Sayfa 62 / 94 İlkİlk ... 1252606162636472 ... SonSon
1,831 ile 1,860 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

96 dan beri oynarım şu oyunu böyle dangalakca bir seri ile daha önce karşılaşmamıştım

- sakatlık olayından artık sıtkım sıyrıldı
    -her mac 4/5 top direkten dönermi yahu (yarısı yan ortalardan üst direk geri kalanı ceza alanından çekilen şut ve direk )
    -saldır saldır dağı taşı rakibi dövüyoruz rakip tek atak ve gol.. 1 değil 2 değil onlar olur ama yahu en az 9 / 10 maç
    - oyuncular önündeki topa koşmaz kaleciler topu içeri alır
    - fikstür ayrı bir alem zaten
    - bir de bu seride sanki kader çoktan yazılmış maçların sonucu bellide bir olacak olanı oynuyoruz gibi bir hava var sanki

yok kardeşler bu seride işin cılkı cıktı artık

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Desenize orjinaller yılın fiyaskosuyla karşılaştılar.

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Desenize orjinaller yılın fiyaskosuyla karşılaştılar.
    Öyle böyle fiyasko değil hemde Hani bi şubesi falan olsa gidip gayet kibar bir dille, anladığım kadarıyla sizin oyunu edinebilecek maddi durumunuz yoktu, oyunu denemeden rast gele piyasaya sürdünüz, ben oyunumu size armağan ediyorum, adını dahi duymak istemiyorum, verdiğim para da başımın gözümün sadakası olsun diyeceğim. Her seride şikayetler oluyor ama bu ne arkadaş, birazcık utanmasını bilen adam bunu oyun diye, güncelleme diye piyasaya sürmez. Büyük ah ettim bir daha gidip ezbere FM almam. Millet alsın oynasın, güncellemeler çıksın, en son herkes memnun ise şubat-mart gibi gidip alırım. Uzun zamandır oynamıyordum bu gün biraz göz atayım dedim daha dk. 1 adam sakatlanıyor. 2012 oynamaya devam

Nesil
    2006
    Yer
    London

Şu basın toplantısının iyice içine ettiler, eskiden hakem maçı sattığında hakeme bir şey söyleyebiliyorduk, artık hakem doğru karar verdiğinde geliyor soru, bir şey diyemiyorsun, hakemin saçma kararları ile maç kaybediyorum, dönüp hakemi suçlayamıyorum, sinirim içimde kalıyor, sonra gidip RTE den hakemi silmek zorunda kalıyorum...

5. Exclamation Düzelecek mi???

Bu kadar zaman bu versiyonu konuştuk ettik. Benim aklıma takılan bir soru var. Bence bunu konuşalım. Bu oyunun 3D maç motoru güncellemelerle adam olur mu? En azından Şubat ayına kadar?

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Aldığım son orjinal oyundu..Kusura bakmasınlar FM 2014'ün maç motorunun son güncellemesi gelmiş geçmiş en kötü Fm oyunu...Artık yeni güncelleme gelene kadar şimdilik ara verdim...

Oyunu az önce kaldırdım.
    Si game's ciddi anlamda bir müşterisini kaybetti. Cehennemin dibine kadar yolları var yeter yahu bu nedir ya

Nesil
    2006
    Yer
    London

3D maç motorunda bir kaç saçmalık dışında bir şey olduğunu düşünmüyorum ben

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by xwerswoodx View Post
    3D maç motorunda bir kaç saçmalık dışında bir şey olduğunu düşünmüyorum ben
    Biz de aynısını söylüyoruz.Maç motoru en kötüsü o yüzden oynanmıyor..14.1.3 ve 1.4 güncellemesi iyiydi 14.2.0 ve 2.1 felaket...

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Maç motorunun grafiklerinde bir değişiklik mi var bana mı öyle geliyor.. Kalite ayarı aynı olmasına rağmen 14.2'den sonra 3D'de görüntüler çok kötü gözüküyor.. Daha önce iyiydi..

