, Simao'dan iyi oynayan üst düzey olsa idi ohoo

Simao bitmiş artık...

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Şu aşamada herkes ondan iyi oynar

Seninki biraz kedi ulaşamadığı ciğere mundar der hesabı olmuş, Simao'dan iyi oynayan üst düzey olsa idi ohoo

Simao bitmiş artık...
    Beşiktaşlı olduğum için ordan bir örnek olarak verdim.Caner'in maçlarda top ayağındayken gerçekten beğenerek izliyorum Bir maçta spiker şöyle birşey söylemişti 'Stoch skoru değiştirir fakat Caner gibi oyunu değiştiremez ' gibi bir cümle kullanmıştı ben Stoch veya Caner birbirinden iyi demiyorum fakat Stoch'tan daha fazla Caner'in Beşiktaş'ta olmasını isterdim

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Beşiktaşlı olduğum için ordan bir örnek olarak verdim.Caner'in maçlarda top ayağındayken gerçekten beğenerek izliyorum Bir maçta spiker şöyle birşey söylemişti 'Stoch skoru değiştirir fakat Caner gibi oyunu değiştiremez ' gibi bir cümle kullanmıştı ben Stoch veya Caner birbirinden iyi demiyorum fakat Stoch'tan daha fazla Caner'in Beşiktaş'ta olmasını isterdim
    Caner'i kaç kere 90 dakika izledin bunu bir sor kendine önce

Arkadaşlarda söylemiş Caner yedek adamı hatta sende söyledin, sonradan girerek oyunu değiştirecek tipte birisi bırak öyle kalsın

Bir Selçuk faciamız var, Reto var oda oynarsa ölürüm yemin ederim.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

canerde yardımlaşma sıkıntısı var topla çok dikine gidiyor 2 3 kişinin arasına giriyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Caner'e topu verince geri alamıyorsun, 1.de olmasa 2.de kesin kaptırıyor topu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Caner iyidir iyi. Üst düzey değil ama Üst düzey olmayacak da değil. Daha 23 yolu var.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

caner veteran wonderkid.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Stoch için min. release fee yok, bu zamana kadar hiç duymadım, dedikodudan öte değil.
    F.Bahçe, Slovak yıldızla 2015-16 sezon sonuna kadar nikâh tazeledi. ‘12 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesine de 3 milyon Euro zam yapıldı

BU arada Slovak yıldızın sözleşmesinde yer alan “12 milyon Euro’ya serbest kalır” maddesi de 15 milyon Euro olarak değiştirildi.
    Kaynak: http://haber.gazetevatan.com/12-mily.../457961/5/Spor

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Vatan Gazetesi'nin hiçbir haberine inanmam.

Bu da yeterli değil.

Ismarlama, masa başı haberleri kaynak göstermeyin lütfen.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Vatan Gazetesi'nin hiçbir haberine inanmam.

Bu da yeterli değil.

Ismarlama, masa başı haberleri kaynak göstermeyin lütfen.
    Diğer Kaynaklar:
    Sporx
    Ntv Spor (VİDEO) - Aykut Yıldırım'ın haberi
    Ntv Spor
    forum.antu.com
    Sabah
    haberform
    Fanatik

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

F.Bahçe'den yılın çalımı

Fenerbahçe Ülker Galatasaray Medical Park'ın başarılı koçuna teklif götürmeye hazırlanıyor

Antrenör Oktay Mahmuti, Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal'ın bir ay önce yaptığı "2+2 sözleşme imzaladık" açıklamasına karşın, aradan geçen sürede konuyu sürüncemede bırakan ve sözleşmeyi imzalamayan yönetimin davranışından büyük rahatsızlık duydu.

Basketfaul.com internet sitesine konuşan Mahmuti, "İstenmediğim yerde kalmak istemem" mesajını menajeri vasıtasıyla kulübe iletti. Bunun üzerine hazırlanan fesih sözleşmesi akşam saatlerinde imzalandı.

Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe, deneyimli antrenörle görüşme kararı aldı. Fenerbahçeliliği'ni Galatasaray'da çalıştığı günlerde dahi saklamayan Mahmuti'nin, sarı-lacicertli kulüple anlaşabileceği belirtiliyor.

Galatasaray'la sözleşmenin feshedildiğini belirten Oktay Mahmuti, Fenerbahçe konusunda ise "Bana şu ana kadar ulaşan bir şey yok" yanıtını verdi.

