Kazım + Keita Allah'a emanet gerçekten bi de Jo gelirse partilerin dadından yenmez![]()
Kazım + Keita Allah'a emanet gerçekten bi de Jo gelirse partilerin dadından yenmez![]()
Bizi sol taraf TEM otobanı olur kesin.Acil transfer gerekiyor sola.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kader bizi ayırmış olsa da tekrar bizimle ol Kader Keita![]()
Bu Mersin'e noluyor yahu ? ''Bir oyuncu ile bir kulüp ilgilenirken, başka bir kulübün devreye girmesi pek şık olmaz'' bu ne demek ? Transfer piyasası olmasın o zaman .Saçmalamaya başladı MİY .
Galatasaray taraftarının sevgilisi olduğunu bildiğin bir adamı günlerce "Alıyoruz" , "ha aldık alacaz" , "azıcık ucunda kaldı" , "yarın imzaya geliyor" diye bas bas bağırarak almaya çalışırsan o adamın elinden kayması tek lafa bakar. İnşallah girmişizdir devreye.
MIY başkanı mıy mıy yapmasın![]()
Keita geri gelsin isterim, ancak biz yine hata yapıyoruz. İsmi geçen oyuncular, yani Fatih Terim'in söylediği isimlere bakıyorum, sol taraf için tek adam ismi geçmiyor. Geçen seneye göre daha iyi bir takım kuruluyor fakat dengesiz bir kadromuz var. Solda Emre Çolak veya Aydın'ın oynadığı takımdan beklentilerin çok olmaması gerekir. Hazırlık maçlarında Arda olmasına rağmen sol taraftan çok nadir atak yaptık, bütün ataklar sağ taraftan geldi. Hala sağa oyuncu almaya çalışıyoruz, Eboue, Keita...
Burak abi bence Keita gelirse solda oynayacak ve Keita gelirse sağ sol farketmez atar affetmez![]()
Keita zaman zaman solda oynamıştı ancak verimli olmamıştı, bence. İçeri kat ederek oynuyor ve pastan çok şut odaklı oynuyordu. Eboue içinde sol bek oynayabilirmiş deniyor. Bekte Eboue, açıkta Keita enterasan olur. Her iki kanatta da 4 tane sağ ayaklı adam. Tamam dünyada solak oyuncu az da, hiç mi yok arkadaş ? Özellikle Liverpool maçında dikkatimi çekti inanılmaz derecede sağ kanadı kullandık. Resmen yığılma oluyor. Sağ içte Sabri oynuyor, ki orjini sağ kanat. Fatih Terim bunu nasıl gözden kaçırır, benim aklım almıyor. Rakipler 2-3 maç sonra durduracaktır, hep aynı kanattan hücüm ederek başarıyı yakalayamayız.
Keita da solda oynarsa Balta'dn başka sol ayaklı oyunucumuz kalmıyor muhtemel 11 de.
Keita Kasımpaşa maçında müthiş gol atmıştı hatırlarsanız o maçta sol açıkta oynamıştı sol açıkta oynadığı diğer maçlarını hatırlamıyorum ama Keita yani bu adam sağ sol farketmez onun için her türlü dağıtır![]()
Kasımpaşa maçında daha çok serbest oynamıştı diye hatırlıyorum, ama emin değilim. Emre'den, Aydın'dan kat kat iyidir ama Arda kadar performans verir mi, soru işareti. Ayrıca isimden ziyade ben transfer politikamızdan memnun değilim, Meira'yı sattık takımda toplam 3 stoper varken, en kritik maçlara Kewell stoper çıktı. Nonda'yı bıraktık, Avrupa'da oynayamayacak Jo'yu aldık, Arda forvet oynadı, başarılı olamadı. Şimdi de sol açıkta inanılmaz bir zaafiyet söz konusu, aynı şekilde Çağlar ve Hakan Balta'yı aynı anda sahaya sürsek ikisi de bek oynasa yine fayda etmez, sol taraf rakipler için maden olacak mevcut kadro ile..
Baros , Stancu veya Elmander'i sola çekecek olmasın Fatih Terim ? 3ü de o bölgeyi kaldırabilecek isimler.
Football is simple,but Football Manager is not
Baros'da kanat oynayacak denge ne gezer. Ayrıca öyle "saf" bir golcüyü kanatta harcamak katliam olur.![]()
Bu üç isimden Baros ve Stancu için ihtimal vermiyorum, Elmander belki. Ancak Elmander mi Keita mı denilse herkes Keita oynasın daha iyi diyecektir. Ayrıca bir kontenjan sorunu da bizi bekliyor. Muslera, Ujfalusi, Melo, Baros ve Elmander şu için ilk 11'de oynayabilecek yabancılar. Bunlara ek olarak Eboue ve Keita'nın geleceğini düşünürsek, kim yedek kalacak ? Ayrıca ben yoğunluktan takip edemiyorum bu ara, Keita olayında tam olarak durum ne ?
Stancu'yu gördük geçen sezon solda çok kötüydü...Elmander ve Baros'un da sol tarafta iş yapacağını sanmıyorum oraya adam lazım hoca zaten hiç çekinmeden söylüyor oyuncuların isimlerini zaten Keita gelirse büyük ihtimalle vatandaşınıda yanında getirir...Keita'da girişimimiz varmış sanırım M.İ.Y başkanının açıklamasından öyle görünüyor...
Yalnız Arshavin gelecekse Keita'ya yazık olacak. Arshavin Keita'dan çok daha iyi bir adam ama Keita'nın alınamaması çok koyar.
Arshavin bugün ilk 11'de çıkmadı mı ? Üstelik Arsenal Fabregas ve Nasri'yi satıyor. Wenger Arshavin'i de bırakırsa kimi oynatacak, bu transfer hem zor hem de çok maliyetli olur. Maliye bakanımız Fatih Terim'den veto yer yani.![]()
Çağlar-Engin Baytar takası gündemde.
Engin sol bek oynayabiliyorsa...3 milyonmuş(euro) bonservisi Engin'in.
Çağlar'ı böyle birşey için takasta kullanacağımıza ihtimal vermek istemiyorum. Sol bekte formayı Hakan'dan alacağına eminim sene içinde.
Engin Baytar ın gelmesine kesinlikle karşıyım. Deli adam ihtiyacımız yok.
Football is simple,but Football Manager is not
Engin bence gelsin rotasyonda adama ihtiyacımız var ama Çağlar verilmemeli, madem oynatmayacağız Pino'yu verelim kafa kafaya mis.