Mert Çetin tecrüman, Madrid'e gidiyor.Arda'nın sağ kolu olacak.
Mert Çetin tecrüman, Madrid'e gidiyor.Arda'nın sağ kolu olacak.
Mert Çetin A takım idari menajer yardımcısı pozisyonunda şu anda kulüpte, gideceğini sanmıyorum ama epey dedikodu dönüyor ortalıkta.
Bu Adamda MetalciymişTamam Tam Kazım'ın Kafadan
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
gerçekten o kadar iyi transferler yaptık ki bir de sol kanattaki açığı kapatırsak transfer olarak en iyi senemizi tamamlamış oluruz.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Adamın Oynamadığı Yer Yok Kaç Tane Ciğeri Var Bu Adamın
Sol Tarafta Bile Yeterliymiş Terim Solda Oynatır Kesin, Sağda Sabri Reyis Bekler Tamam
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Keita transferi bence çok sacma olur. Elimizden çok iyi bir fiyata çıkarmıştık. Şimdi kaç paraya gelirse gelsin satışı zarar ile olacak. Çünkü yaşlanıyor. Fizik kondüsyonu düşecek ve zarar edecegiz satışından kaç para olursa olsun. Kârla satmak imkansız. Ve yabancı kontenjanı dolduracak. Çok gereksiz ve tamamen üşengeçlik transferi. Eboue ise çok iyi transfer. Umarım bi gün bizim takımımızda Ankara takımları gibi Güney Amerika'dan falan kaliteli genç oyuncu transfer etmeyi ögrenir. Kiralamak bile güzel bir çözümdür aslında.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Eboue çok iyi transfer.Açıkcası sağ bek'te yaşadığımız sıkıntıdan dolayı acayip isterdim bizim takımın transfer etmesini.
So what?
Saike
http://twitter.com/#!/TheRealEboue/s...54961974034433
kulüp galatasaray ile görüşüyor. her şey tamamen arsenal'e bağlı. arsenal'i tüm kalbimle seviyorum.
öyle bir yazmış ki sanki gönülsüz olarak gönderiliyor gibi. adam buraya gelmeyi istemiyor aslında. öyle bir anlam var.
galatasaray sözlükten bi arkadaşdan alıntı
Yalnız Ujfalusi geldiğinde parmak arası terlikle gelmişti imza atmaya. Arda'da klüp a parmak arası terlik ile gitti. Dikkatimi çekti.![]()
Arda'da gene şort vardı alt-üst uyumluydu ujfaluside forma-kot pantolon-terlik o farklı bi dünya![]()
Sahsi Gorusum UmutOfkelinin Dedigi %80 hersey cikiyor sahsen duyumcu birisi degil orda herkesde ole diyor yani yonetici tanidiklari var vs diye Bu arada ;
Keita'nın menajerinin yarın sağlık raporuyla birlikte Türkiye'ye gelmesi bekleniyor..Gelen bilgilere göre keita'nın hiçbir sağlık sorunu yok
Fatih Terim: "Keita beğendiğim, sevdiğim, Galatasaraylıların da istediği bir oyuncu ama şartlara bakıyoruz.''
Umut Ofkeli ; Keita'nın menajeri İstanbulda Bugün Galatasaraylı yöneticilerle görüşecekler ve büyük ihtimalle bir karar çıkacak
Last edited by byariff : 16.Ağustos.2011 at 13:48
Keita'da gelmek istiyodur bence bi sorun çıkmaz.
Fatih Terim : ''Eboue direkt olarak Perşembe günü Slovenya kampımıza gelecek.Ailesiyle ilgili olarak o güne kadar izin verdik.Keita benimde beğendiğim, benim de sevdiğim bir futbolcu.Taraftar da çok seviyor.Şartlara bakıyoruz şuanda.''
http://yfrog.com/kke30sdj
Sağlık kontrolünden geçmiş Eboue![]()
GS Genel Kurul Üyesi Celal Gürcan: ''Keita’nın menajeri İstanbul’da.Eski futbolcumuzla tekrar anlaşacağımıza inanıyorum.Şuan hiç sorun yok”
Celal Gürcan : ''Kişisel fikrim Keita transferinden sonra takım lig için gayet yeterli.İyi oyuncular aldığımıza inanıyorum.''
Amauri, Türkiye'ye, Galatasaray'a gitmek istiyor.(Tuttosport)
Celal Gurcanin Roportajinin tamami ;
http://www.radyospor.com/News.aspx?ID=146777
Last edited by byariff : 16.Ağustos.2011 at 16:30
Keitada Bitti Diyebiliriz
10 dakika önce Radyospor'da Özgür Sancar'a konuşan Turgay Kıran : ''Keita ve Eboue transferlerini kutluyorum'' demiş.
http://twitter.com/#!/umutofkeli/sta...56887785275392
Abdul Kader Keita yeniden Galatasarayımızda! Camiamıza hayırlı olsun. Hoş geldin Kara Şimşek!
Umut Öfkeli
Abdul Kader Keita yeniden Galatasarayımızda! Camiamıza hayırlı olsun. Hoş geldin Kara Şimşek!
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
umutofkeli Umut Öfkeli
Mersin'e gelmez demişdim. Mersin biraz işi reklamınada kaçtı. Şimdi Galatasaraya sallamaya başlarlar.
Artık 2008-2009'da nasıl Arda-Kewell değişmeli olarak sol kanatta oynadıysa Keita-Kazım da değişmeli olarak sağ kanatta oynar.
Hayırlı olsun Galatasarayımıza iki oyuncuda.. Sol açığa ilk 11'i zorluyacak bir tane Türk oyuncu alırsak tamamdır.
+ Stoper mevkisinde sıkıntı yaşayabiliriz. ( Gökhan - Servet - Ujfalusi - Semih Kaya / Ceyhun - Hakan )
Emmanuel Eboue Galatasaray'da
Galatasaray, İngiltere Premier Ligi takımlarından Arsenal oyuncusu Emmanuel Eboue ile 4 yıllık anlaşmaya vardı.
Transfere ilişikin, Galatasaray Sportif AŞ tarafından Kamu Aydınlatma Platformu (KAP)'na gönderilen açıklama şu şekilde:
The Arsenal Football Club PLC (Arsenal FC) oyuncularından Emmanuel Eboue ile 2011-2012 sezonundan başlamak üzere 4 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre oyuncunun kulübü Arsenal FC'ye 3.500.000 EUR tutarında transfer ücreti ödenecektir. Oyuncuya ise 2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarının her biri için 2.500.000 EUR, 2013-2014 ve 2014-2015 sezonlarının her biri için 2.200.000 EUR sabit transfer ücreti ve her sezon için 10.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir.
Galatasaray Sportif AŞ
Forma yakışmış![]()
yeşil sahaların shaquille o'neal ı![]()
Bütçeyide zorlamadan çok iyi bir transfer yapmış olduk. Şimdi sırada Abdel Kader Keita var.
Eboue iyi transfer oldu. Birde sol beke adapte olursa mükemmel olur.