Savunma diye bahsettiği bir isim Ziegler de olabilir çünkü Hasan Ali geldi, Ziegler gitti algısı doğru değil, görüşme yapacağız demiş.
Stoper ve Ziegler şeklinde olabilir o 2 isim. Orta sahaya da Topal ve Costa olur diye düşünüyorum.
Savunma diye bahsettiği bir isim Ziegler de olabilir çünkü Hasan Ali geldi, Ziegler gitti algısı doğru değil, görüşme yapacağız demiş.
Stoper ve Ziegler şeklinde olabilir o 2 isim. Orta sahaya da Topal ve Costa olur diye düşünüyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Costayla Cristian aynı anda sahada bizi verem ederler
Cristian garantii oynacak hücumcu olarak kullanacak yanına Appiah tarzı bir adam Lass buna uygun DM yede Topal 3 lü böyle olur
fenerbahçe iyisiyle kötüyüsüyle bu dönemden tamamen kurtulur inşallah.şike varsa cezalar verirsin yoksa da bütün kirli eller çekilsin artık üstlerinden.şahsım adına konuşmak gerekirse lucio'ya ben pek ihtimal vermiyorum.diğer tüm transferler olası olursa da hayırlı olsun fenerbahçe adına.
geçmiş olsun arkadaşlar.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Kuyt'un ücretinin tavan olacağı açıklandı mı ya da nereden çıktı? Ben takip edemedim, o nedenle soruyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Valla resmi bir şey varmı bilmiyorum ancak haber siteleri felan hep öyle diyor.
Fenerbahçe, Kuyt'a, "tavan ücret" garantisi verince, Real Madridli Lassana Diarra transferinde elini kolunu bağladı. Fransız oyuncu, gelirinin düşmemesi için 5 milyon euro talep etti. Ancak sarı-lacivertliler, 2.85 milyon euronun üzerine çıkamıyor
Teknik direktör Aykut Kocaman’ın iki sezondur almaya çalışan, ancak geçen sezon başı transferi 3 Temmuz sürecine takılan Diarra, yıllık en az 5 milyon euro ücret talep etti. Real Madrid ile sözleşmesi sürdüğü için kazancında düşme olmasını istemeyen Fransız oyuncu, Fenerbahçe Yönetimi’nin kafasını karıştırdı. Sarı-lacivertliler, Diarra’ya ödenecek olan parada 2.85 milyon euronun üzerine çıkmama ilkesi nedeniyle beklemeye geçti.
Çünkü Fenerbahçe Yönetimi, yıllık 4.5 milyon euro ücret isteyen Dirk Kuyt’a, takımdaki ücret dengesini gerekçe göstererek en fazla 2.85 milyon euro ödeme yapabileceğini bildirmişti. Hollandalı oyuncunun, başka bir oyuncuya bu rakamın üstünde ödeme yapılmayacağı garantisini istemesi üzerine de o söz verilmişti.
Yeni transfer edilen Dirk Kuyt’a, tavan ücretin kendi ücreti olacağı yönünde garanti veren Fenerbahçe, Diarra’da yaşanan bu sorunu, sponsorlar yardımı ile aşmaya çalışacak.
Haber çelişkili, son cümlede sponsorlar aracılığıyla halledecek diyor, yani Diarra'nın yüksek ücret alması sorun değil, ona verilen ücreti sponsor karşılıyor dendikten sonra.
Ki Diarra gelecekse zaten yıllık alacağı ücreti kimsenin sorun yapacağını zannetmiyorum.
Ayrıca önceki mesajımda belirtmiştim, yapılacak transferlerde sponsorun etkisi hayli fazla olacaktır. Özellikle Nihat Özdemir, Ali Koç mutlaka dışarıda da olsalar, transferlerde destek olacaklardır, Sow transferi gibi.
"YÜCE ATATÜRK"
arkadaş şu taraftarın muhasebecilik yapmasına ne bozuluyorum burda yüz oldu dediğim ama kimse sallamıyor izleyin maçınızı boşverin muhasebeciliği kaça almış beşe gitmiş yöneticiler düşünsün onu![]()
Kuyt ücrette indirime gitmişti Aykut Kocaman bütçe daralmasını öne sürdüğü için. Bugün ben indirime gidiyorum ama yarın 4-5 Milyon Euro vereceğiniz oyuncular gelecek mi tarzı bir soru sormuştu Kuyt, ona böyle bir şeyin olmayacağı garantisi verildi yani.
Son 3 sayfayı okudum da, muhalefet etmek için muhalefet etmiş birileri. Van Persie bunu Kuyt'a söyledi mi söylemedi mi bilmiyorum, ama oyuncuların sempatik bulduğu takımlar olması normal. Umarım bir gün Fenerbahçe'de oynarım demesindeki amacın öncelikle kibarlık olduğunun hepimiz farkındayız zaten, anlamadığınız nokta kariyerinin en az 5 yılını en üst düzey liglerde geçirdikten sonra bir alt seviyeye inmek isterse Fenerbahçe ve İstanbul'un kendisi için iyi bir tercih olmayacağını kimse söyleyemez.