Beyler şöyle bi bakıyorum da ya siz bir community oluşturup oyunun aleyhinde konuşma kararı aldınız (şaka tabi) ya da ben başka bir oyun oynuyorum. Şurda onlarca kişi tarafından yazılan saçmalıkların sadece tek birisini yaşıyorum, yaşıyordum daha doğrusu. Ta ki 2 güncelleme öncesine kadar. Ondan sonra o hata da kalktı. Bahsettiğim olay kalecinin topu alıp ceza alanı dışına cıkmasıydı.

Gerçekten ya ben çok şanslıyım ya da bu hataları göremeyecek kadar körüm. Oyunun şu anki versiyonu stabil bi şekilde, "bana göre" sorunsuz ilerliyor. Tabi burdaki hatalara uydurma, yalan vs. demiyorum. Ki zaten çoğu screenshotlarla desteklenmiş.

Bi maşallah dersiniz heralde. Nazarınız değmesin.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by serkankeyvan View Post
    Beyler şöyle bi bakıyorum da ya siz bir community oluşturup oyunun aleyhinde konuşma kararı aldınız (şaka tabi) ya da ben başka bir oyun oynuyorum. Şurda onlarca kişi tarafından yazılan saçmalıkların sadece tek birisini yaşıyorum, yaşıyordum daha doğrusu. Ta ki 2 güncelleme öncesine kadar. Ondan sonra o hata da kalktı. Bahsettiğim olay kalecinin topu alıp ceza alanı dışına cıkmasıydı.

Gerçekten ya ben çok şanslıyım ya da bu hataları göremeyecek kadar körüm. Oyunun şu anki versiyonu stabil bi şekilde, "bana göre" sorunsuz ilerliyor. Tabi burdaki hatalara uydurma, yalan vs. demiyorum. Ki zaten çoğu screenshotlarla desteklenmiş.

Bi maşallah dersiniz heralde. Nazarınız değmesin.
    Aynı nazarlık durum bende de var.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

sorun ne bilmiyorum ama maç içinde taktiğim sürekli kendiliğinden değişiyor. ben hiç müdahale etmeden 5 dakikada bir taktiksel değişiklikler yapılıyor diyor. böyle bir sıkıntı ile karşılaşan var mı? taktikte mi bi gariplik var nedir bilemedim...

Nesil
    2006
    Yer
    London

Asistan menajerin uygula dediği şeyleri uyguluyor olabilirsin. Ben de öyle bir sorun olmadı şimdiye kadar da, ondan sordum, her zaman uygula gibi bir seçenek varsa asistan menajer önerilerinde öyle bir şey olabilir yani

uzun bi aradan sonra bu akşam oyunla biraz haşır neşir oldum. Petrolul diye bi takımla eleme maçı durum yine aynı. Topla oynama 66 ya 34 şutlar 27ye2 maç 1-1. Ve her maçta 5-6 direkle yolumuza dolu dizgin devam ediyoruz

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by serwan View Post
    sorun ne bilmiyorum ama maç içinde taktiğim sürekli kendiliğinden değişiyor. ben hiç müdahale etmeden 5 dakikada bir taktiksel değişiklikler yapılıyor diyor. böyle bir sıkıntı ile karşılaşan var mı? taktikte mi bi gariplik var nedir bilemedim...
    Taktiksel degisiklik yapip da onun olmasini beklemeden yeni degisiklik yapinca beyni yaniyor oyunun bazen. Basima geldi birkac defa.

Mesela saha ici talimatlari degistiriyorsunuz, henuz degismeden(sahaya yansimadan) bir atak izlerken taktik ekranina girip bu sefer oyuncu gorevi /mevkii vs. degistiriyorsunuz, oyuna donunce surekli degisiklikler yapiliyor demeye basliyor.

Su da oluyor cok; oyuncu degisikligi talimati verdigimde oyun mesela bes dk durmazsa o oyuncular degismiyor ya hani, o bes dk sonunda bir sakatlik oldugunda verdigim hicbir talimati algilamadan taktik ekranina atiyor. "Oyuncun sakatlandi mudahale et" diye. Onceki talimatlari da gormuyor.

Eski serilerde olan bir sorun da hala devam ediyor; oyuncu degisikligi talimati verdikten sonra, oyun dursa dahi oyunculari bazen hemen degistirmiyor, malum. O sirada degissin dediginiz sari kartli oyuncunuz ikinciyi gorup oyundan atilabiliyor ya da bu serinin kanayan yarasi olan sakatlik problemiyle oyun disi kaliyor. Oyunun keyfi ne zaman isterse o zaman degistiriyoruz oyuncuyu.

