Sayfa 625 / 896 İlkİlk ... 125525575615623624625626627635675725 ... SonSon
18,721 ile 18,750 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

RVP bu sözü hemen geleyim oynayım anlamında demedi.. Haberin içeriğine yeterince vakıf olamayan kişiler gelmişler burda bize edebiyat yapıyolar..

RVP bir gün ben de Kuyt gibi Fenerbahçe'de oynamak isterim dedi, siz montajcılar Fenerbahçede oynamak istiyorum dedi diye burda kafa açıyosunuz.. Hadi Messi geliyosa gidin GS Transfer alanında kutlayın Messi'yi

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    RVP bu sözü hemen geleyim oynayım anlamında demedi.. Haberin içeriğine yeterince vakıf olamayan kişiler gelmişler burda bize edebiyat yapıyolar..

RVP bir gün ben de Kuyt gibi Fenerbahçe'de oynamak isterim dedi, siz montajcılar Fenerbahçede oynamak istiyorum dedi diye burda kafa açıyosunuz.. Hadi Messi geliyosa gidin GS Transfer alanında kutlayın Messi'yi
    İkisi de aynı şey zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

demedi demeyin Lass ve Lucio'yu aldık gelecek seneki muhtemel kadromuz:

----------Sow

Stoch Alex Kuyt

----Topal Lass

Hasan Bekir Lucio GG

---------Volkan
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    İkisi de aynı şey zaten.
    aynı şey olmadığını ikimiz de biliyoruz..

Fenerbahçe'de oynamak istiyorum dediğim zaman bu mevcut durumu belirtir.. Yani şuanki yapmak istediği bişeyi belirtir..

Bir gün Fenerbahçe'de oynamak istiyorum dediği zaman gelecekteki planlarından bahsetmiş olur..

Gördüğünü üzre aynı şey değildir..

Bu arada Kolpa diyip Fanatikten sağdan soldan Ronaldo'nun röportaj haberini göstermiyorum ben size.. Resmi siteden Başkan Yardımcısı ve Genel Menajerin imza sırasındaki sözlerini gösteriyorum.. Siz hayal dünyasında yaşamaya devam edin..

Van Persie de Fenerbahçe’yi istiyormuş

Ziegler hakkında aynı ifadeyi yineleyen İdari Menajerimiz Hasan Çetinkaya ise bir anektodu aktararak. "Dirk Kuyt’ın hiçbir şekilde bizden Şampiyonlar Ligi’yle bir şartı olmadı Fenerbahçe’nin büyüklüğünden dolayı burayı tercih etti. Hatta Hollanda Milli Takımı’ndan Van Persie ona çok büyük bir kulübe gittiğini söylemiş ve ’İnşallah ben de bir gün Fenerbahçe’de oynarım’ demiş" diye ekledi.
    http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=29650

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ya hocam yolladığım ronaldo fenere gelirim haberini okursan anlarsın ne demek istediğimi bu adam sormuştur ilerde sende gelirmisin belli olmaz futbol bu demiştir hemen ilerde fenere gelmek isterim diye söylüyo arkadaş bu adam adım kadar eminim fenerin adını bilmiyodu bile yani önceden kaldıki gelecekteki planları olayı tamamen ters adamın daha önümüzdeki sezon hangi takımda oynucağı belli değilken son oynucağı takımın planınımı yapıcak hemde bu kendi ülkesinden bi takım olmucak fazla rüya görüyosunuz

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    İkisi de aynı şey zaten.
    herhalde türkçe'deki bir gün kavramını tam olarak bilmiyorsunuz.kesinlik değil ihtimal içerir anlam olarak öyle bir gün gelir ki bunun tarihi belli değildir 39 yaşında , yarın ya da hiç gelmeyebilir.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

RVP bir gün gelebilirim demiş neden gelmesin 30 undan sonra gelebilir futbol bu hiç belli olmuyor basacan parayı alacan adamı tamamen bu şekilde işler...Uzatmaya gerek yok...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Facx View Post
    ya hocam yolladığım ronaldo fenere gelirim haberini okursan anlarsın ne demek istediğimi bu adam sormuştur ilerde sende gelirmisin belli olmaz futbol bu demiştir hemen ilerde fenere gelmek isterim diye söylüyo arkadaş bu adam adım kadar eminim fenerin adını bilmiyodu bile yani önceden kaldıki gelecekteki planları olayı tamamen ters adamın daha önümüzdeki sezon hangi takımda oynucağı belli değilken son oynucağı takımın planınımı yapıcak hemde bu kendi ülkesinden bi takım olmucak fazla rüya görüyosunuz
    Tamam da bu söylediklerin hiçbişeye dayanmıyo, tamamen senin varsayımların üzerine yazıyosun bunu, ben ise birebir RVP ile görüşen kişilerin aktardıklarını yazıyorum.. İnanıp inanmamak senin elinde.. Benim adım hıdır elimden gelen budur..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Van Persie en kötü ihtimalle Totteham , Newcastle ,Valencia gibi klüplerde oynayabilecekken niçin Fenerbahçe'ye gelsin ? Kendi kendimize gelin güvey olmayalım.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

aynı şey olmadığını ikimiz de biliyoruz..

Fenerbahçe'de oynamak istiyorum dediğim zaman bu mevcut durumu belirtir.. Yani şuanki yapmak istediği bişeyi belirtir..

Bir gün Fenerbahçe'de oynamak istiyorum dediği zaman gelecekteki planlarından bahsetmiş olur..

Gördüğünü üzre aynı şey değildir..

Bu arada Kolpa diyip Fanatikten sağdan soldan Ronaldo'nun röportaj haberini göstermiyorum ben size.. Resmi siteden Başkan Yardımcısı ve Genel Menajerin imza sırasındaki sözlerini gösteriyorum.. Siz hayal dünyasında yaşamaya devam edin..
    30 yaşında adamın gelecekte ki planlarının arasında Fenerbahçe'de oynamak olmasının nedeni ne olabilir çok merak ettim. Fenerbahçe'den etkileniyorsa şimdi de gelir, bir gün gelirim demesi zaten benim dediğim gibi "para para para" olayını destekliyor.

Asıl hayal aleminde yaşamak "RVP bizim kulüpte oynmak istiyomuş lan, çok büyüğüz" düşüncesidir.

Quote Originally Posted by Börk View Post
    herhalde türkçe'deki bir gün kavramını tam olarak bilmiyorsunuz.kesinlik değil ihtimal içerir anlam olarak öyle bir gün gelir ki bunun tarihi belli değildir 39 yaşında , yarın ya da hiç gelmeyebilir.
    Çok naziksiniz, beni aydınlattınız gerçekten.

Söylemek istediğimi baştan okursan ne demek istediğimi anlarsın. İki söylemde de kulübün mevcut statüsünü değiştirecek bir ifade yok. Yani Fener şimdi küçük kulüp bir gün büyüyünce mi oynamak isterim diyor?

Nesil
    2006
    Yer
    11

Yahu adam Galatasarayı'n değilde Fenerbahçe'nin adını andı diye yatmadığını çamur kalmamış beYazık.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ne dersem deyim siz bi kalıba odaklanmışsınız, diretiyosunuz.. Pes ediyorum tamam siz kazandınız..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Yahu adam Galatasarayı'n değilde Fenerbahçe'nin adını andı diye yatmadığını çamur kalmamış beYazık.
    Evet Ronaldo , Messi , Neymar , Ganso hepsi Fenerbahçe'yi bekliyor Fenerbahçe bizi alsıın diye bekliyor arkadaşlar kimse kimseyi kandırmasın kendisinide kandırmasın. Persie buraya gelirse Yıllık 10 M € az istemeyeceğini herkes biliyor Dirk Kuyt'a verilen söz nolacak ? adama Tavan maaş'ımız 2.8 dendi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Olayı bilmiyorum da tahminimce şöyledir;Yahu bu adamlar Hollanda Milli Takımı'ndan arkadaş , Kuyt gelince ona da sorulmuştur röportaj mı neyse artık.O da nezaketen demiştir işte Kuyt inşallah başarılı olur falan filan derken neden olmasın manasında demiştir gidebilirim bir gün Fener'e diye.Neden geriliyorsunuz ?
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bilader çok iyi oldu bu haber Kuyt transferiyle bu karar kendini belli etmişti,geçen seneden beri dediğim Diarrada artık an meselesi

2 stoper 2 orta saha

Orta sahalardan biri Mehmet Topal diğeride Lass

Stoper konusu muammalı ama Lucio gelirse Luciano etkisi yapar müthiş sevinirim diğer stoperin ise Türk olacağını düşünüyorum Egemen veya Ömer Toprak olabilir.

