Sayfa 62 / 142 İlkİlk ... 1252606162636472112 ... SonSon
1,831 ile 1,860 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Aragones atmış imzayı, hayırlı olsun.

Fenerbahçe'de Aragones dönemi

Fenerbahçe Kulübü, İspanyol teknik direktör Luis Aragones ile 2 yıllık ön sözleşme imzaladı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada Aragones ile EURO 2008 sonrası resmi sözleşme imzalanacağı belirtildi.

NTVSPOR
    Güncelleme: 16:28 TSİ 25 Haziran 2008 Çarşamba
    Türkiye'de ilk kez NTVSpor.net'in duyurduğu İspanyol teknik adam Luis Aragones'in Fenerbahçe'ye transferi gerçekleşti.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz yeni sezonda Profesyonel Futbol Takımımızı çalıştırmak üzere, şu an İspanya Milli takımının teknik direktörlüğünü yapan Luis Aragones ve ekibi ile 2 yıllık ön kontrat yapmıştır" denildi.

Aragones'in ekibi ile birlikte geleceğine dikkat çekilen açıklamada, "Bu ekip, antrenör, kondisyoner, izleme ve istatistik antrenörü ile kaleci antrenörü olmak üzere 4 kişiden oluşmaktadır. Nihai sözleşme ve diğer bürokratik işlemler Avrupa Futbol Şampiyonası'nın sona ermesinin ardından yapılacaktır" ifadelerine yer verildi.

NTVSpor.net 3 Haziran tarihinde 'Favori Aragones' başlığıyla verdiği haberde, Fenerbahçe'nin Aragones ile anlaşma yolunda olduğunu duyurmuştu.

ARAGONES'İN KARİYERİ
    Teknik direktörlük kariyerine 1974 yılında Atletico Madrid takımında başlayan Aragones, İspanya'da Barcelona, Sevilla ve Valencia gibi önemli kulüpleri çalıştırdı.

Son 4 yıldır İspanya Milli Takımı'nın başında bulunun deneyimli teknik adam, EURO 2008'de de İspanya ile şampiyonluk kovalayacak.

Aragones, Atletico Madrid'in teknik direktörlüğünü yaptığı 1977 yılında İspanya La Liga'da şampiyonluğa ulaşırken, 1976,1985 ve 1992 yıllarında da İspanya Kral Kupası'nı kazandı.

Atletico Madrid'i 1974 yılında Kıtalararası Kupa şampiyonluğuna taşıyan tecrübeli teknik direktör, takımının 1985 yılında İspanya Süper Kupası'nı müzesine götürmesini sağladı.

Başkent ekibinden ayrıldıktan sonra Barcelona'nın teknik direktörlüğüne getirilen Aragones, Katalan ekibi ile 1988 yılında İspanya Kral Kupası'nda mutlu sona ulaştı.

Camiamıza hayırlı olsun,belirsizliğin gitmesi kötü oldu,yeni teknik direktörümüz için.

Tek güvencem Aziz Yıldırım'ın daha önce Zico için söyledikleri.Zico'ya ilk geldiğinde kimse güvenmemişti,ben kefil oldum,ona güvendim o da başarılı oldu dedi.Aragones'in Fenerbahçe'de başarılı olması için elinde her türlü imkan var.Umarım bu imkanları iyi kullanır.

Aragones'in gelmesini istemiyordum,ama artık Fenerbahçe'nin teknik direktörü,biz Fenerbahçe'lilerin ona destek verip,yanında olmaktır yapmamız gereken.Aragones için en çok umutlu olduğum konu İspanya pazarından oyuncu getirmesi,ve ekibindeki kaliteli antrenörler,fizyoterapistlerle bu sene sakatlık sorununun aza indirgenmesi.

Önceden Güiza'nın gelmesini istiyordum ama şimdilerde fikrim değişti.Sırf gol kralı sıfatı yüzünden almamalıyız bu adamı,daha daha iyisini kesinlikle getirebiliriz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Aragones'in transferie çok sevindim.Çünkü artık G.Amerika ekolünden kurtulup Avrupa disiplini ve mücadelesiyle oynamanın vakti gelmişti.

