Sayfa 623 / 896 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon
18,661 ile 18,690 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by futureless View Post
    O farklı o farklı . Lugano her sözleşme bitiminde çektirdi takıma.
    adamin sözlesmesi 1 kere bitti sanki 10 kere sözlesmemi yenilediler adamla yani demek istedigim alex yapinca tahammül gösteriliyorsa lugano yapinca niye gösterilmiyor? birisi fenere gelmis en iyi yabanci oyuncu öbürüde fenere gelmis en iyi defans oyuncusu lugano defans degilde forvet olsa onada tahammül gösterilirdi.. türkiyede golcü oyunculara ayri bir sempati var nedense..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Yoo ben ayrım yapmıyorum. Lugano'ya kızarım ama formalarımın arkasına ya Alex ya Lugano yazdırırım kaç senedir. Ama durumlar farklı . Her yaz sıkıntı çıkarttı , onu kastediyorum .
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bence lucio bitti.

çıkan haberlerin ciddiyeti ve yönetimin yalanlamayışı falan.

lucio hayırlı olsun. schaf:
    (/s)

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

lucio abi borumu ya gelsin gelsin

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Hamit Altıntop twitter'dan transferiyle ilgili bişeyler yazmış. Fake hesap değil sanırım.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    adamin sözlesmesi 1 kere bitti sanki 10 kere sözlesmemi yenilediler adamla yani demek istedigim alex yapinca tahammül gösteriliyorsa lugano yapinca niye gösterilmiyor? birisi fenere gelmis en iyi yabanci oyuncu öbürüde fenere gelmis en iyi defans oyuncusu lugano defans degilde forvet olsa onada tahammül gösterilirdi.. türkiyede golcü oyunculara ayri bir sempati var nedense..
    Lugano'nun her sezon sonunda Avrupa'da kulüp bulmaya çalışmasından bahsediyorlar, buna tahammül gösterilmesi normal mi sence? Asıl bu kadar sezon nasıl kaldı, sırf iyi oynadı diye havaalanında omuzlara nasıl ve niye alındı onu merak etmişimdir hep. Adamı her sene yalvar yakar geri getirirdi Fenerbahçe yönetimi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Kayserispor ' a 42 milyon TL kazandırdığımızın haberi var Sporx'te şimdi onu okudum da , son paragrafı gülmekten öldürdü beni yahu.

" Kayserispor'un, çok uygun fiyata aldığı futbolculardan yüksek gelir elde edip kasasını doldururken Fenerbahçe'ye de bazı takımlar gibi oyuncularını ayartmadığı, transferde usulüne uygun hareket ettiğinden dolayı her türlü kolaylığı sağladığı öğrenildi. "

Nasıl öğrenildi acaba ?
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bizimkiler Kuyt'a tezahurat yapmıs.Datdiridatdat Datdiridatdat Dirk Kuyt !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin eski golcüsü Mateja Kezman, Teknik Direktör Aykut Kocaman ile görüşüp menajerliğini yaptığı vatandaşı Adem Ljajic'i önerdi. İtalya'nın Fiorentina takımında forma giyen genç oyuncunun, Fenerbahçe'de başarılı olabileceğini, Müslüman olduğu için kolay uyum sağlayacağını ve de iyi yatırım olacağını duyuran Kezman, Kocaman'dan transfer için yetki istedi.

Milliyet'in haberine göre; Sırp Milli Takımı'ndan, maç seremonisinde Sırp Milli Marşı'nı söylemediği için çıkarılan Novi Pazar doğumlu Müslüman oyuncu Ljajic, otoriteler tarafından önemli yetenekleri ile anılıyor.

İtalya'da mutlu olmadığı belirlenen Ljajic'in, forvet ve forvet arkası görev özelliklerinin Fenerbahçe'ye uygun olduğunu dile getiren Kezman, geleceğin çok önemli golcüsü olduğunu iddia ettiği futbolcunun gelmeye hazır olduğunu bildirdi.

Aykut Kocaman, transfer listesine kattığı Adem Ljajic'in Kezman tarafından kendisine sunulan görüntülerini izlemek için süre istedi.

Adem Ljajic'in, Fiorentina ile 2012'ye kadar sözleşmesi bulunurken, bonservis bedelinin 6 milyon Euro olduğu öğrenildi.
    Kaynak:Habertürk
    Gerçek olmasını isterdim , ne dersiniz?

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

savunmaya yobo alınmıcak heralde durumlar onu gösteriyor , lucio gelir inşallah

uefa kararı açıklasada artık bizde şu topçulara kavuşsak

3 temmuzda kamp başlıyor kampa kadar yapalım transferleri

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kampa hangi yıl hangi zaman transfer yetişmiş ki ?

