Sayfa 62 / 483 İlkİlk ... 1252606162636472112162 ... SonSon
1,831 ile 1,860 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Şayet Aziz Başkan tutuklanırsa Fenerbahçe'nin durumu ne olacak ?
    Şu anda Fenerbahçe'nin durumu Aziz Yıldırım'ın mahkemesinden çıkacak sonuca bağlı gibi gözüküyor.Bana kalırsa bizi bir tek Korcan'dan dolayı şikeyle suçlayabilirler.Fakat ortada net birşey olmadığı için bir yorum yapamıyoruz malesef.

Ayrıca Aziz başkan tutuklanırsa mevcut yönetim düşeceğinden olağanüstü kongreye gidilecek ve yeni başkan seçilecek.

Bu arada belirtmek lazım,bizi düşürecek veya ligde bırakacak yetki TFF'de.UEFA'nın da sıkıştırmasıyla 15 Temmuz'dan önce bir karar vermek zorundalar.Yani mahkemenin devam edip etmemesi TFF'nin karar vermesine engel değil.Eğer bizi küme düşürecek belgeleri varsa düşürürler.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Aziz Yıldırım Şişli Etfal Hastanesi'ne götürülüyor...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Fenerbahçe klübü pazar günkü yürüyüşü onaylamadığı açıklamış.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Fenerbahçe yöneticileri Beşiktaş'ta toplantıda via @esatdergi

Quote Originally Posted by vego View Post
    Fenerbahçe klübü pazar günkü yürüşü onaylamadığı açıklamış.
    Kulübün yürüyüşü istememesi gibi birşey söz konusu değil.Hürriyet Gazetesi "Fenerbahçe Yönetimi yürüyüşü onaylamıyor" diye bir haberi var.Bunun dışında emniyet 11 tane taraftar grubunu arayarak "Yürüyüşe katılırsanız sizin için iyi olmaz" telkininde bulunuyor.Resmi sitede yapılan açıklama organizasyonun iptal olmadığı yönünde fakat bütün taraftar grupları birer açıklama yaparak organizasyonun iptal olduğunu söylediler.Yani birnevi yürüyüşü üstlenmekten vazgeçtiler.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by vego View Post
    Fenerbahçe klübü pazar günkü yürüyüşü onaylamadığı açıklamış.
    Yok öyle birşey! antu'nun yalanı! İşte yönetimin açıklaması:

(Bu sabah Hürriyet Gazetesi’nin internet sitesinde Fenerbahçe Spor Kulübü taraftar derneklerinin 10.07.2011 Pazar günü düzenlemeyi planladıkları destek yürüyüşünün Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu tarafından onaylanmadığı haberi kulübümüze atfen bir açıklama ile birlikte yayınlanmıştır.
    Konu ile ilgili kulübümüzden yapılmış bir açıklama olmamakla birlikte ilgili internet sitesi yöneticileri ile temasa geçilerek haberin geri çekilmesi sağlanmıştır. Bununla beraber yürüyüşü planlayan ilgililer konudan haberdar edilmişlerdir. Hal böyle iken bu akşam antu.com sitesinde Hürriyet Gazetesi’nin internet sitesinde çıkan haber kulüp tarafından yalanlanmadığı için organizasyonun iptal edildiği duyurulmuştur.

Bu duyuru gerçeği yansıtmamaktadır.)

http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=25216

--------------------------------------------------------------------------------------------

Bu gösteri Fenerbahçe taraftarınındır. Dik duralım. Gruplar, yönetim; gördük ki; hepsi fasa fiso... Pazar günü herkes orada olacak! Formamızı giyip Bağdat caddesinde, kendi caddemizde Pazar yürüyüşü yapacağız! Kime ne?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İzinsiz gösteri yapmak zaten yasak,önceden yetkili yerlerden izin almak gerekiyor.

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    İzinsiz gösteri yapmak zaten yasak,önceden yetkili yerlerden izin almak gerekiyor.
    Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu Madde 3;

http://www.mevzuat.adalet.gov.tr/html/641.html

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Şimdi kırılmaca gücenmece olmasın.Daha öncede birkaç konuda belirtmiştim sanırım maç konularıydı.Genelde fenerli arkadaşların sloganları belli.Biz bize yeteriz.17 ye karşı 1 iz.Fenerbahçe cumhuriyeti vs tarzında.Bu fenerbahçelilerin dışında feneri sevmemelerinin sebebi insanların bu olan olaylardır.17 takım tarafından sevilmemek gurur duyunucak birşey değildir.Acaba ne yapıyoruzda bu insanlar bizi sevmiyolar diye kimsede sormuyor.Bence bu dava bunun içinde bir fırsat olacaktır.Fenerbahçe yeni bir başkan yeni bir ekiple bu tip olaylara mahal vermiyecek şekilde tekrar geri döndüğünde eminim daha güçlü olacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bağdat Caddesinde Fenerbahçe forması giyip gezinmek ne zamandan beri suç olmuş? Oldu olacak; forma giyip yürümeyi de yasaklasınlar. Fenerbahçe formasıyla sokağa çıkamazsınız desinler!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Şimdi kırılmaca gücenmece olmasın.Daha öncede birkaç konuda belirtmiştim sanırım maç konularıydı.Genelde fenerli arkadaşların sloganları belli.Biz bize yeteriz.17 ye karşı 1 iz.Fenerbahçe cumhuriyeti vs tarzında.Bu fenerbahçelilerin dışında feneri sevmemelerinin sebebi insanların bu olan olaylardır.17 takım tarafından sevilmemek gurur duyunucak birşey değildir.Acaba ne yapıyoruzda bu insanlar bizi sevmiyolar diye kimsede sormuyor.Bence bu dava bunun içinde bir fırsat olacaktır.Fenerbahçe yeni bir başkan yeni bir ekiple bu tip olaylara mahal vermiyecek şekilde tekrar geri döndüğünde eminim daha güçlü olacaktır.
    nereden geri döndüğünde?
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by sananes View Post
    nereden geri döndüğünde?
    Herhangi bir puan silindiğinde yada alt kümeye düştüğünde(bunu sanmıyorum hiç)..Yani dönmek derken yenilenmeyi kastettin yönetim olarak.Yanlış anlaşılma olmasın.Herhangi kötü birşey algılanmasın diye dikkat etmeye çalışıyorum sözlerime ama yine oluyor demek ki rakip taraftar olduğum için

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post
    Mynette buna benzer bir haber var. Siyasi terimini unuttum her şeyi itiraf ediyomuşsun bir şekilde serbest kalıyomuşsun
    Etkin pişmanlık olması lazım.

Herhangi bir puan silindiğinde yada alt kümeye düştüğünde(bunu sanmıyorum hiç)..Yani dönmek derken yenilenmeyi kastettin yönetim olarak.Yanlış anlaşılma olmasın.Herhangi kötü birşey algılanmasın diye dikkat etmeye çalışıyorum sözlerime ama yine oluyor demek ki rakip taraftar olduğum için
    Narsist insanlar değiliz durup durmadık yerde öyle sloganlarımız olsun Ayrıca Fenerbahçeli olmayan herkesin Fenerbahçe'yi sevmemek için bir bahanesi vardır.Bu bizim çok da umrumuzda değil açıkcası.Bizden başka kimse sevmesin Fenerbahçe'yi,alıştık yani iyi böyle.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yürüyüş ve gösteri yapmak için izin almaya gerek yok, sadece bilgilendirme yapıp, şu gün şurada şu saatte yürüyeceğiz demek yeterli, güvenlik önlemlerini vs. emniyetin alması gerekiyor, bunun dışında bir izin alma vs. durumu gerekmiyor.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Aynen katılıyorum, böylesi belki de herkes için daha iyi olacak. Bunu, ilerde daha net bir şekilde göreceğiz. Bu arada ortada dolaşan haberler -şike ve örgüt kurmak- doğruysa Aziz Yıldırım'ın hiç şansı yok. Gelişmeleri merakla bekliyorum. Hayırlısı bakalım.

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Aynen katılıyorum, böylesi belki de herkes için daha iyi olacak. Bunu ilerde daha net bir şekilde göreceğiz. Hayırlısı bakalım.
    Sizin için daha iyi olacak orası kesin Ancak şu da unutuluyor o düşüşün bir geri dönüşü de olur

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Narsist insanlar değiliz durup durmadık yerde öyle sloganlarımız olsun Ayrıca Fenerbahçeli olmayan herkesin Fenerbahçe'yi sevmemek için bir bahanesi vardır.Bu bizim çok da umrumuzda değil açıkcası.Bizden başka kimse sevmesin Fenerbahçe'yi,alıştık yani iyi böyle.
    Valla bahanesi olduğu doğru . Kendiniz yaratıyorsunuz o bahaneleri . Gerek Aziz Yıldırım'ın yer yer antipatik açıklamaları , gerekse taraftar gruplarının bazen büründüğü antipatik hava ile bunu kendiniz yaratıyorsunuz . Sonra da bununla övünüyorsunuz , en çok da o hoşuma gidiyor .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Sizin için daha iyi olacak orası kesin Ancak şu da unutuluyor o düşüşün bir geri dönüşü de olur
    Tabi ki geri dönüşü olacak orada kalacak haliniz yok ya eğer öyle bir durum olursa.
    Last edited by meddah : 08.Temmuz.2011 at 23:10 Reason: İmla

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Adliye önüne gelen bir grup Beşiktaşlı "Bank Asya 1.Lig" tezahüratı yapınca Fenerbahçeliler ile arbede çıktı.Kavga Beşiktaş sahile kadar taştı.."tribündergi ''

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Siz söylemeseniz bilmeyecektim zaten, sağolun. Bizim için iyi olacağını söyleyen de sizsiniz ben değilim. Ben herkes açısından iyi olacağını düşünüyorum. Eğer ortada bu yasadan sonra başka suçlular varsa onlar da çeksin cezasını ve Türk futbolunda ne kadar suçlu varsa hepsi temizlensin. Ben bunun derdindeyim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin küme düşmesi hiç bir takım için iyi olmaz. Futbolumuzu 4 büyüklerin taşıdığı ortada zaten.

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Siz söylemeseniz bilmeyecektim zaten, sağolun. Bizim için iyi olacağını söyleyen de sizsiniz ben değilim. Ben herkes açısından iyi olacağını düşünüyorum. Eğer ortada bu yasadan sonra başka suçlular varsa onlar da çeksin cezasını ve Türk futbolunda ne kadar suçlu varsa hepsi temizlensin. Ben bunun derdindeyim.
    Biz de bunu savunuyoruz burada attığmız her mesajda fakat sanki şike yapmışız da takımın küme düşürülmesini istemiyormuşuz gibi bir hava yaratılıyor,ben bundan rahatsız oluyorum.Delilleri ile birlikte ortaya çıksın şike yaptığmız,inanın ben sizden daha çok isterim Bank Asya 1.Lig'e düşmeyi.Çünkü ben de sıkıldım yıllardır "Şikeci Fenerbahçe,hakem odası basan Aziz Yıldırım" muhabbetinden.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Aziz Yıldırım Felç riski taşıyormuş (DHA)

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ya adam hastaysa zorlamaya gerek yok yahu. Hiç birşey sağlıktan önemli değildir heralde.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Geceyi hastanede geçirecekmiş, durumu iyiymiş.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Anjiyo'nun yan etkisine bağlı sağ bacağında yürümeyi zorlaştırıcı kasılmalar olmuş.Aynı zamanda ifade verirken de şekeri 220'ye çıkmış.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Trt'deki goruntulerde guluyordu. Eski goruntumu bilmiyorum ama adliye onunde. Fazla oyaladi bence herkesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Trt'deki goruntulerde guluyordu. Eski goruntumu bilmiyorum ama adliye onunde. Fazla oyaladi bence herkesi
    şu sözlerden utanırsınız umarım bir gün.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Mesaj Yetkileri