T.D için yaşın çok fazla önemi yok(Kalli için de bu böyleydi ama sağlık sorunları vardı.) Neden yok çünkü onun işi oyuncuları çalıştırmak,çıkıp sahada top oynamayacak ki adam.

Ekibi de çok iyidir kesin böyle bir ismin. Bu yüzden kondisyon,sakatlık,disiplin sorunu yaşayacağımızı hiç düşünmüyorum.

Eğer sistemini çabuk oturtursa,oyuncular da ona ısınırsa başarılı olmamız zor değil.

Başkan sözünde durdu ve hocayı tam tarihinde açıkladı 25'inde açıklarım demişti, tam zamanında açıkladı. İnşallah şu santraforu da bir an önce açıklar ki ben bir iki gün içinde açıklanacağını düşünüyorum zira hoca geldiği için santraforun açıklanması artık doğal, hoca gelmeden açıklanmazdı zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Basınla arası hiç iyi değilmiş, işte tam bize göre.

Şaka bir yana çok eleştirilecektir, Zico'dan sonra kim gelse eleştirilecekti.(1-2 istisna haricinde) Luxemburgo'dan iyidir en azından. Gelecek eleştiriler karşısında asla ezilmez, duruşu belli, etkilenmez ve kafasındakiler yapar.

Tek korkum inatçıolma ihtimali. Yürümeyen bir sistem üzerinde Zico gibi ısrarcı olmaz umarım ve aksama gördüğünde bunu değiştirecek müdahaleler yapar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Guiza'ya Arsenal kancası

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği İspanyol forvet Dani Guiza'ya İngiltere'nin Arsenal kulübünden cazip bir teklif geldiği iddia edildi.

NTVSPOR ve Ajanslar
    Güncelleme: 19:40 TSİ 25 Haziran 2008 Çarşamba
    İspanyol ve İngiliz gazeteleri, Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Mallorca takımında oynayan Dani Guiza'ya İngiltere'nin Arsenal kulübünün de teklifte bulunduğunu yazdı.
    Fenerbahçe'nin Güiza için sezon başına 3 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme teklifi getirdiği ve transferin gerçekleşmek üzere olduğu iddiası yinelenirken, ''İspanyol futbolcunun fikrini sadece güçlü bir kulüp olan Arsenal değiştirebilir'' denildi.
    Arsenal'in fiyat yükselterek Guiza'ya toplamda 15 milyon Euro'dan fazla önerdiği ileri sürüldü.

Aragones geldiğine göre Güiza da bir aksilik olmazsa bize gelecektir. Başkanın panelde söylediği "Ödeyeceğimiz ücret küçük değil, uzun vadeye yaymak istiyoruz." Güiza için söylenmiş olsa gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aragones'in sözü çok dinlenir İspanya'da gel dediği zaman gelmeyecek oyuncu yoktur.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Gelirken, Silva veyahutta Villa ikilisinden birini getirsin bari

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

İNANILMAZ AÇIKLAMA !..

Fenerbahçe resmi sitesinden Aragones ile 2 yıllık ön sözleşme yaptığını duyurdu ama İspanyol çalıştırıcı akıllara durgunluk verecek bir açıklama yaptı !.. Aragones, "Çıkan haberleri şaşkınlıkla izliyorum, kimse ile bir anlaşmam olmadı" dedi.

Aragones'in bu sözlerini Dünya'nın önde gelen haber ajanslarından Reuters duyurdu. İşte Sporx.com sitesinde yer alan Reuters kaynaklı haber:

Aragones Fenerbahçe'nin kendisiyle 2 yıllığına anlaştığı duyurmasına şaşırdığını ve gelişmeleri hayretle izlediğini söyledi. 69 yaşındaki tecrübeli hoca Rusya maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında, "Çıkan haberleri anlamıyorum çünkü kimse ile bir anlaşmam olmadı" dedi.

