Sayfa 62 / 156 İlkİlk ... 1252606162636472112 ... SonSon
1,831 ile 1,860 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Milletvekillerinin bu konularda baş hatalılardan olduğunu düşünüyorum.Neticede bu yasak/düzenlemeler yasalaşmış şeyler.Ve bunlar meclisin türlü kısımlarından geçerek yasa oluyor.Muhalefet muhalefet etmedikten sonra her yasa teklifi geçtikten sonra normal tabi bu kadar yasak ve düzenleme gelmesi.Ardından halkta tepki koyuyor doğal hakkı olarak.

Nesil
    2006

Gezi parkından geliyorum; bir yer vardı bedava su ve yemek dağıtan, orada servis yapan iki kişi vardı biri bir kadındı ve inancı gereği başı örtülü idi. Oraya gelen malzemeler starbucksun önünden başlayıp gezi parkının girişine kadar uzanan bir kuyruktan sağlanıyordu. 7den 70e herkes o kuyrukda elden ele malzeme taşıyordu. İşte orada olan kişilerin yaptığı bu başka da bir şey değil.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Arkadaşlar özgürlükçü bir tavır takınıyoruz. Ancak her özgürlüğün sınırı vardır.

Başörtülü kişi istediği yere girsin çıksın, olur. Alkol, isteyen istediği gibi için, saat sınırı olmadan, olur. İsteyen istediği yerde öpüşsün, olur. Daha bir sürü şey var bunun gibi. Siz eğer ben özgürlükçüyüm diyorsanız, saydığım ve aklınıza gelen benzer örneklerden herhangi birini kabul ediyorsanız, diğerlerini de kabul etmek zorundasınız.

İsteyen istediğini yapsın, ama türban yasak olsun ! Bu yanlış.
    Türban her yerde serbest olsun, ama alkol, öpüşme yasak olsun ! Bu da yanlış. Bizim eksik olduğumuz nokta, bu saydıklarımızın hepsini aynı anda kabul edemiyor oluşumuz. Örnek; hükümetin davranışı.

Ancak şöyle bir durum da var ki; herşey serbest olsun diyoruz ancak özgürlüğün de bir sınırı var tıpkı herşeyin olduğu gibi. İşte bu sınırı çok iyi belirlemek lazım. Şimdi biz birşeyi serbest bırakınca bunun gerisini de getirecek insanlar da var. Halkın esas korkusu bu. Sen türbanı bugün serbest bıraktın okullarda, 5 yıl sonra çarşaf da serbest olsun denirse naparız ? Sen bugün alkolü belli saatlerde yasaklıyorsun, 5 yıl sonra tamamen yasaklarsa naparız ? Bu tip endişelerimiz olduğu için insanlar tepki verme ihtiyacı duyuyorlar aslında.
    (Verdiğim örneklere Aynı şekilde ters örnekler de düşünülebilir. )
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Arkadaşlar özgürlükçü bir tavır takınıyoruz. Ancak her özgürlüğün sınırı vardır.

Başörtülü kişi istediği yere girsin çıksın, olur. Alkol, isteyen istediği gibi için, saat sınırı olmadan, olur. İsteyen istediği yerde öpüşsün, olur. Daha bir sürü şey var bunun gibi. Siz eğer ben özgürlükçüyüm diyorsanız, saydığım ve aklınıza gelen benzer örneklerden herhangi birini kabul ediyorsanız, diğerlerini de kabul etmek zorundasınız.

İsteyen istediğini yapsın, ama türban yasak olsun ! Bu yanlış.
    Türban her yerde serbest olsun, ama alkol, öpüşme yasak olsun ! Bu da yanlış. Bizim eksik olduğumuz nokta, bu saydıklarımızın hepsini aynı anda kabul edemiyor oluşumuz. Örnek; hükümetin davranışı.