Sportif direktörlüğü istemedi

Ünal Aysal, FLorya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştiriklen divan toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, "Kendisiyle 2+2 yıllık bir anlaşma var. Ama bu önümüzdeki 2 senelik dönem, anlaşmaya göre antrenörlük değil, sportif direktörlük. Şu anda konuştuğumuz, antrenör olarak da kalması yönünde. Bunu değiştirelim mi konusu. Şartların hocaya ve bize uyması lazım. Kimse kimseyi istemiyor diye bir şey yok. Oktay Mahmuti değerli bir hoca. Onun için yeni bir değerlendirme yapmamız doğru olmaz" şeklinde konuşmuştu.
    http://haber.gazetevatan.com/fbahced.../457792/5/Spor

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Fenerbahçeli olduğu nerden çıktı bu adamın yahu ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İbrahim Seten demişti birkaç gün önce.Mahmuti Fener'e Ataman GS'a diye (:

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Hepsi birbirinden kopyalanmış.
    Neden ısrarla masabaşı, "öğrenildi" kaynaklı haberleri gerçekmiş gibi yansıtmaya çalışıyorsunuz?
    12 Milyon Euro release fee varsa 15 Milyon Euro kulübe teklif etmezler. Haberin saçmalığı, gerçek olmadığı apaçık.

Bunların hiçbiri yeterli değil.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ABOOO ne kadar hocam 30-40-50m bari biliyorsan bizide bilgilendir bir rakam ver istersen ?

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Hepsi birbirinden kopyalanmış.
    Neden ısrarla masabaşı, "öğrenildi" kaynaklı haberleri gerçekmiş gibi yansıtmaya çalışıyorsunuz?
    12 Milyon Euro release fee varsa 15 Milyon Euro kulübe teklif etmezler. Haberin saçmalığı, gerçek olmadığı apaçık.

Bunların hiçbiri yeterli değil.
    Gerçek olup olmaması senin demene göre mi belli oluyor? Ayrıca Stoch 12 milyon euroya serbest kalır maddesini yoksa ne diye yazsınlar, ne diye oralarından buralarından uydursunlar böyle bir haberi? Buna mantıklı bir cevap ver ben de diyeyim ki haklısın gerçek değil.

Senin inanmadığın kaynaklar seni bağlar, ben istediğim kaynaktan haber paylaşırım sende istediğine inanır istediğine inanmazsın. Benim neyi paylaşacağımla ilgili yorum yapma benim senin neye inandığınla ilgili yorum yapmadığım gibi. Kaldı ki kaynak gösterdiklerim Vatan, dha, trt spor, ntv spor gibi bilindik güvenilir kaynaklardır genelde, abuk subuk adı sanı duyulmamış siteleri veya kişileri kaynak göstersem neyse.

Ali Can Vatan gazetesinin Fenerbahçe muhabiridir, spor servisinin başında gene sıkı bir Fenerbahçe'li İbrahim Seten vardır ve eminim ki senden çok çok daha iyi biliyorlardır Stoch'un sözleşmesinde öyle bir madde bulunup bulunmadığını...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    İbrahim Seten demişti birkaç gün önce.Mahmuti Fener'e Ataman GS'a diye (:
    Onu biliyorum da Fenerbahçeliliğini gizlemeyen Mahmuti lafı nerdne çıktı onu anlamadım

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Gerçek olup olmaması senin demene göre mi belli oluyor? Ayrıca Stoch 12 milyon euroya serbest kalır maddesini yoksa ne diye yazsınlar, ne diye oralarından buralarından uydursunlar böyle bir haberi? Buna mantıklı bir cevap ver ben de diyeyim ki haklısın gerçek değil.

Senin inanmadığın kaynaklar seni bağlar, ben istediğim kaynaktan haber paylaşırım sende istediğine inanır istediğine inanmazsın. Benim neyi paylaşacağımla ilgili yorum yapma benim senin neye inandığınla ilgili yorum yapmadığım gibi. Kaldı ki kaynak gösterdiklerim Vatan, dha, trt spor, ntv spor gibi bilindik güvenilir kaynaklardır genelde, abuk subuk adı sanı duyulmamış siteleri veya kişileri kaynak göstersem neyse.

Ali Can Vatan gazetesinin Fenerbahçe muhabiridir, spor servisinin başında gene sıkı bir Fenerbahçe'li İbrahim Seten vardır ve eminim ki senden çok çok daha iyi biliyorlardır Stoch'un sözleşmesinde öyle bir madde bulunup bulunmadığını...
    Stoch yeni istemiş 15 Milyon Euro'luk maddenin koyulmasını, şimdi öğrendim.