NELER OLUYOR?
    Fenerbahçe'nin resmi açıklamasının ardından Aragones'in bunu yalanlaması büyük şaşkınlık yarattı. Fenerbahçe'nin Aragones ile sözleşme imzalamadan böyle bir açıklama yapması mümkün olmadığına göre akıllara iki ihtimal geliyor:

- Aragones ön sözleşme yaptı ancak bir nedenle Fenerbahçe'ye gelmekten vazgeçti ya da kesin karar vermedi. Bunun için de böyle bir açıklama yapıyor.

- Ya da Aragones, Fenerbahçe'nin resmi açıklama yaptığını bilmiyordu. Ve bunu bilmediği için de gazetecilere doğruyu söylemedi.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Aragones kimseye anlaşmadığını açıkladı, Fatih Terim'de soyunma odasında futboculara veda konuşması yapmış. İnsan şüphelenmiyor değil..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aykan19o3 View Post
    Aragones kimseye anlaşmadığını açıkladı, Fatih Terim'de soyunma odasında futboculara veda konuşması yapmış. İnsan şüphelenmiyor değil..
    Gereksiz bir şüphe olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Acaba menajeri imzayı attı Aragones'in haberi mi yok. Gerçekten ilginç bir durum.Bakalım ne olacak ilerleyen günlerde..Benim tahminim bu iş olacak..
    So what?
    Saike

Aragones belki de anlaşmanın duyurulmasını istemiyordu ama Fenerbahçe yönetimi taraftardan gelen baskı üzerine bu anlaşmayı duyurmak zorunda kaldı. Futbolcularının etkilenmemesini istediğinden belki de böyle bir açıklama yaptı maç öncesi basın toplantısında, normal. Bizim yönetim bu açıklama ile ilgili bir yalanlama yapar kesin Pürüz de çıkmış olabilir, zira "ön anlaşma" yapıldı deniliyor resmi sitede de, belki de taraftar baskısından ön kontrat iptal edildi, başka hoca getirilecek, gerçi bu daha düşük bir ihtimal.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Başkan sözünde durdu ve hocayı tam tarihinde açıkladı 25'inde açıklarım demişti, tam zamanında açıkladı. İnşallah şu santraforu da bir an önce açıklar ki ben bir iki gün içinde açıklanacağını düşünüyorum zira hoca geldiği için santraforun açıklanması artık doğal, hoca gelmeden açıklanmazdı zaten.
    Forvet'ide açıklayacaktı ama; Arsenal'ın devreye girmesi açıklamalarına engel oldu. İspanya kupayı kazanırsa Şampiyon Teknik Adam başımızda olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahce.org patladı. Umarım aradaki pürüz giderilemez.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu nedir şimdi ya :S

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by GfbSerKaN View Post
    Bu nedir şimdi ya :S
    İstanbul'da görmeden fenerbahce.org'a bile inanmayacaksın demek.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    Bence de Aragones'in ağzından bir şey duymadan Reuters'a bile güvenme demek.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

aragones iyice bunamış daha dünyadan haberi yok

tabi öyle açıklama yaptıysa.

Aragones Fenerbahçe'de.

http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/12191

Bu haber siteden kalkmadan gelmez demeyin. Şuanda şampiyona da oldukları için öyle birşey demiş olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Her ne olursa olsun ister anlaşmış olsunlar FB'nin yaptığını doğru bulmuyorum.Yarın sonuçta Aragones'in önemli milli bir sınavı var.Gelir veya gelmez ama FB'nin yaptığını yanlış buldum.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Pişekar View Post
    Bence de Aragones'in ağzından bir şey duymadan Reuters'a bile güvenme demek.
    Aragones onları ağzıyla söylemedi mi ?

açıklamalarını bir izle istersen Türkçeye çevirmiş Türk çevirmenler. Gerçi onlarada ne kadar güvenilir tartışılır.

Aragones onları ağzıyla söylemedi mi ?

açıklamalarını bir izle istersen Türkçeye çevirmiş Türk çevirmenler. Gerçi onlarada ne kadar güvenilir tartışılır.
    Çevirmenlere güvenilmemesi konusunda katılıyorum. Gazetede falan çok okuyorum çevirmenlerin yaptığı hataları. Belki Aragones yuvarlak konuşmuştur "Kamptayken hiç bir kulübe imza atmadım" falan diye, onu çevirmenler "Anlaşmadım" diye çevirmiş olabilirler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakketen ya artık İstanbul'a gelmeden inanmam hiç bir transfere.

