Sayfa 62 / 80 İlkİlk ... 1252606162636472 ... SonSon
1,831 ile 1,860 arası toplam 2396 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

transfer beklemeyelim artık carusscayıda aldılar oynamıyo 2. devre oda gider oysaki adnan polata güvenmiştik

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

sasa iliçde ilk geldiğin kötüydü ama bide şimdi bakın

bekleyin biraz carrusca alışamadıki daha
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Adamı oynatmazsan alışamaz tabi. Banko oynamalı, görelim bakalım nasıl futbolcu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Transferin sona ermesine 11 gün kalmasına karşın yönetimin hâlâ harekete geçmemesi teknik heyet ve taraftarları çileden çıkartıyor

İcraat lütfen!

Sadece konuşuyorlar
    V. Manisa ile deplasmanda berabere kalan G.Saray, 3 hafta sonunda 4 puan kaybederken, yönetimin sorunlara kayıtsız kalması tepki çekiyor. Teknik direktör Gerets'in her fırsatta tecrübeli bir ön libero istemesine ve ön libero eksikliğinin net bir şekilde ortaya çıkmasına karşın
    yönetimin konuşmaktan öteye gitmemesi teknik heyetin yanı sıra taraftarları kızdırıyor. Sarı- kırmızılılar, bir an önce gerekli takviyenin yapılmasını istiyor.

Oyalama taktiği mi?
    Transfer sezonun 31 Ağustos'ta sona ereceğini hatırlatan taraftarlar, yöneticileri artık konuşmayı bırakıp, icraata geçmeye davet ederken, "Şampiyonlar Ligi için bu kadro yetmez. Mutlaka takviye yapılması gerekiyor" diye görüş bildirdiler. Öte yandan G.Saray'ın istediği Vogel, Linderoth ve Torres sarı-kırmızılı takıma gelebileceklerini açıklamalarına karşın, yönetimin işi ağırdan alması, 'oyalama taktiği' olarak yorumlanıyor.

Fotomac

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Gecen bi acıklama yapmıs Adnan Polat, durum kotu diye.
    Eger gercekten maddi sıkıntı had safhada ise cıkıp acıklasınlar biz transfer yapmıycaz genclere guveniyoruz diye. bence GS liler bu duruma cok kozmazlar. Hatta sevinebilirler bile. Cunku cok saglam gencleri var GS nin.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

bence hiç adam almasınlar.

ön liberoda mehmet güven yeter. başka da ihtiyaç yok bence zaten.

milli takıma oyucu yetişir böylece
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

bence galatasaray şu anda en büyük sıkıntığı sakatlıklardan çekiyor ve bu sakatlıkların çoğu forvet bölgesinde son vuruşlarda ki eksikşiğimizi bir orta saha oyuncusu olan iliç gideriyor .... bence sakatlıklar geçsin bu kadar sorun yaşamayız ... ama orta saha ya bir oyuncu alınırsa (heinz i gönderip ) sakatlıklarında düzelmesiyle iyi bir takım olur düşüncesindeyim ... ayrıca a.polat ın 25 yaş üstü oyuncu almam düşüncesi çok saçma bir takımda 11 oyuncu da genç olamaz... zaten gençlerimiz çok ... tamam gidipte 33 34 yaş adamlarda almasında 29 30 yaş bizi 3-4 sene idare eder ....

G.Saray'da rota Salif Diao
    Ön libero arayışlarını sürdüren Galatasaray'da rota şimdi de Liverpool'un Senegal'li futbolcusu Salif Diao'ya çevrildi. 29 yaşındaki tecrübeli futbolcu için girişimlerini hızlandıran sarı-kırmızılıların bu transferi bitirme aşamasına geldikleri öğrenildi. Gravesen, Maniche ve Somoza gibi isimleri almak için uzun süre çaba sarfeden Galatasaray, sonuç alamamıştı. Ancak Gerets'in ısrarları sonucu yönetim pes etmedi ve transfer piyasasına ani bir dönüş yaptı.

SERBEST KALABİLİR

Liverpool'da forma şansı bulamayan ve teknik direktör Benitez'in bu sezonki planlarında yer almayan Diao'nun serbest kalması bekleniyor. Bu durumda Galatasaray da bonservis bedeli ödemeden Senegal'li yıldızı transfer edebilecek. Diao serbest kalmazsa Galatasaray kiralık formülünü devreye sokacak. Salif Diao, geçtiğimiz sezon Premier Lig takımlarından Portsmouth'a kiralık olarak verilmişti. Tecrübeli futbolcu hırslı oyun yapısı ve yüksek fizik gücüyle tanınıyor.