Beni hiçbir şey bağlamaz, ben yazmıyorum.
    İbrahim Seten mi benden iyi biliyordur? Güldürmeyin beni. 3 yazdığından biri tutuyor.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

@firatgunayer: Fenerbahçe-Hamit Altıntop transferi ne olur bilmem ama Altıntop'un menajerinin Fenerbahçe'nin kapısını çaldığı doğru..

@chemedya: Hamit ile bildiklerimi gazeteye küçük bir biçimde yazdım. Altıntop FB'li futbolculara sarı lacivertlilere gelmek istediğini söylemiş

@chemedya: Transferin olma şansı var mı bilmiyorum ancak FB kulislerinde Hamit'in GS'ye gitmeyi istemediği ve Fenerbahçe'yi tercih ettiği konuşuluyor

@chemedya: Hamit'in yakın dostu olan Hürriyet Almanya bölgesi editörlerinden İsa Devediken'e göre Hamit, Fenerbahçeli Halil ise Galatasaraylı
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mahmuti Türkiye'den herhangi bir takım desteklemediğini söylemişti bir röportajında. Partizanlı'ydı sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Stoch yeni istemiş 15 Milyon Euro'luk maddenin koyulmasını, şimdi öğrendim.

Beni hiçbir şey bağlamaz, ben yazmıyorum.
    İbrahim Seten mi benden iyi biliyordur? Güldürmeyin beni. 3 yazdığından biri tutuyor.
    Senin hangisi tutuyor abi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Senin hangisi tutuyor abi
    Ben bir söylemiyorum ki tutsun

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Mbiwa olayı ne oldu ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ben bir söylemiyorum ki tutsun
    Harcanıyosun abi sen

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    @firatgunayer: Fenerbahçe-Hamit Altıntop transferi ne olur bilmem ama Altıntop'un menajerinin Fenerbahçe'nin kapısını çaldığı doğru..

@chemedya: Hamit ile bildiklerimi gazeteye küçük bir biçimde yazdım. Altıntop FB'li futbolculara sarı lacivertlilere gelmek istediğini söylemiş

@chemedya: Transferin olma şansı var mı bilmiyorum ancak FB kulislerinde Hamit'in GS'ye gitmeyi istemediği ve Fenerbahçe'yi tercih ettiği konuşuluyor

@chemedya: Hamit'in yakın dostu olan Hürriyet Almanya bölgesi editörlerinden İsa Devediken'e göre Hamit, Fenerbahçeli Halil ise Galatasaraylı
    hamitin istedigi rakamlara bakarsak transfer imkansiz gibi gözüküyor 2-3 sene olsa bizim yönetim rahat verirdi 4-5 milyon eurolari..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Hamit Fenerbahçeye hayatta gidemez.Fenerbahçe Dirk Kuyt'a verdiği söz şu : Tavan maaş seninki olacak ve maaşın 2.8 M € olacak Hamit Altıntop'un menejeri yaklaşık 2 katını istiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Dizinden sakatlandığı için F.Bahçe'ye transferinin yattığını belirten Karacan, formasını giydiği Reading'in sitesine yaptığı açıklamada, 'Dizimdeki sakatlık sonunda iyileşti. Geçen hafta yürümeye başladım. Bu hafta da topa vurmaya başladım' dedi.

Cem Karacan sözleşmesinin gelecek sezon biteceğini, Fenerbahçe'nin gelecek sezon teklif yapması durumunda bu teklifi de değerlendirebileceğini ama bu zor günlerde kendisine destek olan Reading'e de vefa borcu olduğunu belirtti.

selcugun yerine bu cocugu alsalar hicte fena olmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Karacan'ı hiç izlemedim bence doğru düzgün izleyen de yoktur aramızda. O yüzden yorum yapamayacağım ama Selçuk zaten yedek,yedeğin yerine transfer yapılmaz Cristian'dan iyisini alalım Cristian yedek olsun Selçuk'da olası sakatlıklar için yama görevi üstlensin.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Cem Karacan değil Jem Karacan Ayrıca kendisi 14 yaşında Galatasaray'a geldi ama ailesini özlediği içindi galiba geri İngiltere'ye döndü .Kendisi Galatasaray taraftarıdır

Mesaj Yetkileri