RVP ne dedi demedi diye tartışıyorsunuz yahu olaya bakDediyse demiştir , demediyse dememiştir pek bir önemi yok bir cümlenin.
2 orta saha alıcaz demiş ali başkan birisi topal olucak yanınada lassı alırsak burda hep beraber horon oynarız
Ali Yıldırım : "İki savunmaya, iki orta sahaya 1. sınıf dört oyuncu alacağız" demişti.Bekliyoruz.
tamam 1231498982543. kez Ali Yildirim'in dediklerini yazmaniza gerek yok anladikSürekli bakiyorum transfer olmusmu diye titizlikle takip ediyorum konuyu ondan rahatsiz ediyor ayni mesajin tekrar tekrar yazilmasi.
Ben 1231498982543 kez girmedigim için konuya görmemis olabilirim.![]()
Yönetimin yapması gereken şey; geçen sene ŞL'de olmayışımızın acısını bu sene çok iyi kadro kurarak çıkarmaktır. İsmi bizimle anılan birçok oyuncu mantıklı transferler olur.
- Mehmet Topal İspanya'da pas oyununa daha yatkın bir oyuncu haline geldi. Defansif orta saha sorunumuz da olduğundan kesinlikle almak lazım. Sanıyorum Topal konusunda bir sıkıntı olmaz.
- İtalyan basını ısrarla Lucio'yu yazıyor. Lucio geçen sezon Inter'de 42 maça çıkmış bir canavardır. Yaşı falan hiç sıkıntı değil, inşallah alınır.
- Lass + Topal ikilisi bizim hücumdaki Stoch, Kuyt, Alex ve Sow dörtlüsünü kaldırabilecek kalitede bir göbek olur. Ancak Lass'ın senelik 5 m € falan istediği konuşuluyor. Eğer öyle paralar istiyorsa hiç gerek yok. Biz şimdiye kadar en yüksek ücreti 4 m € ile Carlos'a ödedik. Bunun üstüne çıkacağımızı hiç zannetmiyorum.
- Yobo için 2 m € gibi bonservis bedeli olduğu yazılıyor. Yobo'yu da artık almamız lazım. Ama kontenjan konusunda sıkıntı çıkabileceği için Lucio + Serdar ikilisi denenebilir. Serdar'ın bu sene çıkış yapacağını düşünüyorum.
- Hasan Ali mevkisinde alınabilecek başka yerli olmadığı için iyi bir transfer oldu gibi. Ama kendisini geliştirmesi lazım.
![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kadroya bak allahım sana geliyorum o orta saha ne öyle
abi transfer yapmadan buraya bişi yazmayın yazın resmi tmransfer olsun her tıkladığımda yeni bir uutla tıklıyorum sonra hevesim kursağımda kalıyor![]()
RVP dedi, demedi bilemem ama sıkıntı yok. Volkan Reyiz gider evinden aldırır.
Lucio'yu bi ben istemiyorum heralde. Alınırsa çok dudak bükmem ama Yobo'ya tercih edilecekse hiç istemem açıkcası. Yobo'yu almamak Fenerbahçeye ihanettir.
Yobo CL de beş para etmez bir oyuncu Evertonda barınamayan bizden başka talibi Liecster City olan bir futbolcudan ne bekliyorsunuz ki.Geçen sene çok kötüydü Yobo,sadece ilk geldiği yıl yanında Lugano olduğu için iyiydi,bu sene çok sırıttı Serdardan farkı yoktu inş alınmaz kesinlikle istemem,kadro zenginliği açısından alıncaksa olur.
Lucio'nun geleceğine inanmayın 33-34 yaşında bir oyuncuyu kimse almaz, Yobo'ya para verilmek istenmemesin tek sebebi yaşı iken daha yaşlı bir oyuncu için bu düşünülemez.
lucio nun gecen sezonki performansi nasildi interi takip eden arkadaslar yazarsa bir fikir sahibi olabiliriz alinip alinmayacagi konusunda.. he bana sorarsaniz hala rahat avrupanin 4 büyük liginde oynar..
İnterde 42 maça çıktığına göre performansı tatmin edicidir,bence alabiliyorsak kaçırmamamız gereken bir oyuncu
Lucio ile Ujfayı bir tutmak yanlış olur Lucio,Ujfa'dan daha fazla maaş alıyor sanırım o yaşta sıkıntı çıkarabilir 27-28 yaşında adam alıp 4-5 sene oynatılır daha iyi olur biz Nounkeu'yu aldık iyi oldu Ujfa bırakınca sıkıntımız olmayacak en azından...
Lucio 3.6 m euro yıllık garanti para alıyormuş,İnter bu yükten kurtulmak için bonservisini eline verecek gibi birşey duymuştum