Ancak şöyle bir durum da var ki; herşey serbest olsun diyoruz ancak özgürlüğün de bir sınırı var tıpkı herşeyin olduğu gibi. İşte bu sınırı çok iyi belirlemek lazım. Şimdi biz birşeyi serbest bırakınca bunun gerisini de getirecek insanlar da var. Halkın esas korkusu bu. Sen türbanı bugün serbest bıraktın okullarda, 5 yıl sonra çarşaf da serbest olsun denirse naparız ? Sen bugün alkolü belli saatlerde yasaklıyorsun, 5 yıl sonra tamamen yasaklarsa naparız ? Bu tip endişelerimiz olduğu için insanlar tepki verme ihtiyacı duyuyorlar aslında.
    (Verdiğim örneklere Aynı şekilde ters örnekler de düşünülebilir. )
    Ben zamanında baş örtüye karşı çıkardım, takanları aşağlardım, annanem takmasına rağmen. Çocukluktu geçti gitti, çünkü benim okuldaki kız arkadaşlarım derse giremiyordu. Düşündüm hakları engelleniyorlar şimdi giriyorlar. Ülke mi çöktü? İnsanlar birbirini mi boğazladı? Hayır.

Ben yaşam tarzı olarak istanbulu bilen bilir caddebostanda örtü yayıp kızlı erkekli şarap veya bira içip, peynir yeriz. Veya ayvallık'ın cunda adasında rakı balık yapan bir karakterim benim bu hakkımın gitmesini istemiyorum. Bunu yaptığım için ülke bölünmez, ülke nefretle dolmaz. 90 yıldır bir şey olmadığı gibi.

Bakın biz ramazan geldiğinde oruç tutmayanların içki içmediği bir ay yaşarız, böyle bir ülkeyiz kültürümüzde bu var. Dini sebepten değil, saygıdan ve kültürden olan bir olaydır. İşte özgürlük bu dur. İçki içen birisinin bir ay boyunca hür kararla içmemesidir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Ben zamanında baş örtüye karşı çıkardım, takanları aşağlardım, annanem takmasına rağmen. Çocukluktu geçti gitti, çünkü benim okuldaki kız arkadaşlarım derse giremiyordu. Düşündüm hakları engelleniyorlar şimdi giriyorlar. Ülke mi çöktü? İnsanlar birbirini mi boğazladı? Hayır.

Ben yaşam tarzı olarak istanbulu bilen bilir caddebostanda örtü yayıp kızlı erkekli şarap veya bira içip, peynir yeriz. Veya ayvallık'ın cunda adasında rakı balık yapan bir karakterim benim bu hakkımın gitmesini istemiyorum. Bunu yaptığım için ülke bölünmez, ülke nefretle dolmaz. 90 yıldır bir şey olmadığı gibi.

Bakın biz ramazan geldiğinde oruç tutmayanların içki içmediği bir ay yaşarız, böyle bir ülkeyiz kültürümüzde bu var. Dini sebepten değil, saygıdan ve kültürden olan bir olaydır. İşte özgürlük bu dur. İçki içen birisinin bir ay boyunca hür kararla içmemesidir.
    Sorun ne biliyor musun abi?Zina yapanları veya içki içenleri müslüman olarak görmeleri.Müslümansanız niye bunları yapıyorsunuz falan moduna girmeleri.Bu ülkede herkesin nüfus cüzdanında müslüman yazmasa bunlar olmazdı.Herkes özgürce takılsa kardeşim ben müslüman değilim evlilik öncesi seksimi yaparım içkimi içerim dese problem olmazdı.
    Yanlış anlaşılmasın fakat zina falan yapıp ben müslümanım denmez.Dersenizde müslüman kesim size kötü gözle bakar.Bu olaylar olur.Her koyun kendi bacağından asılır muhabbeti dışarısı için geçerlidir müslümanlıkta.Eğer sen müslümansan sağındaki müslüman senden sorumludur.Sıkıntı burda başlıyor.
    Şimdi sokaktan öpüşen bir çift müslüman değilse müdahale edemez bir müslüman.
    Fakat eğer öpüşen çift müslümansa dersin dur kardeşim bu yaptığın günahtır.Bu ülkenin sorunu çocuklarına seçim hakkı vermemesi.Bunun sonucunda doğan ikilemdir.

Ha bana sorsan ben sevgilisiyle öpüşen veya cinsel münasebeti olan bir arkadaşıma yine bir şey demem.Çünkü onu müslüman olarak görmem.Fakat dışarıdaki bazı insanlar onları müslüman olarak görüp işte seninde anan var kardeşin var moduna giriyor.Kardeşim sanane adam müslüman değil.Adamın kitabında bu olay günah değil.Alan memnun veren memnun.Sanane!!!

