Aslanım Liverpool be Sakho çok iyi oldu. Zaten bir kaleci almışız ki gol yemeye tövbeli. Orta sahada sakatlık sorununu az yaşasınlar. (lucas,gerrard) suarez de kafasını futbola versin ilk 4e girebilir bu takım neden olmasın. Harika oynuyorlar.
Aslanım Liverpool be Sakho çok iyi oldu. Zaten bir kaleci almışız ki gol yemeye tövbeli. Orta sahada sakatlık sorununu az yaşasınlar. (lucas,gerrard) suarez de kafasını futbola versin ilk 4e girebilir bu takım neden olmasın. Harika oynuyorlar.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Aynen,Man Utd maçında hem Sakho hem de Moses tribündeydiler.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
FM 12'nin genç yeteneği Ilori'yi de almış Liverpool. Gelecek yıllarda Sakho - Ilori defans hattı fena yer adamı![]()
QPR hala transfer mi yapıyor yahu utanmadan. Adebayor gibi adam ikinci lige giderse üzülürüm bir futbolsever olarak. Villas-Boas neden düşünmüyor anlamıyorum Defoe'dan daha iyi topçu bence.
Arsenal formasında ilk kez bir Türkçe harf var ; ''ö''![]()
Liverpool'umuz Suarez'i satsa da Torres'i alsaSuarez'in hiç katkısı olmaz artık bize.
Arsenal bu sezon Serie B'de mücadele eden Palermo'nun 27 yaşındaki kalecisi Emiliano Viviano'yu satın alma opsiyonuyla kiraladı.
Arsenal,Sow ile anlaştığı,Fenerbahçe'ninde Adebayor ile anlaştığı yazıyor.
ben bu habere hiç inanmıyorum ama
Mesut Özil imzayı atmış hayırlı olsun
![]()
Portsmouth geçen sezonu kiralık olarak Anji'de geçiren Lassana Diarra'yı Real Madrid'den transfer etti.
Tribun Dergi @tribundergi
Premier League'de an itibariyle birbirine salca olmayan kulup kalmadi.
![]()
Aynen yahu Sky Sports'dan izliyorum kulüpler bir tapu istememişlerHer oyuncuya talip var,karmakarışık bir durumda son saatlerde
Sürpriz transferler olabilir son 1,5 saatte.
Lukaku'yu 1 yıllığına kiralamış West Bromwich.Everton'da kiralamış olabilir.
İki kulüpten biri kiralamış işte![]()
Bu karmaşadan yararlanıp bizim yöneticiler bir kağıt imzalatsalar 1-2 oyuncu kaparız aslında![]()
Mesut Özil Emirates stadında.
http://amkspor.com/video/mesut-ozil-...-stadinda.html
Hoşgeldin Mesut Özil![]()
İnternet hızına göre değişir herhalde.
http://s1.directupload.net/images/130903/hj9lzc56.swf
Arsenal taraftarları yılların ezikliğini atıyorlar üzerlerindenSonunda dünyanın en büyük yıldızlarından birini transfer ettiler
Arkaplanda ki seslere dikkat.
Şu da Mesut'un kesinleştiği dakikalar;
http://s1.directupload.net/images/130902/y3w9oipw.swf
ArnautovicStoke City
Fellaini manuda
Başlığı olaylar olaylar mı yapsam bilemedim ki![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Özil'den önce Arsenal'ın en pahalı 25 transferi;
![]()
CoentraoM.United (kiralık)
BüttnerBeşiktaş desek mi?
![]()
Coentrao'da geldiğinde göre Büttner'e yol gözüktü.
çok fazla bilgi kirliliği var lukaku west brom a kiralık gitti deniliyodu olmamış galiba fellaini için ek süre istemiş sanırım coentrao yu ben hiç bir yerde göremedim keza matayadı
Mata ve Coentrao için fakslar yetişmemiş zamanında ve transferler gerçekleşmedi böylece.
Radyospor 2 dakika önce açıklama yaptı kendi hesabından ve Lukaku, Everton'a kiralanmış.
Fellaini için de, İngiltere Federasyonu'ndan ek süre istenmiş. Bu, Coentrao transferini de etkiler muhakkak. Bakalım, en geç gün içinde her şey belli olur.