Berbat bir oyun iste.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by koraybahce View Post
    Dediğim gibi ben bu oyunun saçmalıklarından yeteri kadar bahsettim forumda. Ama sen beni "sizlerin bir türlü anlamak istemediğiniz..." başlıklı cümlenle sınıflandırdın. Bu arada her maç uzaktan şuru free kick i 5 olan oyuncular gol atıyor diyorsun. lütfen fikstürünle beraber ardı ardına uzaktan gol yediğin maçlardaki videoları paylaşırsan turksportal üyeliğinden çıkacağım haberin olsun. Benim bahsetmeye çalıştığım da her maç aynı şey oluyor demek. Allah aşkına her maç uzaktan şutu 5 civarı olan oyunculardan uzaktan gol mü yiyorsun. Bu dediğin en fazla en fazla 3. ligde olur.
    Quote Originally Posted by koraybahce View Post
    Haklısın kardeşim. Beni oyunu korumakla suçlayan arkadaşım da bilsin ki bu tür saçmalıkların sonuna kadar karşısındayım. Yani bu kadarı da fazla artık. Böyle bir durum başına geldikten sonra alt+f4 çekmeyip ne yaparsın. Bu arada FM 13 Fenerbahçe kariyerimde Beşiktaşla yaptığım ve 3-0 önde olduğum bir maçta Yobo; biri kornerden kafayla diğeride kaleciye geri pası direk kalemize isabet ettirmek üzere 2 tane kendi kalemize gol atmıştı 5 dakika arayla. 3-2 almıştım o maçı ama sinir krizi geçirdim böyle bir olay olunca. Yine baş rolde Yobo olunca acı bir tebessüm oluştu yüzümde
    Kişisel tartışmaya dönüşmesini istemediğim için cevap yazmamıştım çünkü alınganlık yapmışsın. Beni oyunu korumakla suçlayan arkadaşım diye birkaç kez yazınca yanlış anlaşılmayı düzeltmek istedim. Ben kimseyi herhangi bir şeyle suçlamıyorum. Oyunu koruyan ya da beğenen de olabilir, saygı duyarım. O kişiyi eleştirmek haddime değil sonuçta. Sen oyunu korusan da eleştirsen de o senin görüşündür saygı duyarım ve bunu yargılayamam.

"bir türlü anlamak istemediğiniz" değil "anlamadığınız" kelimesini kullandım ki orada senin bahsettiğim gibi bir suçlama yok, olaya bakış açısında orta noktada buluşamadığımızı ifade etmeye çalıştım. Yani ben bu tür olayları sık sık yaşadığımız için isyan ettiğimizi dile getirmeye çalışırken sen ve bazı arkadaşların sadece 1-2 olaya bağlı olarak öyle bir tepki veriyormuşuz gibi algıladığınızı düşündüğümü dile getirdim. Kaldı ki cevabında gene anlatmak istediğimi "anlamadığını" ya da belki benim doğru ifade edemediğim için "anlatamadığımı" görüyorum. Her maç uzaktan şutu 5 olan gol atıyor demiyorum bu tür şeyler sıklıkla oluyor derken. Frikiği 5 olan da bana atıyor, uzaktan şutu 5 olan da... Zıplaması+kafa vuruşları zayıf olan da bana kafa golü atıyor... yani bunların hepsi bana denk geliyor demek istedim sık sık oluyor derken. Bunu da şöyle açıklayayım (hepsinin görüntüsü var, istersen eklerim, sigames forumlarına ekledim):

Ligde 35 maçı oynanmış, 3 maçı kalan sezonda;

Raheem Sterling tek golünü bana karşı attı,
    Furkan Aydogdu tek golünü bana karşı attı,
    Fredrik Semb 2 asist yaptı ve 1'i bana karşı,
    Jose Enrique 2 gol attı, ikisi de bana karşı,
    Enda Stevens tek golünü bana karşı attı,
    Victor Moses tek asist yaptı o da bana karşı,
    ve eminim ki Chris Smalling sadece 1 kez frikik kullanmıştır o da bana karşı...

bunlar hep düşük olan özellikleriyle bana attıkları goller ya da yaptıkları asistler.