Konu belki din olmayabilir ama bu halkın ana sorunu dindir.Dini tanımlayamamasıdır.İnsanların din konusunda seçim hakkı olamaması kaynaklıdır.Halkımız bunu aşmadıkça din kullanılacaktır bazı kişiler tarafından.Bu konuda insanlara dini özgürlük konusunda müsamaha göstermek gelecek nesillere vereceğimiz öğretilerle bize düşmektedir.Ha diyebilirsiniz sen 19 yaşında bir veletsin ne bilirsin.Kabülümdür.Umarım şu olaylarda halkın tümünün yüzünü güldürecek şekilde biter.Direnişteki iyi niyetli herkese kolay gelsin

Aşağıdaki hadisler yazılarda düşündüklerimi desteklemek ve bir fikir olması açısından koyuyorum.
    Bir mü'minin, diğer bir mü'min kardeşine her halükarda yardımcı olması gerekmektedir. Peygamberimiz bir hadisinde, "zalim de olsa, mazlum da olsa mü'min kardeşine yardım et!" diye buyurmaktadır. Zulüm konusunda nasıl yardım edileceğini ise şu çarpıcı sözlerle dile getirmektedir: "Onu zulümden el çektirirsin. Ona yapacağın yardım işte budur." (Buhârî, Mezalim, 4; Müslim, birr, 62)
    “İyilik ve takvâda yardımlaşın, günah ve düşmanlık üzerine yardımlaşmayın.” (Mâide sûresi, 5/2) buyurur. Günah ve düşmanlık birer zulümdür. Kişi günah işlemekle kendine zulmetmiş olur, düşmanlık ise dostluğu ortadan kaldırır.

İslâm, insanların can ve mal güvenliğini, ırz ve namusunun korunmasını garanti altına alır. Bu garantiler öncelikle Müslümanların kendi aralarında sağlanır. Fakat netice itibariyle bütün insanlar için bu hakların kudsiyeti kabul edilir. İslâm, bunlara ilâveten insanların inanç hürriyetini ve akıllarını korumayı da esas alır. Bu sebeple, canı, malı, ırzı ve namusu, dini ve aklı korumak ve bunlar uğrunda savaşmak gerekebilir. Bunlar uğrunda ölenler de şehit sayılır. Çünkü bunların her biri fertler için vazgeçilmez temel haklardır.
    Last edited by LifeYourself : 04.Haziran.2013 at 20:41

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Sorun ne biliyor musun abi?Zina yapanları veya içki içenleri müslüman olarak görmeleri.Müslümansanız niye bunları yapıyorsunuz falan moduna girmeleri.Bu ülkede herkesin nüfus cüzdanında müslüman yazmasa bunlar olmazdı.Herkes özgürce takılsa kardeşim ben müslüman değilim evlilik öncesi seksimi yaparım içkimi içerim dese problem olmazdı.
    Yanlış anlaşılmasın fakat zina falan yapıp ben müslümanım denmez.Dersenizde müslüman kesim size kötü gözle bakar.Bu olaylar olur.Her koyun kendi bacağından asılır muhabbeti dışarısı için geçerlidir müslümanlıkta.Eğer sen müslümansan sağındaki müslüman senden sorumludur.Sıkıntı burda başlıyor.
    Fakat eğer öpüşen çift müslümansa dersin dur kardeşim bu yaptığın günahtır.Bu ülkenin sorunu çocuklarına seçim hakkı vermemesi.Bunun sonucunda doğan ikilemdir.

Ha bana sorsan ben sevgilisiyle öpüşen veya cinsel münasebeti olan bir arkadaşıma yine bir şey demem.Çünkü onu müslüman olarak görmem.Fakat dışarıdaki bazı insanlar onları müslüman olarak görüp işte seninde anan var kardeşin var moduna giriyor.Kardeşim sanane adam müslüman değil.Adamın kitabında bu olay günah değil.Alan memnun veren memnun.Sanane!!!

