Sayfa 63 / 63 İlkİlk ... 1353616263
1,861 ile 1,890 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

Hybrid View

Kendi güncellememi yapıyordum uzun süredir. Demin şöyle bir durum ile karşı karşıya kaldım. Çözümünü bilen var mı acaba?

Numara sorununa çözüm yok mu arkadaşlar sizler nasıl oynuyorsunuz kariyerinizi?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by warkion View Post
    Numara sorununa çözüm yok mu arkadaşlar sizler nasıl oynuyorsunuz kariyerinizi?
    konuyla ilgili yamalar mevcut onlara bakabilirsin ben uzun zamandır türkiye ligi kariyeri yapmadım o yüzden hiçbir yama denemedim konuyla ilgili ama bir çok yama yayınlayan arkadaş var forumda.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Quote Originally Posted by immortal86 View Post
    Türkiye'de sözleşmesi bitecek oyunculara neden imza attıramıyoruz ?
    Hocam 12. sayfaya bakarsan. Orada herşey anlatılmış
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Geçen seneki faciadan(bana göre) sonra bu sene oyunu Ocak-Şubat aylarına kadar araştırıp eğer büyük bir değişiklik yok ise almayacaktım fakat bir arkadaşım iddaadan kazandığı para ile oyunu online oynayalım diye hediye etti ve 3 gün önce oynamaya başladım.
    Maalesef şu anda geçen seneki tövbe edişimde haklı olduğumu düşünüyorum

Oyunun maç motorunda gelişme olduğu yadsınamaz bir gerçek.Animasyonlar,oyuncu fizikleri ve atak-defans senaryoları daha tutarlı hale gelmiş.Tabii ki maç içinde bazı saçmalıklar halen oluyor fakat FM14 teki facia maç motoru ve abuk subuk pozisyonlar hatırı sayılır ölçüde azalmış ki zaten o o epic fail maç motorundan daha kötüsünün gelmesi de mantıken imkansızdı.

Bu seneki oyun için tek cümlelik özet yapmak gerekirse ; Maç motoruna müdahale edilmiş ve yeni kadrolar güncellenmiş eski oyunun aynısı...

Hiçbir büyük yenilik(major development) yok.Üstüne üstlük arayüz de gereksiz yere kurcalanmış ve bence daha kullanışsız hale getirilmiş.Bunun ana nedeni; SI Games in "zaten hiçbir değişiklik olmayan oyunu aynı arayüzle çıkarıp satın alan adamı iyice delirtmemeyi amaçlaması" bence.

Yani zaten düzgün çalışan ve kullanıcının benimsediği kullanışlı ve rahat bir arayüz varken neden el atma ihtiyacı hissedersin ki?İyileştirmedikleri gibi gözü yoran ve tekrar alışmayı gerektiren bir arayüz ile karşımıza çıkmışlar.

Scouting olayında biraz değişiklik ,finansal fair play,basın ve oyuncu konuşmalarında biraz zenginlik ve maç içinde özel olarak bir oyuncuya talimat verme dışında bir yenilik yok.
    2015 senesinde teknoloji bu noktadayken bu yukarıda yazdıklarıma yenilik denir mi onu da bilemedim.

Rakip yok.Piyasada teksin.
    Kemikleşmiş bir müşteri kitlesi var.
    E bu durumda da SI Games kılını kıpırdatmaktan imtina ediyor haliyle,onlar da haklı...
    Oyunda yeniliğe,oyunu oynayanların feedback lerine hatta yakarışlarına göre geliştirmeye,bir adım ileri götürmeye ne gerek var ki?

Yap kadro update ini ,adını FM15 yap ,program ikonunu da maviden kırmızıya çevir ;bitti gitti : 60 TL

Belki geçen seneki epic fail ve insanların isyanından sonra birşeyler yaparlar demiştim ama bir arpa boyu yol almayı tercih etmemişler.
    Son 4-5 sezondur bu oyunu oynayanların FM15 ile sahip olacakları tek elle tutulur şey ;biraz el atılmış maç motoru olacaktır ki onu da 2-3 sezon önce kendi elleriyle bozmuşlardı,sadece düzeltmişler.

Oyun daha yeni çıktı diyebilirsiniz ki hepimiz biliyoruz ki Ocak-Şubat-Mart aylarına kadar devasa patchler gelecek ,biliyoruz.Fakat bu patchler sadece bugları ve saçmalıkları örtmeye yarayacak.
    Yani büyük resime etki etmeyecek.

Hayal kırıklığına uğramadım,çünkü standartını çoktan belli etti SI Games...bize de keyif almaya çalışmak kaldı...
    Benim düşüncem bu.
    Last edited by Flammable : 10.Kasım.2014 at 16:06 Reason: İmla

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

Teşekkürler dostum.
    Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Hocam 12. sayfaya bakarsan. Orada herşey anlatılmış

Sayfa 63 / 63 İlkİlk ... 1353616263

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri