Sayfa 626 / 896 İlkİlk ... 126526576616624625626627628636676726 ... SonSon
18,751 ile 18,780 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Savunma diye bahsettiği bir isim Ziegler de olabilir çünkü Hasan Ali geldi, Ziegler gitti algısı doğru değil, görüşme yapacağız demiş.

Stoper ve Ziegler şeklinde olabilir o 2 isim. Orta sahaya da Topal ve Costa olur diye düşünüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Costayla Cristian aynı anda sahada bizi verem ederler

Cristian garantii oynacak hücumcu olarak kullanacak yanına Appiah tarzı bir adam Lass buna uygun DM yede Topal 3 lü böyle olur

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

fenerbahçe iyisiyle kötüyüsüyle bu dönemden tamamen kurtulur inşallah.şike varsa cezalar verirsin yoksa da bütün kirli eller çekilsin artık üstlerinden.şahsım adına konuşmak gerekirse lucio'ya ben pek ihtimal vermiyorum.diğer tüm transferler olası olursa da hayırlı olsun fenerbahçe adına.

geçmiş olsun arkadaşlar.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Costayla Cristian aynı anda sahada bizi verem ederler

Cristian garantii oynacak hücumcu olarak kullanacak yanına Appiah tarzı bir adam Lass buna uygun DM yede Topal 3 lü böyle olur
    Lass çok yazılıyor,çiziliyorda yıllık 4 milyon euro diye okudum bir haberde.Kuyt'ın ücreti bildiğim kadarıyla tavan ücret olacak.Bu yüzden yıllık ücreti sorun çıkarabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kuyt'un ücretinin tavan olacağı açıklandı mı ya da nereden çıktı? Ben takip edemedim, o nedenle soruyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Kuyt'un ücretinin tavan olacağı açıklandı mı ya da nereden çıktı? Ben takip edemedim, o nedenle soruyorum.
    Valla resmi bir şey varmı bilmiyorum ancak haber siteleri felan hep öyle diyor.

Fenerbahçe, Kuyt'a, "tavan ücret" garantisi verince, Real Madridli Lassana Diarra transferinde elini kolunu bağladı. Fransız oyuncu, gelirinin düşmemesi için 5 milyon euro talep etti. Ancak sarı-lacivertliler, 2.85 milyon euronun üzerine çıkamıyor

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın iki sezondur almaya çalışan, ancak geçen sezon başı transferi 3 Temmuz sürecine takılan Diarra, yıllık en az 5 milyon euro ücret talep etti. Real Madrid ile sözleşmesi sürdüğü için kazancında düşme olmasını istemeyen Fransız oyuncu, Fenerbahçe Yönetimi’nin kafasını karıştırdı. Sarı-lacivertliler, Diarra’ya ödenecek olan parada 2.85 milyon euronun üzerine çıkmama ilkesi nedeniyle beklemeye geçti.

Çünkü Fenerbahçe Yönetimi, yıllık 4.5 milyon euro ücret isteyen Dirk Kuyt’a, takımdaki ücret dengesini gerekçe göstererek en fazla 2.85 milyon euro ödeme yapabileceğini bildirmişti. Hollandalı oyuncunun, başka bir oyuncuya bu rakamın üstünde ödeme yapılmayacağı garantisini istemesi üzerine de o söz verilmişti.
    Yeni transfer edilen Dirk Kuyt’a, tavan ücretin kendi ücreti olacağı yönünde garanti veren Fenerbahçe, Diarra’da yaşanan bu sorunu, sponsorlar yardımı ile aşmaya çalışacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Haber çelişkili, son cümlede sponsorlar aracılığıyla halledecek diyor, yani Diarra'nın yüksek ücret alması sorun değil, ona verilen ücreti sponsor karşılıyor dendikten sonra.

Ki Diarra gelecekse zaten yıllık alacağı ücreti kimsenin sorun yapacağını zannetmiyorum.

Ayrıca önceki mesajımda belirtmiştim, yapılacak transferlerde sponsorun etkisi hayli fazla olacaktır. Özellikle Nihat Özdemir, Ali Koç mutlaka dışarıda da olsalar, transferlerde destek olacaklardır, Sow transferi gibi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arkadaş şu taraftarın muhasebecilik yapmasına ne bozuluyorum burda yüz oldu dediğim ama kimse sallamıyor izleyin maçınızı boşverin muhasebeciliği kaça almış beşe gitmiş yöneticiler düşünsün onu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    arkadaş şu taraftarın muhasebecilik yapmasına ne bozuluyorum burda yüz oldu dediğim ama kimse sallamıyor izleyin maçınızı boşverin muhasebeciliği kaça almış beşe gitmiş yöneticiler düşünsün onu
    Bende senin gibi düşünüyorum.Ancak bir bakıma taraftarında düşünmesi lazım.Beşiktaş örneği var önümüzde.Bu yüzden sende düşün bu saatten sonra

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Haber çelişkili, son cümlede sponsorlar aracılığıyla halledecek diyor, yani Diarra'nın yüksek ücret alması sorun değil, ona verilen ücreti sponsor karşılıyor dendikten sonra.