Konu belki din olmayabilir ama bu halkın ana sorunu dindir.Dini tanımlayamamasıdır.İnsanların din konusunda seçim hakkı olamaması kaynaklıdır.Halkımız bunu aşmadıkça din kullanılacaktır bazı kişiler tarafından.Bu konuda insanlara dini özgürlük konusunda müsamaha göstermek gelecek nesillere vereceğimiz öğretilerle bize düşmektedir.Ha diyebilirsiniz sen 19 yaşında bir veletsin ne bilirsin.Kabülümdür.Umarım şu olaylarda halkın tümünün yüzünü güldürecek şekilde biter.Direnişteki iyi niyetli herkese kolay gelsin

Aşağıdaki hadisler yazılarda düşündüklerimi desteklemek ve bir fikir olması açısından koyuyorum.
    Bir mü'minin, diğer bir mü'min kardeşine her halükarda yardımcı olması gerekmektedir. Peygamberimiz bir hadisinde, "zalim de olsa, mazlum da olsa mü'min kardeşine yardım et!" diye buyurmaktadır. Zulüm konusunda nasıl yardım edileceğini ise şu çarpıcı sözlerle dile getirmektedir: "Onu zulümden el çektirirsin. Ona yapacağın yardım işte budur." (Buhârî, Mezalim, 4; Müslim, birr, 62)
    “İyilik ve takvâda yardımlaşın, günah ve düşmanlık üzerine yardımlaşmayın.” (Mâide sûresi, 5/2) buyurur. Günah ve düşmanlık birer zulümdür. Kişi günah işlemekle kendine zulmetmiş olur, düşmanlık ise dostluğu ortadan kaldırır.

İslâm, insanların can ve mal güvenliğini, ırz ve namusunun korunmasını garanti altına alır. Bu garantiler öncelikle Müslümanların kendi aralarında sağlanır. Fakat netice itibariyle bütün insanlar için bu hakların kudsiyeti kabul edilir. İslâm, bunlara ilâveten insanların inanç hürriyetini ve akıllarını korumayı da esas alır. Bu sebeple, canı, malı, ırzı ve namusu, dini ve aklı korumak ve bunlar uğrunda savaşmak gerekebilir. Bunlar uğrunda ölenler de şehit sayılır. Çünkü bunların her biri fertler için vazgeçilmez temel haklardır.
    Saçmalamışsın resmen. İşte bu yüzden biz gerideyiz. Din konusunda bile onların öğrettiklerini kabul etmek zorunda bırakıldığımız için. Soruyorum sana her öpüşen yada zina yapan müslüman değil midir? Yada bunu yargılamak bir başka kula düşer mi? Ben zina yaparım veya içkimi içerim günahım neyse bunu BEN çekerim, kimseyi de ilgilendirmez. Anlayacağjn Allahla benim aramda bu durum. Bunu sorgulayan, müslüman değilsin gibi söylemlerde bulunanlarda aslında o insanın içinde birazcık inancı varsa "kafir" olur. Bunu o inandığımız kitap söylüyor zaten. Tabiki okumana izin verildiyse. Hayatlarında bi sefer dahi inandığı kitabı okumamış insanların gelip naara atmaları yüzünden bu haldeyiz. O yüzdendir ki bizim işimiz hiç bir zaman dinini kendi içinde yaşayan doğru insanlarla olmadı. Dini bu şekilde kullanıp insanları yargılayan DİNCİLERLEDİR savaşımız ..

Bıktım artık! Nasıl inanacağıma nasıl içeceğime nasıl bi cinsel hayatımın olacağına karışılmasından !!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Saçmalamışsın resmen. İşte bu yüzden biz gerideyiz. Din konusunda bile onların öğrettiklerini kabul etmek zorunda bırakıldığımız için. Soruyorum sana her öpüşen yada zina yapan müslüman değil midir? Yada bunu yargılamak bir başka kula düşer mi? Ben zina yaparım veya içkimi içerim günahım neyse bunu BEN çekerim, kimseyi de ilgilendirmez. Anlayacağjn Allahla benim aramda bu durum. Bunu sorgulayan, müslüman değilsin gibi söylemlerde bulunanlarda aslında o insanın içinde birazcık inancı varsa "kafir" olur. Bunu o inandığımız kitap söylüyor zaten. Tabiki okumana izin verildiyse. Hayatlarında bi sefer dahi inandığı kitabı okumamış insanların gelip naara atmaları yüzünden bu haldeyiz. O yüzdendir ki bizim işimiz hiç bir zaman dinini kendi içinde yaşayan doğru insanlarla olmadı. Dini bu şekilde kullanıp insanları yargılayan DİNCİLERLEDİR savaşımız ..
    Aynı şeyi söylüyoruz.Fakat senin anlamlandıramadığın zinanın en büyük günahlardan olduğu.İçki içenin 40 gün ibadetinin hiç olduğu gibi aşamalar.Dinini kendi içinde yaşamak diye bir şey yoktur.Müslümansan diğerlerinden ayrı olman lazımdır zaten.Peygamber Efendimiz(S.a.v) sakal kesişinde bile bu hikmeti görürsün(Mekke ve Medine farkı).Asıl senin dediğin içimizde içimizde kavramı avrupadan aldığın öğeler.Zaten insanları yargılama konusunda da aynı şeyi söylüyoruz.Bende yargılanmasınlar diyorum.Zaten zina yapan,sürekli içki içen adamın bir yandanda islamın şartlarını yerine getirdiğini düşünmesinler o insanları kendi gibi müslüman görmesinler diyorum.Burda istisnalardan bahsetmiyorum.Bu işi artık devamlılığa sokmuş adamlardan kastım.
    Quote Originally Posted by anil luque View Post
    prdn kuznm yzms .s.s.s