Elimizde 7 yabancı oyuncu var sınır ise 10

Cristian-Alex-Stoch-Dia-Kuyt-Sow ve Bienvenü

Bence Lass ve Lucio ile 9 a tamamlarız alınırsa tribüne alternatif Ziegler gibi 1 yabancı olabilir.

Türk 5limiz gerçekten çok kaliteli hepsi direk milli takımda yer alan oyuncular.Volkan-GG-Bekir-Hasan-Topal

Bekir yerine Ömer veya Egemen olursa onlarda direk milli takım oyuncusu olacak,çok iyi bir kadro gerçekten.

Alex belki ayrılabilir çok iyi teklifler aldığını okuyoruz ama ne derece doğrudur bilemiyorum.Aykut hocaya ayırlcam dese hayır demez.

Ömer(Egemen) - Lucio(M'biwa) - Ziegler belki - Lass - Topal diyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Bilader çok iyi oldu bu haber Kuyt transferiyle bu karar kendini belli etmişti,geçen seneden beri dediğim Diarrada artık an meselesi

2 stoper 2 orta saha

Orta sahalardan biri Mehmet Topal diğeride Lass

Stoper konusu muammalı ama Lucio gelirse Luciano etkisi yapar müthiş sevinirim diğer stoperin ise Türk olacağını düşünüyorum Egemen veya Ömer Toprak olabilir.

Elimizde 7 yabancı oyuncu var sınır ise 10

Cristian-Alex-Stoch-Dia-Kuyt-Sow ve Bienvenü

Bence Lass ve Lucio ile 9 a tamamlarız alınırsa tribüne alternatif Ziegler gibi 1 yabancı olabilir.

Türk 5limiz gerçekten çok kaliteli hepsi direk milli takımda yer alan oyuncular.Volkan-GG-Bekir-Hasan-Topal

Bekir yerine Ömer veya Egemen olursa onlarda direk milli takım oyuncusu olacak,çok iyi bir kadro gerçekten.

Alex belki ayrılabilir çok iyi teklifler aldığını okuyoruz ama ne derece doğrudur bilemiyorum.Aykut hocaya ayırlcam dese hayır demez.

Ömer(Egemen) - Lucio(M'biwa) - Ziegler belki - Lass - Topal diyorum.
    Egemen 3 yıl imzaladı diye biliyorum

Nesil
    2006

Türkiye'de yıldız olan bir oyuncu yaşlandığı zaman gelme sebebi tamamen para ve İstanbul gibi sıcak bir şehirde yaşamak istemesidir. Fazla da bir nedenden dolayı seçmez. Bunuda herkes biliyor.

Van Persie'nin bunları söylemesi herkesi neden rahatsız etti? Böyle bir düşüncesi varmış, aynısını başka bir kulüp içinde söyleyebilirdi. Sonuçda PVH ile başlayan Kuyt ile devam eden bir süreç var, Hollanda'da Fenerbahçe artık tanınan ve sevilen bir kulüptür.

Sonuçta bu kulüp Anelka'yı buraya getirdi, Van Persie mi gelmeyecek...

Nesil
    2006
    Yer
    Kasımpaşa

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Türkiye'de yıldız olan bir oyuncu yaşlandığı zaman gelme sebebi tamamen para ve İstanbul gibi sıcak bir şehirde yaşamak istemesidir. Fazla da bir nedenden dolayı seçmez. Bunuda herkes biliyor.

Van Persie'nin bunları söylemesi herkesi neden rahatsız etti? Böyle bir düşüncesi varmış, aynısını başka bir kulüp içinde söyleyebilirdi. Sonuçda PVH ile başlayan Kuyt ile devam eden bir süreç var, Hollanda'da Fenerbahçe artık tanınan ve sevilen bir kulüptür.

Anelka ile Van Persie arasındaki kıyaslamanız yanlış olmuş maalesef. Talihsiz bir durum sizin için...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by mehmetcoo View Post
    Anelka ile Van Persie arasındaki kıyaslamanız yanlış olmuş maalesef. Talihsiz bir durum sizin için...
    Roberto Carlos, geldi sonuçta bu kulübe ki geldiği yaşta Avrupa'da çoğu kulüpte mücadele edebilirdi.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Roberto Carlos, geldi sonuçta bu kulübe ki geldiği yaşta Avrupa'da çoğu kulüpte mücadele edebilirdi.
    'Çoğu' klüp o parayı verirmiydi ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Adam kibarlığına demiş burda kaç sayfa tartışma dönmüş. Gelir belki 35 yaşında gelir Van Persie Türkiye'ye.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Artık buraya bişey yazasım gelmiyor vallahi.. IQ seviyesi yerlerde 3 sayfa tartışılan şeye bakın , arkadaşlarımız da doğru olanı anlatmaya çalışıyor gariplerim boşverin zaman kaybı. Uefa sopası da yalan çıktığına göre yabancı transferler bir an evvel açıklanır diye düşünüyorum. Lucio ve Lass gelse çoluğumu çocuğumu keserim yalnız