Ayrıca bunlar dışında (saçma olmayan goller);

Dejan Lovren tek golünü bana karşı attı,
    James Ward-Prowse tek golünü bana karşı attı,
    Sandro 2 gol attı, 1'i bana karşı,
    Michael Carrick 2 gol attı, 1'i bana karşı,
    Paulinho scored 2 gol attı, 1'i bana karşı,
    Gary Gardner 2 gol attı, 2'si de bana karşı,
    Jordi Amat tek golünü bana karşı attı,
    Jozy Altidore 3 gol attı, 2'si bana karşı,
    Steven Whittaker tek golünü bana karşı attı,
    Russell Martin tek golünü bana karşı attı...

Videoları kaydettim, bir ara onları da ekleyeceğim. Hatta birini ekleyeyim hemen. Stoke ile karşılaşıyorum ve rakibin savunma oyuncusu Fredrik Semb nam-ı diğer "Messi", Teknik:9, Yaratıcılık:7, Pas:12 ve Özel Yetenek:2 özellikleriyle şu muazzam koşu yoluna ara pasını atıyor:

[YOUTUBE="bXBN3rWppsc"]Semb asist[/YOUTUBE]

Şimdi, diyeceksiniz ki adamın pas özelliği 12. Doğru ama burada attığı normal bir pas değil. Yani doğrudan bir yerdeki takım arkadaşına pas atsaydı o sadece "pas" (ve teknik) özelliğine bağlı bir pas olurdu. Ancak bu tür koşu yoluna atılacak bir pas için çok daha fazlası gerekli. Öncelikle yaratıcılık, sonrasında teknik gibi özellikler kilit rol oynar. Sonrasında Kararlar ve Takım Oyunu gibi özellikler ile diğer oyuncunun Topsuz Oyun, Önsezi, Hızlanma, Hız ve Takım Oyunu gibi özellikleri de önem kazanır. Bunları görünce de "o zaman oyuncu özelliklerinin ne önemi var?" diye sorasım geliyor işte.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Ligde 35 maçı oynanmış, 3 maçı kalan sezonda;

Raheem Sterling tek golünü bana karşı attı,
    Furkan Aydogdu tek golünü bana karşı attı,
    Fredrik Semb 2 asist yaptı ve 1'i bana karşı,
    Jose Enrique 2 gol attı, ikisi de bana karşı,
    Enda Stevens tek golünü bana karşı attı,
    Victor Moses tek asist yaptı o da bana karşı,
    ve eminim ki Chris Smalling sadece 1 kez frikik kullanmıştır o da bana karşı...

Dejan Lovren tek golünü bana karşı attı,
    James Ward-Prowse tek golünü bana karşı attı,
    Sandro 2 gol attı, 1'i bana karşı,
    Michael Carrick 2 gol attı, 1'i bana karşı,
    Paulinho scored 2 gol attı, 1'i bana karşı,
    Gary Gardner 2 gol attı, 2'si de bana karşı,
    Jordi Amat tek golünü bana karşı attı,
    Jozy Altidore 3 gol attı, 2'si bana karşı,
    Steven Whittaker tek golünü bana karşı attı,
    Russell Martin tek golünü bana karşı attı...
    Yazdiklarini verilerle destekleyen insanlari cok seviyorum...

Su yukaridaki kisim oyunda senaryo oldugu ve biz ne yaparsak yapalim bizden bagimsiz devreye girdigi gerceginin en guzel gostergesi bence.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by amorti View Post
    Yazdiklarini verilerle destekleyen insanlari cok seviyorum...

Su yukaridaki kisim oyunda senaryo oldugu ve biz ne yaparsak yapalim bizden bagimsiz devreye girdigi gerceginin en guzel gostergesi bence.
    Doğru bazen oyun etki etmeye çalışıyor kesinlikle kariyerimize.Ama bari çaktırmamak için yüksek gol yüzdesi olan adama attır golü.2 şekil şukul yapsın gol atsın gam yemeyelim.Gidiyor en atamayacak kişi atıyor ona deli oluyorum

Nesil
    2006
    Yer
    London

[YOUTUBE=K2UsAuQUhwU]Saçmalık Görmek İsteyenlere[/YOUTUBE]

Ben burdaki kalecinin yaptığı saçmalığı geçtim, hangi mal taçı direk kaleye kullanır? Oyun gol yapmak için yapıyor işte çok belli...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@Walter Sakana
    her maç ortalama 2 tane öyle bir pasla pozisyon veriyorum defans geriden öyle bir şişiriyorki tık adamın ayağına

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

bi çok konuda kendimde de hata olduğunun farkındayım. ama oyunda o kadar aptalca işler oluyor ki kendi hatalarımı düzeltme hevesim de kaçıyor çok zaman. yahu maçta 5-0 öne geçiyorum, dakika olmuş 75 bi bakıyorum rakip hiç pozisyon yokken 3 tane gol bulmuş. ya defans oyuncum hiç yere önüne top bırakmış, ya kendi kaleme atmışım vs vs.. yahu ben 5 net pozisyon buluyorum, bir o kadar da oyunun yarı-şans dediği pozisyonlardan rakibin kaleye şutu yok ama 1-0 gerideyim. gerçekten adamların kaleye şutu yok ya. sıfır bildiğin.
    santrada kendi arkadaşına topu çarptırıp kaptırmaktan tut, kontraya çıkarken kendi oyuncumun rakip gibi topun önüne geçmesi, oyuncuların hiç yere kaleciye 40 metreden geri pas göndermesi (ve bunların çoğunun kalemde tehlike yaratması) gibi sürüyle saçmalık var oyunda. ve ısrarla 1 aydır maç motoru için update yayınlamıyorlar.
    gerçekten ilk görüşte göze batan saçmalıklar dışındaki hiç bir şey umrumda değil. gol kaçırmak, defansın arkasına çok top yemek, onca talimata rağmen önüne gelenin 40 metreden kaleye abanması falan bunlar gerçekten "olabilir" deyip geçeceğim şeyler.
    ama yahu rakip her sıkıştığında duran toptan gol yemek, kontrayı kendi oyuncumun engellemesi, oyuncunun santra yaparken sakatlanması vs vs. yukarıda saydığım aptalca hatalar kabul edilebilir şeyler değil..

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Sigames forumlarında da ciddi şikayetler var. Ancak hataları kabul etmek yerine hatayı hep karşı tarafta arıyorlar. Tabi ticari bir oyun olduğu için bu normal.

Kornerlerden yakınana şu cevabı vermişler mesela:
    Considering corner goals affect both teams equally, you won't be losing more than you're winning because of them.
    Yani; korner golleri yemek her iki takıma da eşit etkide bulunmaktadır. Onlar (korner golleri) yüzünden kazandığınızdan fazla kaybetmezsiniz (kornerler yüzünden 5 maç kaybetmişseniz aynı zamanda aşağı yukarı 5 maç da kornerler sayesinde kazanırsınız demek istiyor).

The match engine does not differentiate between human and Ai teams. Whatever affects one also affects the other.
    Yani; maç motoru insan ve yapay zeka takımlarını ayırmaz. Bir tarafı etkileyen her ne olursa olsun aynı zamanda diğer tarafı da etkiler (olumlu veya olumsuz tüm etkenler insan ve yapay zeka takımlarını aynı ölçüde etkiler demek istiyor).

Maç motorundan şikayet edene verilen cevap:
    You could try learning how to use the tactical engine?
    Yani; Taktiksel motoru nasıl kullanacağını öğrenmeyi deneyebilirdin?