saka bir yana lifeyourself kardesim , hemen hemen ayni anlam cikiyor ama liveyourself olsaymis tam cuk otururmus nickin. kendin yasa kardesim baskasina karisma , birak bosver sana zarari yoksa. her gun onlarca kadinimizin sokak ortasinda sidder gordugu bir ortamda iki sevgilinin masum opucugu mu rahatsiz etti allasen. live your life , live yourself kardesim.
    Abi yazımı okumadınız dimi?Beni rahatsız etmiyor zaten dedim.Hatta dedimki gelecek nesillere bu bakımdan özgürlük vermeyi öğretmeliyiz dedim.Tabi sadece ucunu okuyup yada başka şekilde hücum etme isteğinizden böyle oluyor...

Ne yazmışım:
    Ha bana sorsan ben sevgilisiyle öpüşen veya cinsel münasebeti olan bir arkadaşıma yine bir şey demem.Çünkü onu müslüman olarak görmem.
    Arkadaşım demişim.Demek böyle şeyler yapan insanlarla arkadaşım.Demek ki onlara karışmıyorum.Din kardeşim olarak görmüyorum sadece.Sizlerden ayrıldığım nokta burada yoksa bende herkes özgürce takılsın diyorum.Neyseki artık yeni nesiller müslüman değilim falanıda serbestçe diyebiliyorlarda din içimizde nesli yavaş yavaş azalıyor...

Birkez daha yorumumu yanlış anlayan olursa yada çarpatan adminlerden ricam silmeleri.Çünkü bir kesim oluşmuş a desen direk hurra sataşıyor.Yorumda yazamıyacağız insanlar kendi başına çal keke çal yapacak burada.Durum buysa tamam.

Nesil
    2006

Şunu söyleyeyim ben müslümanım içkimide içerim, evlilik olmadan da cinsel ilişkiye girerim. Müslüman olmak başka olay müslüman olup dinin kurallarına uymamak başka bir olay. Burada ki olayı karıştırma.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yanlış anlaşılmasın fakat zina falan yapıp ben müslümanım denmez..

"HİÇ BİR GÜNAH ADAMI DİNDEN CIKARMAZ."

"TÖVBE KAPISI ACIKTIR HER ZAMAN.İNSAN HATAYA MEYYİLİ YARATILMIŞTIR"

"HZ.ADEM ELMAYI YEDİKTEN SONRA.YILLARCA TÖVBE ETTİ.ALLAH KABUL ETMEDİ Mİ ? " ETTİ.LAKİN O ALLAH'TAN UTANIYOR YAPTIĞI ŞEYDEN...

Allah Kuran-ı Kerim'de derki "İNSAN NANKÖRDÜR" !

Dini bilgi eksikliği olmuş burası.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    "HİÇ BİR GÜNAH ADAMI DİNDEN CIKARMAZ."

"TÖVBE KAPISI ACIKTIR HER ZAMAN.İNSAN HATAYA MEYYİLİ YARATILMIŞTIR"

"HZ.ADEM ELMAYI YEDİKTEN SONRA.YILLARCA TÖVBE ETTİ.ALLAH KABUL ETMEDİ Mİ ? " ETTİ.LAKİN O ALLAH'TAN UTANIYOR YAPTIĞI ŞEYDEN...

Allah Kuran-ı Kerim'de derki "İNSAN NANKÖRDÜR" !

