Engin'in gelmesini kesinlikle istemem.Yetenekli fakat disiplinsiz.Bu tip adamlar hep kendine zarar veriyor.Bknz:Balotelli.
Engin'in gelmesini kesinlikle istemem.Yetenekli fakat disiplinsiz.Bu tip adamlar hep kendine zarar veriyor.Bknz:Balotelli.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Kazimda disipinlisizdi arkadas ama bakin simdi duzeldi kazim kulub degistirmek her zaman yararlidir yeni sayfa acmak enginin gelmesini isterim yetenekli birisi
Bu arada
umut ofkeli ;
Kulup icerisinde herkesin cok iyi tanidigi bir isim tribunlerimizde taninan bir diger isme Forlan ve Reyes'in bittigini soylemis.
"Forlan ve Reyes bitmiştir. Daha da görüşmeyiz" anlamında söylemiş olmasınlar![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Düzeltme: Umut abimize tribünde tanınılan bir abimiz transferin bittiğini söylemiş. Kendisi de az önce bunu tekrardan twitter hesabından yazdı. Yanlış anlaşılma için kendisinden özür dileriz...
-------------
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
tribundergi Tribun Dergi
Arshavin: Daha önce de söyledim ve yine tekrarlıyorum; bu sezon Arsenal'de olacağım. Kırmızı beyazlı formayı giymeyi sürdüreceğim.
Galatasaray Arda'yi satmis arshavini aliyomus...Turk mantigi hep ayni! Parayi bulduk rusa gidelim
Arda Turan'ı A. Madrid forması ile gördüm. "Bilmezdim kelimelerin bu kadar kifayetsiz olduğunu"...
Medya görüntülenemedi.
Edit:Tamam gördüm ve yıkıldım.Açıkçası hiç yakışmamış.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Yakışmadı be Arda![]()
Seni Galatasaray logosu olmayan yada Türk Bayrağı olmayan bir formanın altında izlemek zor olacak.
galatasaray sohbet bolumunde yayinladim beyler bakabilirsiniz
Sana kırmızı çok yakışıyoor
içim bi hoş oldu be, inşallah başarılı olur...
Hadi hayirli olsun Sali gunu eboue istanbulda
ayrica twitterde bu umut ofkeli ftw1905 ve obur arkadaslar hepsi dogruladi
"Ali Gürsoy Eboue tamam haberini vermis."
Ertem Sener ; 1.ci kaptan Sabri 2.ci kaptan Servet
hep alalım diyodum şu adamı aldık sonunda eboue . ..
İbrahim Seten Ünal aysal'ın ağzından Keita müjdesi verdi..Hadi bakalım..
ibrahimseten ibrahim seten
1. adebayor. fterim çok istiyordu ama "takımı karıştırır, disiplinsiz" bilgisi geldiği için rafa kalktı. üaysal bşka golcü almama krarı aldı
ibrahimseten ibrahim seten
2. Eboue.. Adebayor, dolayısıyla ybncı golcü alınmayacağı için bekletilen transfer bitirilme noktasına geldi. salı gelir mi bilmem ama okdir
3. arshavin. bizzat üaysal'dan: Eboue bitme noktasına çok yakın ama arshavin 1 adım daha geride. 1 hafta sürer imza aşamasına gelmemiz.. vee
4. Abdülkader Keita.. Üaysal: Taraftara hediyem olsun. onun gibi karşı kaleye çabuk gidecek bir adam alınca, nokta santrfora ihtiyaç kalmadı
Arshavin ve Keita Gelsin 2 sininde formasını almayan ...![]()
Keita'yı sattığımızdan daha ucuza alalım bari de, kar edelim![]()
Mehmet Batdal'ı da gönderdik. Keita'nın 11 numarası boşaldı.
Keita ve Arshavin gelirse her formayi alirim.
Keita cidden geliyor mu ? Nerde dedi ?
Sporx e baktım böyle bir haber var ama mersin için. Şaka mı yapıyorsunuz ? Keitanın şakası olmaz yüreğime iner.
Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı, Katar'ın Al Saad takımı ile 3 yıllık anlaşması bulunan ve bu ülkede mutlu olmadığı için ayrılmak isteyen Galatasaray'ın eski futbolcusu Abdul Kader Keita'nın önümüzdeki hafta Türkiye'ye geleceğini ve kendisiyle masaya oturacaklarını açıkladı.
Keita ile ilgili olarak kulübü ve kendisine son tekliflerin yapıldığını ve şu ana kadar sürecin olumlu işlediğini ifade eden Kahramanlı, "Yetkililer ve Keita'nın kendisiyle de görüşüldü. Sözleşmesi devam ediyor. Biz de kendisini kiralama yöntemi ile kadromuza katacağız. Her şey olumlu ilerliyor. Önümüzdeki hafta Keita Türkiye'ye gelecek" diye konuştu.
MİY ilgileniyorsa cidden Keita ile hiç basına duyurmadan bitirmeliydi Arda gitmişken Türkiye'yi tanıyan ve bu kadar yetenekli bir kanat oyuncusunu MİY'e bırakmaz Galatasaray.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly