abi karşıyaka kariyerinin son sezonunu yeni okuyabildim, şampiyonlar ligi ve lig kupası için tebrik ederim. sen olmasanda yarattığın takım yine avrupada iş yapacaktır.manuda transferlerin yerinde olmuş. wilsherea 110 m £ biraz değil oldukça fazla olmamış mı, aynı kalitede bi regeni maximum 30-40 milyona alabilirdin, bütçeyi sarsmasan iyi olurdu![]()
Yemin Ederim Helal Olsun Bee !
Transferler güzel ancak bayağı para harcamışız.Karşıyakadaki 10 senenin intikamını alıyoruz galiba![]()
transfer ücretine çok diyenler seneyi bilmiyorlar galiba2020 li yıllardan bahsediyoruz fiyatlar tabiki bu şekilde olacak
![]()
Şampiyonlar Ligi için tebrikler.Kırmızı Şeytanlar'a da Şampiyonlar Ligi Kupası bekliyoruz.
Hocam lige iyi giriş yapmışızTransferlerde olur o kadar boru değil Manchester United
![]()
Hocam şampiyonlar ligi kupan hayırlı olsun. Memlekete gitmiştim bayram dolayısıyla ManU'ya geçmişsin bile. Transferlerin çok güzel. Şimdi yeniden eski günleri yaşatalım Manchester'a![]()
Abi öncelikle yeni yuvan hayırlı olsun.Bayramdan ötürü pek fırsat bulamadım foruma girmek için kusuruma bakma
![]()
Abi Manchester 'a hayırlı olcağından şüphem yok.Başarılar.Tebrikler.
Kradeşim öncelikle sağol kıymetli yorumların için. Karşıyaka konusu yeni gelen Mısırlı hoca benim 2-3 önemli oyuncumu yok pahasına satmış gerizekalı bir sol bek'in vardı Kolombiyalı regen Candelo 10 milyon euro ya BARCA ya satmış biz en az 30-40 a okuturduk satmak istesek.Anlayacağın o hoca benim bütün takımı satar.
Evet 110 milyon pound çok abartılı katılıyorum ama oyun biraz gerçekçi olsun istedim regen lardan gına gelmişti Karşıyaka da gerçek futbolcu olarak özellikle son senemde 2-3 kişi vardı geriye kalanlar ya altyapı ya da regen dı. Ama birde şurdan bakmak lazım camia havaya giriyor bir regen alsan forma satışları patladı diye mesaj gelmez taraftar memnun olmaz ayrıca güçlü rakibine de ket vuruyorsun bu transferle heriflerin en iyi oyuncusunu çalıyorsun direk. Ayrıca takıma diğer kattığımız adamlarda regen 2 santrafor olsun bir sol bek olsun birde fas asıllı fransız ön libero 1-2 yıl içinde dünyanın en iyisi olacak bölgesinde..
Çok sağol Kardeşim iyi ki varsın senin gibi moral verenler olmasa 11 sene oynayamam bu oyunu
Evet özellikle Karşıyaka'da ilk 2-3 sene çok parasızlık çektik e bu da MANU yani boru değil nasıl olsa Gelirler bok gibi![]()
2021 lütfen rica ederim yanlış olmasınÇok sağol kardeşim biraz bonkörlük benim hakkım sanırım
Çok sağol Kardeşim teşekkür ederim..
Katılıyorum kardeşim sağol yorumların için amaç Düşler Tiyatrosunu eski günlere döndürmek![]()
Gruplarda gol yemeden çıkmanı bekliyorum abi![]()
Bu sefer dönemedik... Nazar boncuğu olsun abi.
Diğer takımların kadrolarını bilmediğimiz için skorun iyi mi kötü mü olduğunu belirtmek zor. Ligdeki en iyi kadroya sahip takımlar hangileri abi ?