Ki Diarra gelecekse zaten yıllık alacağı ücreti kimsenin sorun yapacağını zannetmiyorum.

Ayrıca önceki mesajımda belirtmiştim, yapılacak transferlerde sponsorun etkisi hayli fazla olacaktır. Özellikle Nihat Özdemir, Ali Koç mutlaka dışarıda da olsalar, transferlerde destek olacaklardır, Sow transferi gibi.
    Kuyt ücrette indirime gitmişti Aykut Kocaman bütçe daralmasını öne sürdüğü için. Bugün ben indirime gidiyorum ama yarın 4-5 Milyon Euro vereceğiniz oyuncular gelecek mi tarzı bir soru sormuştu Kuyt, ona böyle bir şeyin olmayacağı garantisi verildi yani.

Son 3 sayfayı okudum da, muhalefet etmek için muhalefet etmiş birileri. Van Persie bunu Kuyt'a söyledi mi söylemedi mi bilmiyorum, ama oyuncuların sempatik bulduğu takımlar olması normal. Umarım bir gün Fenerbahçe'de oynarım demesindeki amacın öncelikle kibarlık olduğunun hepimiz farkındayız zaten, anlamadığınız nokta kariyerinin en az 5 yılını en üst düzey liglerde geçirdikten sonra bir alt seviyeye inmek isterse Fenerbahçe ve İstanbul'un kendisi için iyi bir tercih olmayacağını kimse söyleyemez.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

RVP ne dedi demedi diye tartışıyorsunuz yahu olaya bak Dediyse demiştir , demediyse dememiştir pek bir önemi yok bir cümlenin.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

2 orta saha alıcaz demiş ali başkan birisi topal olucak yanınada lassı alırsak burda hep beraber horon oynarız

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ali Yıldırım : "İki savunmaya, iki orta sahaya 1. sınıf dört oyuncu alacağız" demişti.Bekliyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

tamam 1231498982543. kez Ali Yildirim'in dediklerini yazmaniza gerek yok anladik Sürekli bakiyorum transfer olmusmu diye titizlikle takip ediyorum konuyu ondan rahatsiz ediyor ayni mesajin tekrar tekrar yazilmasi.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ben 1231498982543 kez girmedigim için konuya görmemis olabilirim.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Ben 1231498982543 kez girmedigim için konuya görmemis olabilirim.
    yanlis anlama kardesim senden önce yazanlarda oldu önceki sayfalarda yazilmasina ragmen yani sözüm meclisten disari

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    yanlis anlama kardesim senden önce yazanlarda oldu önceki sayfalarda yazilmasina ragmen yani sözüm meclisten disari

Başarısız geçen sezonun ardından Neven Spahija ile yollarını ayıran Fenerbahçe Ülker, ülkesinde Montepaschi Siena’yı çalıştıran İtalyan antrenör Simone Pianigiani ile 2 yıllık sözleşme imzaladı..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yönetimin yapması gereken şey; geçen sene ŞL'de olmayışımızın acısını bu sene çok iyi kadro kurarak çıkarmaktır. İsmi bizimle anılan birçok oyuncu mantıklı transferler olur.

- Mehmet Topal İspanya'da pas oyununa daha yatkın bir oyuncu haline geldi. Defansif orta saha sorunumuz da olduğundan kesinlikle almak lazım. Sanıyorum Topal konusunda bir sıkıntı olmaz.

- İtalyan basını ısrarla Lucio'yu yazıyor. Lucio geçen sezon Inter'de 42 maça çıkmış bir canavardır. Yaşı falan hiç sıkıntı değil, inşallah alınır.

- Lass + Topal ikilisi bizim hücumdaki Stoch, Kuyt, Alex ve Sow dörtlüsünü kaldırabilecek kalitede bir göbek olur. Ancak Lass'ın senelik 5 m € falan istediği konuşuluyor. Eğer öyle paralar istiyorsa hiç gerek yok. Biz şimdiye kadar en yüksek ücreti 4 m € ile Carlos'a ödedik. Bunun üstüne çıkacağımızı hiç zannetmiyorum.

- Yobo için 2 m € gibi bonservis bedeli olduğu yazılıyor. Yobo'yu da artık almamız lazım. Ama kontenjan konusunda sıkıntı çıkabileceği için Lucio + Serdar ikilisi denenebilir. Serdar'ın bu sene çıkış yapacağını düşünüyorum.

- Hasan Ali mevkisinde alınabilecek başka yerli olmadığı için iyi bir transfer oldu gibi. Ama kendisini geliştirmesi lazım.

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Kadroya bak allahım sana geliyorum o orta saha ne öyle

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Yönetimin yapması gereken şey; geçen sene ŞL'de olmayışımızın acısını bu sene çok iyi kadro kurarak çıkarmaktır. İsmi bizimle anılan birçok oyuncu mantıklı transferler olur.