Dini bilgi eksikliği olmuş burası.
    Hz. Adem elmayı bir kere yemiştir.
    Kişi ilk defa zina işler.Pişmanlığıyla yanıp kavrulur.Yazımda da yazdığım gibi onun tövbesi Allah ile kul arasındadır benim bir yorumum yok dedim..Fakat dedim sürekli hale getirmiş birini BEN kendim din kardeşim olarak görmem.(Yine onun yolunun ne yol olduğunu Allah bilir.Fakat ben Mevlana değilim ne olursan ol yine gel demek her insanın fıtratında değildir.)
    Hani bir fıkra vardır.Adam her katta zina yapıyor.Sonra tövbe ediyor şeytana uydum falan diye.En sonunda şeytan çıkıyor.Yav kardeşim yapıyorsun yapıyorsun sonra suçu bana atıyorsun 1 değil 2 değil yeter artık.O hesap.
    Dini bilgi eksikliğim vardır ama bu konuyla alakalı olduğunu düşünmüyorum.Ki zaten hüküm vermiyorum.Benim için diyorum din kardeşim olmaz.Bazı cümlelerim aşırı keskin ilk mesajımda bunun içinde zaten sonraki mesajımda sert ifadeler kullanmışım sanırım diye yazdım ve özür diledim zaten.
    Fakat yine tekrar ediyorum.Benim orada amacım kimseyi sorgulamak değil.Mesajımın asıl anlatmak istediği farklı zaten tam olarak bir sözüme takılmadan okursanız.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Fas Kralı , Erdoğan' ı neden reddetmiş ? Dış politikada da çok güçlüyüz aslında. Sebep ne ki ?

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Çok iyi

Nesil
    2006

@Aydın ozan o annem yazısını okudun mu bilmiyorumda paylaşmak istiyorum. (Küfürlü olduğundan izin almak istedim. )

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Küfür yasak

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Çok iyimiş

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006

Bu arada izlenecek güzel bir röportaj. Uğur Dündar'dan...

http://video.sozcu.com.tr/2013/video...-parkinda.html

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

COPS gonna pop some GAS
    only got twenty BULLETS in their CHOPPERS
    they they they comin'
    lookin' for ÇAPULS
    this is fuckin' awesome ..

hahahahah cok iyi ya

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Ben hiç bir partiyi desteklemem. Ne yalan söyleyeyim iki sene önce yapılan seçimlerde hangi partiye oy attığımı bile hatırlamıyorum. Desteklemek gibi olmasın CHP'den Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan. Çok yürekli bir kadın en son Reyhanlı katliamındaki meclis konuşması ve şimdi ise bu konuşmacı çok dobra.

https://www.youtube.com/watch?v=uoBn...layer_embedded

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    COPS gonna pop some GAS
    only got twenty BULLETS in their CHOPPERS
    they they they comin'
    lookin' for ÇAPULS
    this is fuckin' awesome ..

hahahahah cok iyi ya
    Fak mı ovsım mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Fak mı ovsım mı ?
    prdn kuznm yzms .s.s.s

saka bir yana lifeyourself kardesim , hemen hemen ayni anlam cikiyor ama liveyourself olsaymis tam cuk otururmus nickin. kendin yasa kardesim baskasina karisma , birak bosver sana zarari yoksa. her gun onlarca kadinimizin sokak ortasinda sidder gordugu bir ortamda iki sevgilinin masum opucugu mu rahatsiz etti allasen. live your life , live yourself kardesim.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Antalya'da polis 4 metreden attıgı biber gazı kapsülü ile 18 yaşında bir gencin gözünü çıkardı.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Komediye bak ya herşey geçilmiş millete müdahaleye gelinmiş.Ahlak polisimi oldunuz ? Ne hakkın var demeye herkes kendinden mesuldur.Bakmassın olur biter.Kimse birşey diyemez şahsen bana öyle birşey diyen hiç ummadıgı bir tepki ile karşılaşır.İşte insanları dinden sogutanlar böyle düsünen insanlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yalan haber yapıyoruz, bıktık..

04.06.2013

TRT çalışanlarının üyesi olduğu Haber-Sen'in açıklaması ilginç bir gerçeği ortaya koydu.

"TRT çalışanları, Türkiye’nin hiçbir yerinde eylem alanlarına TRT logolu kamera ve mikrofonlarla giremiyor!" diyen Haber-Sen gösteriler sırasında TRT'de olanları şöyle anlattı: "TRT İstanbul Radyoevi binasında bulunan Haber Merkezi çalışanları, geçtiğimiz Cuma günü gösterici tepkilerinden korkulduğu için yöneticiler tarafından Ulus’taki İstanbul Televizyonu binasına gönderildi ve arkadaşlarımız oradan haber yaptı.