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    kampa hangi yıl hangi zaman transfer yetişmiş ki ?
    bu sefer durum farklı hocamız aykut kocaman

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Gerçek olmasını isterdim , ne dersiniz?
    2012de sözleşmesi bitiyor demişler 6milyon bonservis yazmışlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

hasan ali istanbul'da
    (/s)

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Hasan Ali: Kayserispor kulübüne önümü açtığı için teşekkür ederim. Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hasan Ali İstanbul'a gelmiş. Çok iyi yerli bekleri oldu Fenerbahçe'nin tebrikler.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ah bide Mbiwa açıklansa şimdi ne güzel olur.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yalnız Mbiwa FM'de tam joker defansın her yerinde oynuyor adam Fener'e gelirse zamanla tüm mevkilerin tadına bakar bence

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

kap'a bildirdik, hayırlı olsun.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hadi bakalım hayırlı olsun. Defans bir de Ömer Toprak'ı aldık mı tamamdır, Kaleci ile beraber Milli Takımın geri beşlisini çıkarırız : ) Umarım defansa yabancı bir oyuncu almayız.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    11

SKY SPORTS ITALIA: "Lucio, Fenerbahçe ile çarşamba günü sözleşme imzalayacak."

Mbiwa yada Ömer'den biride gelirse yanına ekmek almaya giderken halay çekerim.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Biraz gerçekçi olmak lazım ömer toprak trye gelmez , mbiwa gelirse güzel olur ama ben geleceğini zannetmiyorum lucio biraz daha aykut kocamanın tarzı gibi

kaleci ve defansta toplam 5 oyuncudan 4ü türk olucak çooook büyük bi avantaj bu demekki ilerde 5 tane yabancı oynatıcaz
    .Hasan alide hayırlı olsun imza için gelmiş mücadelesi ile sol bekte güzel işler yapıcak inşallah

ayrıca nihat özdemir mehmet topalın tüm masraflarını karşılıyacağını açıklamış heralde oda gelirse çoooookk iyi olur

volkan-gg-hasan ali-bekir-yabancı transfer-yabancı transfer-cris-m.topal-stoch-kuyt-sow

kuytı aldıysa oynatıcak adam yedek oturmaya gelmez forvettede sowu kesiceğini zannetmiyorum 10 numara bölgesinde oynamaz mecburen sağ kanatta oynucak topuz kesik yicek yada orta alana alıcak topuzu

bu sene takımı çok merak ediyorum inşallah 4 3 3 oynarız

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ben aynı sistemle oynayacağımızı düşünüyorum. Kuyt , Mehmet yerine oynar.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

NTV Spor neden Hasan Ali'nin sözleşme süresini 3 yıl diye belirttiki. Aklıma takıldı. Yoksa bizmi 3 yıllık imzalayacağız.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Kuyt'un 3 yıl belki yanlış okumuşsundur

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

hasan ali ile en az 4-5 yil imzalanir tahminimce

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Biraz gerçekçi olmak lazım ömer toprak trye gelmez
    ailesi ikna edilirse bal gibi gelir, gurbetci oyuncular aile baskisina dayanamzlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Uefa vereceği karar bugün veya hafta başında açıklanacaktır. Şuana kadar Disiplin kuruluna sevk işlemi gerçekleşmediğine göre geçen sene verilen cezanın yerinde olduğu görülüyor. Ben bazı transferlerin protokolde bitip, Uefa'nın vereceği kararın beklendiğini düşünüyorum.

Aykut Kocaman nokta transferler yapıyor, Geçen sezon en çok dert yandığım 2 mevki vardı ve alternatifsizlik yüzünden mecburen katlanıyorduk. Biri Sağ açık diğeri Sol bek. 2 bölgeye de transfer yapıldı. Demek ki Aykut Kocaman'da bizler gibi eksikliği görüyormuş, bu sevindirici bir durum çünkü daha önceleri "yıldızda yıldız" mantığıyla eksiklikleri gidermek yerine göz boyama yoluna giderdik.

Şuan bir stoper bir de orta alanda oyuncu eksikliğimiz mevcut. Transfer her türlü yapılacaktır ama oyuncunun kalitesi UEFA'dan gelecek habere bağlı. İçeriden gelen duyumlara göre pozitif yönde bir karar çıkması durumunda çok sürpriz isimlerin gelmesi bekleniyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Lass ve Lucio diyorlar.
    (/s)

Mesaj Yetkileri