Del Piero_10 Misafir

"I don't understand it because Luis has not signed anything with anybody,"

"It is just another piece of news. Sometimes the news is true and sometimes it isn't."

Bunları söylemiş.

http://football.it.reuters.com/teams.../L25577371.php

İlk cümleden anladığım kadarıyla kimseyle sözleşme imzalamadım diyor. Zaten fenerbahce.org'ta sözleşme imzalandı falan demiyor, anlaşıldı diyor.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Aykan19o3 View Post
    fatih terim avrupa'dan bahsetti Türkiye'de takım çalıştıracağını sanmıyorum
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

aragones hayırlı olsun.özellikle yardımcıları hakkında iyi şeyler yazılmış,umarım faydalarını görürüz.tecrübesi,disiplini ve tanınırlığı ile doğru bir seçim.

bence 4-3-1-2 gibi bir şey oynatacak ve alex ten elinden geldiğince faydalanmaya çalışacak. yanlış hatırlamıyorsam dünya kupasında da ispanya yı böyle oynatmıştı.ik tane hızlı forvet kullanıyor bence formda kezman ı semih e tercih edecektir.ayrıca oynattığı sistem oyuna hakim olan ve çok pas yapan bir takım görüntüsünde ve fenerbahce de kaliteli mc leri ve oyun sablonuyla buna uygun bir takım.

hızlı olan ispanya milli takımı defansını çok geride tutarak oyunu ortasahada çok iyi sahiplenen bir yapıda oynatıyordu.yavaş fenerbahce defansını da aynı şekilde oynatıp iyi ortasaha oyuncularından elinden geldiğince faydalanacaktır.

ayrıca deivid i çok merak ediyorum nerede oynatacak.tahminim üçlü ortasaha nın sağında ya da 4 lü oynatırsa orta saha nın sağında oynatacaktır.ispanya milli takımında 1 dm ile yaratıcı orta sahaları oynatıyor ve bence deivid in yaratılığından faydalanacaktır.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by mgokalparslan View Post
    aragones hayırlı olsun.özellikle yardımcıları hakkında iyi şeyler yazılmış,umarım faydalarını görürüz.tecrübesi,disiplini ve tanınırlığı ile doğru bir seçim.

bence 4-3-1-2 gibi bir şey oynatacak ve alex ten elinden geldiğince faydalanmaya çalışacak. yanlış hatırlamıyorsam dünya kupasında da ispanya yı böyle oynatmıştı.ik tane hızlı forvet kullanıyor bence formda kezman ı semih e tercih edecektir.ayrıca oynattığı sistem oyuna hakim olan ve çok pas yapan bir takım görüntüsünde ve fenerbahce de kaliteli mc leri ve oyun sablonuyla buna uygun bir takım.

hızlı olan ispanya milli takımı defansını çok geride tutarak oyunu ortasahada çok iyi sahiplenen bir yapıda oynatıyordu.yavaş fenerbahce defansını da aynı şekilde oynatıp iyi ortasaha oyuncularından elinden geldiğince faydalanacaktır.

ayrıca deivid i çok merak ediyorum nerede oynatacak.tahminim üçlü ortasaha nın sağında ya da 4 lü oynatırsa orta saha nın sağında oynatacaktır.ispanya milli takımında 1 dm ile yaratıcı orta sahaları oynatıyor ve bence deivid in yaratılığından faydalanacaktır.
    Eğer bahsettiğin sistemde ve dizilişte oynatırsa bence orta sahada emre maldonado aurelio 3'lüsünü tercih edecektir bu durumda Deivid 6+2 kuralı nedeniylede yedek klübesine abone olacaktır. Forvette de yine kural gereği kezman yedek kalacak gibi gözüküyor ama görücez bakalım neler olacak. B u yüzden ilk hazırlık maçını iple çekiyorum

Mesaj Yetkileri