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

persie nin bunları söylemesi kimseyi rahatsız etmedi persie nin bunları söylediğini söylemesi bi yöneticinizin rahatsız etti bariz yalan çünkü ister hollanda milli takımından arkadaşı olsun ister karısı kocası olsun sırf kuyt geldi diye persie böyle bişey demez örnek vericek olursam holosko dinamo zagrebe giderse slovakya kampında stoch hamsik falan böyle bi açıklama yaparmı ?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Artık buraya bişey yazasım gelmiyor vallahi.. IQ seviyesi yerlerde 3 sayfa tartışılan şeye bakın , arkadaşlarımız da doğru olanı anlatmaya çalışıyor gariplerim boşverin zaman kaybı. Uefa sopası da yalan çıktığına göre yabancı transferler bir an evvel açıklanır diye düşünüyorum. Lucio ve Lass gelse çoluğumu çocuğumu keserim yalnız
    Doğru anlatılmak istenilen sizin hayallerinizse ben doğrudan uzak kalayım

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

olm rahatsız mısınız la
    birgün gelirim demiş adam hemen yarın geleceğim dememiş ki fenerbahçeye deydirmek için elinizden geleni yapıyorsunuz ya
    siz gidin kapa bildirip alamadıklarınıza yanın bırakın fb transfer haberlerini

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Evet Ronaldo , Messi , Neymar , Ganso hepsi Fenerbahçe'yi bekliyor Fenerbahçe bizi alsıın diye bekliyor arkadaşlar kimse kimseyi kandırmasın kendisinide kandırmasın. Persie buraya gelirse Yıllık 10 M € az istemeyeceğini herkes biliyor Dirk Kuyt'a verilen söz nolacak ? adama Tavan maaş'ımız 2.8 dendi.
    Herşey tamam da parası senden mi çıkıyor ?

Para var veriririz arkadaşım kıskançlık bu olsa gerek

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Öncelikle MAA'dan 45 milyon alsınlar, vereceğim demişti, onunla iyi transferler yapılır.

Kulübün tamamı cebinden çıkacak transferler olmayacaktır, illa ki dışarıdan destek gelecektir. Herkesin beklediği gibi Topal ve Lass harika olur ama olur mu onu beklemek lazım. Ama Topal artık kesin gibi.

Defansa Lucio deniyor kaç gündür ama bir türlü inanmayıp kendimi heyecanlandırmıyorum. Mükemmel olur.

Ali Yıldırım bu kulübün geleceğiydi ki savcı mütaalasında örgütün içine onu da soktu, ceza alursa muhtemelen sporun içinde olamayacak. Yoksa Aziz Yıldırım'dan daha ileri taşırdı bizi kesinlikle.

Şimdi kim alınacaksa alınsın 3 temmuza yetişsin ki ön elemede faydası olsun yoksa ŞL'ye kalamadıktan sonra ne anlamı kalır transferin.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ali Yıldırım'ın sözlerine bakarsak 2 ortasaha ve 2 stoper alınacak. Ortasaha alternatifleri tabi ki diarra topal ve costa .. defansta lucio ve mbiwa'nın adları geçiyor bu durumda yobo takımda olmayacak. Ne diyelim yazması hayal etmesi bile güzel gelişmeleri takip edeceğiz

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Facx View Post
    persie nin bunları söylemesi kimseyi rahatsız etmedi persie nin bunları söylediğini söylemesi bi yöneticinizin rahatsız etti bariz yalan çünkü ister hollanda milli takımından arkadaşı olsun ister karısı kocası olsun sırf kuyt geldi diye persie böyle bişey demez örnek vericek olursam holosko dinamo zagrebe giderse slovakya kampında stoch hamsik falan böyle bi açıklama yaparmı ?
    böyle bir mantık yok.
    (/s)

Mesaj Yetkileri