- Mehmet Topal İspanya'da pas oyununa daha yatkın bir oyuncu haline geldi. Defansif orta saha sorunumuz da olduğundan kesinlikle almak lazım. Sanıyorum Topal konusunda bir sıkıntı olmaz.

- İtalyan basını ısrarla Lucio'yu yazıyor. Lucio geçen sezon Inter'de 42 maça çıkmış bir canavardır. Yaşı falan hiç sıkıntı değil, inşallah alınır.

- Lass + Topal ikilisi bizim hücumdaki Stoch, Kuyt, Alex ve Sow dörtlüsünü kaldırabilecek kalitede bir göbek olur. Ancak Lass'ın senelik 5 m € falan istediği konuşuluyor. Eğer öyle paralar istiyorsa hiç gerek yok. Biz şimdiye kadar en yüksek ücreti 4 m € ile Carlos'a ödedik. Bunun üstüne çıkacağımızı hiç zannetmiyorum.

- Yobo için 2 m € gibi bonservis bedeli olduğu yazılıyor. Yobo'yu da artık almamız lazım. Ama kontenjan konusunda sıkıntı çıkabileceği için Lucio + Serdar ikilisi denenebilir. Serdar'ın bu sene çıkış yapacağını düşünüyorum.

- Hasan Ali mevkisinde alınabilecek başka yerli olmadığı için iyi bir transfer oldu gibi. Ama kendisini geliştirmesi lazım.

Bu kadro'ya en kötü Yobo ve Ziegler kiralık olarak eklenirse mükemmel bir ŞL kadrosu olur. Çok ses getiririz!!
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

abi transfer yapmadan buraya bişi yazmayın yazın resmi tmransfer olsun her tıkladığımda yeni bir uutla tıklıyorum sonra hevesim kursağımda kalıyor

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

RVP dedi, demedi bilemem ama sıkıntı yok. Volkan Reyiz gider evinden aldırır.

Lucio'yu bi ben istemiyorum heralde. Alınırsa çok dudak bükmem ama Yobo'ya tercih edilecekse hiç istemem açıkcası. Yobo'yu almamak Fenerbahçeye ihanettir.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Yobo CL de beş para etmez bir oyuncu Evertonda barınamayan bizden başka talibi Liecster City olan bir futbolcudan ne bekliyorsunuz ki.Geçen sene çok kötüydü Yobo,sadece ilk geldiği yıl yanında Lugano olduğu için iyiydi,bu sene çok sırıttı Serdardan farkı yoktu inş alınmaz kesinlikle istemem,kadro zenginliği açısından alıncaksa olur.

Nesil
    2006

Lucio'nun geleceğine inanmayın 33-34 yaşında bir oyuncuyu kimse almaz, Yobo'ya para verilmek istenmemesin tek sebebi yaşı iken daha yaşlı bir oyuncu için bu düşünülemez.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Lucio'nun geleceğine inanmayın 33-34 yaşında bir oyuncuyu kimse almaz, Yobo'ya para verilmek istenmemesin tek sebebi yaşı iken daha yaşlı bir oyuncu için bu düşünülemez.
    Lucio'nun yaşında bir sorun olacağını düşünmüyorum.Çok rahat 2 sene oynar bence.Mesela bizim Ujfalusi de 34 yaşında şu an ama gayet iyi oynuyor.Lucio Ujfalusi'den fizik olarak da daha iyi.Yaşında bir sakınca görmüyorum ben şahsen.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Lucio'nun yaşında bir sorun olacağını düşünmüyorum.Çok rahat 2 sene oynar bence.Mesela bizim Ujfalusi de 34 yaşında şu an ama gayet iyi oynuyor.Lucio Ujfalusi'den fizik olarak da daha iyi.Yaşında bir sakınca görmüyorum ben şahsen.
    Bonservis meseleside var, 34 yaşında alıp sadece 2 yıl oynatmaktansa 28 yaşında birisini alıp daha uzun süre oynatmak daha mantıklı.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

lucio nun gecen sezonki performansi nasildi interi takip eden arkadaslar yazarsa bir fikir sahibi olabiliriz alinip alinmayacagi konusunda.. he bana sorarsaniz hala rahat avrupanin 4 büyük liginde oynar..

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

İnterde 42 maça çıktığına göre performansı tatmin edicidir,bence alabiliyorsak kaçırmamamız gereken bir oyuncu

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Lucio ile Ujfayı bir tutmak yanlış olur Lucio,Ujfa'dan daha fazla maaş alıyor sanırım o yaşta sıkıntı çıkarabilir 27-28 yaşında adam alıp 4-5 sene oynatılır daha iyi olur biz Nounkeu'yu aldık iyi oldu Ujfa bırakınca sıkıntımız olmayacak en azından...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Lucio 3.6 m euro yıllık garanti para alıyormuş,İnter bu yükten kurtulmak için bonservisini eline verecek gibi birşey duymuştum

Mesaj Yetkileri