Hafta sonu TRT binasında, savaş dönemlerinde uygulanan “karartma tedbirleri” uygulandı.

TRT güvenlik görevlileri talimatla sivil kıyafetlerle geldiler göreve."

İşte o açıklamanın tamamı:

TRT çalışanları, Türkiye’nin hiçbir yerinde eylem alanlarına TRT logolu kamera ve mikrofonlarla giremiyor!

TRT İstanbul Radyoevi binasında bulunan Haber Merkezi çalışanları, geçtiğimiz Cuma günü gösterici tepkilerinden korkulduğu için yöneticiler tarafından Ulus’taki İstanbul Televizyonu binasına gönderildi ve arkadaşlarımız oradan haber yaptı.

Hafta sonu TRT binasında, savaş dönemlerinde uygulanan “karartma tedbirleri” uygulandı.

TRT güvenlik görevlileri talimatla sivil kıyafetlerle geldiler göreve.

Medyaya ve özel olarak TRT’ye duyulan tepkinin nedenini hepimiz biliyoruz.

İzlediği olayları Emniyet Müdürünün, Valinin, Bakanın, Başbakanın ağzıyla veren bir yayın kurumu ancak Hükümetin basın bürosu olabilir.

TRT haberlerinde bir yandan sadece resmi görevlilerin açıklamaları verilirken bir yandan da protesto eylemlerine ilişkin dezenformasyon yapılmaktadır.

Reddediyoruz!

Biz, AKP Hükümetinin ve her dönemdeki hiçbir hükümetin borazanı, propaganda görevlisi, aklayıcısı değiliz. Bizler, haberci ve yayıncıyız.

Tüm TRT çalışanlarını, yaptıkları işin etik, mesleki ilkelerine uymaya, halkın ve vicdanlarının sesini dinlemeye çağırıyoruz.

Çalışanlarını insan içine çıkamayacak bir utançla baş başa bırakan TRT yöneticileri elbet bunun muhasebesini yapacaktır.

Yapmadıkları takdirde o hesabı kendi yurttaşları, izleyicileri, dinleyicileri kesecektir.

Unutmayın; TRT’nin kasasına giren her 100 liranın yaklaşık 90 lirası halkın cebinden çıkıyor. TRT’nin harcadığı her 100 liranın 90 lirası halkın parası. TRT yöneticilerinin ve çalışanlarının maaşını hükümet değil halk veriyor. Yani çalışanlarının, yöneticilerinin aldığı maaşın her 100 lirasının 90 lirası da halkın cebinden çıkıyor.

Bu nedenle TRT yöneticileri ve çalışanları halka karşı sorumludur.

TRT, halkın haber ve bilgi alma hakkına saygı göstermelidir.

TRT yönetimi 2954 sayılı TRT yasasının yayın esaslarını belirleyen 5. maddesinin “k” ve “m” fıkralarını okusun yeter. Yasa diyor ki; “TRT, Haberlerin toplanması, seçilmesi ve yayınlanmasında tarafsızlık, doğruluk ve çabukluk ilkeleri ile çağdaş habercilik teknik ve metotlarına bağlı olmak, kamuoyunun sağlıklı ve serbestçe oluşabilmesi için kamuoyunu ilgilendirecek konularda yeterli yayın yapmak; tek yönlü, taraf tutan yayın yapmamak ve bir siyasi partinin, grubun, çıkar çevresinin, inanç veya düşüncenin menfaatlerine alet olmamak zorundadır.”

TRT yönetimini anayasaya ve kendi yasasına uygun davranmaya çağırıyoruz.

TRT Yöneticileri,

Görevinize, görevinizin evrensel ilkelerine ve etik kurallarına uyun!

Yüz binlerce göstericiyi üç beş çapulcu diye aşağılamaya çalışan Başbakan ile aynı gemidesiniz. İnat, kibir ve ısrarla fırtınaya kırıyorsunuz dümeni.

Sığınacağınız son liman, halkın bizatihi kendisidir. 04.06.2013

HABER-SEN

MERKEZ YÖNETİM KURULU

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Del Piero_10 Misafir

Halk hareketi denilen şeyin içinde

Ak Parti seçmeni 21.466.356 (2011)
    MHP 5.575.993
    Saadet 535.599
    HAS 327.404
    BBP 315.997

destek vermeyen BDP'yi de eklersek %70'leri buluyor, bunlar yok.