21.08.2006

Kaynak : Sabah

Nesil
    2006
    Yer
    İzmit Merkez Haddini Bilecek Herkes!!

hadi buyur !

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

savascı bir oyuncu. yararlı olabilir. ayrıca l'pooldan gelecegi için kaliteli oyuncularla mücadele etmiş, tecrübe yuklu olarak gelecektir
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

inşallah iyi bi adamdır

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

abi takımın durumu kötü ve böyle giderse ilk devre şampiyonluk yarışına havlu atabiliriz.Eğer öyle bir şey olursa hiç değilse genç yetiştirwlim

abi adnan polat 25-26 yaşının altında ii bi dm bulamazsak yolumuza bu kadro ile devam edicez dedi yani resmen itiraf etti... tabi gerets e de başarısızlık halinde sığınacak kapı çıktı

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by sanalkardes
    inşallah iyi bi adamdır
    iyi olsa ne olur kötü olsa ne olur sanki alcaklarda

Devre Arasına kadar Gaşatasaray için Transfer bitmiştir. Şampıyonda oLsak ne oLUrsak oLalım bu yönetım Transfer yapamaz.. Canaydın istifaa yeter artık.!

bu adamın seçilmesi hataydı şampiyon olduğumuzdada nefret ediyodum hala nefret ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

zaten fener sampiyonlugu cimboma vererek en kotu seyi yaptı bence. simdi transfer yapmıyor takım

ya bugün fotospor u bi okudum amma çok adam alıyoruz.. mehmet topal, beto falan geliyormuş

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

betoya gerek yok ama diğerini ilk kez duydum

Mehmet Topal istendi

Gerets onay verince, yönetim Dardanelli Mehmet Topal’ı resmen istedi. Başkan Niyazi Önen de teklifi doğruladı

‘Geçmişte üzüldüler ama’
    Galatasaray, uzun süredir peşinden koştuğu Dardanelsporlu Mehmet Topal için resmi teklifte bulundu. Dardanelspor Başkanı Niyazi Önen, bu futbolcuları için çok sayıda kulüpten istek geldiğini vurgulayıp, “Ancak şu anda en sıcak teklifi Galatasaray’dan aldık. Sayın Adnan Polat, Adnan Sezgin ve Işın Çelebi, Mehmet Topal için beni aradılar ve görüşmemiz oldu. Geçmişte Hasan Kabze ve Fevzi Elmas transferlerindeki ödemelerde bizi biraz üzdüler, ama şimdi Galatasaray’la bir sorunumuz kalmadı. Anlaşırsak seve seve veririm” dedi.

Fenerbahçe’nin hem kongre, hem de divan kurulu üyesi olduğunun da altını çizen Niyazi Önen sözlerine şöyle devam etti: “Daha önce Aziz Yıldırım da benden Mehmet Topal’ı istemişti. Ancak o andaki şartlarda vermemiştik. Bugün için ise bir şey söyleyemem. Ama bir Fenerbahçeli olarak, üyesi bulunduğum kulüpten şu an yeni bir teklif gelirse ve şartlar da uyarsa, başkana ‘hayır’ diyemem. Ama şimdilik transfer teklifi Galatasaray’dan geldi. İnanıyorum ki Mehmet Topal, Süper Lig’de futbolunu daha da büyütecektir.”

Tunç Kayacı: Topal tam isabet
    Yıllardır alt ligleri izlerim. Bir çok futbolcuyu bu sütunlarda vitrine çıkardık. Kimileri bizi mahcup etmedi, kimilerinde yanıldığımızı gördük. Herşeye rağmen yanılma payımızın az olması bizi sevindirdi. Galatasaray’da, sezon başından beri Saidou’nun yerine bir ön libero arayışı sürüyor. Bir çok yabancı futbolcunun adı dilden dile dolaşıyor. Ben de özel sohbetlerimde “Ya bu adamlar niye gözünü dışarı dikmiş, Dardanelspor’da Mehmet Topal diye bir oyuncu var. yeter de artar bile” serzenişinde bulunuyordum. Gerçekten bugün bana ‘2. liglerden ilk önereceğiniz futbolcu kim’ deseniz, Mehmet Topal’ı söylerdim. 1.87 boyunda, 1986 doğumlu, Dardanelspor’un Malatya Belediye’de oynarken keşfettiği bu genç, gerçekten herşeyiyle tam bir orta alan oyuncusu. İki ceza alanı içinde gidip gelebilen, çok sert şutları olan ve üstün fizik gücüyle Galatasaray için biçilmiş kaftan. Yönetim biraz kesenin ağzını açsın, verdiğini fazlasıyla katlayacaktır, söylemedi demeyin.

Kaynak: Fanatik

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

bence yaslı yabacıları almaktan daha ii olur. alınmalı

Nesil
    2005
    Yer
    ev

afrkettinizmi bilmem ama artık E.Gerets'in herhangi bir şekilde sesi çıkmıyor o da anladı artık bu sene bu yönetimin daha transfer falan yapamayacağını

Bunu çoktan anlamalıydı Gerets. Tamam ŞL'de başarı için transfer şart ama olmayıncada zorlamanın bir anlamı yok. Elimizdekiler ile aslanlar gibi mücadele edip elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız..

Mehmet Topal'a gelince. Peluk'un dediği gibi yaşlı ve yabancı futbolculara verilen o kadar parayı elimzide tutup, genç ve yetenekli futbolculara harcarsak daha olumlu sonuç alırız. Mehmet Topal'ı hiç izlemedim ama söylenenlere göre yetenekli futbolcuymuş..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

yetenekli olsa B kategorisinde ne işi var

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

tuncay da a kategorisinden geldi fenere onu unutmayalım taskınmahmut

Tuncay, Hasan Kabze hatta biraz daha çıtayı yükseltelim Necati, İbrahim Akın gibi isimler hep küçük takımlardan gelip yıldız olan futbolculardır. Ama adamın daha hiç bir maçını izlemedim. Zaten alınıp alınmayacağıda belli değil ya..

Quote Originally Posted by TaşkınMahmut
    yetenekli olsa B kategorisinde ne işi var
    Hasan Kabzede ordaydı, Burak ta ordaydı Bjk nın

Bu tip B kategorisi ve A kategorisinden gelen oyuncular genç ve yetenekliyse, mutlaka alınmalı. Tuncay, Kabze, Gökhan Zan, Necati gibi isimler de altlardan geldi.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Monacolu yıldız Galatasaray'a yakın

Orta sahasını güçlendirmek isteyen ve şu ana kadar bir çok futbolcuyu gündemine alan Galatasaray’da yönetim rotasını Fransa’ya çevirdi... Hedef Monacolu yıldız...

Monaco’da huzursuz olduğunu belirterek ayrılmak isteyen 26 yaşındaki milli yıldızın maliyetinin çok uygun olması, sarı-kırmızılıları harekete geçirdi

Orta sahasını güçlendirmek isteyen bu konuda ince eleyip sık dokulan ve şu ana kadar bir çok futbolcuyu gündemine alan G.Saray’da yönetim rotasını Fransa’ya çevirdi. Lens’te forma giyen Diarra’nın transferinin zora girmesi üzerine harekete geçen sarı-kırmızılılar, sezon başında Dinamo Kiev’den Monaco’ya giden Hırvat futbolcu Jerko Leko’ya kancayı attı. Tomas’ın vatandaşının Monaco’da huzursuz olduğunu belirttiği ve yönetime ayrılmak istediğini belirttiği ifade edildi

BİR TAŞLA 2 KUŞ
    Cimbom'da yönetimin transferine sıcak baktığı Leko’nun alınması halinde bir taşla iki kuş vurulmuş olacak. Leko’nun transfer edilmesi durumunda bu sezon performansı bir hayli düşen Tomas’ın eski haline dönmesi sağlanacak, ayrıca Leko’nun vatandaşı nedeniyle fazla uyum sorunu yaşamaması sağlanacak. Yönetim, Boleslav’ın geçilip Şampiyonlar Ligi’ne kalması halinde Monaco’daki kura çekimi sırasında Leko için pazarlık masasına oturacak

YILLIĞI 1.1 MILYON EURO
    G.Saray Yönetimi, Leko için Monaco kulübüne 1 yıllık kiralama formülü önerecek ve opsiyon hakkı da kendisinde olacak. Orta sahanın sağında da görev alabilen Leko’nun sürekliliğinin olması ve yıllık 1. 1 milyon Euro istemesi de takım içindeki dengeleri bozmayacak. Sarı-kırmızılı yönetim Devler Ligi’ne kalınması halinde kesin takviye yapacak. Olmazsa mevcut kadroyla yola devam edilecek ve genç futbolculara daha fazla şans verilecek.
    Kaynak: Vatan
    Haber: Gökmen Özdemir

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

iyi bir transfer olur bence

Sayfa 62 / 80 İlkİlk ... 1252606162636472 ... SonSon

Mesaj Yetkileri