I would like to remind people that this thread is for constructive​ feedback.
    Yani; bu başlığın yapıcı geri bildirimler için olduğunu hatırlatmak isterim.
    Last edited by Walter Sakana : 13.Ocak.2014 at 00:10
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

oyunu betadan beri ilk defa oynuyorum beta hali daha iyiydi

26. Default

Ligin 33. haftası, Beşiktaş ile maçım var. Ben 2. sıradayım ve aramızda 3 puan fark var. İlk maçı ben kazandığım için avantajlıyım. Ama aramızda puan farkı olduğundan yenmek zorundayım. Takım 3-4 maçtır gol yemiyor. 60-70 dakikaları arasında penaltı kazandım ve 2-1 öne geçtim. 5 dk sonra İbrahim Toraman atıldı ve Beşiktaş 10 kişi kaldı. 2. golü bulana kadar kontrollü ve dengeli oynuyordum, golü bulduktan sonra biraz geri çekilme talimatı verdim. Rakip 10 kişi kalınca da eski talimatlara geri döndüm. Ve sonra 74. dakikada Beşiktaş bir penaltı kazandı ve 2-2 yaptılar. Biraz panikledim ama neyse rakip 10 kişi diyerek pek değişiklik yapmadım. Hücum talimatlarında değişiklik yaptım. Rakip ceza alanına paslaşarak gir, rakip savunmanın üstüne git gibi, ama hangilerini kullandığımı hatırlamıyorum. 81. dakikada 10 kişi olan takımdan kontra atakla yol yedim, 3-2. 90. dakikada Olcay Şahan Messi gibi sağ kanadımdan içeri girdi ve 4-2. FM 2013'de de buna benzer bir maçım olmuştu. Son haftaydı ve yenersem 2. ligde şampiyon olacaktım. Küme düşmemeye oynayan takım beni 5-0 yeniyordu. 60. dakikalarda 5. golü yedikten sonra oyunu kapatmıştım. Kullanıcı ile bilgisayar mı eşit? (Son hafta şampiyon olduğum da olmuştu.)

27. Default

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Sigames forumlarında da ciddi şikayetler var. Ancak hataları kabul etmek yerine hatayı hep karşı tarafta arıyorlar. Tabi ticari bir oyun olduğu için bu normal.

Kornerlerden yakınana şu cevabı vermişler mesela:

Yani; korner golleri yemek her iki takıma da eşit etkide bulunmaktadır. Onlar (korner golleri) yüzünden kazandığınızdan fazla kaybetmezsiniz (kornerler yüzünden 5 maç kaybetmişseniz aynı zamanda aşağı yukarı 5 maç da kornerler sayesinde kazanırsınız demek istiyor).

Yani; maç motoru insan ve yapay zeka takımlarını ayırmaz. Bir tarafı etkileyen her ne olursa olsun aynı zamanda diğer tarafı da etkiler (olumlu veya olumsuz tüm etkenler insan ve yapay zeka takımlarını aynı ölçüde etkiler demek istiyor).

Maç motorundan şikayet edene verilen cevap:

Yani; Taktiksel motoru nasıl kullanacağını öğrenmeyi deneyebilirdin?

Yani; bu başlığın yapıcı geri bildirimler için olduğunu hatırlatmak isterim.
    Çok laubali davranıyorlar üyelere karşı. Oyunda bariz hatalar olduğunu kabul etmek istemiyorlar. Daha önce başka bir arkadaşın paylaşımında da 3D üzerinde çalışmalarımız devam ediyor yazmışlardı SI forumunda. Madem hata hep kullanıcıda o zaman neden 3D le ilgili çalışma yapıyorlar. Ya da madem hata kullanıcıda o zaman SI forumunda neden 3D match engine bugs diye sayfa açıyorsun diye sorarlar adama.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sigames 'in bu lakayt tavrının arkasında "futbol menajerliği oyunları" piyasasında rekabet olmaması var,bunu de açıkça belli ediyorlar.
    Hataların üzerinde çalışıyoruz,ediyoruz içerikli bilgiler yayınlayıp,soru soran ,hata bildirenlere de böyle geniş geniş cevaplar veriyorlar.

Yani lafın kısası; "malzeme bu agalar;ister oynarsınız istemezseniz de EA Football Manager,Lords Of Football gibi antin kuntin oyunlara da sarabilirsiniz" diyorlar aslında.

29. Default

Arkadaşlar, offline oynuyodum online'a geçince update çıktı. Ne yapsam bilemedim Yüklesem mi yoksa devam mı etsem böyle?

Veya 14.2.2'yi mi bekliyim ? o kadar mı kötü update ?

2012 candır gerisi heyecandır ))

Sayfa 62 / 94 İlkİlk ... 1252606162636472 ... SonSon

Mesaj Yetkileri