Bunlar hareket içinde olmadığına göre halk bunlar değil. Bu durumda halk TKP, İP, DHKP-C falan oluyor herhalde. Her seçimden önce halkın nabzını twitter, facebook dan tutmaya kalksak çok farklı sonuçlar alırdık lakin ülke gerçeklerinin farklı olduğunu her seçimde anlıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post

MHP 5.575.993
    Saadet 535.599
    HAS 327.404
    BBP 315.997

Bunlar hareket içinde olmadığına göre halk bunlar değil. Bu durumda halk TKP, İP, DHKP-C falan oluyor herhalde. Her seçimden önce halkın nabzını twitter, facebook dan tutmaya kalksak çok farklı sonuçlar alırdık lakin ülke gerçeklerinin farklı olduğunu her seçimde anlıyoruz.
    2014 Genel seçimlerine 3-4 ay kala Televizyonları iyi izlemeni tavsiye edebilriim ?

2011 Seçimlerinde Türkiye'de sanki 4 Parti varmış lanse edildi.İnsanlara diğer partilere sorduğumda öyle bir partimi var dediler ?

Yani olayın ÖZETİ :MEDYA !

Erdoğan "Ben 76 Milyonu seviyorum "

Fatih Altaylı : Efendim her alkol içen Alkolik midir ?

Erdoğan:Evet Alkoliktir..

Fatih Altaylı :Bende 2 kadeh içiyorum ama tayyip beye oy veriyorum diyenler var.

Erdoğan: "ONLAR ZATEN ALKOLİKLER ARASINA GİRMEMİŞ OLUYOR"

Bu ne demek oluyor ?

Ayrıca İmzanda olduğu gibi..

Sahte Kahramanları Temizlemek !

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    2014 Genel seçimlerine 3-4 ay kala Televizyonları iyi izlemeni tavsiye edebilriim ?

2011 Seçimlerinde Türkiye'de sanki 4 Parti varmış lanse edildi.İnsanlara diğer partilere sorduğumda öyle bir partimi var dediler ?

Yani olayın ÖZETİ :MEDYA !
    Medya olmasaydı beşinci bir parti mi iktidar olacaktı yani?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Medya olmasaydı beşinci bir parti mi iktidar olacaktı yani?
    Demokrosi diye tuturan bir hükümet.TRT VE MEDYA neden vermedi acaba ?

Demokrosi anlayaşı bumu hükümetin ?

Medya CUMA,CUMARTESİ,PAZAR,PAZARTESİ olayları neden vermedi ?

Suriye'de haberleri çarşaf çarşaf veren medya ? Mısır'daki olayları Çarşaf çarşaf veren medya ? Tunus'daki olayları Çarşaf Çarşaf veren medya.Neden bunu 4 gün sakladı ?

Ben 5'in iktidara gelecek yazdığımı görmedim ? Demokrosi anlayışı olan ülkelerde ülkede bütün partilere eşit haber yapılır.Gelişmiş ülkelerde.

2014 Seçim hablerini takip etmen dileği ile ?

Ben bir gün bu 4 parti DIŞINDA nmiting gösterildiği ini görmedim ?

Olayın özeti şu :MEDYA'YI KENDİNE BAĞLARSAN İSTEDİĞİNE HÜKMEDERSİN ...

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Şurada en doğru konuşanlardan birisi LifeYourself olmuş. Yanlış anlaşılmasın, ama adam kimseye sataşmadı etmedi, toplumdaki din algısındanki bir sorundan bahsetti. Serzenişte bulunduğunuz faşistçe yaklaşımı size ters -sandığınız- her düşünceye karşı uyguluyorsunuz. Biraz sükunet lütfen.
    Herkesin kendi düşüncesi.Karşıt görüşlü olmak onun ifadesine saygı duymadığımız göstermez.Düşüncedir.İnsanları tek düşünce ürünü yapmak.DİKTÖRYA'NIN İŞİDİR.Herkes güzel bir uslupla cevap yazmaya çalışıyor.

İstediğini beğenmekte özgürsün.

MHP 5.575.993
    Saadet 535.599
    HAS 327.404
    BBP 315.997

Ellerine sağlık.

Mesaj Yetkileri